View Full Version : Koliko vremena provodite na forumu?
Malo da vidim kako dišete! Ujedno bi vas molio da napisete i u kojem je to najcesce razdoblju. Hvala!
ubiti popodnevni i večernji turnus nekad i noćni do jutra, vremenski ovisi kolko ima nepročitanih postova na forumu a i kad ih nema dosta često ga refrešam!
Miroslav Matic.ba
17.01.2008, 00:23
Skoro svaki dan(tu i tamo se desi da preskocim koji).Tu sam iza 20h i to najcesce oko 00h. Najvise citam teme koje me zanimaju :kokice: i svako malo pustim glas :Boo: (kao sada), da se zna da me ima. Jer nemam se sta pretjerano pametarit(tu sam da naucim) :thumbsup:
E da su svi kao ti.. ovaj forum bi bio Wikipedia:laugh:
Miroslav Matic.ba
17.01.2008, 00:43
E da su svi kao ti.. ovaj forum bi bio Wikipedia:laugh:
A sta cu. Bolje to nego "rekla, kazala", pa drvlje i kamenje po meni jer to nije :ajeto:
a di je opcija 12+ sati? :laugh:
Na netu sam od 13-14h pa do 2-3 a nekad i duze, na poslu vecinu vremena, a doma takodjer, pogotovo u zadnje vrijeme otkad razvijam vlastiti forum pa... ima se posla, a i bar na 10ak ostalih foruma sam pa treba to pratit :laugh:
no uskoro pocinjem vozit kamionom vecernju smjenu poslije stalnog posla pa nebudem vise ovak puno na netu...:ajeto:
Ujutro, i navecer sam najčešće na forumu al nekad znam pustit upaljen komp duže vrijeme, a forum sam spustim u taskbar pa mi bude upaljen po cijelu noc,podne, jutro...
Scandalous
17.01.2008, 09:17
Od 7-8 do 3-4... kakvo je radno vrijeme... :laugh:
Ponekad navratim navečer, al često ostavim nepročitano da imam što radit uz jutarnju kavu... :bleh:
Bimmerboy
17.01.2008, 10:00
Izmedju 1 - 2 sata dnevno... A dolazim tijekom dana u bilo koje vrijeme, u prosjeku svakih par sati
kad imam vremena minimalno 2 sata :e30:
aktivno oko sat vremena unutar 8h radnog vremena:), mozda i vise
vremena kad sam na forumu ovise o tome koju smjenu radim, od doma se rjetko spajam
m3 power
17.01.2008, 12:04
nemrem bas odgovorit striktno, provedem vremena da sve procitam, pa dok poslozim kaj se treba poslozit, ali oko 2 sata, i to u jutro, popodne i navecer od kad ne radim :laugh::laugh:
od jutra od 8:30 do 16:30 dok radim!
uglavnom sam na forumu kad nešto radim na kompu, inače po 5-15min
U zadnje vrijeme sam samo preko dana na forumu ali povremeno osvanem i u noćnim satima. Sve u svemu po 2-3 sata dnevno.
bmw touring
17.01.2008, 22:59
Vise od tri sata. Uvik kad sam na netu skoknem na forum vidit sta ima a na netu provodim dosta vrimena zbog posla...
oko 2 sata dok sve pročitam, ali nisam svaki dan na forumu nego kad stignem i većinom u večernjim satima, jer sam po danu na poslu na terenu
na forum dolazim najvise popodne tj navecer kad uhvatim vremena
Kroz cijelo radno vrijeme naletim da pogledam dal ima kaj novoga :)
goran325
17.07.2008, 11:32
kad uhvatim vremena obavezno a vecinom kad mi nesto hitno treba
Veci dio dana.....i noci:D