View Full Version : forum je spor cak i na ADSL
vidim da je oko 3.6. nesto zafrkavalo ali je ovo vjerovatno do servera pretpostavljam
..i odkud ti znas zasporost foruma kad nikad nema na istom
BTW BAjz potpis ti je katastrofa..
veceras unazad 15min jos sporiji...
BMW_Motorsport
16.06.2009, 21:19
pa meni je normalno sve
Još ćekam odgovor od poslužitelja, ali nije do foruma garant 99%
Forum šteka ali zbog Insidea, tko ima pristup hrawebu nek u isto vrijem provjeri jeri tamo zastoj jer smo na istom poslžitelju.
m3 power
16.06.2009, 21:42
meni sve normalno:thumbsup:
svi mi forumi rade...sem ovoga...znaci otvaram temu nekad ...beskonacno dugo i onda mi izbaci nesto FAILED TO LOAD....
svi mi forumi rade...sem ovoga...znaci otvaram temu nekad ...beskonacno dugo i onda mi izbaci nesto FAILED TO LOAD....
I meni neki dan, sad sve super
to je zastita protiv ovih spammera i offtopicara bice
SUKI YOU FAIL :laugh:
http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2007/02/fail.jpg
ma zabrijali ste ili ne placate racune na vrijeme pa vas ne vole ..heheheh
Nije do foruma nego je do T-coma brijem jer i mene jebu neki sajtovi
nisam pametan...znam samo kad nema Bajza da se događaju cudne stvariiforum koci...kradu se e30...recesija....i onda Bajz samo ispane odnekud
nisam pametan...znam samo kad nema Bajza da se događaju cudne stvariiforum koci...kradu se e30...recesija....i onda Bajz samo ispane odnekud
seljaci dizu bunu...Ante Gotovac se baca u pjevacke vode....sve to samo zbog toga kaj mene nema na forumu....jos cu i forumski inventar postati :laugh: