View Full Version : Ponuda dijelovi
zasto nemogu ic u taj dio foruma vise ga cak ni ne vidim ???
BMW_Motorsport
19.09.2010, 22:43
zato jer ne postoji
pa bio je gledo sam ovih dana dijelove kako ne postoji ne razumijem znaci oglasnik je pobrisan.... koja glupost
BMW_Motorsport
19.09.2010, 22:47
http://www.oglasnik.hr/
Zasad je maknuta dok se neodluci drugacije, bit ovoga foruma je kvaliteta postova i kroz iste pomoci clanovima, a sad oglasavanje prodaja, kupnja su i profitabilna.Forum kosta dosta novaca ima akcija prikupljanja donacija posto nikoga ne zanima znaci da i ovaj podforum netreba stoga smo ga maknuli, zasad na neko vrijeme.
koja glupost.....ovo nema nigdje
koja glupost.....ovo nema nigdje
Imas oglasnik,hr, njukalo.hr, auti.hr i sl.
Mobitel u ruke i deri. :)
I meni je glupost dati par tisuca kuna da forum zivi, a za te pare sam si mogo kupiti felge za auto.
ja se slazem s vama i drage volje bi vam pomogao al ljudi meni isto tako financijska situacija ne cvijeta pogotovo sad kad slazem auto a ne radim nigdje od 15.9 =/ .... al shvatite da svaki forum ima svoj oglasnik i po meni je ovo apsurd a sad kako god vi hocete al po meni ovako cete samo izgubiti korisnike ......
BMW_Motorsport
19.09.2010, 23:14
da, samo neznam di cete postavljat pitanja, kaj mi se to cuje, a u postu prilozit sliku i cekat odgovor. to nije apsurd
Oni koji su dosli ovdje samo zbog oglasavanja, hladno mogu otprdit odavde, kao sto je Alen vec spomenuo postoji masa oglasa za to. Da se ovoliki broj registriranih korisnika oglusi na donaciju od 50kn koje bi i ovako i onako popili pred trgovinom ili u kafu, a forum im je visestruko pomogao, neshvatljivo. :yawn::lamo::jason2:
Ni 50,00 kn, simbolicno nesto 20-30 kn i 100njak korisnika barem pokrije vecinu troska foruma.
Sada bi moglo bit svega poput otvaranja threadova o prodaji ili kupovini, kao sto sam naletio na jedan od nekog slovenca s 5 postova koji je tako otvorio thread da prodaje neke dijelove za kocku mislim da su bili. :confus2ed::x::sly:
ma sta se mene tice radite sta hocete nisam jedan od onih kOji ce se adminima doslovno uvl.... u g.... ... samo sam pito di je nestalO,ubiti ima jos dva bmw foruma sta se tice oglasa...
stigao su u krivo vrijeme na forum
BMW_Motorsport
20.09.2010, 08:31
da,samo kaj se tice stalne ekipe je forum po meni najbolji, kaj se tice tema o kockicama i znanja forumasa o kockickama forum je najbolji, jer ima najvise kockara, ujedno vise iskustva s istim i sl. ujedno vise oglasa o djelovima za kocku.ugl nije ti to ni bitno,ima jos dva foruma
Americanino
20.09.2010, 09:00
Sorry kaj upadam "padobranac style", di mogu nac info da uplatim donaciju?
Nike BMW
20.09.2010, 09:04
Nema potrebe za pobunom, ali oglasnik bi trebao biti! Ok, ne pazar pa da se prodaje sve i svašta ali oglasnik za dijelove i aute (BMW) svakako!!
Ja naime tražim gro toga za svoj auto i kaj hočete reči da kupujem prek njuške di mi tip za vrata za kocku hoče 700 kn???? Apsurd!!
Ovdje su ipak dečki realni i kolegijalni i svaka kupovina preko vašeg oglasnika je bila na obostrano zadovoljstvo, tak da ja potpisujem i mislim da vam je to baš bezveze kaj je oglasnik maknut...
mrillegal777
20.09.2010, 09:09
Sorry kaj upadam "padobranac style", di mogu nac info da uplatim donaciju?
Evo:
http://www.ak-bmw.com/forum/showthread.php/15061-Produženje-hostinga-domene-licence-itd. :thumbsup::thumbsup:
Americanino
20.09.2010, 09:14
THX :thumbsup:
nema potrebe za pobunom, ali oglasnik bi trebao biti! Ok, ne pazar pa da se prodaje sve i svašta ali oglasnik za dijelove i aute (bmw) svakako!!
Ja naime tražim gro toga za svoj auto i kaj hočete reči da kupujem prek njuške di mi tip za vrata za kocku hoče 700 kn???? Apsurd!!
Ovdje su ipak dečki realni i kolegijalni i svaka kupovina preko vašeg oglasnika je bila na obostrano zadovoljstvo, tak da ja potpisujem i mislim da vam je to baš bezveze kaj je oglasnik maknut...
potpisujem...........
evo sutra idem uplatit kolko mogu nadam se da ce moja skromna uplata pomoc
Hendrix E28
22.01.2015, 13:05
a šteta...što drugo reći....
@Hendrix ,di si našao ovdje nabijati postove i dizati 4-5 godina stari thread ??? Pogotovo što oglasnik opet funkcionira!!