View Full Version : molim pomoc iskusnih
clubman5
15.05.2009, 13:56
pozdrav svima, evo imam jedno vrlo bitno pitanje, naime dogovaram se sa braticem iz San Diega da mi proda i pošalje m3 e46 3.2 s obzirom da mi ga daje za stvarno mizernu cijenu. zanima me s obzirom da je auto za tržište sad-a, koje su sve preinake obavezne napraviti na autu s obzirom da su eu standardi stroži od onih američkih, ako ima netko iskustva molio bih pomoc, i zanimam me dali su razlike u mašini i dijelovima tj, dali ga mogu bezbrižno servisirati kod nas sa europskim djelovima.
hvala
uf sumnajm da ce ti netko tocno znati sto trebas napraviti...
trebao bi ti poslati broj šasije...pa onda s tim provjeris jel se moze uvesti kod nas...te koje su mogucnosti da ga uvezes ...
e sad ne znam jel bi ti se dalo zafrkavati s opcijom da kupis neki hrvatski s nekim papirima (ili bar šasiju) ...te iz toga M-a prebacis sve u njega ..
Kad ti pošalje broj šasije, to proslijediš u CVH i oni će ti reći da li se može uvesti taj auto.
Prvo to napravi :)
clubman5
15.05.2009, 16:28
kada ga ulovim na skajpu cu ga traziti...pa javim daljnje rezultate ;)
Hendrix E28
22.01.2015, 12:57
nisi javio što je bilo s autom...javi da znamo
Zadnji put je na forumu bio prije 4 godine,bit će da je zadovoljan s autom i da se ne kvari : II