View Full Version : Pohvala
Na forumu sam oko godinu dana i moram priznat da nas je sve vise i vise!
najvise sam primjetio da ima novih postova izmedju 8 i 4 kad sam na poslu pa mi zna pojest dosata vremena dok je prije znalo proc pola radnog vremena i 0 bodova! ili je to samo odkad je suki doso hehe!!
malo se zajebavam ali stvarno ima sve vise i vise kvalitetnih theardova i zanimljivih, znam da nisam admin da sad tu hvali i trkeljama ali valjda smijem primjetit!!
E Suki je unjeo dozu zajebancije, i od onako finog kulturnog foruma napravio pizdariju:laugh::zivio:
ma suky je perverznjak. . . . . :laugh::laugh::laugh::laugh:
ma nije suki nego njegova rdijacija:naughty:
svaka pohvala forumu, 2 mjeseca nisam imo net ali sad cim sam u kući prvo ae pali forum:thumbsup:
:notworthy::notworthy::pijani:zivio::wub::wub:
i ja oću da pofalim admine i modove da me do sad vec nisu izbacili:laugh:
Na forumu sam oko godinu dana i moram priznat da nas je sve vise i vise!
najvise sam primjetio da ima novih postova izmedju 8 i 4 kad sam na poslu pa mi zna pojest dosata vremena dok je prije znalo proc pola radnog vremena i 0 bodova! ili je to samo odkad je suki doso hehe!!
malo se zajebavam ali stvarno ima sve vise i vise kvalitetnih theardova i zanimljivih, znam da nisam admin da sad tu hvali i trkeljama ali valjda smijem primjetit!!
Forum se vratio na staro...još sad Suki... :notworthy:
ma suki nema te jugoslavija....ozracio si forum svojim postovoma :laugh:
Eto da se nadovežem na pohvale.
Došo bio i vidio. Nego me stari nagovori da odem na me... forum i nek se raspitam za neke stvari, a ono ku... Ljudi su u banani (cast iznimkama, ali vecina je :bangin:), niko te ne sljivi ni 5%, i onda si mislim pa kam sam ja to otišel, ne?
Još jednom pohvale Bmw forumu i članovima na ovakvom druženju.
Živjeli:zivio: