View Full Version : Novi forum, novi klub u skoroj registraciji
Ovom prilikom bih vas obavestio da je otvoren novi forum, novog kluba "BMWclubMANIA". Forum je otvoren, klub ce uskoro biti registrovan.
Pozivam vas na ucestvovanje na nasim forumima i lepom druzenju, razmenama iskustava a nadam se od skora i skupovima.
Na nasem forumu nece biti banova za svaku glupost, oglasi su otvoreni za sve, svima ce raditi PM poruke, niko vam nece citati PM poruke sem onoga kome su namenjene, svako ce moci da edituje svoje postove i dobrodosli su svi ljubitelji BMW, ljudi dobre volje.
Ocekujemo vas na www.bmwclubmania.rs http://www.bmwclubmania.rs
Pozdrav
Ovom prilikom bih vas obavestio da je otvoren novi forum, novog kluba "BMWclubMANIA". Forum je otvoren, klub ce uskoro biti registrovan.
Pozivam vas na ucestvovanje na nasim forumima i lepom druzenju, razmenama iskustava a nadam se od skora i skupovima.
Na nasem forumu nece biti banova za svaku glupost, oglasi su otvoreni za sve, svima ce raditi PM poruke i svako ce moci da edituje svoje postove i dobrodosli su svi ljubitelji BMW, ljudi dobre volje.
Ocekujemo vas na www.bmwclubmania.rs http://www.bmwclubmania.rs
Pozdrav
opet se moram regati negde ...jbt
puno srece s novim forumom :thumbsup:
hvala , hvala, cekamo vas
Ajd nek je sretno:thumbsup:, ovo je izgleda jebena balkanska svakodnevnica...
prosao si kroz istu "svakodnevicu" pa znas i sam :)
sto se mora , nije tesko :thumbsup:
opet se moram regati negde ...jbt
zar je to tesko zbog BMW tematike ?
Bimmerboy
02.03.2009, 20:04
bez 100 eura nista od mog glasa... korupcija je in ehehehehh
HrvojeSB
02.03.2009, 20:18
Na nasem forumu nece biti banova za svaku glupost
Sta se podrazumijeva s ovim? :dontgetit:
Svaka cast nadam se za ce zazivit i pretvorit se u pravu zajednicu!
bez 100 eura nista od mog glasa... korupcija je in ehehehehh
neka neka, polako, docice vreme kad ces sa 100eura mahati da udjes:bleh:
zezam se, ne se ljutis :)
goran525
02.03.2009, 22:13
Sretno..uvjeren sam da ce biti puno clanova...
Sretno sa klubom i forumom...
Sta se podrazumijeva s ovim?
izmedju ostalog podrazumeva to da napises PM sa pogresnim sadrzajem i budes banovan, pa ti skontaj dokle se to ide...
Puno sreće u radu foruma i što više članova.
i da vam last povremeno navrati :D
Puno sreće u radu foruma i što više članova.
hvala, hvala
i da vam last povremeno navrati :D
???
???
Bivši član ovog foruma koji se odaziva na nick lastnight.
Pročitaj par postova i rasprava pa bu ti sve jasno, ali svaki forum koji preživi njega je sazrio i prešo na viši nivo. :angel:
hm dobili stw ban za reklamiranje na Pm a ovde se forumi javno reklamiraju.
Nadam se da ce biti jednako dobar kao ovaj.
hm dobili stw ban za reklamiranje na Pm a ovde se forumi javno reklamiraju.
Nadam se da ce biti jednako dobar kao ovaj.
osoba koja reklamira u ovom topicu se javila vodecima na ovome forumu te prvo pitala da li moze :thumbsup:
Bane 318is
03.03.2009, 16:28
i mi se nadamo
hm dobili stw ban za reklamiranje na Pm ...
nisi ti u toku Suki o desavanjma... bilo sta da napises a da se nekom od admina ne svidi, odmah caoooooo. PM se citaju, sve. I treba li sta komentarisati.
Svaka cast nadam se za ce zazivit i pretvorit se u pravu zajednicu!
Rastemo polako ;), al sigurno :)
sretno sa forumom i stranicom
uskoro ču se rega i tamo:thumbsup:
bmwscaner
09.08.2009, 10:32
regan od pocetka samog i ok je :) ima ljudi koji znaju znanje i zajebancija je tu uvjek :)
alpinac1
09.08.2009, 11:36
i ja da se javim hehehh ima nas par koji smo na onom forumu i dosli smo ovde da se druzimo isto tako i ocekujuemo i da se vi ukljucite kod nas na nas forum
bmwscaner zna kako je heheheeheheh a sto dire kaze polako rastemo i nadamo se najboljem sto moze biti !!!!!!!!!!!
I NARAVNO SVI SU DOBRO DOSLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
regan sam...ok mi je forum ali ne stignem u zadnje vrijeme ni na ovaj puno ali inace i tamo se osjecam kao kod kuce...samo tako nastavite :zivio:
Hendrix E28
22.01.2015, 12:59
moram skupit 15 omentara, pa da mogu biti regan...a evo,,,komntar moj