View Full Version : Nova verzija foruma!
Kao što vidite digli smo novu verziju foruma.4.0.1.
Sad što primjetite da ne radi ili vam je nejasno šibajte ovdje.
LP
Karabalić
Nije mi jasno gdje piše "Unread Post" i nema u profilima postova koje smo napisali otvarajući teme.
Gore pokraj Forum, "What's new?" ili ispod lijevo New Posts
OK! A postovi koje smo napravili, pa su se nalazili u našem profilu?
OK! A postovi koje smo napravili, pa su se nalazili u našem profilu?
Brunos evo otvoriti ću ti Administratorsko mjesto pa ako možeš to sve nabrzinu napraviti.
oce li biti ponovno onaj mini dio kao prije sa dosad neprocitanim postovima i PM-om...
oce li biti ponovno onaj mini dio kao prije sa dosad neprocitanim postovima i PM-om...
Nepročitanipostovi su gore ljevo samo se zove New Post ili Whats New!
Na porukama radimo.
na bmw club croatia je moguce vidjeti samo zadnjih 20-ak postova a tuđe ili svoje pokrenute threadove nije opce moguce vidjet.
bilo bi divno kad bi ta opcija na ovom forumu postojala i radila :-)
Svak čast momci, napredak je uvijek dobar....mi smo se isto dosta izjebali s novom verzijom..ako treba neka pomoc javite:thumbsup:
Polako ljudi bit će sve, ali treba vreman ;)
Find all threads startet by member u profilu to fali ...
Find all threads startet by member u profilu to fali ...
slazem sa sa Mingom,jako je bilo korisno na staroj verziji
i mouse over ne radi(kad stavim pointer na thread pa da i veli kaj je nutra :D )
i mouse over ne radi(kad stavim pointer na thread pa da i veli kaj je nutra :D )
to o čem ti pričaš meni na firefoxu radi, ali morate bit strpljivi, ovo nije samo nama nova verzija, nego i programerima, pa je izrada nekih plugina koji su prije postojali još u tjeku.
oke, sam kazem:thumbsup:
i ja sam na firefoxu pa mi ne radi...
isprike, sad sam skuzio...prije je radilo kad bi mis pozicionirao bilo gdje na traci threada, sad radi samo ako stavim na naslov....moze i tako sto se mene tice :D
meni se svidja......;)..
treba se samo malo priviknuti na ikonice prikaza novih postova....
Evo dodana je i opcija za provjeru svih započetih tema od nekog korisnika, za sad samo iz postbita, odnosno padajućeg menia kao što je na slici
http://img43.imageshack.us/img43/7189/99325369.jpg (http://img43.imageshack.us/i/99325369.jpg/)
Pa i to je dobro i jednostavnije nego ici u profil pa na statistike... svaka cast jerba
još jedan koristan alatić, na forum home stranici sa desne strane stavljen je tinypic uploader koji nakon uploda generira kod za ljepljenje na forum, za sad se može uplodat samo jedna slika.
http://i46.tinypic.com/2vi13s7.jpg
dodan je i mobile skin, tako da se forumu moze pristupiti i preko mobitela, a da pritom ne trosite previse bandwitha
Svaka pohvala adminu koji doraduje forum.
Ovo sa tiny pic, albumima i preview-om friskih tema je zakon.
Jos malo usminkavanja i bit ce fenomenalno!
evo samo da pitam dok sam uhvatio slobodnu minutu na poslu - zasto kada kliknem na ''neprocitane postove'' mi otvori kao kada kliknem na ovo ''what's new''? jel to ista stvar ili sta? zahvaljujem se unaprijed na odgovoru jer ko zna kad cu opet postat! xD btw mogu samo reci da meni odlicno izgleda ovaj novi izgled foruma a sada dorade jos nisam imao priliku pregledati!:thumbsup: palci gore! ;)
Očito da je, samo što u gornjem desnom uglu piše i broj nepročitanih postova, kako je i prije bilo
Meni vrijeme na forumu brza nekih pola sata,u odnosu na stvarno vrijeme....
jedna primjedba,mozda nece smetat svima,al mene malo zivcira...vidim da svi clanovi koji nisu imali avatar sad imaju jedan te isti,e90 ako se ne varam i tablica ak-bmw croatia,malo me onda buni ako ne pogledam ime,jer me pogled odvuce na sliku,a vecinu aktivnih claova sam po avataru zamjecivao i znao kome odgovaram bez pogleda na ime....
Vrijeme se podesava u profilu, odnosno opcijama.
Spomenuti Avatar je namjerno stavljen, jer je onaj binco vec postao dosadan, ali ne mora biti ovaj, napravite neki pa cemo glasat, a sto se tice raspoznavanja korisnika, isti je k..., jer i prije ovi koji nisu imali avatar imali su "istu sliku"
btw dodana je opcija za brzi skok na vrh posta
http://i45.tinypic.com/o573g0.jpg
update, Side block(tinypic uploader i ovi postovi sa desne strane) dostuni su u svim djelovima foruma
jedna primjedba,mozda nece smetat svima,al mene malo zivcira...vidim da svi clanovi koji nisu imali avatar sad imaju jedan te isti,e90 ako se ne varam i tablica ak-bmw croatia,malo me onda buni ako ne pogledam ime,jer me pogled odvuce na sliku,a vecinu aktivnih claova sam po avataru zamjecivao i znao kome odgovaram bez pogleda na ime....
jbt ja mislio da je to sve isti covjek,kontam al se ovaj raspisao nema gdje ga nema.......
inace to je super,ko nece da stavi avtar oce onda nasu reklamu ;)
update, Side block(tinypic uploader i ovi postovi sa desne strane) dostuni su u svim djelovima foruma
da ali sad pri otvaranju stranice sve nesto luduje,otvara se zatvara,suzava......i odjednom pufff kako treba...
To drukcije ne moze koliko ja znam
Btw dodan je i google pretraživač za našu stranicu
nije lose ispalo ali stari izgled foruma je bio nekak oku privlacniji, mozda da se nabaci ako ima stara theme za nas koji ne volimo promjene . inace ostalo je za svaku pohvalu
I ja sam se navikao na stari izgled, ali nazalost nema za sad te opcije.
Evo da i ja pohvalim izgled novog foruma!Super je ali ima jedan problem! Na storm je bilo kad sam otvorio svoj profil da su mi dolje moji oglasi i kad je došo ovaj novi dosta je komplicirano shvatit jer sam naviko na onaj stari! Jel mi može netko reč gdje su nestali ti oglasi,di se sad nalaze il sam ja tak bedast :-) ???
koji oglasi, misliš treadovi koje si pokrenuo?
Pa da,recimo na starom je bilo da su moji treadovi bili na mom profilu kad sma ga otvaro i mogo sma ih vidjet i sve, a sad neznam gdje su!!!
Dal su se oni automatski instaliranjem nove verzije izbrisali il su premiješteni?!
sad ovdje gdje si piso post,kliknes na svoje ime, i dobijes padajuci meni,pnda kliknes na wiev forum threads
Više nisu u tvom threadu već možeš doć do njih kad klikneš na svoj nick pa se otvori padajući izbornik iz kojeg izabereš "View forum threads"
Sad više ne treba ulazit u nečiji profil da bi došo do toga.
Nisam vidio tvoj post smrade :p
Hm, forum ovakav kakav je moguće je gledat kako treba samo na Wide rezolucijama, na 4:3, pogotovo tipa 1024x768 vrlo je neugodno. Uglavnom je to zbog stalno prisutnog stupca desno u kojem se nalaze Google, TinyPIC i New posts :p
Još ako se još prozor kod 4:3 rezolucije malo smanji, tekst postova postane tako uzak da je jedva čitljiv...
EDIT: sad tek vidim da se taj okvir desno može zatvoriti, a onda ostaje zatvoren do daljnjega na threadovima i podforumima, a vraća se samo na naslovnoj :thumbsup:
Sve je onda kako treba ljudi, svaka čast :notworthy:
Jel se ovaj tinyPIC uploader moze iskopcati negdje? Uzasno me zivcira, zaklopim ga u stranu no na svakom otvaranju stranice se pojavi...
hm, ne znam kako kod tebe ali ja jednom kad ga zatvorim vise mi se sam ne otvara!??
TomoCro25
09.02.2010, 13:05
ja sam ga isto zatvorio i tako je stano,otvori mi se tek kad odem na pocetnu stranicu
m3 power
23.02.2010, 20:57
ono kaj meni osobno jako jako jako fali je to da nemogu vise vidjet otvorene threadove po nickovima. prije se moglo s nicka oticna opciju show all threads started by XXXXXXX a sad toga nema. jel se moze slozit ili ne? kaj samo meni to fali?
BMW_Motorsport
23.02.2010, 21:02
iznad tebe je recimo post od Tomislava,stisni jedan klik na njegov nick iznad avatara i otvorit ce se tzv padajuci izbornik,u desnoj koloni druga opcija,view forum threads. mislim da ti je to to