View Full Version : Ponuda Potraznja
Zanima me kada cu moci postati u gore navedene rubrike?
Hvala
kad nakupis dovoljno postova mislim da 10 ili 20 je minimum ako se ne varam
Nasao sam u pravilima foruma . Hvala!
Malo mi je to bez veze jer moram cekati 15 dana da bi dao oglas , to je samo moje misljenje.
Pise u pravilniku koji ocigledno nisi procitao :msn-wink:
http://www.bmwautoklub.hr/forum/showthread.php/2-%2APravila-BMW-auto-klub-foruma%2A
Malo mi je to bez veze jer moram cekati 15 dana da bi dao oglas , to je samo moje misljenje.
Po meni ovo pravilo uopće nije glupo jer bi se masa ljudi ovdje ulogirala i samo stavljala oglase što nikako nije "cilj" ovog foruma. To dosta ljudi i napravi pišući bezveze po nekim temama koje su im dostupne. Uostalom, svi smo mi to morali proć...:msn-wink:
Po meni (a i dosta drugih članova) je glupo pravilo gdje je zabranjeno bumpanje oglasa bez promijene cijene/uvjeta i sl. Moje mišljenje je da bi to trebalo biti dopušteno ali s nekim rokom...npr mjesec dana...
Na AK-bmw se to moglo i spajanjem dvaju foruma ostala su pravila ovog, a npr. neki postovi onog foruma i došlo je do apsurdne činjenice da u početku oglasa netko može bumpati oglas a kasnije ne...
Ovo su naravno samo moja razmišljanja i privikao sam se tomu, ali...:thumbdown:
Interceptor
30.03.2013, 16:01
Meni je bez veze kad razni cigosi dolaze na forum misleci da je ovo besplatni oglasnik njima na usluzi, to je samo moje misljenje.
Meni je bez veze kad razni cigosi dolaze na forum misleci da je ovo besplatni oglasnik njima na usluzi, to je samo moje misljenje.
respect
kacigae30
30.03.2013, 18:38
Po meni (a i dosta drugih članova) je glupo pravilo gdje je zabranjeno bumpanje oglasa bez promijene cijene/uvjeta i sl. Moje mišljenje je da bi to trebalo biti dopušteno ali s nekim rokom...npr mjesec dana...
Na AK-bmw se to moglo i spajanjem dvaju foruma ostala su pravila ovog, a npr. neki postovi onog foruma i došlo je do apsurdne činjenice da u početku oglasa netko može bumpati oglas a kasnije ne...
Meni je isto malo cudno stalno radi bump-a korigirat cijenu i glupirat se s ciframa hahaha,ispada da pravim ljude budalama... :) ...malo ova cijena,malo ona...
Mislim da bi trebalo uvest pravilo da clanovi koji su duze na forumu, npr. god. dana mogu bumpat oglase bez promjene...u nekom recimo normalnom vremenskom roku...
Ipak se vidi da nisu vec godinu dana samo radi toga tu... A za mlade sve 5,nemam zamjerki...
kacigae30
30.03.2013, 18:40
respect
+1 :a078: :msn-wink:
Alkar Ceptor u sridu :notworthy:
kad ekipa misli da je davat oglase na bmw forumu isto kao lovit ribu u ribnjaku.prodat auto među bmw-istima pun pogodak.ZIHEE RAA ŠŠII.
A na tom forumu su svi tako lukavi ak prodajes felge za 3 soma pitali bi te jel u cjenu uključen i auto...kad kazes da je pita odma jel ima K L I M U !!AAAA...
Vekyman1
23.10.2013, 14:42
Zanima me kada cu moci postati u gore navedene rubrike?
Hvala
Pročitaj upute za nove članove
Bravo,treba to i postrožit...
Hendrix E28
22.01.2015, 13:06
Alkar Ceptor u sridu :notworthy:
dobar..nema šta