View Full Version : Okupljanje!
Kad će i da li će bit kakav skup fanova i članova kluba prije zime?? Istinski bih volio prisustvovat jer još nisam nikad.. :clap::bye1::sudar:baby:
Pa već bi bilo i vrijeme da dođe drugi službeni meet... Zima dolazi
Racunajte si tokom 11 mjeseca, tak su obicno bivali.
slažem se nisam ni ja bio:clap:
mario340i
25.10.2012, 10:18
BILI SU I U 12.MJ :msn-wink::newyear:
šteta što nemamo organiziran nekakav božićni party kao neki forumi...:drunk[1]:
nostradamus
25.10.2012, 10:21
ja se u svakom slučaju mogu je...t bez registracije :bag:
Sve to štima, ali sad se već za meet 'na zraku' polako zakasnilo, a pričalo se o nekakvom roštilju iznad Vrapča. To je moglo biti dobro...
mario340i
25.10.2012, 10:47
Hladno je sad za to..za vikend smo vec na 7cOstaje nam bozicni party haha
Ma daj, da svako pokaže svoj prekrasni zimski setup :no:
Kaj, 14" apšicane OZ Route :laugh: :laugh:
Čekamo konačnu odluku iz Ureda predsjednika BMW AUTO KLUBA...
mario340i
25.10.2012, 12:32
dok si u klubu,ili gdje već na partyu niš ne vidiš..kasnije ti je svejedno :laugh:
Brunos HINA još ništa nije prenela, znaš li ti nešto više?
antezrilich
25.10.2012, 19:07
Sve to štima, ali sad se već za meet 'na zraku' polako zakasnilo, a pričalo se o nekakvom roštilju iznad Vrapča. To je moglo biti dobro...
ne znam ja ništa... donesite mesinu i pecite....
Racunajte si tokom 11 mjeseca, tak su obicno bivali.
Ajde samo neka se nešto organizira!!! Bitno samo da nema snijega i kiše a sve ostalo ćemo pregrmit! :clap:
E to to, može i party, nema problema!! Bilo šta :aa_baby::sleepy::sudar
Vi stariji članovi onda morate nagovorit predsjednika!!!!:clap::clap::clap::clap::clap::cla p::clap::clap::clap:
mario340i
25.10.2012, 22:25
opusti se,bit će:sleep1:
Kaj, 14" apšicane OZ Route :laugh: :laugh:
Ma budemo ih sriktali na meetingu!! Samo neka se nešto dogodi! :bye1::aa_cup::thumbsup::thumbsup:
opusti se,bit će:sleep1:
eskuza me nisam gledao!! haha :aa_baby::eek1:
Vi stariji članovi onda morate nagovorit predsjednika!!!!:clap::clap::clap::clap::clap::cla p::clap::clap::clap:
Bio sam kod Štambuka popodne i nisam vidio Predsjednika, već bi mu ja rekao da bi bilo zgodno barem 11.11. u nedjelju.
Bio sam kod Štambuka popodne i nisam vidio Predsjednika, već bi mu ja rekao da bi bilo zgodno barem 11.11. u nedjelju.
Sredi nešto!
Situacija je ovakva...
Razgovarao sam sa Folerom prekjučer u vezi meeta, rekao je da mu se mora javiti kolega m3power sa foruma (Sven), koji mu se još uvijek nije javio sa odgovorima da bude rješio rezervaciju za roštilj gore kod vojarne u Vrapču ili di već, tak ne bitno.
Poslao sam mu na fejsu poruku, nisam dobio odg, broj moba sam izgubio, pa ako ga netko može kontaktirati, neka se obavezno Foleru javi da se rješi meet.
:bye1:
Ako se klub ne javi možda nekaj spremimo u Ludbregu ko i prošle godine, samo malo bolje organizirano i na vrijeme. :msn-wink:
Ako se klub ne javi možda nekaj spremimo u Ludbregu ko i prošle godine, samo malo bolje organizirano i na vrijeme. :msn-wink:
ajd da se nekaj događa i v naši grabi:cmf
u karlovcu svake godine u jesen , kraj ljeta postoji susret VW buba,, i super to organiziraju kotlovina rostilj auti zene ludilo,,,, a mi sa ovakvim zvjerima BMW pa nemozemo nis organizirati,,, e joj joj,,,,:)
bemvejac
02.11.2012, 19:07
Daj organizirajte nešto, radim ko crnac svaki dan, dolazim iza 8 navečer doma i moram naći neki pametan izgovor da me nema 2 dana na poslu a di ćeš bolje od BMW-a susreta......Belko, jebote di si? Bruno, daj barem neki u St Savi......
Bruno cisto informativno bez ljutnje da te pitam zasto tolko zelis taj meeting
ja se u svakom slučaju mogu je...t bez registracije :bag:
Čuj ako neko ide bez rege idem bome i ja onda, sam da nisam jedini.. :batman[1]:
Daj organizirajte nešto, radim ko crnac svaki dan, dolazim iza 8 navečer doma i moram naći neki pametan izgovor da me nema 2 dana na poslu a di ćeš bolje od BMW-a susreta......Belko, jebote di si? Bruno, daj barem neki u St Savi......
Otkazao sam Staru Savu jer se večina ovdje počelo buniti da će biti službenog meeta u listopadu, što nije i što je bio najavljen meet u Lonjici.
Eto, najviše zbog meeta koji je trebao biti u listopadu sam otkazao. Ne znam bi li ljudi dolazili, radije ću pričekati kraj ožujka iduče godine.
Bruno cisto informativno bez ljutnje da te pitam zasto tolko zelis taj meeting
Kakva ljutnja? Pa zar ne piše da BMW AUTO KLUB organizira meet dvaput godišnje? Zašto se ne toga pridržavati?
Otkazao sam Staru Savu jer se večina ovdje počelo buniti da će biti službenog meeta u listopadu, što nije i što je bio najavljen meet u Lonjici.
Eto, najviše zbog meeta koji je trebao biti u listopadu sam otkazao. Ne znam bi li ljudi dolazili, radije ću pričekati kraj ožujka iduče godine.
Kakva ljutnja? Pa zar ne piše da BMW AUTO KLUB organizira meet dvaput godišnje? Zašto se ne toga pridržavati?
Dobro
al zasto ga forsas tolko
Dobro
al zasto ga forsas tolko
Odi na prvu stranicu i vidi tko je pokrenuo temu.
Ako ti smeta, obiđi temu, nitko te ne tjera da pišeš.
Odi na prvu stranicu i vidi tko je pokrenuo temu.
Ako ti smeta, obiđi temu, nitko te ne tjera da pišeš.
J
esam ti reko bez ljutnje
nebitno tko je pokrenuo vidim da se ti stalno trudis naprvit neki meet a na njima uvijek slab odaziv ili se odgodi
Jesam ti reko bez ljutnje
nebitno tko je pokrenuo vidim da se ti stalno trudis naprvit neki meet a na njima uvijek slab odaziv ili se odgodi
Pa rekao sam ti da se ne ljutim... :thumbsup:
Evo, barem još netko pokazuje interes da bude meet... Ajde, neka onda bude i u Ludbregu. Čič, kaj se čeka, rješite to da i Vucu pozovem na meet :msn-wink:
antezrilich
02.11.2012, 21:00
to bi bilo u redu.... dernek a meet ko hebe... hahahaahha!! vucu pozvat a mi ćemo glumit sljedbenike...
mario340i
02.11.2012, 22:08
oj prijatelju,efo me : II
nesto da sredimo ha?:angel[1]:
ajde neka se radi,bit ce s50 :00001664:
idući tjedan mi je auto gotov,tek onda iza toga:beee::clap:
Idem sutra do par dečki da vidim kaj oni misle mada smo hteli prije zime nekaj napraviti al eto, nije se imalo ni vremena ni niš.
Ma kaj, nema veze kaj bu zima, malo bijelog dima i sve ok. Samo ove godine nebu tak na brzaka pa bude, nadam se, i bolji odaziv :msn-wink:
K****, janjetina i Vuco - u e34 naravno : II
Javio mi se Sven...
Njegova veza za roštilj je u bolnici, ima problema sa srcem i sad pokušava već dva dana doći do drugog čovjeka da se može rješit meet da bi mogao onda obavijestiti Folera. Kad će to biti, nema pojma nit zna kad će se javiti. Evo, to je sve što zasad znam. Meeta će biti uskoro.
Više o tome bit će u roku najviše unutar mjesec dana...
Eto danas se budem razgovaral s kolegom Tomekom da vidimo kaj bi mi mogli smisliti. Samo da se nazadnje ne naguraju dva meeta na isti dan ili unutar tjedan dana.
Eto danas se budem razgovaral s kolegom Tomekom da vidimo kaj bi mi mogli smisliti. Samo da se nazadnje ne naguraju dva meeta na isti dan ili unutar tjedan dana.
Napominjem da se meet u organizaciji BMW AUTO KLUBA ne bude otkazao.
Kad bude, to sve ovisi kad Foler dobije poziv od kolege m3 power da je sve sređeno.
Nisam ni mislio da se otkazuje bilo koji meet več o tome razmišljam duže vrijeme a i zakaj nebi imali jedan meet više. Samo kaj više nemam nijen set guma za skuriti. :bag:
Ja sam npr. htel predložiti 01.12. Tak da se ekipa ima vremena odlučiti i izjasniti a do onda bude se valjda i znalo kad bude službeni meet, jel.
EDIT : Imam još 4 ketača za okrenuti, jieij :fishing[1]:
Nisam ni mislio da se otkazuje bilo koji meet več o tome razmišljam duže vrijeme a i zakaj nebi imali jedan meet više. Samo kaj više nemam nijen set guma za skuriti. :bag:
Ja sam npr. htel predložiti 01.12. Tak da se ekipa ima vremena odlučiti i izjasniti a do onda bude se valjda i znalo kad bude službeni meet, jel.
EDIT : Imam još 4 ketača za okrenuti, jieij :fishing[1]:
Evo vidiš, to je što Foler neće tolerirati kad on bude organizirao meet. Zato i jesmo u lošem glasu.
Evo ti primjer kak je ovaj iz Vrbovca najebo kaj ima 2.8 u bijeloj kockici u Lonjici, zar je potrebno preseravati se i dokazivati? Ne dao Bog da netko nastrada.
Po tome smo "poznati" zbog pojedinaca u svakodnevnom prometu. Foler to ni ne mora tolerirati jer ti službeni meetovi imaju pravila di se to brani. Kolko ja znam nigde ne piše da se to nigdje na nijednom drugom meetu ne smije, sve ovisi o organizaciji. Vrbovčani su i sami rekli da ko ne sturira i ne okrene malo dima "mrš doma", ako sam u krivu slobodno me ispravite.
A od više ljudi sam slušal da im je i bezveze kaj se nekad to i ne dozvoli tj. da su neki meetinzi pre sterilni - a u kontroliranim uvjetima - parkingu, negdje usput il kaj več zakaj ne, ne tvrdim da treba ludovati po cesti, kaj se, npr, desilo na prošlom službenom meetu kad smo več kod toga.
Osobno mislim da je to stvar individualnog stava, a u tom slučaju sam ZA. Ko nije nikoga ionak ne sili. :thumbsup:
EDIT : Znam nekoliko idiota kaj se svakodnevno nabijaju na branik, voze sa svim čajna diodama i žaruljama uključenim bez obzira na vrijeme i ostale u prometu pa i bedake kaj se ko idioti nateravaju po gradu, začudo nitko od njih ne vozi BMW.
Ajd da sad ne tražim i kopam...što se to točno dogodilo u Lonjici s tim bijelim? U nekog se zatuko ili šta?!
Ma niš, čovjek pristojno kurio gume, a poslije kad je s golfom bio burnout pukla je guma i okinula ga, niš strašno.
Pa rekao sam ti da se ne ljutim... :thumbsup:
Evo, barem još netko pokazuje interes da bude meet... Ajde, neka onda bude i u Ludbregu. Čič, kaj se čeka, rješite to da i Vucu pozovem na meet :msn-wink:
Bilo bi to zaista lijepo! Da se negdje svi skupe i da vas sve upoznam.. Dosadno je :bye1::thnQ:
Sad si baš mislim, pošto Vuco sigurno zna kaj je pravi auto, kaj mislite, jel bi se on pojavil da ga pozovemo? :)
antezrilich
04.11.2012, 12:50
vuci nije bitno tko i što,bitno da je dernek,tako je neki dan izjavio na tv-u....
Ajde Brunos potegni neke veze kao close contact s Vucom
No a gdje bi bil taj skup ??
Bilo jednom u Vrbovcu. najbolji skup do sad. Znaju Vrbovčani feštu napraviti :thumbsup:
Ajde Brunos potegni neke veze kao close contact s Vucom
Ne izazivaj vraga, mogu ga sad odmah zvat :bleh:
No a gdje bi bil taj skup ??
Bio bi negdje u Gornjem Vrapču kod vojarne, tam negdje kolko ja znam, bio bi roštilj...
A ne svaki put jesti tijesto...
Kao što sam i rekao, Foler čeka poziv od kolege m3 power kad je sve spremno.
Ma to se bu već po snijegu išlo.
Ma to se bu već po snijegu išlo.
Pa ako je 2009. meet bio 6. prosinca, onda bude i ovaj u bliskoj budućnosti...
Ne izazivaj vraga, mogu ga sad odmah zvat :bleh:
http://apostolski.net/
Reda radi, nek se zna...
Ajmo ovako...
Nakon konzultacija sa kolegom Z4 M, dajemo prijedlog svim članovima foruma i prijateljima da se 16.11. u 20 sati nađemo u Španskome u podzemnoj garaži Nova galerija i odemo na Urball Grill na sarajevske čevape, pivu... Znači samo tipično druženje da bude, lovačke priče, priče o crnim rasvjetama kad se vrata otvaraju... a pošto je Urban Grill postao vrlo poznati grill u Zagrebu gdje su im vrhunski čevapi po 22 kn, mislim da bi to bilo zgodno za druženje, jer tko zna kada bude meet, to jest, ako ga bude, a večinu članova je željno meetinga. Znači čisto normalno druženje bi bilo.
Jedan sat parkinga u garaži iznosi 5 kn, a mislim da od toga ne bude netko propao ako ostanemo duže, a auti bi bili na sigurnome i pod video nadzorom, usto ima i dovoljno mjesta za parkiranje.
Zato Vas molim, tko bude bio zainteresiran za druženje uz fine sarajevske čevape, neka se nadopiše ispod ovog teksta.
1. Z4 M
2. Brunos
3. Ian e36
4. antezrilich
5.
6.
7.
8.
.........
1. Z4 M
2. Brunos
3. Ian e36
4. antezrilich
5. Kiki318
Ajmo ovako...
Nakon konzultacija sa kolegom Z4 M, dajemo prijedlog svim članovima foruma i prijateljima da se 23.11. u 20 sati nađemo u Španskome u podzemnoj garaži Nova galerija i odemo na Urball Grill na sarajevske čevape, pivu... Znači samo tipično druženje da bude, lovačke priče, priče o crnim rasvjetama kad se vrata otvaraju... a pošto je Urban Grill postao vrlo poznati grill u Zagrebu gdje su im vrhunski čevapi po 22 kn, mislim da bi to bilo zgodno za druženje, jer tko zna kada bude meet, to jest, ako ga bude, a večinu članova je željno meetinga. Znači čisto normalno druženje bi bilo.
Jedan sat parkinga u garaži iznosi 5 kn, a mislim da od toga ne bude netko propao ako ostanemo duže, a auti bi bili na sigurnome i pod video nadzorom, usto ima i dovoljno mjesta za parkiranje.
Zato Vas molim, tko bude bio zainteresiran za druženje uz fine sarajevske čevape, neka se nadopiše ispod ovog teksta.
1. Z4 M
2. Brunos
3. Ian e36
4. antezrilich
5. kiki318
6.
7.
8.
.........
Pardon, datum je 23.11., a ne 16.11.
1. Z4 M
2. Brunos
3. Ian e36
4. antezrilich
5. Kiki318
6. Sirka
a jbg evo ja skoro upisao svoje ime...i pogledam na kalendar i vidim da vjerovatno radim....
ajd vidite da se napravi jednom okupljanje nekim "neradnim":laugh: danom pon-čet :beg[1]:
Pardon, datum je 23.11., a ne 16.11.
E JBG, da je 16.11. bi vjerojatno i prošao budući da sam u ZG za vikend, ovako - 0 bodova! :beee:
Dečki, možemo se mi i 16.11. naći što se mene tiće isto : II
Kak drugima paše, neka se nadopiše i za 16.11.
antezrilich
13.11.2012, 22:16
vidim,ja sam već na V.I.P. listi... :laugh: bilo koji dan,samo se vi dogovorite i javite kad i di...
hahaha bas to zrile, samo se pojavis na listi haha....standard Bmw Roštilj Team :laugh::laugh:
antezrilich
14.11.2012, 20:34
hahaha bas to zrile, samo se pojavis na listi haha....standard Bmw Roštilj Team :laugh::laugh:
kad pročitaš podebljana slova,ispadne Bi R Tija! ahahahhaha!!
mrillegal777
14.11.2012, 23:58
...ako stignem zavrsit inventuru na poslu 23.11. dodem i ja...
Jel to onda 16. ili 23.11.?
Jel to onda 16. ili 23.11.?
Ja sam stavio 23.11. kako smo se i dogovorili, a tko hoće i sutra doći, neka slobodno dođe. Mene sutra nema.
bemvejac
15.11.2012, 15:38
Ja sam stavio 23.11. kako smo se i dogovorili, a tko hoće i sutra doći, neka slobodno dođe. Mene sutra nema.
Bruno, ti si zvijezda Svemira, veći i od Sumrak Sage!!!! Respect dude!!!!!!!!!!!!!!:notworthy::notworthy::notworthy ::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notw orthy::notworthy::notworthy:
Bruno, ti si zvijezda Svemira, veći i od Sumrak Sage!!!! Respect dude!!!!!!!!!!!!!!:notworthy::notworthy::notworthy ::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notw orthy::notworthy::notworthy:
Lucidne izjave, molim. :fishing[1]:
antezrilich
15.11.2012, 20:54
o...Brunu ste opet krivo shvatili.htio je reći da mu je svejedno ako je vama svejedno,da vam je toloko svejedno da i sutra možete doći.ali njega sutra nema jer se nismo dogovorili za sutra.:cmf:cmf
Ajmo ovako...
Nakon konzultacija sa kolegom Z4 M, dajemo prijedlog svim članovima foruma i prijateljima da se 23.11. u 20 sati nađemo u Španskome u podzemnoj garaži Nova galerija i odemo na Urball Grill na sarajevske čevape, pivu... Znači samo tipično druženje da bude, lovačke priče, priče o crnim rasvjetama kad se vrata otvaraju... a pošto je Urban Grill postao vrlo poznati grill u Zagrebu gdje su im vrhunski čevapi po 22 kn, mislim da bi to bilo zgodno za druženje, jer tko zna kada bude meet, to jest, ako ga bude, a večinu članova je željno meetinga. Znači čisto normalno druženje bi bilo.
Trenutno stanje popisanih članova foruma za datum 23.11.:
1. Z4 M
2. Brunos
3. Ian e36
4. antezrilich - VIP loža
5. kiki318
6.
7.
8.
.......
1. Z4 M
2. Brunos
3. Ian e36
5. kiki318
6. Širka
antezrilich
16.11.2012, 20:08
kud se ti guraš?? ^^ :laugh::laugh::laugh:
Nego, jel bi netko prije išao na karting na velesajam? :burnrubber:
Nego, jel bi netko prije išao na karting na velesajam? :burnrubber:
joooooj sam Bog te poslao!!
ja sam za klopu + karting :pizza::sudar
taman sam ove dane mislio otvoriti temu za karting ako bi tko zelio ici :thumbsup::msn-wink:
Taj petak prije okupljanja karting? Zvuči kao dobra ideja. :msn-wink:
1. Z4 M
2. Brunos
3. Ian e36
5. kiki318
6. Širka
7. Aco
1. Z4 M
2. Brunos
3. Ian e36
5. kiki318
6. Širka
7. Aco
8. IgorK (+karting)
Nema smisla da plaćam karting klincu, a da sebi baš ništa ne priuštim :angel_not:
antezrilich
18.11.2012, 13:37
dobro,jebo vas,koji datum na kraju? i di?
dobro,jebo vas,koji datum na kraju? i di?
23.studeni u 20h "Urban grill"
sad sam se tek sjetio..kolko je tamo strmi ulaz u garazu?
ak je i priblizno kao u avenue mall ja sam off jer pocnem strugat prije nego se priblizim ulazu :laugh:
Tamo ti je ulaz recimo kao u Getrou na Vrbanima... Za izlaz ideš ukoso... Ono u Avenue Mallu je grdo.
antezrilich
18.11.2012, 20:49
jebali vas auti,idite cameom
mario340i
18.11.2012, 21:49
struganjeeeeee :laugh::clap:
struganjeeeeee :laugh::clap:
Očekujemo i tebe, a znam da nećeš doći :bleh:
1. Z4 M
2. Brunos
3. Ian e36
5. kiki318
6. Širka
7. Aco
8. IgorK (+karting)9
9. Lastnight
10.
.....
Upisao sam i Lastnighta jer bude i on došao na okupljanje u Urban grillu...
Ako još netko želi ići, neka se slobodno nadopiše.
mario340i
19.11.2012, 13:30
Očekujemo i tebe, a znam da nećeš doći :bleh:
Ne vjerujem brunek.. :surrender:
I onda, tko je za karting od upisanih?
I onda, tko je za karting od upisanih?
Ne idem na karting...
antezrilich
21.11.2012, 20:39
ni ja na karting... ajmo popis onih koji ne idu na karting
1. brunos
2. antezrilich
3. hahahahahahahaha
Kaj onda za sutra? Hoćemo se parkirati u garažu gdje je sat 5 kn ili uz zid preko puta garaže jedan iza drugog se parkirat?
Ne znam di će se ko parkirati, meni svejedno. Ovako smo za sutra onda...
Z4 M
Brunos
Ian e36
antezrilich
kiki318
Širka
Aco
IgorK
Lastnight
Skale (moguće)
Ne znam di će se ko parkirati, meni svejedno. Ovako smo za sutra onda...
Z4 M
Brunos
Ian e36
antezrilich
kiki318
Širka
Aco
IgorK
Lastnight
Skale (moguće)
Marcijan isto planira...
također bmwjac + ivana (draga mu)
i moja draga ide isto
gdje se nalazi/ceka da svi stignu? kod auta u garazi il?
gdje se nalazi/ceka da svi stignu? kod auta u garazi il?
Vidimo se u garaži ili pokraj garaže ako se smije stat jedan iza drugoga uz onaj zidić...
Vidimo se navečer :bye1:
Ajde se upelamo u garažu da ne radimo gužvu vani...
Ajde se upelamo u garažu da ne radimo gužvu vani...
Bez daljnjega... 5kn je sat vremena, možda je navečer free...
Odaziv je bio sasvim solidan, čak i više ljudi nego što se zapisalo. A neki su meetu prisustvovali i telefonskom vezom iz Dalmacije... :laugh:
Kasnije su hrabri otišli na karting. :jelen:
mario340i
24.11.2012, 01:39
ko je rasturio karting?
ko je rasturio karting?
:o
Jedini s 4 cilindra. :bleh:
mario340i
24.11.2012, 01:47
:o
Jedini s 4 cilindra. :bleh:
:laugh::laugh::laugh: al fkt nisam ni sumnjao
Aco, last i ja smo imali najbolje vrijeme kruga unutar pola sekunde, Pero tri sekunde bolje od nas :laugh:
Ovo definitivno treba ponoviti, ako se oporavim u dogledno vrijeme :sudar
bemvejac
24.11.2012, 10:04
Meni treba zabranit druženja ovakvog tipa jer se napijem ( već dođem polupijan ) i onda pričam pizdarije....nemojte zamjeriti:friends2
Hvala
di su slike? :clap::clap:
bemvejac
24.11.2012, 12:20
Ja imam samo ovu
9511
mario340i
24.11.2012, 12:55
pa da ga jebes ian mora bit u prvom redu :laugh:
hrabri na kartnig, a ludi na jos koju pivicu..... rezultat na kraju neodlucan, jer me kiki bmwjac jako dobro pratio iz runde u rundu:laugh: dok je kiki318 sve to pratio i navijao uz NA pića :thumbsup:
svakako odlicno, zahvaljujemo se Interceptoru sto nam je ulijepsao vecer : II
Meni treba zabranit druženja ovakvog tipa jer se napijem ( već dođem polupijan ) i onda pričam pizdarije....nemojte zamjeriti:friends2
Hvala
Vidjelo se po tome kako si se vozio u Acinom autu :laugh:
di su slike? :clap::clap:
Imaš sreće kaj nisam slikao kak ti je spojler otpao sa šajbe na Zagrebačku aveniju i kak su drugi gazili :fish:
hrabri na kartnig, a ludi na jos koju pivicu..... rezultat na kraju neodlucan, jer me kiki bmwjac jako dobro pratio iz runde u rundu:laugh: dok je kiki318 sve to pratio i navijao uz NA pića :thumbsup:
svakako odlicno, zahvaljujemo se Interceptoru sto nam je ulijepsao vecer : II
Posjedujem i video snimku fantastićne rečenice od Lastnighta kako mu se javio.
Ceptore, naj niš zamerit, morali smo te pozdravit, neka si ti nama dobro :msn-wink:
mario340i
24.11.2012, 15:28
otpao spojler?! :laugh::laugh:
Saša,da ga jebeš last je zasluzio time da ga vratiš u igru :00001664:
otpao spojler?! :laugh::laugh:
Da, pitaj Papu, vozio se z menom :laugh:
Još vidim kaj je to crveno nasred ceste, a ono spojler otpao sa E36-ice... :cmf
mario340i
24.11.2012, 15:31
Da, pitaj Papu, vozio se z menom :laugh:
Još vidim kaj je to crveno nasred ceste, a ono spojler otpao sa E36-ice... :cmf
pičku materinu,to nije dobro za "klan"
jebemu mater pa kakav je to marketing Boga vam..... :confused:
A Lastnight kad je kurio gume u garaži... :notworthy:
Svaka čast, stvarno je ljudina...
Ali mi je bila najbolja rečenica koju imam snimljeno: Ovdje je ni manje ni više, nego Lastnight... :laugh::laugh::laugh:
Ne smijemo Ceptoru reć kako se ekipa previjala od smijeha kad je Last rekao: Halo, ovdje [stanka] ni manje ni više [stanka] nego lastnight. :laugh:
pičku materinu,to nije dobro za "klan"
jebemu mater pa kakav je to marketing Boga vam..... :confused:
:laugh::laugh::laugh:, trebaš uvesti malo reda u klan : II.
Spojler je prezivio donekle, vratio sam se po njega :D
Jbg to se događa kad je auto pre jak i čupa na sve strane :no:
Ne smijemo Ceptoru reć kako se ekipa previjala od smijeha kad je Last rekao: Halo, ovdje [stanka] ni manje ni više [stanka] nego lastnight. :laugh:
hahaha pero, skino si ga u stotu!! :gora:
mario340i
24.11.2012, 17:05
Spojler je prezivio donekle, vratio sam se po njega :D
Jbg to se događa kad je auto pre jak i čupa na sve strane :no:
Ne ljepi se to selotejpom:cmf
Vidjelo se po tome kako si se vozio u Acinom autu :laugh:
Imaš sreće kaj nisam slikao kak ti je spojler otpao sa šajbe na Zagrebačku aveniju i kak su drugi gazili :fish:
Posjedujem i video snimku fantastićne rečenice od Lastnighta kako mu se javio.
Ceptore, naj niš zamerit, morali smo te pozdravit, neka si ti nama dobro :msn-wink:
Ajde stavi taj video, to treba čuti i vidjeti :laugh:.
Tražim suglasnost od: Ian e36, bemvejac, antezrilich, Z4 M, pošto su oni bili na videu... :msn-wink:
lol, ne hebi neg stavljaj video :friends:
https://www.youtube.com/watch?v=TetcgSj1nn8&feature=youtu.be
ne mogu staviti da se moze tu gledati, pa eto link :msn-wink:
p.s obecao sam bruni mobitel kupiti nakon ovoga :laugh:
https://www.youtube.com/watch?v=TetcgSj1nn8&feature=youtu.be
ne mogu staviti da se moze tu gledati, pa eto link :msn-wink:
p.s obecao sam bruni mobitel kupiti nakon ovoga :laugh:
Hvala : II
Obavezno pojačajte početak.
mario340i
24.11.2012, 18:09
video je ko da gledam tesnu kožu :laugh:
al ajde,čuje se nesto...
poggiali
24.11.2012, 18:24
do kolko sati je karting o5tvoren i kolka je cijena?
a vido sam i kod hipodroma da su se neki i bez krova vozili u 12 h navecer =)
Vikendom je karting otvoren do ponoći, ali je poslije ponoći potrebno penjati preko ograde što su neki iskusili :laugh: Cijena za 10 minuta vožnje je 90 kuna.
Ne znam koliko kondicije vi imate, ali mene tri dana nakon tih desen minuta vožnje ruke bole za popizdit :laugh:
Vikendom je karting otvoren do ponoći, ali je poslije ponoći potrebno penjati preko ograde što su neki iskusili :laugh: Cijena za 10 minuta vožnje je 90 kuna.
Ne znam koliko kondicije vi imate, ali mene tri dana nakon tih desen minuta vožnje ruke bole za popizdit :laugh:
Mene noge od lutanja :laugh:
Interceptor
26.11.2012, 19:48
To ces morat Folera trazit, on ga je stavio u RoG. Na ovom forumu admini jedni drugima postuju odluke.
Razmirice koje smo lastnight i ja imali su stvar proslosti, vjerujte da ja nemam nista s njegovom egzistencijom na ovom forumu niti sam se mijesao u odluku kolege stoga molim da me se prestane p(r)ozivat po tom pitanju i sve vase zahtjeve uputite predsjedniku kluba.
Drago mi je sto sam vas zabavio bez obzira na 400 km udaljenosti, vidite da ne moram ni dolazit na okupljanja kako bi ih oplemenio.
vidite da ne moram ni dolazit na okupljanja kako bi ih oplemenio.
Sad buš još ispal i dobročinitelj :laugh:
E al Bruno fakat, s čim si to snimal, s 3110? :fishing[1]:
kakav vam je ugodaj bio u tom urban grllu
Dečki, jel netko pokazuje interes za ponovni susret petkom? Neki datum?
Z4 M, mišljenje?
mario340i
01.12.2012, 01:29
ti bus napravio Billu petkom,bansi nastupa subotom :laugh:
Hendrix E28
22.01.2015, 13:03
skupljam komentare...lagano...pa eto još jednoga
Interceptor
22.01.2015, 15:28
Dobro daj se smiri
Nek skuplja, ionako ima i vremenski limit :laugh: