View Full Version : Ponuda/potražnja organizacija
Poštovani:
Ovih 2 - 3 dana što boravim na forumu kao newbie primjetio sam par stvarcica koje puno bolje funkcioniraju na drugim forumima i usvojene su gotovo jednoglasno.
Prvo što se tice ponude i potražnje.
Klikom na taj link otvara se kupus i salata.
- Prodajem ovo
- Kupujem ono
- Darujem mačiće sijamske
Osobno meni nepregledno.
Dajem prijedlog da se kategorizira prodaja i potražnja na sljedeći način:
(forum)
Ponuda:
(subforum(s))
- Automobili
- Auto djelovi
- Gume i felge
- Autoakustika (ICE)
- Ostalo
Po ovakvom rasporedu bilo bi preglednije, što korisnicima što moderatorima i adminima.
Nemojte me popljuvati da unosim reda kao newbie :surrender:, samo dajem prijedlog za poboljšanje foruma. :bye1:
Dobar prijedlog. Nego, sto ti imas za prodat pa si se regao na forum? :o
Pretpostavljao sam da ce to nekome izletit pa evo da ti objasnim.
Zadnji topic sto sam isao je ponuda i potraznja.
Regao sam se na ovaj forum da naucim malo više o BMW vozilima pošto sam samo VW vozio do sad.
Zelim znati principe rada motora, malo vise o diffu i uzduzno postavljenim motorima, i koje su razlike između blatobrana bez zmigavca i sa zmigavcem od facelifta.
npr: Tek neki dan saznao da je išao jednomaseni i dvomaseni zamašnjak u E36, ali još nisam saznao šta su Vederi :D
Apsolutno nemam ništa za prodat, i nije uopce lijepo tvoje pitanje... Ali ne osuđujem nikoga jer danas 50% novih korisnika se rega na forum da proda nešto.
LP
EDIT: btw: zar bi nudio svoje mišljenje i pomagao forumu da sam se samo regao za trgovinu?... :no:
Odličan prijedlog, mislio već dugo predložit ali uvijek zaboravih iznova :laugh:
Apsolutno nemam ništa za prodat, i nije uopce lijepo tvoje pitanje...:no:
Malo sale majstore...
Pretpostavio sam da si boravio na VW forumu jer je tvoj predlog preslik njihovog. Slozio bi se s tobom sto se same tablice azuriranja oglasa tice ali nemogucnost komentiranja istih (kao na VW) je totalno bezveze. Ako se zadrzis neko vrijeme na forumu uvidjet ces da se najzanimljivije stivo razvije upravo iz nekog nevinog oglasa.
p.s. Vaderi su ti sicevi (prednji) koji su pretezito isli u E36 M3 coupe.
http://www.wikiwirral.co.uk/forums/ubbthreads.php/ubb/download/Number/4174/filename/fd8b_12.JPG
Hvala na objašnjenju za Vadere.
A što se tice komentiranja oglasa nisam ni mislio predložit jer kao što si i sam napisao, zanimljivost se uvijek razvije iz takvih topica.
Čisto bi bili lijepo da je malo uređen taj dio.
Imam i prijedlog za projekte al to drugom prilikom ;)
Hvala na objašnjenju za Vadere.
A što se tice komentiranja oglasa nisam ni mislio predložit jer kao što si i sam napisao, zanimljivost se uvijek razvije iz takvih topica.
Čisto bi bili lijepo da je malo uređen taj dio.
Imam i prijedlog za projekte al to drugom prilikom ;)
Samo budi tih. Ovdje jedan od Admina ne voli da mu se govori sto da radi. Ma upoznat ces ga vec... Dusa od covjeka... :taz:
ja nemam nista za prodat :laugh:
Znao sam... ne sviđa vam se :thumbdown:
Znao sam... ne sviđa vam se :thumbdown:
Tribat ce ti vrimena da se priviknes na lezernost ovog foruma, dok je recimo VWclub dosta striktan ode ti se malo toga sankcionira, i reka bi da je atmosfera na visoj razini, jer se ekipa zna dobro sprdat i na svoj i tudi racun, a i svak iznese svoje misljenje kakvo god bilo. :msn-wink:
Hendrix E28
22.01.2015, 13:08
ja još nemam svog čvrstog miščjenja....revno skupljam postove...