View Full Version : Nabijanje postova!?
Ne znam koji vam je ... al to se neće tolerirat!! :mad2: To se najviše odnosi na članove 324d i crazykure... jedan piše po threadovima, "lijepo", "super" i slične ne bulozne izjave, a drugi si otvori sam svoj thread i tam nabija sam sebi postove, WTF?? Ako nemate nešto konstruktivno napisat ovdje, onda ne morate ni sudjelovat u forumu... Jer sami post account, smo stavili radi likova poput vas!! Još neka jedan sličan post vidim, sorry, al bananko će dijelovat, bilo to od vas dvojice ili nekog trećeg... Ne prijetim se i ne volim se prijetit, al šta je previše je previše!!
Prijetis se,prijetis :bleh: :as: :laugh: :lol:
mrillegal777
06.05.2010, 17:39
i treba prijetit, ako nemaju pametnijeg posla na forumu, ne moraju ni bit tu!!!
Samo naprijed Drobi...svima takvima pošalji jedan bananko!!!:thumbsup::thumbsup:
Evo jedan nabijeni od mene :bleh:
Dvojac bez kormilara nisam bas primjetio da spama, nabija postove i sl. Ali, moglo se i ranije reagirati jer ima 10-tak drugih kanidata koji su na forumu 6 mjeseci, imaju 1000 postova, 0 "pametnih".
..stavite broj postova u minus...tako da ce se dobiti kontra efekt "nabijanja" postova...;)
neznam cemu ta svrha broja postova uopce.....bolje da se napise datum od kad je netko na forumu..ak je to i uopce bitno...
neznam cemu ta svrha broja postova uopce.....bolje da se napise datum od kad je netko na forumu..ak je to i uopce bitno...
Blento
Zlatni BMW član
Join Date Sep 2008
Location Vinkovci/Zagreb
Age 31
Automobil Clio3 i E30 318i
Posts 705
Ime i prez.
Zvonimir Šarčević
?? :laugh:
Blento
Zlatni BMW član
Join Date Sep 2008
Location Vinkovci/Zagreb
Age 31
Automobil Clio3 i E30 318i
Posts 705
Ime i prez.
Zvonimir Šarčević
?? :laugh:
vidi stvarno...a..jebote..:) ...e moram otic popit nesto .....:)
CrazyKure
06.05.2010, 22:03
postove sam htjeo nabiti samo iz razloga zato sto mi ljudi salju PM a ja nemogu odgovoriti jer nemam 15 postova to je bio jedini i osnovni razlog zato sam nabio 15 tj. 7 postova a ne 15658745 postova ili neznam ti ja sta.... ali ok nema beda
sorry ja sam to radio zato sto nisam mogao odgovarati na pm...jos jednom sorry
heh...ko da su se dogovorili...
CrazyKure
07.05.2010, 00:03
a nemozemo se ni dogovoriti kad nemamo 15 postova:)
, a drugi si otvori sam svoj thread i tam nabija sam sebi postove, WTF?? Ako nemate nešto konstruktivno napisat ovdje, onda ne morate ni sudjelovat u forumu... Jer sami post account, smo stavili radi likova poput vas!! Još neka jedan sličan post vidim, sorry, al bananko će dijelovat, bilo to od vas dvojice ili nekog trećeg... Ne prijetim se i ne volim se prijetit, al šta je previše je previše!!
btw da ne zaboravim
nesta konstruktivno???? par dana sam na forumu i nasao sam razbijeni auto za koji su ljudi zainteresirani i za koji mi salju PM na koje ja nemogu odgovoriti....mislim da je to poprilicno konstruktivno ...... to sto neko pise lijepo krasno bajno itd itd je njegov problem.... isto tako nije konstruktivno da ti kao moderator me javno prozivas kad isto tako imas PM pa si mogao poslat poruku da je to zabranjeno itd itd
je, konstruktivno je da te javno opominjem, jer sutra će doće netko treći i isto to napravit... a ovo nije samo vas išlo, al eto, vas sam spomenuo... a za PM nemam vremena, dovoljno vremena mi oduzima brisanje vaših gluposti!
prvi puta cujem za ovo da se nemoze poslat PM ak nemas 15 postova, ako je to uistinu tocno mislim da nemamo sto deckima zamjerit, jer ipak je glupo cekat mjesec dana da naleti na neku temu di bi mogao nesto PAMETNO odgovorit pa da nakupi tih 15 postova i onda nakon mj dana odg covjeku na PM
P.S. podrzavam i DROBI-a sto je javnu kritiku dao tako da svi clanovi znaju pravila, jer sumnjam da i on ima previse viska vremena da svaki dan salje PM 100-200 ljudi da prekinu spamat forum
a nemozemo se ni dogovoriti kad nemamo 15 postova:)
btw da ne zaboravim
nesta konstruktivno???? par dana sam na forumu i nasao sam razbijeni auto za koji su ljudi zainteresirani i za koji mi salju PM na koje ja nemogu odgovoriti....mislim da je to poprilicno konstruktivno ...... to sto neko pise lijepo krasno bajno itd itd je njegov problem.... isto tako nije konstruktivno da ti kao moderator me javno prozivas kad isto tako imas PM pa si mogao poslat poruku da je to zabranjeno itd itd
Rođo mlatiš praznu slamu, ti da si imalo razmisljao nebi te nitko prozivao, jer kao prvo postoje neka opća pravila ponašanja na netu, ako ih ne znaš ona pratiš kud svi tu i mali mujo, a ko drugo imaš i pravila foruma, koja si morao prihvatit da bi mogao pisat po forumu, a ako ti ne odgovaraju log out....
Ne preispitujte odluke moderatora, oni su tu da paze na red i zakon, i rade to sa gotovo nikakvim sankcijama, sreca vam je da se uopce oce ovako razgovarat, ja bi odmah obrisao sve i bana bar 3 dana.
ovaj forum postoji vec dovoljno dugo da su svi sve naucili, ako nisu imaju sekciju za pitanja, a i kao sto rekoh pravila su tu pa ih malo proucite.
BTW ovo kontruktivno sto si ti napisao zvuci kao i Kerumovo konstruktivno kad je vozio 200
http://www.youtube.com/watch?v=DrzerVemRpg
LP
ma jerba suvislo je o bilo cemu raspravljati, i sam si rekao, imaju pravila foruma koje moras procitati i potvrditi da bi se mogao registrirati ovdje, ako si potvrdio znaci da se slazes s pravilima i nema tu vise rasprave(stvar je u tome sto nitko ne procita pravila nego samo opizdi dole po kvacici)
ovaj video od keruma.........buahahaha.......majko kako je on ovom pamecu zgrnio milione
Ševa je mrtav, nazire li se to transfer desetljeća? S takvim, ali i brojnim drugim antologijskim biserima, na najboljem je putu.
Max Fritz
08.05.2010, 00:59
Ne znam koji vam je ... al to se neće tolerirat!! :mad2: To se najviše odnosi na članove 324d i crazykure... jedan piše po threadovima, "lijepo", "super" i slične ne bulozne izjave, a drugi si otvori sam svoj thread i tam nabija sam sebi postove, WTF?? Ako nemate nešto konstruktivno napisat ovdje, onda ne morate ni sudjelovat u forumu... Jer sami post account, smo stavili radi likova poput vas!! Još neka jedan sličan post vidim, sorry, al bananko će dijelovat, bilo to od vas dvojice ili nekog trećeg... Ne prijetim se i ne volim se prijetit, al šta je previše je previše!!
Jadni ljudi, imaju 17-18 postova po glavi a već im neoguljene banane nudite : ), fk,
Nike BMW
19.08.2010, 12:44
Ne da je glupo, nek je totalno glupo!!! Trži 15-20 postova za bilo kaj, čuj niti se meni ne piše neke gluposti samo da dobiješ brojku ali očito nema druge, pokušavam kontaktirati ljude na PM i djubre ne pušta.... Dajte bolju ideju jer ovo je sranje....
Ne da je glupo, nek je totalno glupo!!! Trži 15-20 postova za bilo kaj, čuj niti se meni ne piše neke gluposti samo da dobiješ brojku ali očito nema druge, pokušavam kontaktirati ljude na PM i djubre ne pušta.... Dajte bolju ideju jer ovo je sranje....
Nikola koliko si vec ovdje dugo mogao si vec nabiti trazeni limit postova!i to ne "glupih" postova!
Nike BMW
19.08.2010, 13:30
Nikola koliko si vec ovdje dugo mogao si vec nabiti trazeni limit postova!i to ne "glupih" postova!
U pravu si, mada ja sam tu više promatrač. U auto/moto svijetu sam cijeli život ali do BMW-a sam tek sad došao, tak da još njuškam i ne ubacujem na svaku komentar.
I ja sam kriv:dontgetit:
Imao sam 12 postova, a nemogu odgovorit kolegi na PM. Al sam ova 3 posta nabio u Test rubrici koja je tak i kak za testiranje i pisanje gluposti. :laugh:
hahahaha reci ti njima! xD