View Full Version : Problemi s pregledavanjem foruma
Interceptor
10.08.2009, 14:24
Zadnjih 2-3 dana mi se zna relativno cesto desiti da dok browsam forum izbaci mi Page Not Found. Napravim refresh i stranica se ucita :ajeto:
To mi se desava i na poslu i doma, tako da bi iskljucio problem s opremom i konfiguracijom racunala. Na obje lokacije imam T-Com ADSL, mozda je neki problem kod njih? Da li je tko imao slicnih problema?
Kod mene sve u zadnjih par dana šteka, MAX TV, ADSL:dontgetit:
na iskonu i optici radi bez greške :)
Može bit da ovi nekaj opet kemijaju
ja isto imam t com adsl i max tv te sve šljaka normalno:thumbsup:
moguce da vas dosta korisnika koristi isti opticki kabel pa vam zato puca veza
Crkla žarulja u optici :lol:
Nemogu se spojit na forum zadnjih par dana kad sam kod kuće, jel ima još neko takav problem?
meni znaju pucat kokice kad ih stavim u mikrovalnu? jel to isto zbog toga mozda? Oo
BMW_Motorsport
26.10.2009, 20:52
i meni pucaju kokice,ali iz auspuha,moram ih istjerat
meni znaju pucat kokice kad ih stavim u mikrovalnu? jel to isto zbog toga mozda? Oo
Kake veze kokice imaju s bilo čim?
haha ma de bolan salimo se... aj nastavite vi s temom... ja bi isto mogo komentirat zasto meni puca veza, al znam zasto... ja kradem od susjeda da ni nezna pa me bas briga ako nekad i pukne... samo da on meni ne pukne šamar ako sazna... xD hahahaha :D
BMW_Motorsport
26.10.2009, 21:12
pa i ja djelim modem s nekim. al dok meni ne prelazi 10 gb meni ne smeta,al u planu je pojacanje da poskidam cjeli internet
btw moze te skuzit po imenu kompa. pise na stranici od routera ko se sve spaja
pa i ja djelim modem s nekim. al dok meni ne prelazi 10 gb meni ne smeta,al u planu je pojacanje da poskidam cjeli internet
btw moze te skuzit po imenu kompa. pise na stranici od routera ko se sve spaja
oho jbt ... ja teh. za racunalstvo pa se tog nisam sjetio... hehe bmk! :laugh::laugh::laugh:
m3 power
26.10.2009, 21:20
ja u zadnjih par dana imam same probleme sa t comom, internet te radi, max tv ne radi, mjenjali nesto na centrali pa mi dofurali novi modem pa to sve jos uvijek steka, navodno imaju nekih zescih problema.
BMW_Motorsport
26.10.2009, 21:46
ja nemam,a isto t com
T-com, meni su mjenjali ruter ali je mreža preopterecena.
BMW_Motorsport
22.01.2010, 20:58
forum zadnjih dana jako šteka i lijen je,uopce nece otvorit,po par minuta zna ucitavat i nista. nije da sam nestrpljiv al poludim dok cekam
forum zadnjih dana jako šteka i lijen je,uopce nece otvorit,po par minuta zna ucitavat i nista. nije da sam nestrpljiv al poludim dok cekam
pisao sam neki dan kilometarski PM,naravno nisam nistaa kopirao jer nisam imao na umu da ce zastekat forum...sve mi je otislo u nepovrat i bilo je jako ruzno u mom drustvu u to vrijeme...
nadam se da ce te rijesit taj problem da se ovakve stvari vise nebi ponavljale...
alpinac1
22.01.2010, 21:12
da desava se da zasteka forum meni se i veceras desilo par puta isto
BrziBobo
22.01.2010, 21:54
same thing to me.....:dontgetit:
Jebe nekaj hosting pa malo šteka ;)
BMW_Motorsport
16.03.2010, 17:14
da ne otvaram novu temu. meni se cini da mi ne radi search,kaj god upisem ne daje rezultate nikakve
o hebo ga ja David... pa rekao sam ti već da search na forumu ne prihvaća riječi kao što su milf, boobs, etc... :laugh:
Radi se na tom problemu, problem je što nova verzija foruma ima i novi search engine koji radi drukčije nego stari.
BMW_Motorsport
17.03.2010, 13:45
nece ni sex, ass i slicno, ali ovaj put je problem malo ozbiljniji,trazio sam nekog elektricara,mislim da se susjedu m20 raspada,klackalice valjda
:loool::loool::loool::loool::loool::loool::loool:: loool::loool: trazi ti drug vodoinstalatera :laugh:
BMW_Motorsport
17.03.2010, 14:46
http://www.youtube.com/watch?v=TmGoZlnVvQE
BrziBobo
29.03.2010, 16:23
nekaj šteeeka ........barem meni
Jel se na ovom savremenom forumu može vidjet koje sve danas posjetio forum, prije se moglo?
Neznam engleski!
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_bootstrap.php(283) : eval()'d code on line 1
Meni je na poslu sad ovo počelo pokazati:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_bootstrap.php(283) : eval()'d code on line 1
Ja sam radio update sad bi trebalo bit u redu.
Interceptor
28.04.2010, 18:45
Primjetio sam jos jedan problem...
Forumu pristupam direktno preko URL: http://www.ak-bmwcroatia.com/forum, ulogiram se i ukljucim "Remember me", prikaze mi "Automatically redirecting..." i vrati me na pocetnu stranicu, ali i dalje stoji da nisam logiran. Nakon toga kliknem "What's New" i onda u gornjem desnom uglu pise "Welcome Interceptor" i sve radi normalno. Zatvorim tab u browseru i ponovno otvorim forum - ista stvar.
Browser: Google Chrome 5.0
S istom kombinacijom OS-a, browsera i vBulletina nemam tih problema na nasem forumu? :dontgetit:
Jerba, baci oko u admincp-u pod cookie settings kako je podesena domena, nesto mi je tu sumnjivo :ajeto:
P.S. Primjetio sam sad kada pristupam preko http://www.ak-bmw.com/forum/ onda nema tih problema :rolle2yes:
Sve je na defaultu, problem je vjerojatno što je domena ak-bmwcroatia.com postavljena kao domain alias, a ak-bmw.com je glavna domena
BMW_Motorsport
28.04.2010, 21:17
zadnjih dana je forum uzasno spor, par puta mi uopce nece otvorit stranicu. ja sam :(
zadnjih dana je forum uzasno spor, par puta mi uopce nece otvorit stranicu. ja sam :(
Isto tako identično. I tek kad stisnem "What´s new" onda prepozna logiranje. Nije strašno, ali taman na poslu napravim kavu i guštam se vidjeti neke pametne stvari (i teorije "ko´je ´koga s čim), ali stvarno frustrira kad čekam učitavanje svake stranice 2-3 min. Ne, ne posjedujem 56K modem :)
u bookmarksu svi promjenite na ak-bmw.com ja sam sebi tako rijesio problem.
A ovo sa stekanje,juce sam bio kod alena,stvarno se sve radi na tome da se to rijesi,dobili smo obecanje da ce u najkracem roku to biti zavrseno,evodanas primjetim nema stekanja kao svako jutro.
Meni se događa da kad odem na Wat's new i kliknem na idi na prvi nepročitani post u threadu vrati me na prvu stranicu foruma...:down::down:
i to samo neke teme, ne mogu ih uopče otvorit tako, nego kliknit na naslov i skrolat do zadnjeg posta...
to samo u temama koje sadrze čćšđž naslovu....to je u procesu rjesavanja....