View Full Version : ***NJUŠKALO*** - Oglasi i komentari!!!
GENERAL poslije BITKE
16.10.2017, 14:47
Kad sjedneš u to osjećaj je gori nego u Renolu.
de malo to diskrajb... ne razumijem, a nisam se vozio u f30 i ne mogu si to predočiti
de malo to diskrajb... ne razumijem, a nisam se vozio u f30 i ne mogu si to predočitiA nema tu šta diskrajb...otiđi u neku autokuću i provozaj polovni golać pa će ti biti jasno :D
Nemaju xenon u seriji, samo za info.
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Kud je to ovaj svijet otisao kad je BMW socijalan auto??
GENERAL poslije BITKE
16.10.2017, 14:52
A nema tu šta diskrajb...otiđi u neku autokuću i provozaj polovni golać pa će ti biti jasno :D
daj opiši na što točno misliš... pod to renol kada si već bacio mamac...
po čemu se to socilaja edišn vozi lošije od high end edišn... ajmo pretpostavit da ta najjadnija socijala uz navi ima automatsku klimu...
Firechicken
16.10.2017, 14:53
mislim da najsocijalnijii f30 ima serijski navigaciju... možda i xenon... te samim time je već daleko od socijale kakvi su bili prijašnji modeli...
Nema i nema.. jos uvijek su stvari poput automatske klime doplata, kamoli navi ili xenon..
Isto tako neke nove modele (npr. Golf 7) nebi djaba jer su tesko smece za vozit.
Sorry ali gluposti pricas, e46 je izasao pred 19 godina, imao sam ga i jako mi je drag, cak drazi od e92 koji sad vozim, ali pregazilo ga je vrijeme i jedan Golf 7 ili recimo Focus s kojim dosta forumasa ovdje ima iskustva su odlicni auti, mozda ne bude nikakve emocije i dosadni su, ali su super auti za taj profil kupaca koji traze pouzdan auto za svaki dan.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ne sjedis na navigaciji...
Pocevsi od sjedala,pa nadalje...
daj opiši na što točno misliš... pod to renol kada si već bacio mamac...
po čemu se to socilaja edišn vozi lošije od high end edišn... ajmo pretpostavit da ta najjadnija socijala uz navi ima automatsku klimu...Generale pilaj nekog drugog. Evo ti Perinho pa s njim raspravljaj ;)
Ja sam napisao da je osjećaj kad sjednes u golać gori nego u Renolu. A ne da se VOZI lošije od opremljenog.
I ajmo zamisliti da ima navi, automatsku klimu, pa sport sjedala, pa xenon pa još ponešto pa to više nije golać kakve vidiš na cesti kupljene u DE po 5999 a prodane u HR za akcijskih 14999.
GENERAL poslije BITKE
16.10.2017, 15:00
mislim da navi imaju ... znači nema bez navi... nisam siguran za automatsku klimu...
sa tom opremom je duplo bolji iznutra nego pun k e9x...
a vani se felge kupe kakve oš...
Eto. Prika je platia 6000 eura da bi ima uredan 330d.
5000 je premalo. Nitko pametan neće takav auto prodati za 5000. A na tvom mjestu ne bi ni gledao 1000 eura kad naletiš na vrhunski primjerak ;)
Jasno, zato san i poceo s 5000e pa cu lako dat vise za odlican. Stvar je sta sve sta san pogleda (jedan cca 7000e) nisu ni do kolina ovom od prike. Jedan mi se danas nudi za 5000e, razbijen prvi branik, mjenjac razdrkan, unutrasnjost lose ocuvana... Uglavnom ja nebi da 2000. konstantno se jedni te isti vrte po oglasima, i stvarno mi se ne zuri. Racunam da kojeg god uzmem (pa taman i najskuplji) morat cu ulozit bar u set guma i izmjenu tekucina i filtera. Racunam u startu 1000e ulaganja.
Sorry ali gluposti pricas, e46 je izasao pred 19 godina, imao sam ga i jako mi je drag, cak drazi od e92 koji sad vozim, ali pregazilo ga je vrijeme i jedan Golf 7 ili recimo Focus s kojim dosta forumasa ovdje ima iskustva su odlicni auti, mozda ne bude nikakve emocije i dosadni su, ali su super auti za taj profil kupaca koji traze pouzdan auto za svaki dan.
Svakodnevno vozim (nova) auta iz prosche grupacije, opet ponavljam nebih G7 dzaba. Vulgaris car bez ikakvog osjecaja i duse, toliko iritantan. Osobno B6 Passat mi je top i zadnji kojeg bi uzeo. Opet to je stvar ukusa.
mislim da navi imaju ... znači nema bez navi... nisam siguran za automatsku klimu...
sa tom opremom je duplo bolji iznutra nego pun k e9x...
a vani se felge kupe kakve oš...Zemlja zove Generala. Čitaj sa razumijevanjem.
Ne uspoređujem F30 sa E90 kakvih ima more. Nego tvrdim da za neke pare (recimo 18k€) E90 koji dobiješ je bolji auto od F30 koji kupiš za te novce. Bez obzira na dvije godine starosti više.
aj ne pretjeruj eno na njuskalu ima f30 za 12999e BMW!
Generale pilaj nekog drugog. Evo ti Perinho pa s njim raspravljaj ;)
Ja sam napisao da je osjećaj kad sjednes u golać gori nego u Renolu. A ne da se VOZI lošije od opremljenog.
I ajmo zamisliti da ima navi, automatsku klimu, pa sport sjedala, pa xenon pa još ponešto pa to više nije golać kakve vidiš na cesti kupljene u DE po 5999 a prodane u HR za akcijskih 14999.
Kad ti budes vozio BMW onda ces moci nesto reci.
Posto vozis traktor, bolje upregni plug i uhvati se posla.
GENERAL poslije BITKE
16.10.2017, 16:32
Zemlja zove Generala. Čitaj sa razumijevanjem.
Ne uspoređujem F30 sa E90 kakvih ima more. Nego tvrdim da za neke pare (recimo 18k€) E90 koji dobiješ je bolji auto od F30 koji kupiš za te novce. Bez obzira na dvije godine starosti više.
čitam i jbga... čak sam pokušao uporabit i sight beyond sight i opet ništa...
ja to nikak ne razmem
keine comprenda...
post 748 forumskog nadnevka 15.10.2017
Kakav crni xenon. Kad sjedneš u to osjećaj je gori nego u Renolu.
nigdje se tu nikakve pare ne spominju...
spominje se da je f30 socijala edišn za vozit ka da se vozi renol...
Usput, zadnjih dana sam vidio 1001 F30 socijala edišn. To je tragedija kako izgledaju ti auti. Ne razumijem da netko prije kupi tu nakupinu plastike nego dvije godine stariji pošteni E90. Možda čak sa jednakom kilometražom, da preduhitrim ove kojima se auto sa 200tkm raspada.
znači tu imamo socijalni f30 koji ima samo basic opremu, a još me nitko nije demantirao da u basic opremi ne dolazi navigacija...
te recimo imamo high end e90 lci...znači kakav usro voli sa svim...
piše s tvoje strane da su auti isto prošli pa ajmo zaključit da su u istom stanju...
bilo bi fer da govorimo i o istom motoru da mi se ne hvataš za taj argument...
po čemu je napucani e90 bolji od socijalnog f30...
pogotovo u vožnji gdje je po tebi f30 renol...
jedino što je po forumaškom viđenju bolje je što e90 u tvojoj verziji ima xenon, a f30 ima halogen...
Firechicken
16.10.2017, 16:40
Kad ti budes vozio BMW onda ces moci nesto reci.
Posto vozis traktor, bolje upregni plug i uhvati se posla.Evo ja zakacim plug i u bilokoje doba sam voljan stat sa nekim "pravim bmwom".. necu cak ni u DS ubacit.. :)
čitam i jbga... čak sam pokušao uporabit i sight beyond sight i opet ništa...
ja to nikak ne razmem
keine comprenda...
post 748 forumskog nadnevka 15.10.2017
nigdje se tu nikakve pare ne spominju...
spominje se da je f30 socijala edišn za vozit ka da se vozi renol...
znači tu imamo socijalni f30 koji ima samo basic opremu, a još me nitko nije demantirao da u basic opremi ne dolazi navigacija...
te recimo imamo high end e90 lci...znači kakav usro voli sa svim...
piše s tvoje strane da su auti isto prošli pa ajmo zaključit da su u istom stanju...
bilo bi fer da govorimo i o istom motoru da mi se ne hvataš za taj argument...
po čemu je napucani e90 bolji od socijalnog f30...
pogotovo u vožnji gdje je po tebi f30 renol...
jedino što je po forumaškom viđenju bolje je što e90 u tvojoj verziji ima xenon, a f30 ima halogen...Ne znam jel se samo praviš ali ovo je nepismeno dijete pisalo :D
Ne spominjem vožnju nego izgled i osjećaj kad sjedneš u TO.
Usput, neće biti isti motori u f30 i e90 iste cijene. Aj nek su oba dizeli. Dobiješ E90 330d napucan opremom za cijenu socijalnog 318d F30. U toj usporedbi je E90 bolji auto i bolji BMW. Meni. Jasno? Ma i da nije baš me briga :D
GENERAL poslije BITKE
16.10.2017, 17:13
Ne znam jel se samo praviš ali ovo je nepismeno dijete pisalo :D
Usput, neće biti isti motori u f30 i e90 iste cijene. Aj nek su oba dizeli. Dobiješ E90 330d napucan opremom za cijenu socijalnog 318d F30. U toj usporedbi je E90 bolji auto i bolji BMW. Meni. Jasno? Ma i da nije baš me briga :D
a u pm... sada već vožnja nije bitna nego kad se sjedne u TO... znači da nije bitno 143ks ili 258ks... znači kad se sjedne u socijalni f30 316i jedina razlika je što high end e90 ima veću navigaciju i recimo kožna sportska sjedala...
što se tiče nepismenog djeteta pa daj to potkrijepi jednom lekturom...
znači quotaš moj text i onda ispraviš moje greške... ali te ispravke staviš u drugu boju da se vidi tvoje ispravno vs moje nepismeno...
dopusti da je ovo keine comprenda stilski izričaj autora...
GENERAL poslije BITKE
16.10.2017, 17:16
a sve tvoje sr... bi se moglo sažet u popularnu forumsku da f30 tek ima naznake duše... za nekoliko godina će imati kompletnu dušu...
Mouse-RI
16.10.2017, 19:16
Ja ovdje nosta socijalno i plasticno ne vidim na f30 naspram e90...
http://www.bmwblog.com/2011/10/14/photo-comparison-f30-bmw-3-series-vs-e90-3-series/
Meni osobno f30 bez neke opreme stvarno auto za nepozelit.Ima izuzetaka ofc (npr. od kolege Lewisa (?) bijeli ,3.0d ,brutalno izgleda)
ali vidjam svakodnevno one socijale bez opreme, kao u kamati skoro,radije vozim model iza ali s nekom postenom opremom.
Ali isto tako e90 bez opreme mi ne izgleda nista sto bi mi privuklo paznju.,,
Je li onda i F10 518d socijalni auto?
Dakle, cilj je za rasploživu svotu novaca, kupiti stariju liniju s jačom motorizacijom i napucan opremom. Ili sam pogrešno shvatio...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zasto bi BAS TO bio cilj?
Dakle, cilj je za rasploživu svotu novaca, kupiti stariju liniju s jačom motorizacijom i napucan opremom. Ili sam pogrešno shvatio...
Tako je, nije bitno što ima 400k km, što je bio krpan nebrojeno puta, a i ako malo baca zadnji kraj dok ide ravno oprostit ćemo mu jer je unutra 6 cilindara.
neee cilj je za raspolozivu svotu kupiti sto noviju liniju s 100 ili manje konja, di nemas di cigar otresti jer pepeljare nema, prozore dizes na kurblu i tako.. al znacka je tu:)
Je li onda i F10 518d socijalni auto?
Mislim po opremi socijalan,motorizacijski nisam spominjao.
neee cilj je za raspolozivu svotu kupiti sto noviju liniju s 100 ili manje konja, di nemas di cigar otresti jer pepeljare nema, prozore dizes na kurblu i tako.. al znacka je tu:)
Pa mnogima je cilj selo i šta selo misli.
Tako je, nije bitno što ima 400k km, što je bio krpan nebrojeno puta, a i ako malo baca zadnji kraj dok ide ravno oprostit ćemo mu jer je unutra 6 cilindara.
Da, glavno je da ne 330d šestačina, sa vraćanim brojčanikom, 5-ti vlasnik..
Pa mnogima je cilj selo i šta selo misli.
pa ok netko kupuje zbog sela netko da se vozi... cemu polemike:p
pa ok netko kupuje zbog sela netko da se vozi... cemu polemike:p
Ne vidim polemiku, vidim samo nedostatak novaca i sukladno tome blesave ideje i prijedloge za kupnju polovnog auta.
Mislim po opremi socijalan,motorizacijski nisam spominjao.
Prije za neko BMW kazes da je socijalan, pogledaj kakvu opremu ima najjeftiniji 318i koji ima benzinski motor sa 3 cilindra.
Kad pogledas spisak opreme, onda mi reci sta je tu socijalno?
Nagledao sam se i e90ki i f30ki uzivo bez opreme,ne treba mi vise...
Ne znam kakve vi dubioze vodite, F30 je bolji auto od E90. Naravno da oprema čini svoje, nešto kao začin, ali baza je bolja i gotovo.
Istina. Bolje pojesti svježi krvavi komad svinjetine nego ukusno začinjenu i pečenu piletinu :D
Jer baza je bolja.
Poslano sa mog LG-V500 koristeći Tapatalk
Samo ti papaj piletinu, to je zdravo, ja ću ipak gujceka i neće bit krvav budi siguran :msn-wink:
Firechicken
17.10.2017, 00:08
Inreresantno je to, kod 3era sto noviji to bolji, dok je kod 5era e39 najbolji auto u povijesti autoindustrije i sve ostalo su samo blijedi pokusaji kopiranja legende.. [emoji23]
Sto se tice e9x vs f3x.. konkretan f30 koji bi mi zadovoljio kriterije ne postoji trenutno ispod 22-23k€, f32 ca. 30k€, pa dok ne bude love za takav, morat ce posluzit i stari e92.. :)
Pjerosaky
17.10.2017, 00:30
Inreresantno je to, kod 3era sto noviji to bolji, dok je kod 5era e39 najbolji auto u povijesti autoindustrije i sve ostalo su samo blijedi pokusaji kopiranja legende.. [emoji23]
Sto se tice e9x vs f3x.. konkretan f30 koji bi mi zadovoljio kriterije ne postoji trenutno ispod 22-23k€, f32 ca. 30k€, pa dok ne bude love za takav, morat ce posluzit i stari e92.. :)
E39 je bog i batina auto industrije, dusa moto svijeta, zlatna mula dizajnera, bog i hrvati, hajduk zivi vjecno
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
meni je isto f30 ljepsi od e90 +uz male dorade je bas top estetski samo sto takav kosta u hr 25k+ s tim da podvijem rep i uzmem 320d. benzinac kod nas ima u ponudi NI JEDAN:jelen:
Al da mi se sere na njuskalo primjerke gole 316d s svercerskih 150tkm za 13k sere
hrvojexyz
17.10.2017, 07:43
Najmanja davanja kod uvoza, ako uvezu 320d uvoz krajna cijena se mjenja za red velicine 2-3 tisuce € , toliko moraju biti skuplji u prodaji, nema računice i vraćaju se na 316d.Jer ce prosjecan kupac to gledati prvo, cijenu.Samo da je dizel."uzo trojku novu, tri mjerce dizla trosi, ide ko zmaj"
Al da je sve puno tih najslabijih, je.
Ne znam jel se samo praviš ali ovo je nepismeno dijete pisalo :D
I tebe je lako naloziti, general nema pametnija posla pa zajebava. 😃
Eno tamo u jednoj drugoj temi tipka sam sa sobom pa da ne ispadne seljo salje nekima PM-ove sta da pisu jer je ostao nedozivljen. 😂
Jedan f30 3.5 u m paketu cisto ok auto :)
U de se mogu naci vec za 22-25 tisuce €
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Mogu, i još jedno 15k eura na davanja :(
Da li je nekome poznat možda prodavač ili auto
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-320d-2007g-odlicno-stanje-oglas-23676883
Ili ovaj
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-touring-320d-oglas-21803520
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Bokte Mrva, taj crni se od početka godine prodaje...
Znam
Ali nijd bio tako povoljan do sada
Mrva, ne staneš u e91, traži e60.
Ma gledam e90/91 e60/61
Ali nema ih nesto
Benzinaca pogotovo [emoji17]
Jel kome poznat ovaj ?
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-320d-automatik-oglas-23624513
Jel kome poznat ovaj ?
Ovo izgleda ima sve kako treba, uz tvornički tuning motora, lipa individual boja, 95tkm nije ništa, da kupujem f30 diesela, ovaj bi bio broj 1.
Ma gledam e90/91 e60/61
Ali nema ih nesto
Benzinaca pogotovo [emoji17]
U današnje vrijeme treba biti prilično strpljiv da naleti dobar benzinac.
Kupnja dizela je postala linija manjeg otpora.
Jel kome poznat ovaj ?
Već je jako dugo u oglasu
bestiale
20.10.2017, 13:38
Jeli va iko isa gledati ili je nekom mozda poznat
Te dali uzeti ili ne x5 s ovom kilometrazom i sta ocekivati.
Motor mi je dobro poznat i tu nema ata ali me zanima ovjes i mjenjac te ima li kakvih izrazenijih mana.
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-x5-3.0-d-automatik-sport-koza-xenon-alu-20-navi-oglas-23753179
Ako su pravi,nikakv problem...
Kolega ima jednog ali 01' ,sa 470k,isto 3.0d ,nema problema..
xxxyyyzzz
20.10.2017, 14:05
Fenoliga??? drži svih 6 očiju otvorenih pri pregledu tog auta.... :)
Fenoliga??? drži svih 6 očiju otvorenih pri pregledu tog auta.... :)
Za ovo sam i ja čuo. Ima dosta oko te firme na drugim forumima.
GENERAL poslije BITKE
20.10.2017, 15:31
ne mogu vjerovat da na forumu ima ljudi koji aute uopće gledaju po šoderaškim autokućama...
ajde da je auto kupljen kod nas...
pa se i može nešto saznat, ali ljudi ovdje masovno ljepe linkove bez da su uopće nazvali za auto koji ih zanima i napisali ovdje broj šasije ili registraciju...
ajmo pretpostavit da 90% auta iz uvoza imaju skinutu kilometražu... e sad postoje jeleni koji zamjene svoj auto (možda kupljen u hr) u nekoj šoderaškoj autokući i dobiju lijepa uredna vjerojatno i mlađa kola s nekakvih 120.000km na satu...
e ta kola se i mogu provjerit em ih vjerojatno neko s foruma i zna...
i takvim kolima iz zamjene se šoderaši hvale kako ima kod njih i auta s 200 + tisuća km...
GENERAL poslije BITKE
20.10.2017, 15:35
ovaj x5 je vjerojatno jedan od tih iz zamjene kojim šoderaši ne skidaju kilometražu... iako je jelen u zamjeni vrlo vjerojatno zamjenio svojih 280.000km za neki krasni s stotinjak tisuća na "satu"...
bestiale
20.10.2017, 21:37
ne mogu vjerovat da na forumu ima ljudi koji aute uopće gledaju po šoderaškim autokućama...
ajde da je auto kupljen kod nas...
pa se i može nešto saznat, ali ljudi ovdje masovno ljepe linkove bez da su uopće nazvali za auto koji ih zanima i napisali ovdje broj šasije ili registraciju...
ajmo pretpostavit da 90% auta iz uvoza imaju skinutu kilometražu... e sad postoje jeleni koji zamjene svoj auto (možda kupljen u hr) u nekoj šoderaškoj autokući i dobiju lijepa uredna vjerojatno i mlađa kola s nekakvih 120.000km na satu...
e ta kola se i mogu provjerit em ih vjerojatno neko s foruma i zna...
i takvim kolima iz zamjene se šoderaši hvale kako ima kod njih i auta s 200 + tisuća km...
Prvo procitaj oglas prije nego pocnes lupati gluposti.
Auto je kupljen u tomica i od prvog dana je u hr.
Kakve to ima veze u kakvoj auto kuci se prodaje ako
je auto uredan.
Kako znas da nisam zva u auto kucu i raspita se o autu i garanciji koju nude u oglasu.
Nema problema stvar rijesena ide ga kolega pogledati u ponediljak.
Pitanje sam postavija jer sam mislija da ce nekom mozda biti poznat ili ima nesto pametno za napisati.
Ako nemos pomoci nemoj ni odmoci.
Hvala!
Pa ne zove se general poslije bitke jer je nesto pametno reka kad treba nego jer gnjoji di stigne.
A šta drugo nego gnjojit na glupa pitanja na glupom mjestu postavljena.
S druge strane kad bi trebalo dat neki savjet, razmijenit iskustvo, onda to nije za javnost.
Dakle forum nam se uglavnom svodi na gnjojenje i nadrkavanje “vidi šta mi je lipo auto”.
Prepiksator
21.10.2017, 16:32
A šta drugo nego gnjojit na glupa pitanja na glupom mjestu postavljena.
S druge strane kad bi trebalo dat neki savjet, razmijenit iskustvo, onda to nije za javnost.
Dakle forum nam se uglavnom svodi na gnjojenje i nadrkavanje “vidi šta mi je lipo auto”.
Zasto onda provodis vrijeme na forumu kad je to toliko glupo?
Zasto onda provodis vrijeme na forumu kad je to toliko glupo?
Nadam se da će postat sadržajniji.
Da se razumimo nisam za trolanje.
Ako imam neko iskustvo, obično ga i iznesem ovdje, bez obzira ko sve čita ovaj forum (npr. neko iz Tomića).
Također, ne volim ni skakanje u prsi. Lakše malo kolega.
GENERAL poslije BITKE
21.10.2017, 16:42
Pa ne zove se general poslije bitke jer je nesto pametno reka kad treba nego jer gnjoji di stigne.
veli netko tko ima 2700 postova...
Prepiksator
21.10.2017, 16:49
Nadam se da će postat sadržajniji.
Da se razumimo nisam za trolanje.
Ako imam neko iskustvo, obično ga i iznesem ovdje, bez obzira ko sve čita ovaj forum (npr. neko iz Tomića).
Također, ne volim ni skakanje u prsi. Lakše malo kolega.
Ma gle shvati kako oces, nemam te namjeru provocirat al seres/trolaš od kad si baniran na onom drugom profilu i jos pored toga nisi spreman primit repliku
Covjece imas kolko 50 i kusur ili sam u krivu?...
Daj to iskustvo onda pretvori u neki kvalitetan post
Ma gle shvati kako oces, nemam te namjeru provocirat al seres/trolaš od kad si baniran na onom drugom profilu i jos pored toga nisi spreman primit repliku
Covjece imas kolko 50 i kusur ili sam u krivu?...
Daj to iskustvo onda pretvori u neki kvalitetan post
Baniran sam od likova koji se naslikavaju sa svojim "pilama" po forumu, nadrkavaju ko ima više cilindara, ko je diga više na benchu u nekoj teretani. A kad istima baciš kontru, onda te baniraju, jer nisi svršio na fotke njihovih "pila" ili na bjesne izjave o čuvanju BMW-a u garaži, dok u isto vrijeme uopće ne voze BMW svakodnevno.
Nemam 50 i kusur. Ali nisam ni balavac da svršavam na nečiji nalickani autić.
Ali mrzim licemjerje i glumatanje.
I nikad neću podilazit nekima jer su admini ili prijatelji od admina.
Radi istih principa vođenja foruma je nestao nekadašnji stari BMW Forum.
Baniran sam od likova koji se naslikavaju sa svojim "pilama" po forumu, nadrkavaju ko ima više cilindara, ko je diga više na benchu u nekoj teretani. A kad istima baciš kontru, onda te baniraju, jer nisi svršio na fotke njihovih "pila" ili na bjesne izjave o čuvanju BMW-a u garaži, dok u isto vrijeme uopće ne voze BMW svakodnevno.
Drugim riječima ljubomoran si jer ne voziš bmw star 15 god sa 6 cilindara :laugh:
Drugim riječima ljubomoran si jer ne voziš bmw star 15 god sa 6 cilindara :laugh:
Da si na mom mjestu vozio bi bicikl ili išao pješke, jer za moje relacije je i 316d predimenzioniran i preskup.
Prepiksator
21.10.2017, 17:26
Ovo je vec bolje :laugh:
Ajde ne jebi s tim naslikavanjem, znas i sam da volis pogledat slike dobrih pila to sto neki pretjeruju uvijek postoji neki balans u onima koji ne pisu postaju slikaju nikad nista, admini i modovi nisu nikakve babaroge dapace to su ljudi koji na volonterskoj bazi a ponekad i o vlastitom trosku drze ovu stvar koju pljujes na zivotu pa daj zato malo vise respecta za to
I baj d wej da navratis na koji susret upoznas nekoga od ljudi iz kluba foruma sastrane, pojedes/platis to janje dobijes edit opciju shvatil bi da nije to sve tako kako ti se cini. Cilj ovoga je dobro druzenje, uzajamna pomoc nova poznanstva i na kraju Bmw a ne cekanje da nekoga sprcas
Živio :msn-wink:
Prepiksator
21.10.2017, 17:28
22 godine kolega ako se odnosi na moju zvijerku
Ovo je vec bolje :laugh:
Ajde ne jebi s tim naslikavanjem, znas i sam da volis pogledat slike dobrih pila to sto neki pretjeruju uvijek postoji neki balans u onima koji ne pisu postaju slikaju nikad nista, admini i modovi nisu nikakve babaroge dapace to su ljudi koji na volonterskoj bazi a ponekad i o vlastitom trosku drze ovu stvar koju pljujes na zivotu pa daj zato malo vise respecta za to
I baj d wej da navratis na koji susret upoznas nekoga od ljudi iz kluba foruma sastrane, pojedes/platis to janje dobijes edit opciju shvatil bi da nije to sve tako kako ti se cini. Cilj ovoga je dobro druzenje, uzajamna pomoc nova poznanstva i na kraju Bmw a ne cekanje da nekoga sprcas
Živio :msn-wink:
Volim pogledat dobrog e24 635CSi, dobrog e39 FL, to su mi favoriti. Nisam baš po susretima, više na CDC i slična okupljanja.
Slažem se, iskustva treba iznosit, da ljudi nauče nove stvari, riješe probleme.
veli netko tko ima 2700 postova...To je malo manje od 1.5 postova dnevno otkad sam se registrira na forumu, al nije rijec o broju postova nego o tome kakav je sadržaj tvojih postova.
A kad ide predstavljanje 316d?
Ovo je dobro, tema o oglasima završila na brojanju postova i statistici, neki bi čak predstavljali svoja auta u temi o prodaji, zanimljivo nadasve.[emoji848]
Ne moras se pravit grbav, cekamo predstavljanje i osvrt o navedenom modelu u tvom profilu [emoji6][emoji123]
Ionako je forum nazalost zasran i nitko se, pa ni ja, ne drzi naslova teme.
Ne moras se pravit grbav, cekamo predstavljanje i osvrt o navedenom modelu u tvom profilu [emoji6][emoji123]
Ionako je forum nazalost zasran i nitko se, pa ni ja, ne drzi naslova teme.
Pa da me ištracaju mulci ka tebe sa e34, a i sad sa e39. Nisam mazohist, tako da ništa od toga.
Jbg, kako su i sami rekli, kritika mora biti, a ne samo pohvale (citaj, uvlacenje u guzicu). I dalje cekam da mi Mouse kupi kompletan M paket za E39, pa ga odjedanput nema, skrtac kao i drugi zagovornici M paketa ;)
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-7-740-automatik-oglas-23671236
Evo još jedan ..neloše izgleda.
Ajd dosta off topica. Svi znamo da auto kuće i preprodavali više manje muljaju i rade taj posao za svoju čim veću zaradu, a ne naše zadovoljstvo.
Ajmo o drugim oglasima.
Već je jako dugo u oglasu
Ovaj više nije 25 k Eura nego 23,5.
A i kilometara je natukao, sad je na 195000.
Jbg, kako su i sami rekli, kritika mora biti, a ne samo pohvale (citaj, uvlacenje u guzicu). I dalje cekam da mi Mouse kupi kompletan M paket za E39, pa ga odjedanput nema, skrtac kao i drugi zagovornici M paketa ;)
Dobra ti je ta s M paketom[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].
Usput e34 je dobro izgledao, a ovaj e39 mi je nekako običan.
Kritike da, ali nepotrebno izrugivanje mulaca koji se razume u auta ka Mara u kriv qrac nikako ne.[emoji6]
Kad vec pricamo o mom E34, opet ide u prodaju [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Treba regu platit ocito, pa nema love.
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-7-740-automatik-oglas-23671236
Evo još jedan ..neloše izgleda.
Ne znam koliko je prošlo od ugradnje plina, ali od '95 do danas je 22 godine, da je vožen gradske vožnje kao daily driver 300tkm bi bilo realno.
Kad vec pricamo o mom E34, opet ide u prodaju [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Treba regu platit ocito, pa nema love.
To samo pokazuje kakav nam je standard, mučimo se s plaćanjem registracije. Sve ostalo je suvišno komentirat.[emoji6]
To samo pokazuje kakav nam je standard, mučimo se s plaćanjem registracije. Sve ostalo je suvišno komentirat.[emoji6]
Sent from my iPhone using TapatalkIli kakav je prosječan kupac e34...
Ako nemaš za registraciju onda ni ne kupuješ takav auto nego Punto 1.2
Iako, mislim da će prije biti da auto ima ozbiljnu manu jer je već čudno da se tako brzo šalta dalje.
Jbg, kako su i sami rekli, kritika mora biti, a ne samo pohvale (citaj, uvlacenje u guzicu). I dalje cekam da mi Mouse kupi kompletan M paket za E39, pa ga odjedanput nema, skrtac kao i drugi zagovornici M paketa ;)A kad bi ti drugi poklonio M paket i felge i gume... onda bi to stavio? Više ti ne bi bio draži u OEM stanju?
A kad bi ti drugi poklonio M paket i felge i gume... onda bi to stavio? Više ti ne bi bio draži u OEM stanju?
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći TapatalkNema veceg veselja od vaseg ;)
A kad bi ti drugi poklonio M paket i felge i gume... onda bi to stavio? Više ti ne bi bio draži u OEM stanju?
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći TapatalkHahaha bravo Luka [emoji108]
Nema veceg veselja od vaseg ;)Nije to nikakvo veselje. ;)
Samo dosljednost.
Još uz to si spreman danima kukati kakav je ovo forum na kojem se gleda u novčanik kada sam to zadnji put spomenuo, a i zadnjim postom si pokazao da M paket nemaš jer za njega nemaš love. Kao što ni ja nemam love F30 330d. I imati novca je, naravno, relativna stvar. Jer si i ti određenu količinu novca potrošio na neke osnovne stvari, kao što sam i ja "budala" kupio kuću pa skoro F30 dosada ulupao u nju i još ću toliko. Ali niti ti imaš love za M paket niti ja za F30. Samo što ja neću pisati kako je F30 330d ružan i nikakav auto, kao što ćeš ti gurati OEM spiku kontra M paketa. Dok ne naleti donator :D
Iskrenost je uvijek bila na cijeni ;) :D
Naravno, zato sam kupio bratu e39 koji je htio, a ne M paket da bih tebi i par vama slicnih udovoljio jer ne spadam u vasu sektu guzoljubaca ;)
Opet se tema odmakla od teme, ali M-paket svrbi pa svrbi. Moram ga i ja montirat, ionako auto nije predstavljeno, pa neće bit forum aproved...
A i ne mora bit forum aproved kad nije predstavljen[emoji15]
Naravno, zato sam kupio bratu e39 koji je htio, a ne M paket da bih tebi i par vama slicnih udovoljio jer ne spadam u vasu sektu guzoljubaca ;)Ma ne moras nikom udovoljavat nego te prcamo jer sam sebi uskaces u usta. M paket ti je ružan i obican e39 pfl ti je lipši, al kad bi ti netko kupia M paket onda bi ga stavia na auto. Budi dosljedan pa te niko neće zaje*avat oko icega..
Ma ne moras nikom udovoljavat nego te prcamo jer sam sebi uskaces u usta. M paket ti je ružan i obican e39 pfl ti je lipši, al kad bi ti netko kupia M paket onda bi ga stavia na auto. Budi dosljedan pa te niko neće zaje*avat oko icega..E39 u m paketu je lipsi od običnog e39 pfl.
Međutim , smatram da i pfl može biti lip uz dobru felgu i lagano spuštanje.
Preduvjet su dobre linije auta i ocuvanost.
Poslano sa mog GT-I9195 koristeći Tapatalk
http://www.index.hr/oglasi/bmw-serija-3-316i-97/oid/682500
malo skicam oglase i naidem na predivan e36 :) , ako se ne varam netko sa foruma ?
Prepiksator
23.10.2017, 11:36
Pero Z4M
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-535i-oglas-23840338
Šta je sa ovim,kako se nije već skrasio u nekog okorjelog ljubimca?
elektricar86
30.10.2017, 17:14
Bio je vec na njuskalu,ako se ne varam,u vise navrata,ali uvjek od istog prodavaca,na kraju je prodan,ocito sada novi vlasnik opet prodaje. :)
Btw.Po meni ipak malo previsoka cijena za auto koji je "ni vrit ni mimo".
marko2506
30.10.2017, 17:55
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-535i-oglas-23840338
Šta je sa ovim,kako se nije već skrasio u nekog okorjelog ljubimca?
Okorijeli ljubitelji e34 uglavnom kupuju do max 1.500e-2.000e, jer za iznos iznad navedenog već postaju ljubitelji e39 :laugh:
Prepiksator
30.10.2017, 18:38
Okorijeli ljubitelji e34 uglavnom kupuju do max 1.500e-2.000e, jer za iznos iznad navedenog već postaju ljubitelji e39 :laugh:
99% si u pravu
Onih 1% ipak placa kada trazi robu koja valja
Često vidima na tim facebook grupama upite tipa tražim Bmw do max 2000E....neozbiljno do maksimuma.
Firechicken
30.10.2017, 19:23
Nije neozbiljno.. prosjecan e36/32 kostaju toliko, vrhunski primjerci naravno vise..
Evo primjera radi foxov compact ide za 2k€ :)
A ovaj e32 nit je M5 da bio bio zanimljiv, a za vulgaris auto malo previse trosi i kosta propisno odrzavanje.. moje misljenje bar :)
Firechicken
30.10.2017, 19:28
316-320i limo koji vozi i koji je donekle na hrpi.. to je prosjecan e36 u hrvatskoj..
svi znamo da je tvoj bio iznadprosjecan i da vrijedi puno vise, ali ne zanima sve top stanje.
I da, slazem se da nema dobrog (meni interesantnog) e36 ispod 5-6k€, e46 ispod 9k€, a e92 ispod 14-15k€.. [emoji847]
316-320i limo koji vozi i koji je donekle na hrpi.. to je prosjecan e36 u hrvatskoj..
svi znamo da je tvoj bio iznadprosjecan i da vrijedi puno vise, ali ne zanima sve top stanje.
I da, slazem se da nema dobrog (meni interesantnog) e36 ispod 5-6k€, e46 ispod 9k€, a e92 ispod 14-15k€.. [emoji847]
Imaš e92 za 13k€ od kolege s foruma[emoji6].
Nekako san uvjerenja da je prošlo puno vrimena i da,stari su to auti..Znači,prosječni su rjetki.Susrećem samo grobove od E36 ili zaista uređene aute.
Imam i sada E36 compact...rekao bih ocjena +3...znači neki prosjek ,ali nisan ga moga kupit za te novce(1500-2000E).
Firechicken
30.10.2017, 19:35
Imaš e92 za 13k€ od kolege s foruma[emoji6].
Sent from my iPhone using TapatalkNetko tko ne prica sarkazam mozda bi i povjerovao da zelis nesto pozitivnoga rec.. :)
Iz tog razloga sam i napisao extra "meni interesantan"..
Njegov auto je super ali kao 320d bez M paketa mi nebi nikad usao u uzi krug.
Iako bi uvijek radije uzeo auto od nekog poput Glave za koga znam da je petrolhead, da uporno ulaze u sve te svoje aute i s kim se u krajnjoj liniji da dogovorit za cijenu i opremu, nego od nekakvog soderasa..
Firechicken
30.10.2017, 19:37
Nekako san uvjerenja da je prošlo puno vrimena i da,stari su to auti..Znači,prosječni su rjetki.Susrećem samo grobove od E36 ili zaista uređene aute.
Imam i sada E36 compact...rekao bih ocjena +3...znači neki prosjek ,ali nisan ga moga kupit za te novce(1500-2000E).Igorov compact za 2 soma je jeben, da sam u potrazi za takvim autom nebi se sekunde premisljao.. :)
Ali da, nije auto za picajzle koji traze tvornicko stanje, to stoji.. :)
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=250858309&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelGroupId=25&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING
https://i.imgur.com/pUrYOvI.jpg
Netko tko ne prica sarkazam mozda bi i povjerovao da zelis nesto pozitivnoga rec.. :)
Iz tog razloga sam i napisao extra "meni interesantan"..
Njegov auto je super ali kao 320d bez M paketa mi nebi nikad usao u uzi krug.
Iako bi uvijek radije uzeo auto od nekog poput Glave za koga znam da je petrolhead, da uporno ulaze u sve te svoje aute i s kim se u krajnjoj liniji da dogovorit za cijenu i opremu, nego od nekakvog soderasa..
Nije problem u sarkazmu, nego si sam rekao kako nema dobrog e92 ispod 14-15k€, pa eto na tu temu ima na forumu svi dobro znamo pa i ti e92 za 13k€. Jel to znači da ni on nije dobar ili je iznimka koja potvrđuje pravilo...
Jebote postali svi mucki provokatori po forumu[emoji3]
[emoji23]
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Igorov compact za 2 soma je jeben, da sam u potrazi za takvim autom nebi se sekunde premisljao.. :)
Ali da, nije auto za picajzle koji traze tvornicko stanje, to stoji.. :)
Sent from my SM-G950F using TapatalkMa nije ni stvar tvorničkog stanja nego neatestiranog motora...
Ali da imam uvjete ja bi ga uzeo za nekakvu drift zafrkanciju.
Nije problem u sarkazmu, nego si sam rekao kako nema dobrog e92 ispod 14-15k€, pa eto na tu temu ima na forumu svi dobro znamo pa i ti e92 za 13k€. Jel to znači da ni on nije dobar ili je iznimka koja potvrđuje pravilo...
Sent from my iPhone using TapatalkFire je u zagrade lipo napisa njemu interesantnog. Bez idrivea e92 nebi ni pogleda, osim ako je po svemu ostalom ( opremi, cijeni, km i stanju) toliko boljih od drugih da se isplati ugradit navigaciju i zajebavat sa svim tim.
Nije neozbiljno.. prosjecan e36/32 kostaju toliko, vrhunski primjerci naravno vise..
Evo primjera radi foxov compact ide za 2k€ :)
A ovaj e32 nit je M5 da bio bio zanimljiv, a za vulgaris auto malo previse trosi i kosta propisno odrzavanje.. moje misljenje bar :)
jel to onaj koji je u orginalu 316 ili 318i? ili sam nesto pobrkao
ja sam svoj e36 pustio za te pare nereganog.....cim je bila cijena jeftina nitko nista...cim sam reko da trazim 3 soma odmah misle da vrijede
Fire je u zagrade lipo napisa njemu interesantnog. Bez idrivea e92 nebi ni pogleda, osim ako je po svemu ostalom ( opremi, cijeni, km i stanju) toliko boljih od drugih da se isplati ugradit navigaciju i zajebavat sa svim tim.
Slažem se, nebi ni ja uzimao bez idrive, odnosno bi ako je 335 (i ili d svejedno) u M paketu.
xxxyyyzzz
31.10.2017, 11:13
Slažem se, nebi ni ja uzimao bez idrive, odnosno bi ako je 335 (i ili d svejedno) u M paketu.
pogotovo 335 ne bih ni gledao bez idrive, ove slabije modele još kako tako... lik je jedva sklepao za bmw, kad je kupovao novi pa ajd nije htio davat ogromne cifre za idrive, a znamo da su cifre velike... al ako je imo love za uzet 335, onda sigurno ne gleda za svaku kn i ne vidim razlog ne uzimanja idriva.
pogotovo 335 ne bih ni gledao bez idrive, ove slabije modele još kako tako... lik je jedva sklepao za bmw, kad je kupovao novi pa ajd nije htio davat ogromne cifre za idrive, a znamo da su cifre velike... al ako je imo love za uzet 335, onda sigurno ne gleda za svaku kn i ne vidim razlog ne uzimanja idriva.
U Splitu se svojedobno vozao estoril plavi 335i, performance kočnice, felge 313, crno nebo, autić mrak za vidit, ali nije imao idrive. Ko je to vidio uživo oprostio bi mu što nema idrive. I reg. je bila st0335i. Prodan, ne znam kome i di, ne viđam ga više...
xxxyyyzzz
31.10.2017, 11:22
Naravno da je mrak auto.. to nitko ne opovrgava.. al kak se kaze.. "nije to to".
Auto sa visokom cijenom ne smije imat puno km, puno km rusi cijenu, ja sam se zadnjih mjeseci nagledao E93 i E88 od prvog vlasnika i sa jebenom opremom ali sa puno km a nitko nece da spusti cijenu, eno ih jos u oglasu i bit ce tamo dok se cijena ne prilagodi jer visoka kilometraza zahtijeva dodatna ulaganja pa takav auto na kraju ispada skuplji od onog koji ima 100.000 km manje a cijena mu je veca.
Perinho,ali nije ni kilometraža garant nikakav.
xxxyyyzzz
31.10.2017, 11:46
nije, naravno, ali stvar je u tome da se vani( DE) auto s 200+, 250+ 300+ , mogu dobiti extremno extremno povoljno, bilo oni nakrcani ili prvi vlasnik itd itd... cjena extremno pada kad je tolika km... dok kod nas to nitko ne prilagođava tržištu.. pa što što ima 300k.. ide kao nov... je moš mislit.
Znači, pitalica:
- da moram birati radije bih kupio auto:
A) s malom kilometražom, a više godina starosti
B) s velikom kilometražom, a manje godina starosti
nije, naravno, ali stvar je u tome da se vani( DE) auto s 200+, 250+ 300+ , mogu dobiti extremno extremno povoljno, bilo oni nakrcani ili prvi vlasnik itd itd... cjena extremno pada kad je tolika km... dok kod nas to nitko ne prilagođava tržištu.. pa što što ima 300k.. ide kao nov... je moš mislit.
U nas su cijene veće,nije isto tržište....Vani (Njemačka) ljudi bacaju stare televizore,a mi ih ode kupujemo...ništa čudno.
GENERAL poslije BITKE
31.10.2017, 11:54
Znači, pitalica:
iako se to podrazumijeva ipak treba umetnuti i točku da isto koštaju...
ako jedan može koštati niže... pustimo što forum piše, praksa kaže da su se ovi s 250.000tkm tek razradili jer ih vlasnik ili vlasnici nisu tih 250.000tkm tjerali preko 3000okretaja u svrhu razrađivanja motora... i podrazumijeva se da je auto vožen samo otvorenom cestom i grada nije vidio... to se uopće ne treba naglašavati... pogotovo ako je slučajno iz daruvara ili osijeka...
Jel uopce itko od vas bi koristio idrive ili to samo radi ljepote da to imate?
Perinho,ali nije ni kilometraža garant nikakav.
Posto trazim isklucivo automatika, majstor za automatike mi je rekao da u pravilu nemaju nikakvih problema do 250.000 km, onda vec treba racunat na reparaturu tj zamjenu potrosenih dijelova a to nema teorije da kosta ispod 1.000€.
Pa i sam BMW kaze da je ulje u automatiku "vjecno" a to je njima 5 godina ili 150.000 km dok ZF (proizvođač tih automatika) kaze da ulje treba mijenjati na 120.000 km.
E sad ti dalje sam zakljuci da li auto sa 250.000 km na satu moze kostat jednako ili malo manje od auta sa 150.000 km na satu.
Jel uopce itko od vas bi koristio idrive ili to samo radi ljepote da to imate?
Koristi ga svaki dan onaj ko ga ima u autu.
Znači, pitalica:
Pitanje kao iz vica Mujo bi li ti sa sedam patuljaka ili sa snjeguljicom, rekli bi trik pitanje[emoji41]
Posto trazim isklucivo automatika, majstor za automatike mi je rekao da u pravilu nemaju nikakvih problema do 250.000 km, onda vec treba racunat na reparaturu tj zamjenu potrosenih dijelova a to nema teorije da kosta ispod 1.000€.
Pa i sam BMW kaze da je ulje u automatiku "vjecno" a to je njima 5 godina ili 150.000 km dok ZF (proizvođač tih automatika) kaze da ulje treba mijenjati na 120.000 km.
E sad ti dalje sam zakljuci da li auto sa 250.000 km na satu moze kostat jednako ili malo manje od auta sa 150.000 km na satu.
Dopast će i manualca na 200tkm "servis getribe" odnosno zamjena kvačila sa dvomasenim zamašnjakom i to isto zna koštat hrpu €, tako da je postalo stvar nečijih preferencija oće li vozit manualca ili automatika.
Firechicken
31.10.2017, 13:20
Jel uopce itko od vas bi koristio idrive ili to samo radi ljepote da to imate?Apsolutno svakodnevno, od navigacije, scrollanja po brdo foldera sa muzikom, parking senzora/kamere, velikog bordkompa di mi je sve na jednom mjestu.. nezamislivo mi je kupit noviji bmw bez iDrivea sad, cak bi prije progutao nedostatak M paketa nego iDrivea..
I opet dobro, pa set dobrih guma u 19" kosta toliko, ne vidim u cemu je problem.. za felge dajemo po 1500€ a 1000€ za mjenjac je puno?!
Kad dodje do toga das reparirat i vozi dalje narednih 250tkm..
Ja sam sad narucio preko 800€ djelova samo za konkretniji servis i preventivnu izmjenu nekih djelova kojima je mozda vrijeme na 220tkm.. to je sve potrosni materijal, platis zamjenis i gas! [emoji23]
Sasvim si u pravu, ali zasto bih auto sa 239.000 km platio 12.500€ ako mogu auto sa 158.000 km kupit za 15.000€ (podjednaka oprema).
Da ovaj sa 239.000 kosta 9.500 (koliko bi realno trebao kostat s obzirom na kilometre) onda bih vec mozda radio kalkulaciju da li mi se isplati.
Redovni servis ne racunam, potrosna roba se mijenja kad joj je vrijeme, to isto ne racunam.
Dopast će i manualca na 200tkm "servis getribe" odnosno zamjena kvačila sa dvomasenim zamašnjakom i to isto zna koštat hrpu €, tako da je postalo stvar nečijih preferencija oće li vozit manualca ili automatika.
Apsolutno, i dalje se o automatiku prica kao o nekom bauku i prici za bogatase, a potpuna reperacija dodje cca 1500€, a set kvacila sa dvomasenim zamasnjakom zna doci blizu toga.
Firechicken
31.10.2017, 17:03
Sasvim si u pravu, ali zasto bih auto sa 239.000 km platio 12.500€ ako mogu auto sa 158.000 km kupit za 15.000€ (podjednaka oprema).
Da ovaj sa 239.000 kosta 9.500 (koliko bi realno trebao kostat s obzirom na kilometre) onda bih vec mozda radio kalkulaciju da li mi se isplati.
Interesantno kako se tudim autima rusi cijena a kad se svoj prodaje onda su unatoc kilometrima cijene u nebesima.. ovo ne ide tebe sada nego opcenito mi je to malo smijesno.
Ja sam svoj auto sa 16x.000km platio pred 10 mjeseci 16800€ sto je za tu godinu i opremu bilo prilicno povoljno, sad ima 223.000km, i po nekoj racunici sada vrijedi 11-12k€ zato jer ima toliko km vise? A recimo ulupan je prosjecan e46 u njega u tih 10mj, samo sto to prosjecnog kupca ne zanima..
Nema pravila, ali ako je sve sto se trebalo odradit odradeno, ja bi u svakom slucaju uzeo prije tog jeftinijeg ako je auto dobar..
Pozdrav! zanima me zna li netko nesta o ovim autima
http://www.index.hr/oglasi/bmw-serija-3-coupe-330ci/oid/647458
http://www.index.hr/oglasi/bmw-serija-3-coupe-330-ci/oid/619284
https://www.cackalo.hr/oglas/bmw-serija-3-coupe,1019/bmw-330ci-e46-coupe-170-kw-2002-tvornicki-m-paket,80110#dj-classifieds
Vec neko vrijeme trazim dobar e46 coupe ali jako malo ih ima, bar u oglasnicima..
Hvala unaprijed!
xxxyyyzzz
31.10.2017, 17:56
Apsolutno svakodnevno, od navigacije, scrollanja po brdo foldera sa muzikom, parking senzora/kamere, velikog bordkompa di mi je sve na jednom mjestu.. nezamislivo mi je kupit noviji bmw bez iDrivea sad, cak bi prije progutao nedostatak M paketa nego iDrivea..
I opet dobro, pa set dobrih guma u 19" kosta toliko, ne vidim u cemu je problem.. za felge dajemo po 1500€ a 1000€ za mjenjac je puno?!
Kad dodje do toga das reparirat i vozi dalje narednih 250tkm..
Ja sam sad narucio preko 800€ djelova samo za konkretniji servis i preventivnu izmjenu nekih djelova kojima je mozda vrijeme na 220tkm.. to je sve potrosni materijal, platis zamjenis i gas! [emoji23]
E ovdje si opasno zabrijao..a to je sljedece.. felge 19" vidi cijelo selo, a to da ti automatik steka.. nitko
Pjerosaky
31.10.2017, 18:20
https://www.cackalo.hr/oglas/bmw-serija-3-coupe,1019/bmw-330ci-e46-coupe-170-kw-2002-tvornicki-m-paket,80110#dj-classifieds
Vec neko vrijeme trazim dobar e46 coupe ali jako malo ih ima, bar u oglasnicima..
Hvala unaprijed!
Prodaje ti kolega ciclajbek dobar e46 coupe 330i ako se ne varam, pogledaj temu pod moj automobil, mozda ima i u oglasima topichttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20171031/0c1adba19f2b935a78b53f8430444335.jpg
salemetal
31.10.2017, 18:53
Apsolutno, i dalje se o automatiku prica kao o nekom bauku i prici za bogatase, a potpuna reperacija dodje cca 1500€, a set kvacila sa dvomasenim zamasnjakom zna doci blizu toga.
Frendu na DSG getribi rikava hidraulika na 60k km i 6 godina starom autu, popravak od 800 Eura. Bojim se da današnji sofisticirani automatici mogu tražiti više od reparacije svakih milijun kilometara.
NumberTwo
31.10.2017, 19:04
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12435324
ovo je kul, šteta što je iz Celja i preprodavač
procitao sam sve i njemu, auto je bolest..samo mije cijena malo..ja bi max za e 46 isao do nekih 8k eura....330 eventualno 325 sa M paketom iskljucivo
procitao sam sve i njemu, auto je bolest..samo mije cijena malo..ja bi max za e 46 isao do nekih 8k eura....330 eventualno 325 sa M paketom iskljucivo i coupe
Interesantno kako se tudim autima rusi cijena a kad se svoj prodaje onda su unatoc kilometrima cijene u nebesima.. ovo ne ide tebe sada nego opcenito mi je to malo smijesno.
Ja sam svoj auto sa 16x.000km platio pred 10 mjeseci 16800€ sto je za tu godinu i opremu bilo prilicno povoljno, sad ima 223.000km, i po nekoj racunici sada vrijedi 11-12k€ zato jer ima toliko km vise? A recimo ulupan je prosjecan e46 u njega u tih 10mj, samo sto to prosjecnog kupca ne zanima..
Nema pravila, ali ako je sve sto se trebalo odradit odradeno, ja bi u svakom slucaju uzeo prije tog jeftinijeg ako je auto dobar..
Cijenu određuje trziste, onaj sa realnom cijenom se brzo proda, onaj sa nerealnom jako dugo visi u oglasniku, stara i vec odavno prozvakana prica.
Ti zaboravljas da si sa svojim autom u manje od godiinu i pol napravio vise od 50.000 km a znas dobro da kilometri ruse cijenu, to sto si ti u svoj auto ulozio xxx eura je pohvalno, ali si ih ulozio da bi se sigurno vozio, i vozio si se, tako da se time krug zatvara jer vjerujem da (kao ni ja) ne podnosis da ti na autu bilo sta skripi ili udara a dobro odrzavanje kosta.
Ja sam skloniji kupovini skupljeg auta sa manje km i ako je onaj ciji vlasnik sutra ocekuje moj poziv u onakvom stanju kao na slikama, jos ovaj vikend se vozim bez krova.
Može info,gdje se prodaje Igorov Compact?Neki link,nešto?
Može info,gdje se prodaje Igorov Compact?Neki link,nešto?
Facebook
Ih,nemam ja to njesra:laugh:
Ih,nemam ja to njesra:laugh:
Slikam ti i pustim na whatsapp
Prepiksator
31.10.2017, 23:19
https://s5.postimg.org/o84ho1khz/Screenshot_2017-10-31-23-16-05.png
Sta je ovo nekakva blow job lampa ili koji k... od opreme, svakako zanimljiv e28
Hvala unaprijed!
Ovaj prvi je prodan u Split
Prodaje ti kolega ciclajbek dobar e46 coupe 330i ako se ne varam, pogledaj temu pod moj automobil, mozda ima i u oglasima topichttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20171031/0c1adba19f2b935a78b53f8430444335.jpg
Cicov je isto prodan u Split :laugh:
Pjerosaky
31.10.2017, 23:46
Ovaj prvi je prodan u Split
Cicov je isto prodan u Split [emoji23]
E nisam znao 😂 moje isprike 😁
znaci sta je bilo dobro je otislo..
Zna li tko za dobar 330i, 330ci manualac sa malo km?
Cijena mi se ne cini losa ako je uredan.
https://www.oglasnik.hr/prodaja-automobila/bmw-325-d-3-0-redizajn-sport-paket-oglas-2360748
https://www.oglasnik.hr/prodaja-automobila/bmw-325-d-3-0-redizajn-sport-paket-oglas-2360748
svakako zanimljiv auto, super izgleda.
Frajer je u farove ubacio onaj China Led V oblika pa mu svijetli samo unutarnji AE ring. :cmf
Al glavno da je Led...
Ma to je tak sa skoro svakim led markerima po danu na LCI-u, zato sam se ja bio vratio na halogene H8. Jednostavno i kod jakih markera unutarnji ringovi svijetle uzasno jako a vanjski onak bezveze, kad sunce udari skoro nis. Dok je po mraku druga prica, i najslabiji dobro svijetle :laugh: zato halogen H8 i najbolje svijetli.
hrvojexyz
09.11.2017, 07:13
Stvarno izgleda pristojno + nije n47motor nego mozes pricat da imas 3.0 . "ma baby M od dizela rođo"
jedino km ne vidim ..
xxxyyyzzz
09.11.2017, 07:48
Stvarno izgleda pristojno + nije n47motor nego mozes pricat da imas 3.0 . "ma baby M od dizela rođo"
jedino km ne vidim ..
270k taj kampira na njuškalu već hrpu vremena.
Zato i nije kilometrazu stavio :laugh: majstor
Masa ljudi vozi auto i usput ga prodaje bez nekog presinga da ga i proda.
Imam ja kolegu koji cim kupi polovan auto odmah je i na prodaju i uvijek trazi vise od neke trzisne cijene pa ako proda super, a ako ne opet dobro...kada bude hića malo ce spustiti cijenu i prodati...i onda bi netko isto mogao reci auto mu kampira na oglasniku.
Ovaj BMW kazete ima 270K..to je kao puno?
Kome se ne svidja kupit ce takav sa 150K koji mozda u stvarnosti ima isto toliko...nebitno, 270K realno i nije neka kilometraza.
Ma da ja imam te pare uzeo bi ga sad pa odmah ako je uredno stanje :)
Firechicken
10.11.2017, 08:30
Ma da ja imam te pare uzeo bi ga sad pa odmah ako je uredno stanje :)
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći TapatalkDi bi u njega lubenice potrpao? [emoji848]
Pa ako i “kampira” na njuškalu iz razloga što ga netko vozi pa “prodaje ako se proda”, to nije neki problem. Ali ova cijena mi je realna, da ne kažem niska, jer ima dosta opreme, dobar motor, u našim prilikama, takvi se ne nude za nisku cijenu, što znači da bi možda trebalo uzeti u obzir “kampiranje” i dobro pogledat.
http://www.index.hr/oglasi/bmw-m3-318-is-coupe-reg-2-18-crni-spusten-odlican-atraktivan/oid/750245
" ...i dalo bi se tu još svašta pisati ali BMW coupe govori sam za sebe,nema tu filozofije,on je jednostavno BMW coupe...priča za sebe " :cmf
Firechicken
10.11.2017, 08:44
Oglas je malo smijesan u najmanju ruku, ali za nekog pocetnika je ovo idealan bmw.. nepoderiv motor, coupe je, i ne kosta puno :)
Ja tu ništa ne kužim.Kao prvo,koji 318 is ima 87 kW,kao drugo,koji k u knjižici piše da je diesel?
To si kliknio na neki drugi oglas. :fishing[1]:
Imaš pravo,ovo za diesel sam pokupio sa onog oglasa ispod.Ali svejedno piše da ima 87 kW...
Mouse-RI
10.11.2017, 23:51
Imaš pravo,ovo za diesel sam pokupio sa onog oglasa ispod.Ali svejedno piše da ima 87 kW...
M43B19 = 87 kW
http://www.index.hr/oglasi/bmw-m3-318-is-coupe-reg-2-18-crni-spusten-odlican-atraktivan/oid/750245
" ...i dalo bi se tu još svašta pisati ali BMW coupe govori sam za sebe,nema tu filozofije,on je jednostavno BMW coupe...priča za sebe " :cmf
Onaj tko je pisao ovaj oglas nije normalan.
Općenito ne shvaćam takve oglase za 318i/ 320d, a ujedno i M3.
Općenito ne shvaćam takve oglase za 318i/ 320d, a ujedno i M3.To je oglas za primjerice 19-godisnjake koji popuse takvu pricu jer im je bitno da imaju takav BMW da se mogu kurcit ispred Besta curicama.
Općenito ne shvaćam takve oglase za 318i/ 320d, a ujedno i M3.
Ne svacam moderatore sta ne brisu oglase ili pak promine opis kad im neko prijavi oglas. Gadi mi se kad se neke stvari ne mogu isfiltrirati. Pogotov bi mogli to na indexu raditi jer je free oglasnik ako ti ne pase ajde na njuskalo i plati...
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-530-d-originalno-stanje-vozila-najjaci-paket-dodatne-opreme-oglas-23969286
Zna.li netko o ovome nesto? Brutalna oprema....
Btw koje funkcije imaju tipke izmad grijanja sjedala?
Poslano sa mog LG-K350 koristeći Tapatalk
Masaža sjedala...?
Vidis toga se nisam ni sjetio...
Zapao mi jr za oko,pa ako netko zna nesto da bezveze ne idem ako ne valja...
Ili o kuci samoj
Meni samo nije jasno kako taj auto moze imati toliko kilometara!?
sidsloth
16.11.2017, 18:26
Meni samo nije jasno kako taj auto moze imati toliko kilometara!?
Očito uvoz i bio Regan na firmu i vozali ga po cijele dane. Za 3.0 nije previše km.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Prije mislim da je ciljao na to da ima malo km :D
Očito uvoz i bio Regan na firmu i vozali ga po cijele dane. Za 3.0 nije previše km.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Vozikali ga po cjele dane i ta kolometraza?
Taj auto nije nitko kupio da bi mu stajao.
filipE90
16.11.2017, 18:51
https://home.mobile.de/KSAUTOMOBILEMUENCHEN#des_249857143
misljenje o ovom?
kako se naruciti u ovlasteni servis za pregled u minKenu?
Prijatelj zeli kupiti ovaj auto pa da vidimo jel netko vidi po slikama nesto sto mi ne i koliko je realna ova kilometraza?
Evo ti ovde se naruci
https://www.tuev-sued.de/auto-fahrzeuge/bewertungen-gutachten-zertifikate/auto-privat-check
filipE90
16.11.2017, 19:26
Evo ti ovde se naruci
https://www.tuev-sued.de/auto-fahrzeuge/bewertungen-gutachten-zertifikate/auto-privat-check
Hvala :clap:
Nema problema ;)
Neko možda zna auto?
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-323i-m-tech-individual-oglas-23605713
ovak po slikama ispada super prilika...
ovak po slikama ispada super prilika...Sican se ovoga auta od prije...
Kako složenac star 20 godina za 6000E može bit dobra prilika?
Kako složenac star 20 godina za 6000E može bit dobra prilika?Nista ne znači to Šta je star. ..dok se ne vidi uzivo ne mogu se donosit zaključci
Nista ne znači to Šta je star. ..dok se ne vidi uzivo ne mogu se donosit zaključci
Zato i pitam jer 6000E nije ni malo ni puno novaca. Što bi to točno moglo vrijedit da je dobra prilika? Nit je M, nije čak ni coupe, nije auto za po gradu ali bome nije niti za trke...
Zato i pitam jer 6000E nije ni malo ni puno novaca. Što bi to točno moglo vrijedit da je dobra prilika? Nit je M, nije čak ni coupe, nije auto za po gradu ali bome nije niti za trke...Ako je mehanika u vrhu i ako karoserijski nije gnjil već imamo o čemu pričat. ..
U danasnje vrime malo toga je za utrke osim ako nemaš debel djep..koliko samo kosta trkaći ovjes,prijenos i gume..debelo iznad vrijednosti ovog auta
Zato i pitam jer 6000E nije ni malo ni puno novaca. Što bi to točno moglo vrijedit da je dobra prilika? Nit je M, nije čak ni coupe, nije auto za po gradu ali bome nije niti za trke...
Koje razmisljanje....
Razmisljanje mu je sasvim ispravno, stari E36 ni po cemu nije poseban da bi vrijedio 6.000€.
Kako mozete suditi da auto ne vrijedi te pare a vidjeli ste 3 slike?
Forum pun pametnh a vecina takvih vozi kante uber (sto opet isto nije nikakav izgovor ali krece se ispred svog praga cistit pa dalje ;)
GENERAL poslije BITKE
17.11.2017, 11:43
Kako mozete suditi da auto ne vrijedi te pare a vidjeli ste 3 slike?
Forum pun pametnh a vecina takvih vozi kante uber (sto opet isto nije nikakav izgovor ali krece se ispred svog praga cistit pa dalje ;)
Zapao mi jr za oko,pa ako netko zna nesto da bezveze ne idem ako ne valja...
Ili o kuci samoj
pa ti isto to očekuješ... tj. forumska naklapanja...
Firechicken
17.11.2017, 11:50
Tko zna koliko kostaju taj motor i mjenjac, vaderi, milltek i slicni upgradeovi koji su napravljeni na autu nece pametovat kako ne vrijedi, da ga se uzme samo za dijelove opet bi se ustedilo/zaradilo.
Nije mint i nije garage queen, ali izgleda kao jako interesantan projekt, po meni vrijedi svakog centa..
Ja nisam nigdje rekao da taj e60 ne vrijedi da je star itd....mozda je netko imao iskistva s tom autokucom ili slicno....mjesas kruske i jabuke ,sere se uredno po autima o kojima znate ono sto ste vidjeli u 5 slika
Razmisljanje mu je sasvim ispravno, stari E36 ni po cemu nije poseban da bi vrijedio 6.000€.
znate zašto ovo nećete nikada shvatit kaj ću ja sad napisat ??
kolega Vi ste konzument BMW marke a ne ljubitelj automobila da bi mogli cijenit ono kaj se vidi na onim slikama...
svatko iole da voli benzin zna kaj ono tam košta, tak da me vesele takvi veseljaci koji misle da stvar vrijedi koliko je netko u HR spreman platit za nju...
da sam kupac za takav auto nebi se ni sekunde razmišljal i krenul bi po njega
ak ima nekih večih mana pocjenkal bi se malo, ak nema vrijedi svakog eura
tko nikad nije sam pošarafil auto il nabavljal sebi felge, sjedala, branike il bilo kaj drugo nemre znat o čem pričam
+ po vinu je sva oprema i kompletan tvornicki M paket jos na mjestu
GENERAL poslije BITKE
17.11.2017, 12:14
Ja nisam nigdje rekao da taj e60 ne vrijedi da je star itd....mozda je netko imao iskistva s tom autokucom ili slicno....
htio si naklapanja... netko je mogao napisat po slikama super auto, drugi bi napisao vjerojatno uvoz, treći nešto treće...
ajmo biti pošteni i reći da nisi ni nazvao i pitao bilo što o autu...
htio si naklapanja... netko je mogao napisat po slikama super auto, drugi bi napisao vjerojatno uvoz, treći nešto treće...
ajmo biti pošteni i reći da nisi ni nazvao i pitao bilo što o autu...Normalno da sam zvao.
Ali bolje cu pitati i vamo tko zna sta mozr se sve otkriti.
Km su tocni,kod Vuke sam isto bio. Tako da si uzeo krive argumente
Tko zna koliko kostaju taj motor i mjenjac, vaderi, milltek i slicni upgradeovi koji su napravljeni na autu nece pametovat kako ne vrijedi, da ga se uzme samo za dijelove opet bi se ustedilo/zaradilo.
Nije mint i nije garage queen, ali izgleda kao jako interesantan projekt, po meni vrijedi svakog centa..
Eto vidiš, to je odgovor. Svi se samo vrijeđaju kad postaviš pitanje... Još da su malo konkretnije brojke bilo bi idelano.
Hvala!
Jesan li ja spomenia novce?
Stoga me ne zanimaju glupi komentari,zanima me konkretno od kolega iz Rijeke i okolice znaju li možda povijest auta,kakav je motor itd. al očito da se samo pametnjakovići javljaju.
Prijatelj ga je otiša vidit/kupit pa javin vridi li taj stari e36 socijala edition sa 1.6 motorom iti lipe.
boris.ri
17.11.2017, 22:40
Još ima i šiber... :thumbup::thumbup:
znate zašto ovo nećete nikada shvatit kaj ću ja sad napisat ??
kolega Vi ste konzument BMW marke a ne ljubitelj automobila da bi mogli cijenit ono kaj se vidi na onim slikama...
svatko iole da voli benzin zna kaj ono tam košta, tak da me vesele takvi veseljaci koji misle da stvar vrijedi koliko je netko u HR spreman platit za nju...
da sam kupac za takav auto nebi se ni sekunde razmišljal i krenul bi po njega
ak ima nekih večih mana pocjenkal bi se malo, ak nema vrijedi svakog eura
tko nikad nije sam pošarafil auto il nabavljal sebi felge, sjedala, branike il bilo kaj drugo nemre znat o čem pričam
Vec drugi put stvaras potpuno pogresnu sliku o meni.
U mojim venama itekako tece benzin i nasarafio sam se na autima vjerojatno puno puno vise od tebe, ali bas nasafafio, ne samo tu i tamo mijenjao felge ili nesto slicno, mislim na rastavljanje auta do zadnjeg sarafa i ponovno sastavljanja, ne samo jednom nego xx puta.
Ti dani su daleko iz mene, tj vec odavno sam ne sarafim gotovo nista, zato postoje mehanicari koji zive od svog rada, kao sto ja naplacujem svoj rad u nekoj drugoj bransi.
Sto se tice konkretnog auta (zbog kojeg se vise vas odjednom diglo na zadnje noge), znam tocno kako razmisljas, ti vidis, aha, ovo vrijedi 2.000€, ovo vrijedi 500€, ovo vrijedi 700€, itd, itd, znaci ukupno cca 8.000€ a covjek trazi 6.000€, da sigurno vrijedi te novce koje covjek trazi, takav zakljucak sam donio na osnovu tvog pisanja na forumu kad si vise puta napisao da ti je bilo zao sto si neke stvari prodao ali da je zivot takav tj da se ne moze imat i ovce i novce.
Osim toga, ovo je forum koji sluzi za razmjenu misljenja i iskustava, ovdje bi trebali pomagat jedan drugom a ne odmah vristat ako netko ima drugacije misljenje nego netko drugi.
A sad, da se vratimo na konkretni auto, meni taj auto po nicemu ne vrijedi te novce, kao prvo radi se o sasvim obicnom modelu na kojem je netko kemijao, modelu koji se ne proizvodi vec 19 godina pa je vrlo upitno u kakvom je stanju limarija, dakle, 6.000€ je po mom misljenju debelo previse jer mi se E36 linija ionako ne sviđa pretjerano.
Naravno da postoji uski krug ljudi kojima taj auto stvarno vrijedi te novce, uski krug ljudi koji ce na tom autu sa zadovoljstvom sarafit, ja jednostavno nisam taj, ja cu radije kupit auto koji mi se sviđa a koji ne trazi svakodnevno drzanje kljuceva u rukama jer mi zadovoljstvo pricinjava voznja auta (neovisno o kojoj marci i modelu se radi).
Jesan li ja spomenia novce?
Stoga me ne zanimaju glupi komentari,zanima me konkretno od kolega iz Rijeke i okolice znaju li možda povijest auta,kakav je motor itd. al očito da se samo pametnjakovići javljaju.
Prijatelj ga je otiša vidit/kupit pa javin vridi li taj stari e36 socijala edition sa 1.6 motorom iti lipe.
Ni mene ne zanimaju tvoju glupi komentari ali mislim da imas pravo da izneses svoje misljenje, forum za to i sluzi.
po meni je auto Ok kupnja,eventualno malo korigirat cijenu al sve u svemu sigurno Fun car,a sta se tice kemije po njemu,neš ti,izvadjen sestak zavidan drugi na vidu bez kemija u org stanju a tek ŠIBER haha,i uz to se kližeš po gradu za 4,50kn LPG-a
Nije pretjerana cijena nikako.
E36 postaje sve više i više poželjan auto,,,,
Cemu onda komentar da ne vrijedi te novce ?
Ja npr. nikad nebi kupio stare aute koji sluze za preprodaju izmedu multimilijardera al to ne znaci da mogu rec kak oni ne vrijede te basnoslovne cifre
Ocito da vrijede kad se vrte i vrtit ce se
Kaj sam ja sarafio i kaj cu sarafit je moja privatna stvar
I necu se nikada javno forsat, eventualno kad nesto objavit zbog ljudi koji to vole...
Po stavu definitivno da niste ljubitelj vec konzument
Nema razloga da mi persiras, ovdje smo svi jednaki, bez obzira na godine.
Ok, ti si ljubitelj a ja sam konzument.
A sad mi objasni zasto jedan ljubitelj umjesto V8 vozi 4 cilindra, i to dizel?
Nije li to debelo kontradikrono?
Perinho, ne ulazi mi se u rasprave o cijeni dotičnog E36, ali ako je netko imao svakakvih blanja, onda je to kolega Glava.
A sad mi objasni zasto jedan ljubitelj umjesto V8 vozi 4 cilindra, i to dizel?
Nije li to debelo kontradikrono?
ni najmanje
500SL V8 čeka slaganje, v6 čeka bolje vrijeme za demo auto i stazu, da ne nabrajam druge projekte
ja kao ljubitelj krećem u proizvodnju namještaja za istinske pacijente kao što sam i sam, potrudit ću se prodavat ga po skupim garažama van HR klijenteli koja cijeni ideju, trud, vrijeme i strast za oktane
vozim dizele jer su auti za svaki dan,
ne investiram kao drugi u dionice il nekaj treće već sve kaj mogu skemijam u aute il slično , to volim i to vrtim
ne švercerskim porivom već željom da isprobam što više dobrih stvari
Perinho, ne ulazi mi se u rasprave o cijeni dotičnog E36, ali ako je netko imao svakakvih blanja, onda je to kolega Glava.
Pa sta, ni ti ni on ne znate da li sam imao ili imam kakvu "blanju", bitna je prica da zbog toga sto nisam svrsio na onaj nicim poseban E36 sam proglasen konzumentom a ljubitelj istovremeno vozi 4 cilinda i to dizel u seriji 5, po toj prici onda ni on nije ljubitelj nego konzument, pravi ljubitelj bi i za svaki dan imao neki V8, kao sto velika vecina vlasnika Porschea 911 ga ne cuvaju u toploj garazi nego se s njima voze svaki dan bez obzira na vremenske uvjete.
ni najmanje
500SL V8 čeka slaganje, v6 čeka bolje vrijeme za demo auto i stazu, da ne nabrajam druge projekte
ja kao ljubitelj krećem u proizvodnju namještaja za istinske pacijente kao što sam i sam, potrudit ću se prodavat ga po skupim garažama van HR klijenteli koja cijeni ideju, trud, vrijeme i strast za oktane
vozim dizele jer su auti za svaki dan,
ne investiram kao drugi u dionice il nekaj treće već sve kaj mogu skemijam u aute il slično , to volim i to vrtim
ne švercerskim porivom već željom da isprobam što više dobrih stvari
Pratim sto pises na forumu i respektiram tvoj nacin rada ali primjetio sam da se cesto uzdizes puno vise nego sto ustvari jesi, nadam se da ti se nece desiti da se grubo prizemljis.
Pratim sto pises na forumu i respektiram tvoj nacin rada ali primjetio sam da se cesto uzdizes puno vise nego sto ustvari jesi, nadam se da ti se nece desiti da se grubo prizemljis.
uzdižem ?
moguće
al ipak, da bi volio druge ljude moram prije svega volit sam sebe
svaki dan u V8 ?
zasad nemam novaca za to
kakav sam ja ustvari uživo slobodno provjerite Vi il bilo koji drugi kolega il kolegica
koji smatraju da su ljubitelji a ne samo konzumenti
098 703 200
rado bum platil čevape, pokazal kaj radim svakodnevno i kud ciljam za 15/20 godina
Što je problem vozit V8 svaki dan?:laugh:
NumberTwo
19.11.2017, 19:07
Što je problem vozit V8 svaki dan?:laugh:
Daj opiši malo, napiši svoja iskustva. Mene baš zanima... nikako nać dobar E60 6 zyl bencinac s ručnim mjenjačem, tako da postoji mogućnost da ću morat na V8 i ja, pa me baš zanima financijska strana te priče. Kolko kilometara radiš? Kakve vožnje? Kolko troši auto? Kak se ponaša u vožnji, jel se pozna na prvom kraju težina v8? Dal je bilo kakvih vanrednih popravaka?
rado bum platil čevape, pokazal kaj radim svakodnevno i kud ciljam za 15/20 godina
Ja znam gdje cu bit za 15 godina, u mirovini i sa bar jednim V8 u dvoristu.
U zadnjih godinu i pol,malo više,tj.otkako je auto kod mene napravio sam 22 000km.
Vožnja je uglavnom otvorena cesta u kombinaciji sa autoputem.
Automobil ima direktni plin i troši ga u prosjeku od 13.5-15 L...benzine oko 12-12 prosjek.Gradska vožnja sigurno više...
Vozim se normalno,ne smatram da je E39 540i auto za utrkivanja i nadmudrivanja na cesti već stabilna,komforna limuzina sa dovoljno momenta i snage..
Ključno je kupiti dobar i održavan primjerak .Iako san kupio auto u pristojnom stanju,tražio je i još traži ulaganja,što je i normalno.Promjenio sam mnogo toga i cifre nisu male sve skupa..
Vanrednih kvarova nije bilo,osim alternatora(četkice) i najveća greška bila je čišćenje dizna na ovom autu...
V8 je auto za godianjih 20k km...ja prvi bi bankrotirao da vozim v8..a gdjr kolege koji rade vise km od mene...
V8 je auto za godianjih 20k km...ja prvi bi bankrotirao da vozim v8..a gdjr kolege koji rade vise km od mene...
Općenito misliš na V8 i veliku potrošnju goriva?
Da,na potrosnju ciljam..
Bas pokusavam izracunati al bolje da odustanem [emoji28]
Nije problem sto puno trosi, nego je problem sto je benzin skup.
Ja bih isto volio imati V8 i vozit ga svaki dan, bio benzin ili plin, ali realno gledajuci po ZG je to maltretiranje za tu grdosiju, znam po svom 528i, otvorena ili autocesta dusu dalo za njih koja su olaksanja.
U zadnjih godinu i pol,malo više,tj.otkako je auto kod mene napravio sam 22 000km.
Vožnja je uglavnom otvorena cesta u kombinaciji sa autoputem.
Automobil ima direktni plin i troši ga u prosjeku od 13.5-15 L...benzine oko 12-12 prosjek.Gradska vožnja sigurno više...
Vozim se normalno,ne smatram da je E39 540i auto za utrkivanja i nadmudrivanja na cesti već stabilna,komforna limuzina sa dovoljno momenta i snage..
Ključno je kupiti dobar i održavan primjerak .Iako san kupio auto u pristojnom stanju,tražio je i još traži ulaganja,što je i normalno.Promjenio sam mnogo toga i cifre nisu male sve skupa..
Vanrednih kvarova nije bilo,osim alternatora(četkice) i najveća greška bila je čišćenje dizna na ovom autu...
upravo tako, jer polovni BMW v8 ako uzmete loš, pojest će ljepu svotu novaca.
po gradu troši 22L, al v8 i mala potrošnja neidu nikako u istu rečenicu, ako se auto malo vozi može se podnit financijski, za svaki dan možda jedino s plinom je podnošljivo dok god je benz više od 5kn
GENERAL poslije BITKE
19.11.2017, 20:41
Bas pokusavam izracunati al bolje da odustanem [emoji28]
i opet moram ja...
ti se auti voze na plin... a kada se voziš na plin to je u rangu ka da se voziš đabe... treba stisnut zube i tu prvu cifru za ugradnju plina nekako pregrmit koliko košta da košta... nakon toga na svakom tankanju vičeš sa smješkom... do vrha... što je nekih cca 200kn...
još ako kupiš auto s već ugrađenim plinom, a da nije skroz rasklapan time bolje...
Ili kupis v8 dizela:fish:
Mouse-RI
19.11.2017, 23:25
2007., X5, 4.8i, ugradnja plina 11k kn, potrosnja gradska 100 kn na 120 km :)
bestiale
21.11.2017, 16:37
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-530d-m-paket-automatik-full-oprema-cijena-9-999-eura-oglas-24022870
Prijatelju zapeja za oko. Dali je nekome mozda poznat.
Isli bi ga vidita ali da se ne vozimo bezveze svaka info dobrodosla.
i opet moram ja...
ti se auti voze na plin... a kada se voziš na plin to je u rangu ka da se voziš đabe... treba stisnut zube i tu prvu cifru za ugradnju plina nekako pregrmit koliko košta da košta... nakon toga na svakom tankanju vičeš sa smješkom... do vrha... što je nekih cca 200kn...
još ako kupiš auto s već ugrađenim plinom, a da nije skroz rasklapan time bolje...
Sve to stoji,racunaj sad u godini dana napravim oko 80 90k,koliko bi me izasli servisi za m57 i za v8...nije bas zanemariva cifra+sto ne znam dal svaka benza vani ima lpg (nikad nisam pratio bas)
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-530d-m-paket-automatik-full-oprema-cijena-9-999-eura-oglas-24022870
Ove 128ice bi i na tackama brutalno izgledale :D
Ne znam ništa o autu, napominjem samo da je tablica dosta friška iz čega bi se dalo zaključiti da auto nije dugo kod njega.
bestiale
21.11.2017, 18:39
Ne znam ništa o autu, napominjem samo da je tablica dosta friška iz čega bi se dalo zaključiti da auto nije dugo kod njega.
Super hvala ti. Znaci treba ga dobro pritresti
cim se tako brzo prodaje.
Dali imate kojeg mehanicara u okolici varazdina
kod kojeg bi ga mogli odvesti.
Super hvala ti. Znaci treba ga dobro pritresti
cim se tako brzo prodaje.
Dali imate kojeg mehanicara u okolici varazdina
kod kojeg bi ga mogli odvesti.
Ima BMW Baumgartner u Čakovcu.
Sve to stoji,racunaj sad u godini dana napravim oko 80 90k,koliko bi me izasli servisi za m57 i za v8...nije bas zanemariva cifra+sto ne znam dal svaka benza vani ima lpg (nikad nisam pratio bas)
www.clever-tanken.de tu imas aktualne cijene svih goriva, izaberes zeljeno gorivo, svoj plz i pise ti po redu, od najjeftinijeg prema najskupljem.
http://www.index.hr/oglasi/bmw-serija-3-coupe-330ci/oid/813202
zna li tko nesta o ovom autu?
Taj auto nije legalan na cesti, ne daj Boze da sudjelujes u nekoj nesreci i netko strada.
vidis nisam bas previse ni razmisljao o tome,mada nebi takav auto ni uzeo koji je preradivan, definitivno orginal
nije njuškalo i nije bmw, al nasmija san se na oglas
http://www.index.hr/oglasi/ford-fiesta-fiesta-st-turbo-4x/oid/809400
Hahah bit će ovoga sve više. ..počet će I indeks naplaćivat oglase
Koliko znam,to je od Bulicica valjda auto,ili ga je on slagao...
Tako da pije vode..
Prepiksator
26.11.2017, 20:00
http://www.index.hr/oglasi/bmw-serija-3-coupe-330ci/oid/813202
zna li tko nesta o ovom autu?
Kaj nije to od kolege cica nedavno prodan na daleki jug?
Imas tu temu o autu na forumu
Boja nije ocuvana nego je nova
Pjerosaky
26.11.2017, 20:02
Kaj nije to od kolege cica nedavno prodan na daleki jug?
Imas tu temu o autu na forumu
Boja nije ocuvana nego je nova
Mislim da nije, vidjao sam ovaj auto na fejsu, u originalu 318, navodno dobro slozen na 330
Đozi iz Sibenika
nije njuškalo i nije bmw, al nasmija san se na oglas
http://www.index.hr/oglasi/ford-fiesta-fiesta-st-turbo-4x/oid/809400
Koliko znam,to je od Bulicica valjda auto,ili ga je on slagao...
Tako da pije vode..Đozi iz Šibenika
Mouse-RI
27.11.2017, 00:35
Taj auto nije legalan na cesti, ne daj Boze da sudjelujes u nekoj nesreci i netko strada.
Atest se napravi za par stotina kuna...
... i upravo si zato čovjek treba postaviti pitanje zašto ga vlasnik nije napravio.
Najbitnije je da je auto slozen u M paket, gewinde itd.
Yeah, right!!
Pa atest samo za felge i gume koje nisu tvornicke na nekom modelu kosta malo vise od "par stotina kuna" a kamoli preinaka iz 318 u 330.
Atest je 1300 kn.kolega radio na golfu 2 sa 1.3 na vr6
Normalno elaborat
Nije problem atest,tj cijena,već je za pretpostaviti da ne postoje papiri od ugrađenih dijelova,tj porijeklo.Vjerovatno je to sve sa nekog donora izvana,a papiri ne postoje...