View Full Version : Pohvale forumašima.
Bez obzira što nema glavnih i prvih do njih super ste i mislim da smo najbolji BMW forum u Hrvata.
goran525
06.01.2009, 13:41
Bez obzira što nema glavnih i prvih do njih super ste i mislim da smo najbolji BMW forum u Hrvata.
:notworthy::notworthy::notworthy:
Hvala, hvala, slažem se sa tobom..ova stalna ekipa je za 10+
stvarno svaka cast svakome :notworthy::naklon::thumbup:
Ovo je jedini bmw forum u koji sam uclanjen i drugi me i nezanimaju i ako sam iz bosne i ako nisam hrvat to apsolutno nema veze.
Decki najbolji ste i nadam se da cu biti dio stalne ekipe i jednog dana clan kluba.:thumbsup:
fast & the furious
06.01.2009, 13:48
:pijani:pijani:thumbsup::thumbsup:
daleko najjaci forum u hrvatskoj
:notworthy::notworthy:
BMW_Motorsport
06.01.2009, 13:54
najbolji smo i nemremo si pomoc,novi sam tu al forum je najbolji :zivio:
Forum je odlican i poucan!Ekipa najjaća,a Suki lud!haha:zivio::zivio::zivio:
Da ispravim karabalića najjači forum u regiji, a i šire
:e30::notworthy:
:naklon:
:zivio:
:pijani
Nama nitko nista ne moze, jaci smo i od sudbine. . . :laugh::laugh:
:zivio::zivio:
dobro je bit na svakom forumu...kojem ne moras guglat naslov.
jos su to sve male cjeline da kad god dojdes bude nesto zanimljivo...za svakog, da ne spominjen...
Meni isto ekipa nije losa...na zalost najkorisnija mi je grupa (Oglasi)...kao i na drugim forumuma...
sad smo jos i skromni:pijani ...zasto samo u Rvata..mislim da je forum bolji i od slovenaca...bar..:zauho
:mraz:
meni je ovo prvi forum koji koristim i super je!
novi sam parazit tu :D i svi se cine oke i spremni pomoci a o korisnim inf. na 4umu ne treba pricat :pijani
Nema jaceg,nije mi bezveze ovaj forum kao homepage :zivio:
Jedino mi žao pto NiKo više ne piše,ima znanja :notworthy:
m3 power
06.01.2009, 15:36
Nema jaceg,nije mi bezveze ovaj forum kao homepage :zivio:
Jedino mi žao pto NiKo više ne piše,ima znanja :notworthy:
niko je "pobjego" sa svih foruma jer kako kaze, treba malo odmora:laugh:
Ima čovjek pravo, nekad stvarno treba odmor od tog okruženja, pogotovo ovog BMW okruženja, al zato AK-BMWSLAVONIJA ima sanatorij :)
Ima čovjek pravo, nekad stvarno treba odmor od tog okruženja, pogotovo ovog BMW okruženja, al zato AK-BMWSLAVONIJA ima sanatorij :)
Terapiju:pijani
Pa da, u krajnjoj liniji sva ova slova bi trebala vodit k tome...
Al sam poetičan kda sam trijezan:laugh::laugh::laugh:
Bimmerboy
10.01.2009, 12:15
ovo je definitivno najkvalitetniji bmw forum na ovim prostorima.... bio sam clan na dosta foruma ali ovdje se covjek moze osjecat kao kod kuce.....
bravo forumasi, ovdj se svasta moze naucit i odusevljen sam radom foruma jedva cekam miting da se upoznamo i koju zapjevamo...
ipak vozimo:e30:
Reskopesko
02.02.2009, 21:27
vrlo je poucno, ja nikada nisam znao izmjeriti razinu ulja a sad to radim iz zajebancije mozda se uhvatim i u posao sa sijalicama:ajeto:
vrlo je poucno, ja nikada nisam znao izmjeriti razinu ulja a sad to radim iz zajebancije mozda se uhvatim i u posao sa sijalicama:ajeto:
:laugh::laugh: ovo je dobro...jesi probo izvaditi pepeljaru i istresti...znas kako je zanimljivo.:laugh:
Ova ide u lucidne definitivno:laugh::laugh::laugh:
Od mene opet pohvala forumasima...ovo je sve zanimljivije.
Ako mi crkne komp prodajem frizider:laugh:
Non stop se pocjenjuješ
Reskopesko
02.02.2009, 21:45
:laugh::laugh: ovo je dobro...jesi probo izvaditi pepeljaru i istresti...znas kako je zanimljivo.:laugh:
Ova ide u lucidne definitivno:laugh::laugh::laugh:
Od mene opet pohvala forumasima...ovo je sve zanimljivije.
Ako mi crkne komp prodajem frizider:laugh:
a to je pepeljara,a jooj a ja tu cijelo vrijeme drzim kovanice
a to je pepeljara,a jooj a ja tu cijelo vrijeme drzim kovanice
hahaha. . . .pokusavas biti smjesan ili ??
Hellchild
05.02.2009, 16:00
nov sam ovdje ali već sam dobio brdo dobrih savjeta.....hvala vam..... you´re the gratest :thumbsup::thumbsup::notworthy::notworthy::notwort hy:
bmw racer
06.02.2009, 00:02
we are the champions :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:
Osobno najdrazi BMW forum :notworthy::notworthy: :pijani
Osobno najdrazi BMW forum :notworthy::notworthy: :pijani
kaj postoji neki drugi?ma ti se varas :laugh:
Uz dubravu. . . .najdrazi ;)
KIBO M POWER
11.02.2009, 09:54
BMW JE BMW a sve ostalo su auta!!! najbolji smo...:):):)