View Full Version : 2.Rođendan našeg foruma. 09.10.2008
Evo preživjeli smo i idemo dalje u pobjede, uskoro dosta novosti na forumu jer ja nisam stigao,a i ostatak tima je radio na drugim stvarima.
HVALA SVIMA NA DOSADAŠNJOJ POMOĆI I PODRŠCI ,A POZDRAV I ŠUPCIMA KOJI SU ME-NAS HTJELI UNIŠTITI.:zivio:
Gospon precjednik tople častitke na godišnjici:zivio::notworthy:,a šupcima:fakju:
sretan rođendan:pijani:pijani:pijani:zivio:
Sretan rodjendan svima nama, ponajvise cestitke precjedniku sto uspjesno vodi ovu malenu zajednicu :notworthy: :pijani:pijani:pijani:pijani:pijani :zivio:
Smrt fašizmu sloboda narodu i što više mitinga i druženja :)
Miroslav Matic.ba
09.10.2008, 23:27
sretan rockas nasoj zajednici koja raste iz dana u dan i neka samo tako nastavi pod cvrstom rukom naseg PREDSJEDNIKA
Interceptor
10.10.2008, 00:04
Sve najbolje forumu, vodstvu, clanovima i kolegama BMW-jasima :)
bmw racer
10.10.2008, 00:36
happy birthday to us , happy birthday to us , happy birthday to usssssssss , happy birthday to us :zivio::zivio::zivio::zivio:
sve najbolje i PRIJESEDNIČE navijamo za tebe :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
m3 power
10.10.2008, 00:40
rekli bi idemo dalje :laugh: jaci nego ikad:thumbsup: sretan nam rodjendan, cestitke admin teamu i naravno userima bez kojih ovo nebi postojalo:thumbsup:
Onaj tko posta u ovoj temi a da je najkasnije registriran placa pecenje i pivo za sve :D
Onaj tko posta u ovoj temi a da je najkasnije registriran placa pecenje i pivo za sve :D
Riskiram!:laugh:
Čestitke svima!
:zivio::zivio::zivio::zivio::pijani:pijani:pijani: pijani
HrvojeSB
10.10.2008, 10:06
Pridružujem se cestitkama :)
:laugh::laugh:Ova ti je dobra.....
Sve najbolje nasoj zajednici starih i mladih:thumbsup::thumbsup:Zivio gosp. Alen:thumbsup:
Sretan rođendan forumu:ola:ola:ola
Sve najboljse.... živio još 100 godina
eto sad je mene ovaj datum podsjetio da se i meni neka godisnjica blizi...jebemu...moram u shoping.. samo ne znam koji je tocno datum..;)
sretan rodjendan...
SRETAN ROĐENDAN...želim što više forumaša i ljubitelja...
..i da nas niko ne razhebe..:zivio:
http://img376.imageshack.us/img376/9779/boobs9rakk8pw7.gif (http://imageshack.us)
vec dvije godine,sretan rođendan forume:dance::dance::dance::zivio:
Sretan rođendan :zivio: :clap: :zivio:
:pijani:driv_ing::zivio::zivio:inace svaki dan prije spavanja a ne rjetko i cim se probudim sam na forumu trenutno sam se preselio pa to nije tako jer mi kreteni nemogu spojit max
hou rec samo gasss naprijed i nedajte se zajebavat
još brem 22 godine:zivio::zivio::zivio::zivio: