PDA

View Full Version : BMW Auto Klub kalendar

Foler
19.12.2008, 22:22
Evo jedan snik privju prednje stranice...kalendari su gotovi, članovi kluba ih dobijaju besplatno a ostali tko hoce po 50 kn komad...imam vec narudžbi pa se upisite na listu

ovaj sam nosio ispod ruke pa sam ga savinuo malo:no::doh1:

http://img82.imageshack.us/img82/8481/dsc00147ar6.jpg

Extra kalendari:

1. Rimac- 4 komada
2. Mateo - 2 komada
3. Miha -2 komada
4. 325 cabrio- 4 komada
5. Diaz - 2 komada
6. Sasa_730 - 1 + 3 komada
7. dado_bmw - 1 + 1 komad
8. igi-zg - 2 komada
9. kolekcija 1+2 komada (cekaju kod mene):bye1:
10. Tikky 1+2 kom
11. Beny 1 kom
12. Mag 1+2 kom
13. Ivor - 0+1kom (jer nisam u klubu)
14. Junior 0+2kom
15. andrej_16v 0+1kom

Takodjer nek se upisu oni koji hoce da netko drugi za njih podigne:msn-wink:

Calamari
20.12.2008, 14:36
Da bi izbjegli nesporazume molim sve clanove bmw auto kluba(koji ce dobiti po jedan besplatni kalendar) da se u listu nadopisuju u obliku 1+n komada

gdje je:
1 - besplatni primjerak,
n - broj dodatnih koji se placaju po 50kn

Zahvaljujem

filip00
20.12.2008, 17:02
ne shvacam kome je smetao moj post da cu pokupit zukin kalendar ako dodjem, pa ga je morao maknut, da bi paralelno ostavio kalkanov u kojem se on zajebava da bi ga on pokupio....ne kuzim cemu to ali dobro....

ocito je nekome ocajno smetao moj post. bravo.

Foler
20.12.2008, 17:05
ne shvacam kome je smetao moj post da cu pokupit zukin kalendar ako dodjem, pa ga je morao maknut, da bi paralelno ostavio kalkanov u kojem se on zajebava da bi ga on pokupio....ne kuzim cemu to ali dobro....

ocito je nekome ocajno smetao moj post. bravo.

Ja sam obrisao jer radim update liste, sta se zivciras odmah..dodji i dacu ti kalendar za njega:msn-wink:

Calamari
21.12.2008, 17:59
Evo i pregled listova kalendara da oni koji imaju namjeru kupovati znaju sto se nudi !

Kalendar je velikog formata 48x32cm i printan je u visokokvalitetnom digitalnim tisku.

Naslovnica
http://i281.photobucket.com/albums/kk236/calamari_st/00_naslovnica03_resize_resize.jpg

Sijecanj
http://i281.photobucket.com/albums/kk236/calamari_st/01_sijecanj_1200_resize_resize.jpg

Veljaca
http://i281.photobucket.com/albums/kk236/calamari_st/02_veljaca_big_resize_resize.jpg

Ozujak
http://i281.photobucket.com/albums/kk236/calamari_st/03_ozujak_1200_resize_resize.jpg

Travanj
http://i281.photobucket.com/albums/kk236/calamari_st/04_travanj_1200_resize_resize.jpg

Svibanj
http://i281.photobucket.com/albums/kk236/calamari_st/05_svibanj_1200_resize_resize.jpg

Lipanj
http://i281.photobucket.com/albums/kk236/calamari_st/06_lipanj_1200_resize_resize.jpg

Srpanj
http://i281.photobucket.com/albums/kk236/calamari_st/07_srpanj_1200_resize_resize.jpg

Kolovoz
http://i281.photobucket.com/albums/kk236/calamari_st/08_kolovoz_1200_resize_resize.jpg

Rujan
http://i281.photobucket.com/albums/kk236/calamari_st/09_rujan_1200_resize_resize.jpg

Listopad
http://i281.photobucket.com/albums/kk236/calamari_st/10_listopad_1200_resize_resize.jpg

Studeni
http://i281.photobucket.com/albums/kk236/calamari_st/11_studeni-1200_resize_resize.jpg

Prosinac
http://i281.photobucket.com/albums/kk236/calamari_st/12_prosinac_1200_resize_resize.jpg

Navali narode, jos malo pa nestalo. :msn-wink:

P.S. Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u izradi ovog kalendara. Big D-u, 100letu, Wiredu, Igiju i Vinkovom fotografu(kojem ne znam ime :huh:) i svim clanovima kluba koji ustupili svoje aute te su sudjelovali u natjecaju.

kolekcija
21.12.2008, 19:34
Upravo sam dosao u posjed svojeg primjerka zahvaljujuci Fol(d)eru! Obzirom da nisam znao da je deda gore razveselilo me to dodatno. No, neznam kako da kazem, deda je na tri slike a samo mali krug ljudi zna na kojima :D.

Svi ljubitelji BMW-a koji kupe kalendar morat ce tu i tamo koji mjesec gledati kraste ali nece im (valjda) biti tesko :D :D.

Obzirom kak se u jednom drugom threadu pomamili mladici za Kockom, jel to znak i meni da se rijesim starudije, preskocim ajkule i odmah skocim na jednu? Not yet....

VinkoST
21.12.2008, 19:48
auuu...strava kalendar:punk:

2 Calamari
fotograf je moj susjed i prijatelj, Marko Čuljak Marcello:pimp:

Ivor
21.12.2008, 20:12
Aj makar moj auto nije gore, uzet ću i ja jedan.

.
.
.
13. Ivor - 0+1kom (jer nisam u klubu)

Calamari
21.12.2008, 21:01
Upravo sam dosao u posjed svojeg primjerka zahvaljujuci Fol(d)eru! Obzirom da nisam znao da je deda gore razveselilo me to dodatno. No, neznam kako da kazem, deda je na tri slike a samo mali krug ljudi zna na kojima :D.

Hm, daj da pogadjam...

Ja bi reka da je Deda i na slikama za Ozujak i Studeni. :msn-wink: (iako nisam bio fizuicki prisutan, fotografsko oko mi je otkrilo gdje :laugh:)

Svi ljubitelji BMW-a koji kupe kalendar morat ce tu i tamo koji mjesec gledati kraste ali nece im (valjda) biti tesko :D :D.

To nam je i bila namjera. Sve sto vrijedi treba bit u kalendaru. Bilo staro bilo novo. Svi su nam auti jednako atraktivni ako su u top stanju.

A objektivno - ove kraste koje su u kalendaru su rijetko dobri primjerci. Recimo fotografija na kojoj je Vinkova kocka je meni osobno vrhunska zato jer je slikana prije koji mjesec, a izgleda mi kao da je danas 1990. godina i listam katalog za E30. Em je auto u vrhunskom stanju, em je fotograf slikao ko da je za sluzbene promo materijale :notworthy:.

pacey
21.12.2008, 21:37
prelijep kalendar, al nijedan e39, a na dva mjeseca e36 wtf? pa sto niste stavili dadin e39 decko je dosao na slikanje iz siska:thumbdown:

Interceptor
21.12.2008, 22:07
prelijep kalendar, al nijedan e39, a na dva mjeseca e36 wtf? pa sto niste stavili dadin e39 decko je dosao na slikanje iz siska:thumbdown:

Nazalost, BMW ima vise od 12 modela, a samo je 12 mjeseci. Nadalje, bitan je bio i ambijent, jer ne mozes stavit mracnu sliku s derutnom tvornicom u pozadini za mjesec Kolovoz, recimo... Kuzis? Uostalom, bit ce jos novih godina i jos kalendara. Ne mogu se zadovoljit svaciji prohtjevi u jednom...

kolekcija
21.12.2008, 22:13
Hm, daj da pogadjam...

Ja bi reka da je Deda i na slikama za Ozujak i Studeni. :msn-wink: (iako nisam bio fizuicki prisutan, fotografsko oko mi je otkrilo gdje :laugh:)

Grrr, ubi mi igru u startu. Ali, priznajem Ozujak, no sa Studenim nemam veze :beee:.

Da se ne mucite vise, Djeda je iz BigD-a na naslovnici :laugh:, sto ces, malko se smezurao od godina.

Kako si samo skuzio Ozujak?, sigurno ti je Bigi prisapnuo - no po boji odsjaja mislim da nema takve nijanse u klubu - zlatnozuta :msn-wink:.

pacey
21.12.2008, 22:38
Nazalost, BMW ima vise od 12 modela, a samo je 12 mjeseci. Nadalje, bitan je bio i ambijent, jer ne mozes stavit mracnu sliku s derutnom tvornicom u pozadini za mjesec Kolovoz, recimo... Kuzis? Uostalom, bit ce jos novih godina i jos kalendara. Ne mogu se zadovoljit svaciji prohtjevi u jednom...

ma kuzim sve, al eto decko je bio na slikanju, pa bi bilo ok, nikom na uvredu sto sam rekao:msn-wink: uglavnom sve pohvale za njega, pogotovo ljetni mjeseci su pogodjeni uz more:clap:

VinkoST
21.12.2008, 22:50
A objektivno - ove kraste koje su u kalendaru su rijetko dobri primjerci. Recimo fotografija na kojoj je Vinkova kocka je meni osobno vrhunska zato jer je slikana prije koji mjesec, a izgleda mi kao da je danas 1990. godina i listam katalog za E30. Em je auto u vrhunskom stanju, em je fotograf slikao ko da je za sluzbene promo materijale :notworthy:.

meni je žao što je auto slikan na brzinu, u 15.30 sam zvao fotografa, u 16.00 ga skupio s opremom i trk traži lokaciju a kiša se spremala, tako da je slika A1 s obzirom na koju ''prišu'' je slikana.
Žao mi je iskreno što auto nema prednje žute žmigavce jer bi onda bila kataloška slika al dobro što je tu je

Foler
21.12.2008, 22:57

Odabir slika je bio vrlo tezak, ali dosta auta je bilo slikano odjednom recimo na istoj lokaciji..zato nije ni daliborova sedmica usla u kalendar za ovu godinu ali za slijedecu oce...neki su potegnuli i iz njemacke da bi se slikali za kalendar..a ja mislim da ce dado doc opet slijedece godine na slikanje ako bude trebalo je je cool tip...i nije sisak na kraju svijeta nego 40 km od zagreba:msn-wink:

kalkan
21.12.2008, 23:51
mislim da će za iduću godinu biti puno više slika, sad kad su ljudi vidjeli što je napravljeno.

a ja već vidim jedan e24, tamo negdje jesen/zima.. :pimp:

-Jelko-
21.12.2008, 23:53
Moram upicanit kocku da se nađe iduće godine u kalendaru :pimp:

Calamari
22.12.2008, 00:04
Kako si samo skuzio Ozujak?, sigurno ti je Bigi prisapnuo - no po boji odsjaja mislim da nema takve nijanse u klubu - zlatnozuta :msn-wink:.

Kazem, profesionalna deformacija. Citam refleksije sa lima ko knjige :laugh:

Ne ozbiljno. Dok sam bio u najzescem filmu photoshop tuninga znao sam se uhvatiti kako idem ulicama i buljim u refleksije na autima u pokretu. Kako se lomi svjetlosti na razlicitim dijelovima lima itd... Bolest. Sta se moze :wacko: :laugh:

Mateo
22.12.2008, 08:34
Moj kalendar vec stoji na zidu:laugh: . . . . . . . .opasno izgleda, a slike su savrsene!

dado_bmw
22.12.2008, 09:36
Ma daj nemojte zezat, nije zagreb na kraj svijeta a nije ni moj auto baš neki materijal za kalendar :bye1: Biće iduće god kad ga malo upicanim :naughty:

Može meni 1 + n

p.s. bilo bi dobro kad bi mi to netko mogao pričuvat do 1-2mj jer odoh za koji dan u švicarsku... Kod koga su uopće kalendari...?

BMW320i
22.12.2008, 09:58
Ma daj nemojte zezat, nije zagreb na kraj svijeta a nije ni moj auto baš neki materijal za kalendar :bye1: Biće iduće god kad ga malo upicanim :naughty:

Može meni 1 + n

p.s. bilo bi dobro kad bi mi to netko mogao pričuvat do 1-2mj jer odoh za koji dan u švicarsku... Kod koga su uopće kalendari...?

Koliko sam ja skuzio n= bilo koji prirodni broj?? :laugh:

Skup prirodnih brojeva označavamo sa N. On je definisan na sljedeći način 0={ř } 1={0} 2={1,2}...
:wacko:

Calamari
22.12.2008, 10:34

Skup prirodnih brojeva označavamo sa N. On je definisan na sljedeći način 0={ř } 1={0} 2={1,2}...

Tako je, kolega inzinjeru :msn-wink:

n je bilo koji prirodni broj manji od x.

x = broj kalendara koji smo tiskali minus broj clanova kluba :laugh:

Junior
22.12.2008, 12:18
Junior 0+2kom molit cu lijepo :D

lastnight
22.12.2008, 12:33
Stvarno ste dobar kalendar napravili. Svaka čast.

MIHA
22.12.2008, 13:00

ma prođite se matematike na bmw clubu, dosta mi je u školi:laugh:

kalendar je super, slike extra...moram priznati da je e38 od igi-a najbolje ispala

Crni
22.12.2008, 14:01

kalendar je super, slike extra...moram priznati da je e38 od igi-a najbolje ispala

Meni je Brkljin ovaj,avion gori acion doli...ti propelerčići i sve.....

igi-zg
22.12.2008, 14:22

dado_bmw
22.12.2008, 14:28
može onda 1 + n^1 :fishing[1]:

kalkan
22.12.2008, 18:55
Igi, gdje ti nestade?

igi-zg
22.12.2008, 20:19
Igi, gdje ti nestade?

Posao zove :pimp: .

andrej_16V
22.12.2008, 21:45
moze i meni 1 ak ima jos

Calamari
22.12.2008, 23:02
moze i meni 1 ak ima jos

Ima, ima jos kalendara. Zainteresirani nek se samo nadopisu.

P.S. Lista na prvoj stranici je osvjezena.

Mag
23.12.2008, 08:57
Kako ja danas mogu doć do kalendara?

Lewis
29.12.2008, 23:13
Evo i ja dobih svoj primjerak zahvaljujuci dobrim ljudima :) :). Uglavnom katalag mi se svidja i sve mi je OK sto se tice formata i izvedbe ali malo mi je zao sto nekih serija ima po nekoliko komada dok drugih nema uopce a i po tablicama bi se reklo da ste nas Slavonce totolano izostavili :( :(?

Calamari
30.12.2008, 00:17
Evo i ja dobih svoj primjerak zahvaljujuci dobrim ljudima :) :). Uglavnom katalag mi se svidja i sve mi je OK sto se tice formata i izvedbe ali malo mi je zao sto nekih serija ima po nekoliko komada dok drugih nema uopce a i po tablicama bi se reklo da ste nas Slavonce totolano izostavili :( :(?

Zao mi je sto nema 48 mjeseci, ali nazalost tako je. Kvalitetnih slika u prihvatljivom formatu nije bilo toliko puno koliko se cini, tako da smo bili malo limitirani u tom pogledu. Recimo vertikalne slike koje si ti poslao nisu nikako mogle upasti u ovaj kalendar iskljucivo zbog formata. Da ne idem u detalje. Nadalje, ima najvise auta serije 3 iz jednostavnog razloga sto i na forumu ima daleko najvise 3era. Kako starih tako i novih. Takodjer neke su slike jednostavno odskakale kvalitetom. S druge pak strane, neki odlicni auti su bili fotografirani ispod minimalne razine kvalitete koju zahtijeva tisak.

Uglavnom, ovim putem pozivam sve clanove da i dalje slikaju aute, i to kroz cijelu godinu. Cilj je da za neki od buducih kalendara imamo kvalitetne slike na snijegu, u proljetnom ugodjaju, jesensko lisce, ljetnu zegu itd itd.

Lewis
30.12.2008, 12:17
Sime mozda sam ja propustio taj dio na forumu (isprika ako sam previdio) ali ja nisam vidio poziv za slanje velikih slika/formata ? Sjecam se nesto da je bilo receno da postamo manje slike i onda ce kasnije biti zatrazena veca rezolucija. Od mojih jedna je bila vertikalana a druga horizontalna i to cropana a full reza je 10MPix tako da s rezolucijom nije bilo bas nekih problema IMHO. Kvaliteta moguc enije bila dovoljno dobra i to mogu prihvatiti ali problema sa rezolucijom sigurno nije bilo :). Jasno mi je da je tesko to sve posloziti ali sto se tice modela moja oapska je bila da imamo 3 komada E36 a jedan e46 i to Cabrio (koji je odlican i bas pashe na taj mjesec). Ja samo znam da is tog razloga sto bas nijedan Slavonski auto nije na kalendaru (da nebi neko krivo shvatio moj auto je nebitan u ovoj prici i ima ih jos dost akoji se mogu slikati od svih serija :)) Slavonci imaju manje volje za slanjem slika za neki buduci kalendar :(.

Interceptor
30.12.2008, 15:39
Ja samo znam da is tog razloga sto bas nijedan Slavonski auto nije na kalendaru (da nebi neko krivo shvatio moj auto je nebitan u ovoj prici i ima ih jos dost akoji se mogu slikati od svih serija :)) Slavonci imaju manje volje za slanjem slika za neki buduci kalendar :(.

Mozda iduce godine ne bude ni jedan dalmatinski auto, a budu tri slavonska, ako se Slavonci potrude i posalju dovoljan broj kvalitetnih i zanimljivih slika. Izuzmimo lokalpatriotske kretenarije iz ove price jer nemaju nikakve veze s izborom slika za kalendar.

Lewis
30.12.2008, 15:44
a mozda su u Shumi.

Calamari
30.12.2008, 23:02
Sime mozda sam ja propustio taj dio na forumu (isprika ako sam previdio) ali ja nisam vidio poziv za slanje velikih slika/formata ? Sjecam se nesto da je bilo receno da postamo manje slike i onda ce kasnije biti zatrazena veca rezolucija. Od mojih jedna je bila vertikalana a druga horizontalna i to cropana a full reza je 10MPix tako da s rezolucijom nije bilo bas nekih problema IMHO. Kvaliteta moguc enije bila dovoljno dobra i to mogu prihvatiti ali problema sa rezolucijom sigurno nije bilo :).

Pozivi za slanje slika velikih formata su dobili svi koji su usli u uzi izbor, i to putem PM-a.

Nisi me razumio. U tvom slucaju se nije radilo o premaloj rezoluciji nego o tome da fotka nije bila atraktivna kao neke druge.

Jasno mi je da je tesko to sve posloziti ali sto se tice modela moja oapska je bila da imamo 3 komada E36 a jedan e46 i to Cabrio (koji je odlican i bas pashe na taj mjesec). Ja samo znam da is tog razloga sto bas nijedan Slavonski auto nije na kalendaru (da nebi neko krivo shvatio moj auto je nebitan u ovoj prici i ima ih jos dost akoji se mogu slikati od svih serija :)) Slavonci imaju manje volje za slanjem slika za neki buduci kalendar :(.

I da, imamo 3 E36, ali samo dvije slike. I da, te slike su kvalitetom odskocile iz mase. Dapace, i treca slika sa E36 je odskakala ali smo je odbacili jer je ipak previse. Vjerojatno ce ta dogodine u kalendra.

A razlog sto nema nijedan slavonski auto u kalendaru nema veze sa tim sto su ti auti iz Slavonije. Dapace. Nitko sretniji od mene da smo imali jednu vrhunsku fotku kalkanovog 6era. ili da je bila koja atraktivnija slika tvog ili klonnmxovog auta. Jednostavno neke slike nisu usle u najuzi izbor po kriterijima tehnicke kvalitete i atraktivnosti. Cinjenica je da mi u Dalmaciji imamo sunce, more, planine, plaze, otoke, i da se zato lakse naprave atraktivne fotke. Slavonci zato imaju rijeke i zelenilo koje ocekujem da ce ove godine iskoristiti na najbolji moguci nacin. Meni osobno ne bi smetalo da je pola auta na kalendaru za 2010-tu godinu iz Slavonije. Dapace.

Lewis
30.12.2008, 23:27
Sve Ok Shime, nisam tebi nista predbacivao jer znam da ti taka sto nebi palo na pamet raditi :). Ja sam samo reko svoje misljenje na koje valjd aimam pravo ako nema Kmetova :)? Naranvo Ceptor se tu nasao da komentira (kao i uvijek) na svoj "nacin" i onda ga malo jos zabiberi nepotrebnim komentarom ali dobro naviko sam na to od Ceptora pa nek mu bude ako mu je tako draze :P :D.

O kvaliteti/atraktivnosti nekih slika nebi previse tj. necu ulaziti u polemike ali i od onih koje su bile u threadu Kalendar neke su meni osobno bolje od nekih koje su usle u izbor za kalendar pa je ocito da se o ukusima ne raspravlja. A posto neznam tko je bio ziri za izbor neka tako i ostane a za nagodinu cemo vidjeti tj. razmisliti dali slati slike ili ne itd..

Thx na replyu.

Foler
31.12.2008, 00:11
Dase i ja malo ocitujem na ovu tenu

Prvo 2 Ceptor :punish2[1]::laugh::laugh:

2 Lewis Sime je vec sve rekao sto sam ionako ja mislio rec, moram priznat da uopće ali bas jednu sekundu nisam pomislio iz kojeg dijela su članovi kluba čije su slke na kalendaru...tako da ovo spominjanje nekog regionalizma je malo bezveze...ako te zanima tko je bio u ziriju ja cu ti rec, kompletan Admin team sa super modovima je bio u žiriju...imali smo ideju staviti poll za vise slika ali to bi se razvuklo na sve strane i uvijek bi netko imao nešto za prigovorit kao recimo sad...ja sam kriv jer se nisam sjetio bas tebe da ti javim da ti odradis fotkanje za slavoniju sa SLR aparatom i dobrom aparaturom..ionako jedini tko bi bio u izboru si ti jer Klonmxov auto trenutno nije u stanju za slikanje a kalkanov je raskopan....mislim da netreba oko toga dizat neku buku, a vjerujem da će do slijedećeg kalendara tvoj sigurno uć u 12...recimo meni je bilo zao sto daliborov L7 nije usao ove godine u kalendar, ali nije mogao jer je slikan na istoj lokaciji kao 1600 ili npr. dadin tds...opet ista lokacija...ali ući će valda slijedece godine...ovo nam nije ni prvi a bogme ako se mene pita ni zadnji kalendar koji ćemo štampat...toliko

kalkan
31.12.2008, 00:28
sad mi nešto prošlo kroz glavu..

kalendar će uvijek imati 12 strana, a auta ima hrpa. što mislite o izradi neke "zbirke" automobila članova kluba, sa osnovnim podacima? na manjem formatu. možda ideju malo razraditi..

wired
31.12.2008, 09:55
sad mi nešto prošlo kroz glavu..

kalendar će uvijek imati 12 strana, a auta ima hrpa. što mislite o izradi neke \\"zbirke\\" automobila članova kluba, sa osnovnim podacima? na manjem formatu. možda ideju malo razraditi..

Imamo to vec :laugh:

http://www.bmwautoklub.hr/forum/forumdisplay.php?f=11

BMW320i
31.12.2008, 11:31
Imamo to vec :laugh:

http://www.bmwautoklub.hr/forum/forumdisplay.php?f=11

:gora::gora: jaka ova ...

Interceptor
31.12.2008, 11:43
Ja sam samo reko svoje misljenje na koje valjd aimam pravo ako nema Kmetova :)? Naranvo Ceptor se tu nasao da komentira (kao i uvijek) na svoj \"nacin\" i onda ga malo jos zabiberi nepotrebnim komentarom ali dobro naviko sam na to od Ceptora pa nek mu bude ako mu je tako draze :P :D.

Lewise, ti si taj koji je u raspravu uveo nepotrebni element - onaj regionalni. Kao sto su ti vec svi rekli, nikome nije ni na kraj pameti bilo odakle je koji auto pri izboru. Na samom pocetku je napisano velikim crvenim slovima da uprava kluba i foruma zadrzava pravo izbora slika po vlastitom nahodjenju. Budi uvjeren da je jedini parametar bio kvaliteta i umjetnicki dojam. Nije bilo favorita ni povlastenih prilikom izbora.

Sto se izrazavanja misljenja tice, naravno da imas pravo na njega, a na ovom forumu ga mozes i izreci bez straha. No, iako sam admin, i ja imam pravo na misljenje, a ono je da si bezveze napuhao stvar i uvlacis regionalizam u pricu iako nema potrebe za tim.

Dakle, drmni rakijicu i nastavljamo dalje u revijalnom tonu. :msn-wink:

Lewis
31.12.2008, 12:15
Ceptore zaboravljas ko je spomenuo/rekao Ctitiram: "lokalpatriotske kretenarije". Da si to izostavio taj dio sve bi bilo u redu i to bi bilo samo izrazavanje misljenja (kod kojeg i dalje stojim) a ovako si ti taj koji VRIJEDJAS i unusis nemir u komentiranje.

Sto se tice rakijice hvala nebi :).

Interceptor
31.12.2008, 12:49
Ceptore zaboravljas ko je spomenuo/rekao Ctitiram: \"lokalpatriotske kretenarije\". Da si to izostavio taj dio sve bi bilo u redu i to bi bilo samo izrazavanje misljenja (kod kojeg i dalje stojim) a ovako si ti taj koji VRIJEDJAS i unusis nemir u komentiranje.

Znas mene, cilj mi je unosit nemir di stignem :pimp: :laugh:

Lewis
31.12.2008, 12:55
Znam Ceptore, zato i kazem , ali nebi ja ni volio da je drugacije tj. naviko sam se i falilo bi mi da nisi takav zajebant :D :D ;) ;). Sretna Nova :).

Interceptor
31.12.2008, 13:06
Znam Ceptore, zato i kazem , ali nebi ja ni volio da je drugacije tj. naviko sam se i falilo bi mi da nisi takav zajebant :D :D ;) ;). Sretna Nova :).

Evo da i ja pozelim Sretnu Novu svima kad smo se vec skuzili oko kalendara napokon :laugh: Odo ja doma lagano :bye1: Ekipa, uzivajte :drunk[1]:

Crni
31.12.2008, 15:00
A zasto nema mog Golfa u kalendaru? :help[1]::eek1:

Tikky
31.12.2008, 16:45
Mislim svaka čast svima:bye1:, ali zašto uvijek tolike kritike oko nečeg tek započeto, pljuvat ljude koji su podigli nešto iz ničega, što su stvorili fucking NEŠTO!!!

Uostalom nema ni jedan Riječki auto, nema ni jedan Istarski auto i mislim da je to namjerno:laugh:, ej HALLO di živimo, ako tako razmišljamo nećemo dugo!!!!!

Kalendar je super i zauzima mi lijepo mjesto u garaži, a dogodine ću sei ja potrudit napravit što se tiče rezolucije bolje slike, najbolje!

Lewis
31.12.2008, 17:23
Eto Tikky ti tako mislis i nek ti bude tako tj. postujem i necu ti ja zato reci da su to l.... k..... /misljenje. Kuzis poantu ili ???

Sto se tice slika ja sam se osvrnuo na Rezoluciju i Format jer bilo je dovoljno i rezolucije i format je bio horizontalni (za jednu) tako da ti argumenti za neizbor slika ne prolaze. Kvalitatu slike mogu prihvatiti kao argument (da nije bila dobra/lijepa/atraktivna po izboru zirija) ali ovo dvoje NE jer nije tocno :). Ajmo sad dalje slavit :D.

P.S. Nitko ne prigovara sto kalendar postoji i sto su napravili NESTO tako da nemoj to ni pokusati nabacivati kao moje rijeci :p.

EOD s moje strane.

Tikky
31.12.2008, 18:32
Eto Tikky ti tako mislis i nek ti bude tako tj. postujem i necu ti ja zato reci da su to l.... k..... /misljenje. Kuzis poantu ili ???

Sto se tice slika ja sam se osvrnuo na Rezoluciju i Format jer bilo je dovoljno i rezolucije i format je bio horizontalni (za jednu) tako da ti argumenti za neizbor slika ne prolaze. Kvalitatu slike mogu prihvatiti kao argument (da nije bila dobra/lijepa/atraktivna po izboru zirija) ali ovo dvoje NE jer nije tocno :). Ajmo sad dalje slavit :D.

P.S. Nitko ne prigovara sto kalendar postoji i sto su napravili NESTO tako da nemoj to ni pokusati nabacivati kao moje rijeci :p.

EOD s moje strane.

Kužim stvar stari i bez ljutnje naravno:msn-wink: ali prerano je govorit što ne valja, stavi sebe u njihovu kožu:msn-wink::msn-wink::msn-wink:, kad se bude radio sljedeći ne reć da se nećeš trudit nego odmah prijedloge na papir i udri!!!!!

zmajchek
01.01.2009, 11:57
A zasto nema mog Golfa u kalendaru? :help[1]::eek1:

jeeee ziher....

Števa 071
01.01.2009, 20:59
Extra kalendari:

1. Rimac- 4 komada
2. Mateo - 2 komada
3. Miha -2 komada
4. 325 cabrio- 4 komada
5. Diaz - 2 komada