View Full Version : ***NJUŠKALO*** - Oglasi i komentari!!!
Miha.023
08.04.2021, 14:57
Pa koliko bi trebao imati km nakon 15 godina?
Po meni tu ne treba gledati km, već ukupni dojam auta, sigurno nije servisiran u BMW-u, za cijenu od cca 6500€
Ako kod pregleda ovjesa, motora, vizualnog dojma unutrašnjosti i limarije nema nekih većih problema, go for it...
Ako se pokvari, budeš popravio, kaj imaš očekivati na 15 godina starom autu:cmf, a želja je tu: II
Mene da tako nešto zanima, a imam neki auto za dat pod zamjenu + nešto love, zašto ne?
Po ovome ispada 20k km godišnje, što je realno, ako nema čak i više.
Ma niti se očekuje od takvog auta da bude servisiran u BMW-u, tak da je jedino potrebno detaljno ga pregledati.
:to_become_senile[1]
Po VIN-u je vidljivo da je uvoz Italija i da tvornički nema DPF (zbilja se nije ugrađivao iako je euro IV motor?)
Uvidom u CVH piše "Zacrnjenje uzorak: 0.21, 0.21 i 0.17"
Ako je vjerovati da je to njegov ispis ekotesta, ispada da i bez DPF-a dimi normalno?
Nego... ima kakvih mana taj mjenjač, taj motor?
I ovo za X pogon zbilja nisam znao, zašto je bolje da ga nema?
exfreerider
08.04.2021, 15:40
Super auto i veliki plus što nema dpf
te getribe vole krepati oko 300tkm što nije zanemariv trošak ;)
Pa koliko bi trebao imati km nakon 15 godina?
Po meni tu ne treba gledati km, već ukupni dojam auta, sigurno nije servisiran u BMW-u, za cijenu od cca 6500€
Ako kod pregleda ovjesa, motora, vizualnog dojma unutrašnjosti i limarije nema nekih većih problema, go for it...
Ako se pokvari, budeš popravio, kaj imaš očekivati na 15 godina starom autu:cmf, a želja je tu: II
Mene da tako nešto zanima, a imam neki auto za dat pod zamjenu + nešto love, zašto ne?Decko koji ga prodaje je mehanicar. Ima veliku mehanicarsku i vulkanizersku radionicu ,a stari mu je limar vec zadnjih sigurno 30god,mozda je vec otisao i u mirovinu. Okej je decko,sigurno drzi do auta i nece te preveslati namjerno i uvalit ti s*anje.
Poslano sa mog Redmi Note 8 koristeći Tapatalk
Super auto i veliki plus što nema dpf
te getribe vole krepati oko 300tkm što nije zanemariv trošak ;)Taman ko moj...305tkm,ali ko prvi put sidne u njega nece skuzit da je nesto ajmo rec u kvaru. I da,ulje+wandler reparirani(kojeg sam kupio jos prosle god za 170€ s racunom)+rad=550€ ce me izaci.
Nije neka strasna cifra,osim ako ne krepa totalno getriba. S tim da je moj x drive,sto evo nije prednost nikakva po dosadasnjim postovima
Kad krenu neke sumnjive vibracije na autu, a krenuti će sigurno nakon 15 godina i 300tkm javi jel te veseli x drive...
Miha.023
08.04.2021, 17:31
Pa ako je nekakav moguće odraditi "ozbiljan" servis na takvoj getribi za tih cca 550€ to je ko set zamašnjak/lamela na manualcu.
Odradiš servis i miran si jedno duže vrijeme?
A ak krepa totalno onda nemaš sreće, al krepat može i ručni mjenjač ak si baš srećković pa opet isti k.
170kw motor je mozda i najbolji dizel ikad..
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
Kad krenu neke sumnjive vibracije na autu, a krenuti će sigurno nakon 15 godina i 300tkm javi jel te veseli x drive...Pa evo veseli me vec cca 50tkm,nadam se da ce ostati tako..btw ovo mi je vec 3ci bmw s xdrivom i sa nijednim nije bilo problema. E46 3.0i,e60 3.0d i e90 3.0d sad...pretpostavljam da si se opeka na nekom primjerkupa sad svi generalno ne valjaju.
Pa ako je nekakav moguće odraditi "ozbiljan" servis na takvoj getribi za tih cca 550€ to je ko set zamašnjak/lamela na manualcu.
Odradiš servis i miran si jedno duže vrijeme?
A ak krepa totalno onda nemaš sreće, al krepat može i ručni mjenjač ak si baš srećković pa opet isti k.Ja sam naisao na wandler pa sam ga uzeo iako napamet,nisam znao dal ce mi odgovarat mozda a niti trebati,i eto ispalo da mi pase pa cu ga sad prominit jer ponekad ositim da nije kako triba sve
Miha.023
08.04.2021, 18:18
Pretpostavljam da mjenjač mora prebacivati brzine bez trzanja i zvukova, bez vibracija u vožnji i kod ubrzavanja... imaš koji savjet na što točnije obratit pažnju kod provjere automatika?
Tocno to,svaka brzina sto "mekse",bez bilo kakvih udaraca u voznji i prilikom prebacivanja dok stojis na mistu. Recimo moj sve to odraduje top,ali u sportu i manualu je zadnje vrime malo grublji kod saltanja i kad ga dobro gazim nakon duze voznje (+300km) onda iz 4->5 se malo zblesa. Usalta u 5 pa vrati 4 pa opet 5,sve to se desi u nit sekundi,sve ostalo nikad se ne ositi da sallta tako rec iako ima km. Naravno to nije dobro,logicno
Miha.023
09.04.2021, 08:11
A po kojoj cijeni je moguće odraditi reparaciju wandlera? Uz to ide izmjena ulja i filtera (ako postoji kakav filter)?
irmascher
09.04.2021, 08:18
Oko 1000€ je reparacija automatika u Hercegovini
https://www.facebook.com/Servis.Wandler.TG/
Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk
m57d30top
09.04.2021, 09:54
To i mene zajebava kak je Stipe gore napisao. Nije kritično ali smeta, pogotovo u sporoj koloni. Sve me strah koji će to trošak bit. Samo ulje i poklopac mjenjača je 500€, di je još wandler i ruke..
Miha.023
09.04.2021, 14:17
To i mene zajebava kak je Stipe gore napisao. Nije kritično ali smeta, pogotovo u sporoj koloni. Sve me strah koji će to trošak bit. Samo ulje i poklopac mjenjača je 500€, di je još wandler i ruke..
Bacio sam pogled na Dapardo.de... tamo stoji da je Sachs Wandler cca 500€, zatim 1L ulja cca 10€ (kolko ide unutra, kakvih deset litara?) i filter MANN cca 90€ + dostava + ruke naravno i valjda još koji dihtung, nemam pojma.
A i da se odradi reparacija za 1000€ uz garanciju da je onda to posao kak spada, opet valjda dobro.
Btw onaj 330d je kaparen, valjda će bit prodan u ponedjeljak, naravno ne meni.
:a078:
Na autodoc.de sachs wandler za moj auto je 374€ ,na daparto ista cijena kako si napisa. Ja da nisam tako naisa na wandler povoljno i ostale dijelove,racunam isto nekih 1000€ da bi me kostalo. Skoro pa isto kao na saltungu,frend na a4 2012 saltung,komplet kvacilo platio 650€+250€ za ruke.
Miha.023
09.04.2021, 14:45
Na autodoc.de sachs wandler za moj auto je 374€ ,na daparto ista cijena kako si napisa. Ja da nisam tako naisa na wandler povoljno i ostale dijelove,racunam isto nekih 1000€ da bi me kostalo. Skoro pa isto kao na saltungu,frend na a4 2012 saltung,komplet kvacilo platio 650€+250€ za ruke.
Meni je nekakva normalna cijena servisa ručnog mjenjača 500€ (dvomaseni zamašnjak, lamela, korpa, potisni ležaj i eventualno ulje).
Tolko košta i za e87 i za golfa VI i za Škodu Yeti... da ne nabrajam.
Ak je tu negdje cijena i za automatika (wandler, filter, ulje i dihtunzi), gladi dvije brade... a ak je i mrvicu skuplje opet čovjek preživi, samo da nije iznad 1k€, to bi mi bilo pretjerivanje.
E sad jedino ne znam što podrazumijeva ona reparacija od 1000€, jel tu ide više dijelova koji se mijenjaju ili samo ovi gore nabrojani?
Wandler,ulje+filter+karter+dihtung+ruke...tako je kod mene. I cijena bude cca 1000€,meni se par stvari potrefilo pa sam prosa jakoooo povoljno. Ali mozda ide jos nesto,nisam toliko strucan. Ja uzeo to,meho potvrdio da ne triba nista drugo,osim ako me nesto me iznenadi prilikom posla. Nadam se da nece jer i ovo sto se dogadja je neprimjetno tko sidne u njega tek. Ali ocu rjesit jer zasad ostaje kod mene zbog drugih bitnijih stvari
Meni je nekakva normalna cijena servisa ručnog mjenjača 500€ (dvomaseni zamašnjak, lamela, korpa, potisni ležaj i eventualno ulje).
Tolko košta i za e87 i za golfa VI i za Škodu Yeti... da ne nabrajam.
Ak je tu negdje cijena i za automatika (wandler, filter, ulje i dihtunzi), gladi dvije brade... a ak je i mrvicu skuplje opet čovjek preživi, samo da nije iznad 1k€, to bi mi bilo pretjerivanje.
E sad jedino ne znam što podrazumijeva ona reparacija od 1000€, jel tu ide više dijelova koji se mijenjaju ili samo ovi gore nabrojani?
Da voziš šestaka cijena zamjene dvomasenog, kvačila, hardy-a bi ti bila oko 6.000 kuna sa dobrim popustom na dijelove.
Tako da ne ispadne servis automatika drastično više nego šaltunga. Uz činjenicu da ipak duže traje...
Meni je kod automatika gora stvar to što ipak nije pametno da ga radi svaki mehaničar, dok servis na šaltungu može odraditi većina.
Da voziš šestaka cijena zamjene dvomasenog, kvačila, hardy-a bi ti bila oko 6.000 kuna sa dobrim popustom na dijelove.
Tako da ne ispadne servis automatika drastično više nego šaltunga. Uz činjenicu da ipak duže traje...
Meni je kod automatika gora stvar to što ipak nije pametno da ga radi svaki mehaničar, dok servis na šaltungu može odraditi većina.Cijena je svakako li-la sigurno,+-200€
Konkretno kod mene na 305tkm prvi put se radi,a recimo taj isti frend a4 2.0tdi saltungu na 145tkm. Originalnih jer je prvi vlasnik,a znam ih jos podosta koji 200tkm nisu izdrzali. Dosta ovisi i o vozacu i dotadasnjem odrzavanju. Mozda bi i kod.mene to jos duralo da sam ulje prominija ali boja sam se jer ne znam dal je ikad minjano,po servisnoj nije a uredna je od prvog dana i auto je od prvog vlasnika. Ali svakako to na bilo kojem polovnjaku,saltungu i automatiku, triba se u startu pomirit se da ce doc na naplatu prije il kasnije.
moco1abarth
11.04.2021, 13:17
Pozdrav,
Trazim auto za vikend (cca 2000-3000km godišnje) pa mi je za oko zapeo ovaj e91 330xi.
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-e91-330xi-oglas-33448724
Pošto mi nije baš usput, a neda mi se raditi 600km uzalud bilo kakva informacija o ovom autu je dobrodošla, može i u inbox.
Hvala 🙂
Karavan, automatik za vikend auto?
Ako covjeka to veseli, zasto ne??
Mozda rado ide kampirati, na pecanje ili bilo sta drugo za sto je karavan idealan.
Lako što je karavan, ali automatk?
Rs4 b9 je karavan i automatik.
Bas sam mislio uzet 991.2 GT3 RS ali kažu samo automatik pa ću onda rađe uzet e46 šaltung...
Raikonneni po čemu je vama bolji šaltung od automata?
moco1abarth
11.04.2021, 15:34
Pa to bi mi bio drugi auto s kojim bi s obitelji isao na duža putovanja tako da mi automatik u tom slucaju i odgovara, da trazim vikend auto za voziti po Grobniku onda bi to vjerovatno bio neki manualac.
Aaa, kad se kaže vikend auto, onda se na auto forumu nikad ne pomisli na vožnju obitelji.
moco1abarth
11.04.2021, 16:06
E tako sam i ja do nedavno razmišljao ali prioriteti se mjenjaju 😄
Aaa, kad se kaže vikend auto, onda se na auto forumu nikad ne pomisli na vožnju obitelji.Na ovo sam mislio. Molim dezurne skakace da se vrate na startne pozicije i cekaju novu priliku za napad.
Automatik da, moze. Ali ne prastari steptronic.
Karavan moze, ali za voziti obitelj, ne za neke vikend joy voznje.
Pametnjakovici, kakve to tocno emocije izaziva E91 330i steptronic? Savrsen obiteljski auto? u tom cjenovnom rangu, definitivno, kome gorivo nije problem.
Ali emocije i sama poenta vikend auta - Daleko od toga.
meni e90 330i izaziva prisjecanja na malog panja
Rs4 b9 je karavan i automatik.
Bas sam mislio uzet 991.2 GT3 RS ali kažu samo automatik pa ću onda rađe uzet e46 šaltung...
Raikonneni po čemu je vama bolji šaltung od automata?
A vidi, ti valjda ne spadaš u tu grupu, ali ima nas koji ih ne možemo platiti, a čak i da mogu, sad kad sam već u godinama, jednostavno ovi moderni turbo benzinci sa fart isousima, i automaticima, jednostavno mi smrde. Sigurno su brži od onog što mene zanima, ali eto tako je. Mene zanima ono što volim, a statistiku ne volim.
Calamari
11.04.2021, 21:00
meni e90 330i izaziva prisjecanja na malog panjaI meni.
Kao da je bilo prije nove ere :-)
Mouse-RI
11.04.2021, 21:01
Nije li to isti mjenjac kao u 335...
Istina da E91 330xiA nije utjelovljenje stereotipnog vikend auta, ali ako čovjek ima primjerice službeni auto i treba auto za vikend, a pojasnio je da će u njemu voziti obitelj te voli vikend putovanja, još je uz to naglasio kako su mu se nedavno životni prioriteti promjenili, takav auto itekako dobiva smisao. Smeta jedino malo za današnje pojmove zastarjela getriba, ali u svemu ostalom ovom je odličan vikend obiteljski auto s fun faktorom za vozača. E9x šasija se odlično i dan danas vozi, a sa zadnjom iteracijom 3.0 atmosferca pogotovo. Velim, ostaje sjena na tom mjenjaču, po mom ukusu i bespotrebnom x pogonom, no mogu shvatiti interesenta.
variable
12.04.2021, 11:47
Ukusi na stranu, na žalost (barem javno) nitko ne zna više o tome autu. Nadam se da je barem čovjek dobio neki info u PM, da ne bude da svi samo sudimo tuđe ukuse :D
Od mog prijatelja prijatelj si je u subotu kupio M3 kabrio e93 za vikend auto.
Meni bi bilo ok M3 kupe ili neki šestak e93...krov dole i uživancija...ali o ukusima se ne raspravlja.
Glupo je odredjivati nekome vikend gust, evo ja bi trenutno neki traktor pol metra podignuti i gustao ko malo prase po velebituhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210412/8613ea4734ff1c6804d3a04c572e5f67.jpg
Poslano sa mog SM-G770F koristeći Tapatalk
https://www.index.hr/oglasi/toyota-supra-3-0-turbo-6-gang/oid/2855777
"Volan sa lijeve strane", kao da je to nesto neobicno.
"Volan sa lijeve strane", kao da je to nesto neobicno.
jok nije za taj auto:laugh: uostalom oglas je ionako fejk jer je cijena preniska jedno 100k
Ja sam ih vidio jedno 5 i samo jedna je bila RHD, nisam znao da je veliki raritet volan na lijevoj strani, koliko znam u Evropi se prodavala do 1996 a u USA do 2000 godine.
I nisu bas toliko skupe, koliko ja znam jako dobri primjerci idu za 60-70k€, sa desnim volanom jos nesto jeftinije.
U oglasu pise da ja auto uzet za projekt, mozda je voda dosla do grla pa ga daje za onoliko koliko mu treba da ispliva.
da naravno dat ce ga za 20k, kes 17 LOL
Ne znas dok ne nazoves i saznas detalje.
Ja sam tako gledao kako mi ispred nosa odlazi E30 kabrio za 4.000€, mogao sam bez po muke zaradit par tisuca € ali netko je bio brzi.
Zanimljiv e60
https://www.facebook.com/marketplace/item/293902678924251/
danko0013
13.04.2021, 01:04
Dieses Angebot habe ich bei 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲.𝗱𝗲 gefunden:
Toyota Supra 3.0 Turbo 6-Gang Rarität
Erstzulassung: 07/1994 Kilometerstand: 145.000*km Kraftstoffart: Benzin Leistung: 243*kW*(330*PS)
Preis: 60.000*€
https://link.mobile.de?link=https%3A%2F%2Fsuchen.mobile.de %2Ffahrzeuge%2Fdetails.html%3Fid%3D296476215%26utm _source%3DsharedAd%26utm_medium%3Dandroid%26utm_ca mpaign%3DDynamicLinkApp&apn=de.mobile.android.app&amv=690&st=Toyota%20Supra%203.0%20Turbo%206-Gang%20Rarit%C3%A4t&sd=Erstzulassung%3A%2007%2F1994%0AKilometerstand%3 A%20145.000%C2%A0km%0AKraftstoffart%3A%20Benzin%0A Leistung%3A%20243%C2%A0kW%C2%A0(330%C2%A0PS)%0A&si=https%3A%2F%2Fi.ebayimg.com%2F00%2Fs%2FMTIwMFgx NjAw%2Fz%2F6LEAAOSwJrdehK0D%2F%24_20.JPG&utm_campaign=DynamicLinkApp&utm_medium=android&utm_source=sharedAd
[emoji16]
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Dieses Angebot habe ich bei 헺헼헯헶헹헲.헱헲 gefunden:
Toyota Supra 3.0 Turbo 6-Gang Rarität
Erstzulassung: 07/1994 Kilometerstand: 145.000*km Kraftstoffart: Benzin Leistung: 243*kW*(330*PS)
Preis: 60.000*€
https://link.mobile.de?link=https%3A%2F%2Fsuchen.mobile.de %2Ffahrzeuge%2Fdetails.html%3Fid%3D296476215%26utm _source%3DsharedAd%26utm_medium%3Dandroid%26utm_ca mpaign%3DDynamicLinkApp&apn=de.mobile.android.app&amv=690&st=Toyota%20Supra%203.0%20Turbo%206-Gang%20Rarit%C3%A4t&sd=Erstzulassung%3A%2007%2F1994%0AKilometerstand%3 A%20145.000%C2%A0km%0AKraftstoffart%3A%20Benzin%0A Leistung%3A%20243%C2%A0kW%C2%A0(330%C2%A0PS)%0A&si=https%3A%2F%2Fi.ebayimg.com%2F00%2Fs%2FMTIwMFgx NjAw%2Fz%2F6LEAAOSwJrdehK0D%2F%24_20.JPG&utm_campaign=DynamicLinkApp&utm_medium=android&utm_source=sharedAd
[emoji16]
ipak nazovi mozda ide za 20:laugh:
Zanimljiv e60
https://www.facebook.com/marketplace/item/293902678924251/
Taj je bio u Zadru na ljeto. Kod drugog vlasnika. Imao je 401tkm. Lagano dimio i trosio 3-4 litre ulja na 10tkm.
Prvi vlasnik ga je vozio do 2011 i napravio 308tkm. Drugi vlasnik je ugradio plin.
Koliko ih je od ljeta promijenio, ne znam...
m57d30top
13.04.2021, 08:56
Uuu.. onda ova cijena od 6500 kuna nije ni loša..
Nedavno je pital neko za ovaj auto..sad se vidi kaj ne valja:laugh:
https://www.index.hr/oglasi/bmw-serija-3-e36-325i-m50b25-neispravan/oid/2857770
ta grobina vrijedi 0.50kn/kg
i to je to
ta grobina vrijedi 0.50kn/kg
i to je to
1kn/kg
Ne prikazuje vise nikome, obrisan je.
https://www.autoscout24.de/angebote/-6cd68a93-d062-4c84-a682-26fe42415896?utm_source=rtbhouse&utm_medium=ret&utm_campaign=lower-funnel&utm_content=display
Čime li je ovaj vlasnika zadužui da ima toliku sentimentalnu vrijednost?
Sudeći po kilometraži proveo je puno vremena u njemu pa se zaljubio...
BMWE90LCI
22.04.2021, 08:00
za tako malo km čini mi se da ima previše računa na slici :)
za tako malo km čini mi se da ima previše računa na slici :)
Pa svake godine izmjena ulja barem i eto ti...
Meni se čini da sa tim iznosom eura biti još dugo ponosni vlasnik.
BMWE90LCI
22.04.2021, 09:40
nije mi dao vrag mira i prebrojao sam
ima 49 papira .... toliko često? :P
Pa svake godine izmjena ulja barem i eto ti...
nije mi dao vrag mira i prebrojao sam
ima 49 papira .... toliko često? :P
ako je fanatik - uljni servis godisnje, to ti je vec 20 papira. (pod uvjetom da ide papir po servisu a rijetko kad ide, dobijes cijelu citabu u ovlastenom)
opozivi i razne servisne akcije, ulje u mjenjacu, diferencijalu, servis kocnica svakih 4 godine, svasta nesta. nakupi se.
Auto je rijetkost šta se tiče kilometara..cijena visoka
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
irmascher
22.04.2021, 11:00
Kad je vec fanatik sto nije kupio e39 kako i treba....
Uh skup je, preskup, al bas je lijep. Boja je divna. Kako se nosi taj 2.2 s tom karoserijom? Jako ih je malo kod nas... U E46ici mi je ok taj motor.
Ovisi o stilu vožnje,probao sam 525i i osjeti se razlika
i to dobrano kad ga razvrtiš do pred crveno da je slabiji od 3,0 ,u odnosu na 528i nisam baš primijetio razliku
Ja sam probao 2.2 u 320Ci i nisam mogao sebi doći kako to ne ide. OK, sjeo sam u njega iz 330d i vozio ga do 4000rpm jer je bio hladan ali ipak...
Ovisi o stilu vožnje,probao sam 525i i osjeti se razlika
i to dobrano kad ga razvrtiš do pred crveno da je slabiji od 3,0 ,u odnosu na 528i nisam baš primijetio razliku
Mislis 2.5 192 ks? Vjerujem da je taj motor ok u E39, makar mu je 2.8 prava mjera. Ili 3.0 jos bolje. A zapravo vjerojatno je kao 2.3, zanima me cisto jer je jako rijedak.
Ja sam probao 2.2 u 320Ci i nisam mogao sebi doći kako to ne ide. OK, sjeo sam u njega iz 330d i vozio ga do 4000rpm jer je bio hladan ali ipak...
Ma dobro nakon 3.0 dizelane sigurno da je anemican osjecaj, a i sam kazes da nisi preko 4000 vrtio. U e46 mi je bio stvarno ok, bio je zdrav motor, vukao je super.
Nisu to auti za ganjanje..
To je jasno, pitam iz znatizelje.
Ivan316i
23.04.2021, 21:27
Vozio sam prije 2 godine 525i M54B25, slabije ide od 528i. Probao i taj 2,2, ne bih ga htio u E39 😂
Vozio sam prije 2 godine 525i M54B25, slabije ide od 528i. Probao i taj 2,2, ne bih ga htio u E39 😂
Odgovor koji trazim, tnx. :D
Dakle 20k eura za auto star 19 g, i to još sa standardnom motorizacijom, jesam ja jedini kome je to ludo
Ne bi niš reko da je to M5 ali 520i...
Kod nas je slicno, kupis E39 za 6-7k eura pa kad sve slozis i ulozis dodje na isto. :laugh:
Calamari
28.04.2021, 11:42
Dakle 20k eura za auto star 19 g, i to još sa standardnom motorizacijom, jesam ja jedini kome je to ludo
Ne bi niš reko da je to M5 ali 520i...Meni je to ludo. Da je M, to je druga stvar.
Ima jedan vlasnik iz Zadra sa istom bojom auta 530i 2003 g i 116.000 km(prije cca dvije godine) i tražio je 15.000 eura ,a niš posebno opremljen.
Kad sam odustao od auta,jer je Tomić oglašavao sasvim drugu cijenu auta ,onda mi je rekao lik da se njima ne žuri s prodajom i da ne prodaju auto rradi novaca,već da im ne treba.
A čak me zvao ove godine da je odlučio malo spustiti cijenu ,ali razočarah ga....kupio sam 530i za puno manje.
Čudno da ga još nije prodao.
Netko će to možda platiti, ali ja ne mogu shvatiti. Pa ne pričamo baš o nekim ikonskim klasicima.
Kad ga ne prodaje radi novaca sta ga ne da nekome za 5 tisuca i rijesio problem.
Opcenito gledajuci po ovim FB grupama, ljudi u nas bas bubaju cijene tih auta.
Na svakome BMW-u u oglasu lanac promijenjen prije 1000km. [emoji16]
Što god je ispod 120-130tkm u njemačkoj, cijene su preko 10 k€.
Nebitno koja generacija ili motor.
Prepiksator
28.04.2021, 13:08
Kad ga ne prodaje radi novaca sta ga ne da nekome za 5 tisuca i rijesio problem.
Opcenito gledajuci po ovim FB grupama, ljudi u nas bas bubaju cijene tih auta.
Na svakome BMW-u u oglasu lanac promijenjen prije 1000km. [emoji16]
Pa kad imaju lanac od bicikla, vezano uz temu da cijene znaju bit optimizam na kvadrat ali koga boli ako mu je gušt neka traži 100 000 eura i gleda ga kako trune i zauzima mjesto
irmascher
28.04.2021, 21:55
BMW M5 (60.000 KM)
https://www.olx.ba/r/42890379/40155
Klasa optimist :D
Sasa_730i
28.04.2021, 23:03
BMW M5 (60.000 KM)
Izgleda da ga zivot nije mazia… da je u dobrom stanju i pogotovo ako su km stvarni, itekako moze dobit tih 30k€
Mouse-RI
28.04.2021, 23:17
Gdje si vidio kilometre?
To su konvertibilne marke :)
Sasa_730i
29.04.2021, 00:00
Gdje si vidio kilometre?
To su konvertibilne marke :)
Jebem ti valutu [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
variable
29.04.2021, 09:14
Ovi mtech branici ružni ko i oni američki :D
Damir Ri
29.04.2021, 09:58
BMW M5 (60.000 KM)
Ne želim nikoga vrijeđati, ali možda lik daje te pare da mu ga netko makne ispred kuće :laugh:
E ovo mi već nije ludo
:D
irmascher
29.04.2021, 13:05
Ne želim nikoga vrijeđati, ali možda lik daje te pare da mu ga netko makne ispred kuće :laugh:
U BiH jako jako tesko da ce ga prodat, u Njemacku i nekako jer ovoga vise stvarno nema, a ima onu i masu dijelova uz njega al opet solidna je ovo cifra s obzirom da treba jos poprilicno ulozit da se auto dovede u uredno stanje..
Miha.023
30.04.2021, 09:05
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-318d-siber-navigacija-alu-17-2x-pdc-oglas-34446518
Koja bi bila realna nadoplata ako dam čovjeku e87 pod račun?
Ja nekako mislim da netko tko trazi E28 M5 vodi brigu samo o tome da ga nadje. A kad ga nadje, svejedno mu je jel 25 ili 30 000€. Otic ce ovo u Njemacku lako
irmascher
30.04.2021, 09:53
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-318d-siber-navigacija-alu-17-2x-pdc-oglas-34446518
Koja bi bila realna nadoplata ako dam čovjeku e87 pod račun?
Auto za auto, kakve nadoplate... poderan keder vrata, kelly gume s crvenim celjustima, motor slabiji od tvog, mala navigacija, poprilicno km mu je na grbači. Ne znam šta bi dobio s njim.
Miha.023
30.04.2021, 11:00
Auto za auto, kakve nadoplate... poderan keder vrata, kelly gume s crvenim celjustima, motor slabiji od tvog, mala navigacija, poprilicno km mu je na grbači. Ne znam šta bi dobio s njim.
Ma ne znam ni ja.
Sam se sebi čudim kakve mi kombinacije padaju na pamet.
Nemoj gledat nista sto ti nije dobar pomak sa onoga sto sad imas.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=319888629&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&fuels=DIESEL&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=15&minFirstRegistrationDate=2017-01-01&pageNumber=1&scopeId=C&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=14560727-3139-1f70-ad1d-9aba68e1254a
taratara
01.05.2021, 20:41
Komedija od siceva, kao bazni golf
irmascher
01.05.2021, 21:16
BMW Grand Turismo 550i Twin-Turbo (38.500 KM)
https://www.olx.ba/r/39370024/40155
Odlican motor i oprema u jbg karoseriji :D
Komedija od siceva, kao bazni golf
:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
LMFAO
dobro si napisao
I još k tome nikakva kilometraža. To je onaj V8 na lošem glasu. Svejedno, ludilo konfiguracija auta i ludilo ružan. :D
Mouse-RI
01.05.2021, 22:40
BMW Grand Turismo 550i Twin-Turbo (38.500 KM)
https://www.olx.ba/r/39370024/40155
Odlican motor i oprema u jbg karoseriji :D
Ovdje je BMW krenuo sa losim dizajnom, ovo, pa 3gt, pa sada ovinovi... sve je krenulo naopako od gt-a :) :) :)
irmascher
01.05.2021, 22:45
Ovdje je BMW krenuo sa losim dizajnom, ovo, pa 3gt, pa sada ovinovi... sve je krenulo naopako od gt-a :) :) :)
Mislim da je posao i ranije, pocevsi sa e65...
Al je udoban u 3pm, nevjerojatno komotan i dobar putni auto.. Znam da je 7ica isto to, al ovaj ima vise mjesta za glavu, bas je prozracan i ugodan za put
irmascher
01.05.2021, 23:41
Ma sve je on sam nije oku ugodan :D
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-535i-automatik-oglas-31318921
Jedan od prosle godine. Čudna cijena za takav auto. Nakon toga nisam više vidio niti jedan po takvoj cijeni.
marko2506
02.05.2021, 13:44
Jedan od prosle godine. Čudna cijena za takav auto. Nakon toga nisam više vidio niti jedan po takvoj cijeni.
Po priči od mog kupca 530i f10 , taj je bio u lošem stanju, prvo je išao pogledati taj 535i i nije bio zadovoljan viđenim,tako da sve ima svoje.
marin2405
02.05.2021, 15:43
Prodavac za izbjegavanje(muljator).
Mislim da je na fejsu gredic promet ili tako nesto
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li je netko u zadnje vrijeme koristio uslugu CarVertical?
Ja u zadnjih par mjeseci dva puta i poprilično netočne nerealne podatke iznose o prijeđenim km.
Primjerice da je auto u razdoblju od 6mj prošao 71500km.
Poslano sa mog SM-A705FN koristeći Tapatalk
Da li je netko u zadnje vrijeme koristio uslugu CarVertical?
Ja u zadnjih par mjeseci dva puta i poprilično netočne nerealne podatke iznose o prijeđenim km.
Primjerice da je auto u razdoblju od 6mj prošao 71500km.
…jesam ja, cjeli njihov izvještaj mi je onako…bez veze, ni vrit ni mimo…
…za moj auto nema nikakvih podataka za km a bio je cijelo vrijeme u ovlaštemom servisu…Jer navodno iz nekoga razloga ne mogu dobiti za sve aute podatke…
A uzmu 148kn
Mislim da je VinAgent daleko bolji.
irmascher
02.05.2021, 17:36
Carvertical ima prilično agresivan marketing, al dosta ekipe nije zadovoljno sa izvješćima...
texas city
02.05.2021, 17:38
Ja kad san kupova auto pregledava san 2 auta na car verticalu da napravim cross check sa podacima iz bmwea i za oba auta su se podaci podudarali.
S time da na car verticalu san dobija podatke o udesima koje su mi potvrdili vlasnici, tako da sam ja zadovoljan.
Radilo se o autima 2012., 2014. Godiste
Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk
exfreerider
03.05.2021, 23:47
Je li poznat kome 750i 2009 ZG tablice?
https://scontent.fzag4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/180948082_178911247430375_2102161253899757416_n.jp g?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=843cd7&_nc_eui2=AeEDXsne4rwaEdgKWxbYE0MXKkdr3RnSCg8qR2vdG dIKDzEcwKdzkhHeFoLYervEAwk&_nc_ohc=U47O5ew2Fj0AX8MhN5x&_nc_ht=scontent.fzag4-1.fna&oh=219c637973edfaba828092d439f45701&oe=60B6E046
https://www.pagodaclassics.hr/product/bmw-m5-e34-1991/
Ne mogu se nagledat tog auta,ovo je onaj s Indeksa...
kacigae30
07.05.2021, 10:58
Bome je predobar, stvarno pravi muski auto..
Najbolja kombinacija boja, kakav brutalan auto!
Zaboravi ga vozit u rebatinkama
elektricar86
07.05.2021, 23:10
Zaboravi ga vozit u rebatinkama
Stavis onu zastitu na sic. :D
Stavis onu zastitu na sic. :D
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-525i-automatik-1979-godina-63.000-km-oglas-34489518
Miha.023
08.05.2021, 20:43
https://www.index.hr/oglasi/bmw-serija-3-320-d/oid/2904397
Imamo nekog iz Osijeka da zna možda ovaj auto?
taratara
08.05.2021, 21:03
Toliko je dobar ,da ga je bilo sram slikati unutrašnji m paket.
Ti bas navalio uzet neki krš?
Ponuda rabljenih BMWa nikada nije bila gora. Zato se dobri primjerci ni ne prodaju...
Nije vrijeme za kupiti BMW.
Ima dobrih BMW-a koliko hoces, samo treba izvadit i dobre novce.
Npr, odes u salon, izaberes karoseriju, motor, opremu i za par mjeseci dobar BMW je u dvoristu.
Npr, odes u salon, izaberes karoseriju, motor, opremu i za par mjeseci dobar BMW je u dvoristu.
Rabljeni BMW narucis u salonu i dode za par mjeseci po slozenoj specifikaciji?
Citaj sa razumijevanjem. Opet si preskocio terapiju :D
Ti si teski bezmozgas, sta nije jasno u upisu "ima dobrih BMW-a koliko hoces, samo treba izvadit dobre novce"??
Ah, da, ti nemas novce, pa naravno da za tebe niti nema dobrih BMW-a.
Slozio bi se ovaj put sa kolegom Gastarbeiterom, ko ti brani kupit bilo koji BMW, samo poneses novcanik. [emoji16]
Ti si teski bezmozgas, sta nije jasno u upisu "ima dobrih BMW-a koliko hoces, samo treba izvadit dobre novce"??
Ah, da, ti nemas novce, pa naravno da za tebe niti nema dobrih BMW-a.
rece covjek koji kupuje bmw 4 ili 5 godina na forumu :D :D
Imamo nekog iz Osijeka da zna možda ovaj auto?Meni osobno neprivlačan.. nekidan san bio kraj jednog baš ovo godište u top stanju i originalnom stanju..čovik nema šanse da ga proda
Kad dođe vrijeme bit ce kupljen, a mozda to vrijeme nikad niti ne dođe, tko zna, u svakom slucaju, ako to vrijeme ipak dođe, ti ces biti prvi koji ce saznati da sam kupio.
Mouse-RI
08.05.2021, 23:16
Je,l ti igra i e91?
elektricar86
09.05.2021, 16:39
Ja sam ga kupovao cca 7 godina, ako ne i vise. :D
Ali eto, u dvoristu je. :D
Miha.023
10.05.2021, 07:26
Toliko je dobar ,da ga je bilo sram slikati unutrašnji m paket.
Poslao mi je više slika na whatsapp... bolje da nije.
Nije u meni željenom stanju.
Iako mi svi kažu da nemam šta očekivat od auta sa 300k km.
Ne znam, vjerujem da svaki auto može dobro izgledat bez obzira na kilometre.
Ti bas navalio uzet neki krš?
Ma nisam navalio baš tak jako, uvijek nešto pratim i gledam.
Da imam keš za E90 oglasio bi da kupujem takav i takav - jer takvog s kakvim bi bio zadovoljan nema na njuškalu.
Ponuda rabljenih BMWa nikada nije bila gora. Zato se dobri primjerci ni ne prodaju...
Slažem se.
Možda ima par komada koji su meni pretjeranih cijena, al 95% ponude je očaj.
Nit je vrijeme za šta kupiti niti za prodati.
Ma nemam ja para za takvog.
A i da imam, sumnjam da bi išao u salon po njega.
Meni osobno neprivlačan.. nekidan san bio kraj jednog baš ovo godište u top stanju i originalnom stanju..čovik nema šanse da ga proda
Estetski nije u vrhunskom stanju, ajde... nema veze, al je motor otvaran jer je auto kupljen neispravan, promijenjen je neki elektr. dio (računalo motora?) al i dalje s njim nešto nije bilo u redu pa je nešto rađeno sa pumpom goriva, sa diznama, dihtung motora... nisam si druge stvari zapamtio.
Uglavnom upitna pouzdanost izvršenih popravaka.
Miha.023
10.05.2021, 08:07
Je,l ti igra i e91?
A nije mi e91 nešto lijep.
Ja sam ga kupovao cca 7 godina, ako ne i vise. :D
Ali eto, u dvoristu je. :D
Tak ću i ja hahha
Živa istina, neki modeli više koštaju sada nego prije 6 godina kad sam ja kupovao svojeg, smijeh...
Živa istina, neki modeli više koštaju sada nego prije 6 godina kad sam ja kupovao svojeg, smijeh...
Ma nije, neeee...
Evo recimo za kolko se moglo dobiti E36 M3 do nedavno. Jest da su već i tad neki bili grobovi, ali danas bi za te pare otišo po jednog ko po vrući burek.
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-m3-e36-coupe-oglas-2774776
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-m3-3.0-oglas-1969611
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-m3-coupe-oglas-3786152
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-m3-bmw-e36-oglas-14262198
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-m3-3.2-oglas-2584870
Ovo su sve otužni primjeri i ne daju uvik u stanje cijena dobrog m3 u to vrijeme...moje mišljenje
Koji dio je smiješan?
Koji dio je smiješan?
za prosjecan 2.0d gol ko puska i s 100tkm vise nego prije 6god je smijesno.
Od mog dobrog poznanika. Mogu reć da je auto u top stanju..
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-e60-530d-msportpaket-oglas-34521263
taratara
11.05.2021, 18:45
Lijep je auto, al 15.godina star sa 300tkm za te novce nije.
irmascher
11.05.2021, 19:20
Predobro izgleda, ova felga mi je najbolja sto jedan e60 moze imat uu s128
Lijep je auto, al 15.godina star sa 300tkm za te novce nije.Nije malo plaćen u Njemačkoj...auto mislim da nikad nije bojano ni udarano.
Predobro izgleda, ova felga mi je najbolja sto jedan e60 moze imat uu s128Baš san nekidan sidio u autu..ma apoteka.
Ima te kilometre,ali po meni to nije mnogo za ovaj auto
irmascher
11.05.2021, 19:39
Baš san nekidan sidio u autu..ma apoteka.
Ima te kilometre,ali po meni to nije mnogo za ovaj auto
A gledaj i nije i jest, imam u kuci A3 tih kilometara al mu je promjenjena turbina, komplet ovjes sa amortizerima, urađen neki dan veliki i mali servis, komplet kocnice i uz to redovito manja ulaganja pa mogu reci da je auto i dalje spreman na nabiranje kilometara... al sad dat neke solidne nivce za to sve, ovisi kako je tko raspolozen
[QUOTE=marac83;946996]Nije malo plaćen u Njemačkoj...auto mislim da nikad nije bojano ni udarano.
Teško da nije farban na tim kilometrima, barem prednji branik i hauba jer oni prvi budu ispjeskareni od sitnih kamenčića
Ma cijena je suluda, eto...
Pa 2019. je prijatelj uzeo 525d sa originalnih 263.000 i cijelom aktovkom racuna iz ovlastenog servisa, sa opremom koju ovaj moze sanjati, od drugog vlasnika za malo preko 8000 eura.
Ljudi se hrane ludim gljivama pa nabacuju cijene BMW-a...
[QUOTE=marac83;946996]Nije malo plaćen u Njemačkoj...auto mislim da nikad nije bojano ni udarano.
Teško da nije farban na tim kilometrima, barem prednji branik i hauba jer oni prvi budu ispjeskareni od sitnih kamenčićaNije sad došao iz Njemačke..vozio mu ga brat tamo dugo..
Ja sam svog prodao prije godinu i pol za 11500. 2005 535d sa M paketom. Isti kilometri. Stanje vrhunsko. Covjek dosao,vidio,probao i kupio. Dobar auto ce se prodat za dobre novce kupcu koji zna sta trazi i zeli. A sad,koliko tko trazi za svoj auto je uvijek pomalo subjektivno i pitanje je koliko se zuri sa prodajom.
Ma cijena je suluda, eto...
Pa 2019. je prijatelj uzeo 525d sa originalnih 263.000 i cijelom aktovkom racuna iz ovlastenog servisa, sa opremom koju ovaj moze sanjati, od drugog vlasnika za malo preko 8000 eura.
Ljudi se hrane ludim gljivama pa nabacuju cijene BMW-a...Tog nisan vidio..ovog jesam i mogu dat neki svoj sud.
hrvojexyz
11.05.2021, 21:50
Nije malo plaćen u Njemačkoj...auto mislim da nikad nije bojano ni udarano.
Ima dvije vrste ljudi, jedni koji pate na to da auto nije nikad taknut, nikad farban, sve u originalu
rekli bi vi, "nikad pituravan"
i oni drugi koji gledaju svaku crticu na autu, sve mora bit ko bebina guza, nigdje ogrebotine.
Osobno mislim da su i jedni i drugi u krivu, mislim naravno na auto 5+ godina star ne na godisnjaka .
Ono sto hocu reci, te dvije skupine se iskljucuju kod rabljenog auta.
Ovaj e60 , 15 godina star i 300tkm predenih.
Taj da nije farban,a vidim sa slika vec da je i to mi je sasvim normalno i ocekivano, bi izgledao kao da je prosao kroz rat.
Ak je nijansa auta pogodena, znaci ak nema vecih odstupanja, samo nek je on farban.
Druga stvar da ima ispod 100tkm mada i onda upitno kak bi izgledao nakon 15godina
Ima dvije vrste ljudi, jedni koji pate na to da auto nije nikad taknut, nikad farban, sve u originalu
rekli bi vi, "nikad pituravan"
i oni drugi koji gledaju svaku crticu na autu, sve mora bit ko bebina guza, nigdje ogrebotine.
Osobno mislim da su i jedni i drugi u krivu, mislim naravno na auto 5+ godina star ne na godisnjaka .
Ono sto hocu reci, te dvije skupine se iskljucuju kod rabljenog auta.
Ovaj e60 , 15 godina star i 300tkm predenih.
Taj da nije farban,a vidim sa slika vec da je i to mi je sasvim normalno i ocekivano, bi izgledao kao da je prosao kroz rat.
Ak je nijansa auta pogodena, znaci ak nema vecih odstupanja, samo nek je on farban.
Druga stvar da ima ispod 100tkm mada i onda upitno kak bi izgledao nakon 15godinaNije problem ako i je pituravan,bitan je razlog zašto je pituravan!
No,sa slika vidiš da je pituravan.. svaka čast!
Ne pravdam cijenu navedenog primjerka, ali kad ima E60 za 5000, glupo je plaćati skuplje. I na jednog i na drugog pašu M6 replike.
[emoji1]
irmascher
11.05.2021, 22:14
Ja vise vjerujem zdravom (ako jest) M57 s ovom kilometražom (ako je prava) već novijim N modelima
Tog nisan vidio..ovog jesam i mogu dat neki svoj sud.
Marac valjda se znamo dovoljno da je jasno da obojica imamo visoke kriterije...
Auto je kupljen u stanju boca.
Marac valjda se znamo dovoljno da je jasno da obojica imamo visoke kriterije...
Auto je kupljen u stanju boca.Više sam mislio na opremu [emoji16]..šta je ovaj loš? Ne kužim se po tom pitanju u e60
Više sam mislio na opremu [emoji16]..šta je ovaj loš? Ne kužim se po tom pitanju u e60
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći TapatalkOvaj ima aktiv stering..to mi je kul stvar
Ja vise vjerujem zdravom (ako jest) M57 s ovom kilometražom (ako je prava) već novijim N modelima
Tako sam.i ja mislio.
Do jučer.
irmascher
11.05.2021, 22:32
Tako sam.i ja mislio.
Do jučer.
U svakom žitu ima kukolja
Uostalom, 99,9% M57ica ima bar 300 000 na satu, sta je cudno da rikne. [emoji1]
Inace, ja jutros sa F10 napunio 190 000.
U ovih 7mj i 32 000 Km jedine lampice koje sam vidio su : rezerva goriva, tlak u gumama, i ona koja me najvise iritira : Washer fluid level low! [emoji27]
To bas cesto izbacuje, cak i kad ne perem farove, vjerujem da je senzor u banani..
Sto se tice motora/pogona, simfonija. Ide kao lud, ugladjen, mjenjac je savrsen i tu je najveca razlika njega i E60.
Potrosnja rekao bih : 10lit. Moze 6, moze 13-14.. prvo je patnja, drugo je krajnje divljanje. Moj stil voznje, jaka noga na gasu, puno kreni/stani, vrti se oko 10. Rijetko kad s tankom odradim preko 700Km..
Sto se tice samog auta, komfort sjedista s full opcijama (lomljenje na pola, stiskanje bocnica, lumbalna potpora) su apsolutni highlight interijera. EDC i adaptive drive su mi postali kompanjoni, i mogu rec da sam naucio ponasanje auta i vozi se jako dobro, moze ga se bas posteno tjerati.
Sto se tice nekih planova, planiram staviti F1 volan i kodirati SAG software + osposobiti F1 komande.. Sto se tice felgi, ostajem na 245 45 18, kad sjednem u bijelog na 19kama, vidim da to nije za mene u ovom trenutku[emoji28]
Vozit ce se sve dok ne izleti neki dobar G30 30d s puno Km[emoji1]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210511/c82f8ad06936676ca55353496197e3b5.jpg
E da, zaboravih rec. Jedini problem sam imao s nosacima motora, tj to i nije problem nego nisam mogao detektirati uzrok lupanja pri kretanju.. To je to bilo sto se tice auta, nekog konkretnog kvara nije bilo, ni najmanjeg. Auto je doslovno sjedi vozi i drka se po njemu svaki dan.
Sto se mene tice apsolutni nasljednik E60, i vjerujem da cu cijeli zivot voziti 5icu. Za mene najbolji allrounder na svijetu. I poslovan i obiteljski i vozljiv dovoljno da bude zabavan
U svakom žitu ima kukolja
Kud baš kod mene.
Inače, M52 je kod mene imao puno teži život i niaam očekivao da će me ovaj tako izvrnit.
A vidit ćemo...
irmascher
11.05.2021, 22:58
Kud baš kod mene.
Inače, M52 je kod mene imao puno teži život i niaam očekivao da će me ovaj tako izvrnit.
A vidit ćemo...
De ti prvo vidi sta mu se dogodilo...
Više sam mislio na opremu [emoji16]..šta je ovaj loš? Ne kužim se po tom pitanju u e60
Nije uopce los ali ovaj kojeg spominjem recimo ima grijanje, ventilaciju i masazu prednjih sjedala i grijanje straznje klupe, tempomat sa radarom, takoder hud i active steering i sve sto ima srebrni...
https://m.ebay.co.uk/itm/224458406290?ul_ref=https%3A%2F%2Frover.ebay.com%2 Frover%2F1%2F711-53200-19255-0%2F1&_mwBanner=1&_rdt=1&ul_noapp=true
https://m.ebay.co.uk/itm/224458406290?ul_ref=https%3A%2F%2Frover.ebay.com%2 Frover%2F1%2F711-53200-19255-0%2F1&_mwBanner=1&_rdt=1&ul_noapp=true
Sta reci nego :smilie207::laugh:
Felge su mi ipak mali kič na ovom modelu
https://www.facebook.com/groups/1417708391862696/permalink/2700106823622840/?sale_post_id=2700106823622840
Zna li se ista o ovome? Kilometri zvuce primamljivo [emoji16]
Ovaj se prodavao prije cca godinu dana za 5500 eura ,a vidi sada...
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-525i-automatik-hr-auto-servisna-vrhunsko-stanje-oglas-34375999
Izgleda jako uredno
m57d30top
14.05.2021, 21:19
Ta platnena sjedala nemrem oprostit ni jednom. 99% vremena si skinem gaće kad sjedam na to jer sam U TRENIRCI.
Bolje izgleda na slikama nego u stvarnosti.
Bio ga gledati i vozio. Mehanički se činio ok,ali estetski ima nedostataka za tu cijenu.
Na sjedalim sa stražnje strane su onaj pretinac zašarafili kanuf šarafima u gonjim čoškovima jer su valjda potrgali taj dio.
Bilo je još nekih sitnica sa hrđom.
Bolje izgleda na slikama nego u stvarnosti.
Bio ga gledati i vozio. Mehanički se činio ok,ali estetski ima nedostataka za tu cijenu.
Na sjedalim sa stražnje strane su onaj pretinac zašarafili kanuf šarafima u gonjim čoškovima jer su valjda potrgali taj dio.
Bilo je još nekih sitnica sa hrđom.A navodi da nema hrđe..eh
Mislim da je bilo na prednjoj ili zadnjoj haubi ili na vratima ,nije bilo ništa ozbiljno,ali nije toga smijelo biti za te novce.
Možda je sad sanirano pa je i vrijednost veća.
Ovaj se prodavao prije cca godinu dana za 5500 eura ,a vidi sada...
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-525i-automatik-hr-auto-servisna-vrhunsko-stanje-oglas-34375999
Covjek ocito prati forum
Pratio sam kad sam tražio e39 benzinca i bio ih nekoliko gledati.
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-530ia-oglas-34036516
kacigae30
14.05.2021, 23:30
Nije mi jasna razlika cijene gdje ima e39 za doslovno nista para kupiti ispod 2000e..iako su to smeca..ali opet do 50 000 ih sredis ako je sasija dobra.. i za 50 000kn skoro i jos ima posla na njima,,,uvijek ce i biti a po meni nicim zanimljivi s tim motorima..da je neki v8 ili neki sleeper ok..
Valjda sam ja jedan od onih koji da ima 50 000kn.na hrpi bi od tih para napravio auto po svojoj mjeri..
BladeRunner
15.05.2021, 00:56
Nije mi jasna razlika cijene gdje ima e39 za doslovno nista para kupiti ispod 2000e..iako su to smeca..ali opet do 50 000 ih sredis ako je sasija dobra.. i za 50 000kn skoro i jos ima posla na njima,,,uvijek ce i biti a po meni nicim zanimljivi s tim motorima..da je neki v8 ili neki sleeper ok..
Valjda sam ja jedan od onih koji da ima 50 000kn.na hrpi bi od tih para napravio auto po svojoj mjeri..
Za 50000kn možeš napravit auto po mjeri samo ako ne računaš kupovnu cijenu i prvih 20000kn.
kacigae30
15.05.2021, 01:12
A ne po svemu po mjeri ali bar neke stvari plus nanovo farbanje...
A di su jos dodatni novci koji trebaju ovim modelima oglasa..
exfreerider
15.05.2021, 01:22
NIkad od dreka napraviti tortu...
kacigae30
15.05.2021, 01:26
Istina je i to..samo hocu reci da oscilacija cijena za 20god star auto je bas velika
Zato prodaje 525i barem dvije godine.
Ivan316i
15.05.2021, 07:24
Taj 525i više nije u KŽ, nego je prodan u Mursko Središće, tu par ulica dalje od mene. Čovjek se bavi limarijom i siguran sam da je sredio to što se moralo.
Tako je moguće,jer vidim da se dobrano sjaji na onoj jednoj slici kao da je lakiran ili poliran.
Istina je i to..samo hocu reci da oscilacija cijena za 20god star auto je bas velika
Cijene i ponuda kod nas su smijeh. Pocevsi od E30 pa do E39 E46. Mislim da svi znamo da vecina njih uvaljuje razni kumer sve do kak ima ekipe kojoj je to zanimljivo.
Ivan316i
15.05.2021, 10:35
Cijene i ponuda kod nas su smijeh. Pocevsi od E30 pa do E39 E46. Mislim da svi znamo da vecina njih uvaljuje razni kumer sve do kak ima ekipe kojoj je to zanimljivo.
Točno to. Znam čovjeka koji je u zadnjih 5-6 godina ekipi pod račun uzimao pa nakon godine dana prodavao isti auto uz razliku od 2000€ . Sve dok je ovaca, bit će i vune.
Nije to rezervirano za Hrvatsku, prosli tjedan sam frendu nesto trazio po oglasima i iskoci mi po slikama odlican E39 530i iz 2001 sa sjebanim lezajevima radilice za 3.500€, markirao sam ga i za manje od 3 dana u naslovu pisalo "rezerviran" i onda nestao iz oglasa, znaci da je prodan, po kojoj cijeni ne znam, ali ne vjerujem da je spustio previse.
Opcenito su cijene tih starih auta jako porasle otkad je pocela pomama za njima pa prodavaci misle iskoristit priliku, ali bitno je i kakav je auto, u mojoj okolici ima jedan E39 karavan koji kampira vec najmanje 6 mjeseci u oglasu sa sjebanom brtvom glave a lik za njega trazi 2.000€.
pratis samo neispravne ili su svi takvi?:laugh:
Ne pratim ja osobno nista, vec sam pisao da ne kupujem nista dok ne prođe ovo ludilo sa koronom.
Ali, malo-malo me netko pita da mu pogledam ovo ili ono a znas kakav je google, biljezi koje stranice posjecujes pa ti izbacuje oglase za koje misle da ce ti biti zanimljivi a posto me frend zamolio da mu potrazim dobar E39 za dijelove, onda je logicno da mi google izbacuje oglase za E39 a ne neke druge gluposti.
Stvarno je teško naći uredan e39
BladeRunner
15.05.2021, 16:33
Loše vi tražite, može se naći dobar i jeftin auto u njemačkoj. Nije lako izbjeći hrđu, al može se i to.
Loše vi tražite, može se naći dobar i jeftin auto u njemačkoj. Nije lako izbjeći hrđu, al može se i to.Potpuno se slažem, kupio prosle godine E39 2002 530i sa plinom, xenonom, prva ruka, hrde ima na blatobranu zadnjem kao kovanica od 5 kuna, automat, 16:9, full kozni sport sicevi sa grijanjem, stanje usudim se reci izvrsno za 2200. Motor i mjenjac bez greske. Km se ne sjecam više, mislim oko 280tkm.
Poslano sa mog Redmi Note 8T koristeći Tapatalk
Ma nasao sam, kupljeno za 1.400€, stvarno bio jako dobar ali tuv istekao ali nije bilo bitno jer je isao slepom u HR.
Samo sam napisao sta se sve nađe u oglasu i kakve se cifre lupaju i u Njemackoj.
Cifre u oglasima nista ne znace, ionako nakon par poruka cijena ide doli za 500, 1000€, a da auto jos nisi vidio.
Naravno, prava prodajna/kupovna cijena se dozna tek kad se dođe pogledat auto i poprica sa prodavacem, ovaj je bio oglasen za 1.800€.
elektricar86
15.05.2021, 18:22
pratis samo neispravne ili su svi takvi?:laugh:
Sad sam se sjetio, da te pitam.
Ti imas iskustva i to, ma, kad nikako ne ide prodaja, zasto je to tako??
:D :D :D
Sad sam se sjetio, da te pitam.
Ti imas iskustva i to, ma, kad nikako ne ide prodaja, zasto je to tako??
:D :D :D
objavis da si prodao pa sacekas da ti se pocnu javljati inace interesanti koji su eto sutra mislili doci :D
bestiale
16.05.2021, 09:39
Prije 8-9god je stari mi isa s mojim e39 do splita i u prgometu na semaforu ga zaustavi tip. Kaze bi li prodali auto i tako u pricu covik iz Zadra kaze prosa sve e39-ke s oglasa u dalmaciji i nije nasa niti jednog kojeg bi uzea. Pocea kaze s jeftinijima primjercima pa prisa i na one precijenjene i kaze razlika u nijansama. Na kraju je uzea mog.
elektricar86
16.05.2021, 19:49
objavis da si prodao pa sacekas da ti se pocnu javljati inace interesanti koji su eto sutra mislili doci :D
I znas da je to uvjek tako :D
Cak sam i sam pomalo takav hahaha :D
elektricar86
16.05.2021, 19:50
Prije 8-9god je stari mi isa s mojim e39 do splita i u prgometu na semaforu ga zaustavi tip. Kaze bi li prodali auto i tako u pricu covik iz Zadra kaze prosa sve e39-ke s oglasa u dalmaciji i nije nasa niti jednog kojeg bi uzea. Pocea kaze s jeftinijima primjercima pa prisa i na one precijenjene i kaze razlika u nijansama. Na kraju je uzea mog.
A inace je bila e39 u oglasu?
bestiale
16.05.2021, 21:29
A inace je bila e39 u oglasu?
Nije bija na prodaju ali znas kako to ide.
Nije na prodaju dok neko ne ponudi ok cifru.
elektricar86
17.05.2021, 10:19
Nije bija na prodaju ali znas kako to ide.
Nije na prodaju dok neko ne ponudi ok cifru.
Da da, se razumije. :)
Ne znam jel bio, al evo
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-535xi-m-paket-oglas-33727022
Ne znam jel to puno, 20k eura za auto star 10 g... Iako, 335 je to
Poslano sa mog M2007J3SY koristeći Tapatalk
A ovaj s vec dosta dugo prodaje
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-1-135i-m-paket-automatik-oglas-29461229
Ne znam jel bio, al evo
Nije li 535?
Ne znam jel bio, al evo
Nije stvar 10 godina nego što smrdi.
Nije M paket, felge su seljo a i kilometri vjerojatno upitni...
Da je auto stvarno A1 stanje i u M paketu po meni vrijedi tih 20 keka.
exfreerider
17.05.2021, 17:23
535 US tacho...
Zg-drajver
17.05.2021, 17:23
Nije stvar 10 godina nego što smrdi.
Nije M paket, felge su seljo a i kilometri vjerojatno upitni...
Da je auto stvarno A1 stanje i u M paketu po meni vrijedi tih 20 keka.I cini mi se da je amer...
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
bestiale
17.05.2021, 19:24
Jedino zanimljivo na autu je motor.
Oprema 0 bodova, uvoz iz amerike dovoljno za izbjeci.
Miha.023
19.05.2021, 07:29
Kad spusti cijenu za još kakvih soma €, onda ću tražit da doplati za e87.
:cmf:jelen:
Prepiksator
19.05.2021, 20:48
https://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/gt350-1965-paulwalkerovbrzi-zestoki-fastback-matching-1-godina-pro-oglas-33240149
BladeRunner
19.05.2021, 22:10
Pretpostavljam da ovome liku Hrvatska nije glavno tržište?:eek1:
Mouse-RI
19.05.2021, 22:18
To je Mudri iz okolice Rijeke, bavi se time vec desetljecima...
Cijena prilično visoka, jel ima servisnu, jel mijenjan lanac, jel ima drugi set felgi itd.
Ne vidim "toči i vozi" nigdje u oglasu, sumnjivo
;)
irmascher
19.05.2021, 23:00
Nije mi napet za ove pare koje se traže nimalo..
elektricar86
19.05.2021, 23:43
Nije mi napet za ove pare koje se traže nimalo..
Kako sam imao prilike procitati, "uzeo bih ga za zajebanciju,ali ne za tu cijenu". :D :D
Kad spusti cijenu za još kakvih soma €, onda ću tražit da doplati za e87.
:cmf:jelen:
Jesi vidio ovog
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-touring-318d-oglas-34397603
A sta je zanimljivo na tom stojadinu osim cijene?
exfreerider
20.05.2021, 13:32
A šta mu fali osim možda park senzora, normalni obiteljski karavan za te novce sasvim ok
prije bi se brinuo da li su km stvarni i što je naveo prvi vlasnik
A šta mu fali osim možda park senzora, normalni obiteljski karavan za te novce sasvim ok
Fali mu sve jer nema ništa.
Bilo koji Focus karavan za 5000 eura će te služiti bolje nego ovo.
exfreerider
20.05.2021, 16:13
Jbga Bmw je premium brand
Da vidis tek kakvu Daciu dobijes za 5000eur🤣
Vidim da je čovjek gledao E90, zato sam postao oglas (znam da je ovo karavan ali na prvu djeluje uredno)
Nemamo svi za novi auto
mairon87
20.05.2021, 18:25
Da nitko nije naknadno ugradio parking senzore iza mi je apsurdno. Očito auto nikad nije vožen gradovima, nego van grada, sela itd. Jedino tako. I prvi put vidim ovako smiješan sat s temperaturom vanjskom. Ne kužim se u e91 baš, ali izgleda sirotinjski hah.
Jbga Bmw je premium brand
Da vidis tek kakvu Daciu dobijes za 5000eur🤣
Da ali na ovome bas nista nije premium. Na to sam se osvrnuo. Niti motora niti opreme...
kacigae30
20.05.2021, 20:04
https://www.facebook.com/marketplace/item/129425292497055/?ref=facebook_story_share
Cini se kao dobra prilika za ovu cijenu?
exfreerider
20.05.2021, 20:46
A ekipa se premišlja i oko cifre u kunama:laugh:
Mislim da bi vec to otislo zacas da je u kunama. :laugh:
NumberTwo
20.05.2021, 21:26
Na oglasu pišu kune. Jedva čekam nekvi zakon oko tih oglasa da bude kao i u dućanu. Ako je izvješeno po jednoj cijeni, po toj cijeni se mora prodat. Odmah bi se svi prestali praviti blesavi i znali bi matematiku bolje
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
danko0013
20.05.2021, 21:28
Na oglasu pišu kune. Jedva čekam nekvi zakon oko tih oglasa da bude kao i u dućanu. Ako je izvješeno po jednoj cijeni, po toj cijeni se mora prodat. Odmah bi se svi prestali praviti blesavi i znali bi matematiku bolje
Sent from my Mi Note 10 using TapatalkFb jede govna za to [emoji6]
Nije do prodavaca nego do fb grupa. Neke grupe nemaju opciju izbora valuta pa ako objavljujes u vise grupa negdje iskoci cijena u eurima a negdje u kunama
ne treba zakon, samo njuskalo treba dignuti cijenu s 100 na bar 500kn za 15dana oglasa, pogotovo soderasima koji nabacaju po 50 krama ocito za sicu.. smanjio bi se broj app oglasa za 90%
danko0013
20.05.2021, 22:23
ne treba zakon, samo njuskalo treba dignuti cijenu s 100 na bar 500kn za 15dana oglasa, pogotovo soderasima koji nabacaju po 50 krama ocito za sicu.. smanjio bi se broj app oglasa za 90%Oglasnik treba biti besplatan i nek žive od reklama, zahtijevati registraciju i podatke obavezno i ocjene prodavača i kupca a ne ova pizdarija sad, ne znam kud bi auto stavio u oglas da prodajem
mairon87
20.05.2021, 22:26
Ajde još to što na fbu je često u kunama, ali kad netko oglašava vozilo, a ne postoji opis xd.
Oglasnik treba biti besplatan i nek žive od reklama, zahtijevati registraciju i podatke obavezno i ocjene prodavača i kupca a ne ova pizdarija sad, ne znam kud bi auto stavio u oglas da prodajem
no oglasnik treba kostati i to toliko da se ne isplati stavljati nebulozne APP oglase, njuskalo je ovom sitnom naplatom maknulo 50% glupih oglasa, ako hoces nesto prodati stavljas na njuskalo, ako ti je dosadno za dopisivanje onda fb trgovina:laugh:
Perfekcija.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?c=Cabrio&isSearchRequest=true&ms=3500%3B%3B%3B%3B&od=up&s=Car&sb=p&sfmr=false&vc=Car&id=318295408&action=topSimilarSellerAd
Ima li dio na njemu koji nije minjan ili lakiran? [emoji16]
Miha.023
21.05.2021, 07:34
Jesi vidio ovog
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-touring-318d-oglas-34397603
Nisam.
Nisu mi karavani nešto napeti, a ni ovaj primjerak mi uopće ne djeluje privlačan.
:banned[1]:
Znam da je u e90 teže nešto stavit u bunker nego u e87, na vešmašinu recimo zaboravi.
Al bi svejedno e90, vjerujem da bi i dječja kolica jednog dana uredno stala u e90.
Danas idem s Škodom Yeti u ZG po pećnicu, ploču i još nešto (nisam slušao ženu kad je nabrajala)... tak da dok je Yetia nema potrebe za karavanom.
Normalan obiteljski karavan je... al ja nisam normalan obiteljski čovjek. Ili samo nisam normalan haha
BiXenon, sportska sjedala, navigacija, grijanje sjedala i po mogućnosti M paket je nekakav minimum opreme koji tražim kod sljedećeg vozila.
:to_become_senile[1]
Vidim da je čovjek gledao E90, zato sam postao oglas (znam da je ovo karavan ali na prvu djeluje uredno)
Nemamo svi za novi auto
I da imam sad za novi auto kupio bi radije godišnjaka ili dvogodišnjaka.
I da imam sad za novi auto previše je drugih prioriteta i želja koji potražuju financije - kuća i okučnica.
:help[1]:
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/alpina-b5-touring-e61-nr-055/1771854835-216-5818?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android
Vidi petarde,prava obiteljska lubenica
Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk
mobil-r6
01.06.2021, 12:05
Bivši sa foruma...ako se ne varam bio od kolege Bubba?
https://www.index.hr/oglasi/bmw-serija-3-coupe-325i/oid/2943381
Uh, počelo je žešće glupiranje.
Kolega sa 320Ci sa 83.000 km bi mogao revidirati cijenu na 25.000 eura.
variable
01.06.2021, 12:26
složenac :fishing[1]:
(fl bubrezi, fl volan što vidim sa slika, vjerojatno i žmige i mpaket). Pa za 2k (ili je bilo 4k) više je nedavno bio m3. Ako neko želi dam ja svog za pola tih para a prošao 40k manje : II
Ivan316i
01.06.2021, 12:29
Taj ga kupio za 5500 € pred godinu dana. Bit ce da mu je korona kriza udarila u glavu....
Calamari
01.06.2021, 12:36
Uh, počelo je žešće glupiranje.
Kolega sa 320Ci sa 83.000 km bi mogao revidirati cijenu na 25.000 eura.
Ahahahahahaahaha
25 iljada čega? Eura? Ahahahahah. Strašno. Volim BMW-e, i 320Ci je lijep autić. Ali 25k eura su cifre za M-ove, ne za 2.0 ci....
Ovaj E36 325i za 12.500 je također suvišno komentirat.
Ahahahahahaahaha
25 iljada čega? Eura? Ahahahahah. Strašno. Volim BMW-e, i 320Ci je lijep autić. Ali 25k eura su cifre za M-ove, ne za 2.0 ci....
Ovaj E36 325i za 12.500 je također suvišno komentirat.
Nadam se da je bilo jasno da se sprdam : II
Usput, ovo stvarno nije normalno. Pa svojevremeno sam 13 godina star 330d u M paketu sa 171tkm (koji vjerojatno nisu iako možda jesu, ali nije bilo dokazivo da nisu...) platio 6400 eura. Danas za te pare ne možeš ništa...
Ali...E36 coupe će bit sve skuplji..pretjera je,ali ima on svoju neku cijenu.
E36 coupe mi je mnogo napetiji od E46 coupe
Mouse-RI
01.06.2021, 14:02
Zasto netko misli da taj 325 sa 260k km misli da vrijedi te novce, na temelju cega?
A i ako netko razmislja dat te novce, zasto pobogu???
Znam gdje u Frankfurtu stoji E36 coupe 318is, lik trazi 1.500€
Primam ponude, ali samo preko 10.000€ :fishing[1]:
Zasto netko misli da taj 325 sa 260k km misli da vrijedi te novce, na temelju cega?
A i ako netko razmislja dat te novce, zasto pobogu???Pa on je pretjera..ali na današnjem tržištu vridi 7-8 kE ako je uredan..znači, mehanika,motor i karoserija.