View Full Version : Ideja!!!
...ili ne!? Vi recite meni! Svima tu su poznate poruke i threadovi koji počinju sa nešto kao: "Jel neko zna di ima neki:e30:" ili slično. Što mislite o tome da se pokrene topic ili sub s informacijama o autima koje ste vidjeli,a da se radi o autima koji skupljaju prašinu i/ili trunu! Koliko ste puta prošli kraj nekog BMW-a u tužnom stanju i pomislili kako ga treba spasiti od trenutnog vlasnika i propadanja!Malo -po-malo,mislim da bi se tu našlo svega:driv_ing: Možda sam se prenaglio,možda postoji već nešto poput toga ! Ne bih volio da to bude na foru klasičnih oglasa,nego više kao baza informacija,gdje se navede što,odnosno o kojem autu se radi i gdje se on nalazi i slično... Ma znate na što:zivio: mislim
dobra ideja npr: stoji jedan e34 tam u nekom žbunju ćini mi se auto ok vlasnik ga neće prodat bla bla bla???
na to misliš?
dobra ideja npr: stoji jedan e34 tam u nekom žbunju ćini mi se auto ok vlasnik ga neće prodat bla bla bla???
na to misliš?
ak je tako nesto u svakom slucaju mislim da bi bilo dobrodoslo..kolko puta sam ja vidio nekakvu olupinu od bmw-a i mislio si da bi nekom dobro dosla :thumbsup:
ja sam bas htjeo otvoriti temu o kockici koja stoji u bošnjacima neregana za 700 €, gotovo sam siguran da karabalic zna nesto o tome :D
na to misliš?
E upravo to! Ideeeš ti na more .lijepo, i eto baš poslije karlovca vidiš E23 Kako bespomoćno leži u dvorištu nekog dede ili na polju,pa ti to onda objaviš i to je to,otprilike...:thumbsup:
ak je tako nesto u svakom slucaju mislim da bi bilo dobrodoslo..kolko puta sam ja vidio nekakvu olupinu od bmw-a i mislio si da bi nekom dobro dosla :thumbsup:
Upravo tako:laugh:
mbad7: Tvoj avatar propagira Renaultove mašine i Williamsove šasije:mad2:
sloboda govora :laugh: pamet na pasu :laugh:
cero: moj avatar ne propagira nikog i ništa. Samo mi je Hill drag vozač.:)
m3 power
20.11.2007, 21:57
nesto slivno postoji na jednom forumu kojeg konstantno posjecujem a thread se zove oldtimer locator. prijedlog je dobar.
///Marac
20.11.2007, 23:06
ćini mi se da će ovo ić u realizaciju...
odlićnda ideja...:thumbsup:
m3 power
20.11.2007, 23:59
prijedlog prihvacen