View Full Version : Tko vam je najbolji Super Moderator? Sezona 2009
Vidim da se dosta toga promijenilo u moderatorskim vodama od zadnjeg polla pa da ovo malo refreshamo :thumbsup:
pa dajte poll....jbt
cekaj malo radio sam ga...nadam se da nisam nikoga izostavio :thumbsup:
e to je to sad..i neznam na pamet ko su sve modovi,,,
po meni mrva najbolje radi posao ovdje :thumbsup:
ja sam za bajz-a jer mi se cini da mi je nekao najaktivniji i otvara zanimljive teme vezane uz novitete itd...
nije da nekoga ovdje osporavam nego samo dajem svoje misljenje
po meni mrva najbolje radi posao ovdje :thumbsup:
bas si skroman....:laugh:
i ako si obriso najvise mojih postova glaso sam za tebe.
Ja bih sad otvorio kontra poll ''ko je najgori S mod '' ak se ko nebi ljutio naravno.
Reskopesko
07.03.2009, 14:07
ma bajz je glavni krivac zasto vec nisam zlatni clan, non stop me brise...
ma bajz je glavni krivac zasto vec nisam zlatni clan, non stop me brise...
pa bas i ne al dobro...ak ti tak kazes nek ti bude,iskreno brisem samo ono sto mislim da treba pobrisati ili da nije primjereno kao i svi drugi tako da nemate razloga misliti da itko od nas ima nekoga na piku,mi smo tu samo da dignemo kvalitetu foruma i da nije anarhija :thumbsup:
Reskopesko
07.03.2009, 14:16
pa bas i ne al dobro...ak ti tak kazes nek ti bude
nemoj se ti nista ljutit, skidam kapu sto se tice aktivnosti, i kreativnosti, pogotovo vezano za ove novosti, al nekad si toliko ozbiljan kao da imas 40 godina, a mozda si ti upravu da me nisi brisao tko zna sta bi tek sad radio.....a ovako se barem trudim izjaviti koliko toliko pametno nesto....
Evo. . Ja sam svoj skroman glas podario Almiru
nemoj se ti nista ljutit, skidam kapu sto se tice aktivnosti, i kreativnosti, pogotovo vezano za ove novosti, al nekad si toliko ozbiljan kao da imas 40 godina, a mozda si ti upravu da me nisi brisao tko zna sta bi tek sad radio.....a ovako se barem trudim izjaviti koliko toliko pametno nesto....
cudi me da mislis da sam ozbiljan hahaha :laugh: znam bit gori od sukija katkad :notworthy:
m3 power
07.03.2009, 15:34
ja svoje pravo glasa necu koristit jer mislim da svi rade najbolje sto znaju i trudese kolikoi im to druge obaveze sozvoljavaju, zato deckovi:thumbsup:
najbolji smo svi mi zbog kojih moderatori ne moraju raditi :-P
svi su jednako dobri valjda...nezamjecujem vaš rad ali vidim da mi postovi nestaju :dontgetit:
Pored sukija i takvih svaki moderator dođe na red da odradi svoje ovdje :p
Ma zezam se. Naravno ekipa je super i glavno da ste vi zadovoljni, a ko nije BAN :D
Za mene su svi 5 inaće lete:laugh:
@-Jelko- baš i ne nestaju niti se brišu osim ako nije nužno, nego dosta tema se premještaju.Ako ti se brebaci tema di si postao u OFF topic nestaju ti i brojevi postaova.
Ja vise ne peiznam modove koji imaju manje postova od mene.....:zauho:laugh:
Meni su isto svi odlicni, ali sam morao dati glas samo za jednoga, pa je to bio Almir . . .! ;)
ma to se svi boje ove recesije pa nece da kazu...:laugh:
Glasanje je anonimno nemorate pisati za koga ste glasali......:laugh:
samo ja vidim ko je zakoga glaso:thumbsup: