View Full Version : novi sam na forumu pa me zanima zašto nemogu odg. na oglase im 52 odg na postove
DrifterM3
27.10.2011, 21:24
:mad2:
hmm nije ne meni jasno, mislim da su prije nekog vremena oglasi "otvoreni" te da nema nikakvih ogranicenja pa cak ni za nekoga tko ima 0 postova
DrifterM3
27.10.2011, 21:43
aaa neznam ni ja
TomoCro25
27.10.2011, 22:18
Mislim da je to povezani s tim sto nisi donator ali cekaj nekoga od admina da ti tocni potvrdi
mislim da je donacija u pitanju,nesrico uplati 50-100kn i slobodan si,i mos i meni pice sutra kad dodem u split
pa bilo bi bolje da svima plati piče ne samo tebi :laugh::laugh:
DrifterM3
28.10.2011, 10:17
evo gajba u mene puna vas nema nigdi
neci ja gajbu ugarazi ja ocu da konobar donese i casu na stalak
Ugl. dođe ekipa rega se i daje oglase a da nemaju veze sa forumom,znači regaju se samo za oglase...Zato je i izašla situacija sa donacijom,onaj tko je vjeran će i biti ovdje bez obzira na oglase i druge stvari...Puno ekipe je bilo,dobar thread u predstavljanju a na kraju je predstavljanje i ništa više,popuni oglas i onda ih nema...Najbolja opcija i najbolje riješenje...
e24 hunter
28.10.2011, 21:59
pohvala - VELIKA pohvala ovome kaj se tice donacije.
na taj nacin se diskriminiraju oni koji dođu da uvale djelove i fala lepa. zbog toga ce BMW klub postati mala familija s super ekipom i kvalitetnim forumom.
pozdravljam ovu ideju i nadam se onome kaj sam napisal !
Fosquate
31.10.2011, 11:59
pohvala - VELIKA pohvala ovome kaj se tice donacije.
na taj nacin se diskriminiraju oni koji dođu da uvale djelove i fala lepa. zbog toga ce BMW klub postati mala familija s super ekipom i kvalitetnim forumom.
pozdravljam ovu ideju i nadam se onome kaj sam napisal !
Ja baš suprotno mislim,pa bolje je ako ima više ljudi u sekciji prodaje,odmah će biti više djelova i lakše će se doći do nekih stvari,da se mene pita ja bi taj dio oglasnika ostavio otvoren i za ljude koji nisu regani na forum,vidim vi pričate o tome kao da je prodaja nešto loše... Znači samo ekipa koja je donator smije prodavati djelove i ostale stvari,nadam se da vas ima dosta :)
TomoCro25
31.10.2011, 13:22
Ima nas i previse nebrini,svi mogu predati oglase ali oni koji nisu donatori imaju ogranicenu kolicinu oglasa ;)
...ja bi taj dio oglasnika ostavio otvoren i za ljude koji nisu regani na forum,vidim vi pričate o tome kao da je prodaja nešto loše...
Kad bi to bilo otvoreno za svakoga, misliš da bi ti stigla kupljena roba? :)
Fosquate
31.10.2011, 18:23
Kad bi to bilo otvoreno za svakoga, misliš da bi ti stigla kupljena roba? :)
Gle ja preferiram kombinaciju viđeno-kupljeno,eventualno ako plaćam na neviđeno idem preko paypala... a s vremenom se vidi tko je kakav od ekipe na forumu,normalno da neću uplaćivat lovu nekome sa 10 postova ( kao naprimjer ja :) ) pa makar on imao donatorsku oznaku
DrifterM3
02.11.2011, 10:56
di šta triba donirat kome
donacije su zasad stopirane,radi se na sponzorstvu i samoodrzanju frouma kroz banere.
takođe se radi na rekonstrukciji pravilnika oglasavanja.....
DrifterM3
03.11.2011, 20:42
i šta sada
A ništa,ja ću sjest i plakat.... Moram skupit 20 postova da bi mogo išta kupit,a do tad ću poludit....
A ništa,ja ću sjest i plakat.... Moram skupit 20 postova da bi mogo išta kupit,a do tad ću poludit....
Ne moraš. Uvijek možeš ostavit i "Visitor message" čovjeku na profil, pa ti odgovor stigne na PM, itd...dok ne skupiš 15 postova za slanje PM ili 20 za predaju/komentiranje oglasa ili nazoveš broj koji ostavi kao kontakt. :thumbsup:
TomoCro25
03.11.2011, 22:32
Ne moraš. Uvijek možeš ostavit i "Visitor message" čovjeku na profil, pa ti odgovor stigne na PM, itd...dok ne skupiš 15 postova za slanje PM ili 20 za predaju/komentiranje oglasa ili nazoveš broj koji ostavi kao kontakt. :thumbsup:
ovo boldano bi uvijek trebala biti prva opcija
ma ok,to sam skužio.
mene pati što ne mogu još stavit oglas...
tražim opruge za amortizere da spuštaju 3 cm...mogu bit ili nove ili rabljene...
za BMW e36 318i 4cyl 1996.god
Hendrix E28
22.01.2015, 13:00
i ja sam spreman donirati gajbu hladne karlovačke pive....samo me registrirajte više