PDA

View Full Version : Prijedlog

Dugi
30.08.2007, 21:55
BMW Loversi,šta nebi bilo lijepo da se (bar mi u Zagrebu) bar jednom tjedno ili dva puta mjesečno nađemo negdje i popijemo po pivu(dve,tri,pet) u čast autu kao što je BMW.
Mislim da to i nebi trebao biti problem.
Pr.Nađemo se na bili,i da svatko kupi po koju pivu,može nam bit dobro proveden dan.

kara
30.08.2007, 21:56
BMW Loversi,šta nebi bilo lijepo da se (bar mi u Zagrebu) bar jednom tjedno ili dva puta mjesečno nađemo negdje i popijemo po pivu(dve,tri,pet) u čast autu kao što je BMW.
Pr.Nađemo se na bili,i da svatko kupi po koju pivu,može nam bit dobro proveden dan.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :notworthy:

kalkan
30.08.2007, 22:04
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :notworthy:

:zauho precednik, ne bit zločest! (:lol: )

kara
30.08.2007, 22:05
:zauho precednik, ne bit zločest! (:lol: )

Pa šta ima loše,čovjek me samo dobro nasmijao:zivio:

karlo
30.08.2007, 22:10
super ti je prijedlog:thumbsup: ja sam za...samo se nadam da neću biti jedini:ajeto:

Oliww
30.08.2007, 22:11
skuzil bu situaciju ali kaj je je trebali bi jednom tjedno dic ljene guzice i organizirat nekakav susret....sam da ne zavrsi ko rižin pokušaj :ajeto:

Dugi
30.08.2007, 22:16
Gle znam da je lakše da se mi iz Zagreba skupimo tu u Zagrebu a ne negdje u Slavoniji. Nemaju svi para ko ti pa da idu kam žele kad god žele.
Ako sam u krivu objasnite mi zašto?

kara
30.08.2007, 22:19
Gle znam da je lakše da se mi iz Zagreba skupimo tu u Zagrebu a ne negdje u Slavoniji. Nemaju svi para ko ti pa da idu kam žele kad god žele.
Ako sam u krivu objasnite mi zašto?

Mene kažeš,ili?

Oliww
30.08.2007, 22:20
gle,uvijek se nadje osoba za ovakve stvari ali nikako da se dogovorimo i sve ostane uglavnom na raspravi kada i di se naci...treba konkretno rec ajmo tad i tad i da vidimo kome pase...

evo ti par primjera kak je to zgledalo

http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/showthread.php?t=2901

http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/showthread.php?t=2863

dakle ak budemo,ajmo neki dogovor di i kada u tjednu i pocet pomalo

Dugi
30.08.2007, 22:25
Da tebi kažem.Čuo sam da si dobar čovije i da znaš lijepo okupit ljude.Ali zapitaj se koliko bi ljudi manje došlo da ti ne častiš večinu?

kalkan
30.08.2007, 22:26
Da tebi kažem.Čuo sam da si dobar čovije i da znaš lijepo okupit ljude.Ali zapitaj se koliko bi ljudi manje došlo da ti ne častiš večinu?

hajde pojasni?

kara
30.08.2007, 22:29

Ne ja nego klub :naughty:

A o čaščenju,ako neš počastit ne nadaj se ni da češ biti.:zivio:

I pare su da se troše:zivio:

Dugi
30.08.2007, 22:30
Pričali su mi dečki koji su došli do Kare na meeting da je dobro,da ima jesti,piti itd...Nek mi netko kaže da nije istina da Kara plača veči dio meetinga.?
Ako sam krivo čuo,povlačim svaku svoju riječ.

kara
30.08.2007, 22:32
A ako hočeš postat dio bande evo ti link (http://www.ak-bmw.com/jomla/index.php?option=com_content&task=section&id=6&Itemid=31)

kalkan
30.08.2007, 22:33
bez komentara.

Dugi
30.08.2007, 22:34
Jel tebi Kara problem doči u Zagreb da bude meeting?

Oliww
30.08.2007, 22:35
opet se ovak nebude nis dogovorilo......:fakju:

kara
30.08.2007, 22:37
Jel tebi Kara problem doči u Zagreb da bude meeting?

Ne meni je jedino problem ako nemam poslovnih obaveza,a novac nije upitan jer nas sjedne 4 u jedan auto i podjelimo trošak i to te izađe skoro pa niš,a to ja cijelo vrijeme i tupim,netreba doć sa 10 BMW,bitno je da se družimo.

Ovo govorim opčenito,meni osobno nije,a ako nekome je udruže se par entuzijasta i gasssssssssssssss:e30: :zivio:

Dugi
30.08.2007, 22:39
Onda ti kao predsjdnik kluba meni kao znatiželjnoj osobi objasni zašto toga nema?

kalkan
30.08.2007, 22:39
meet se ne dogovar ana forumu. nikad i nije. društvo se skup, sve se riješi, a preko foruma se pozovu gosti. i to je to. a slavonaca za gassssssss uvijek ima.

kalkan
30.08.2007, 22:40
Onda ti kao predsjdnik kluba meni kao znatiželjnoj osobi objasni zašto toga nema?

zato što u zg nema ekipe koja bi složila nešto. čast iznimkama. evo, ja objasnio ukratko.

kara
30.08.2007, 22:40

Pa dali bi ja trebao doć u Zagreb i organizirati miting???:wallbash:

Sada ti meni odgovori?

Dugi
30.08.2007, 22:45
Onaj kome je do BMW-a dogovorit če se i preko foruma i preko čega želiš.
Da mi je do pijančenja,to mogu kod sebe u prvom kafiću.
Ja želim da se skupe ljubitelji BMW-a a ne pive.

Dugi
30.08.2007, 22:47
Ja sam za. Ako ti sebe smatraš sposobnim ja to želim vidjet.Jedva čekam.

kara
30.08.2007, 22:49

Alo nekužim hočeš da netko iz slavonije dođe i organizira u tuđem gradu miting.

A jebeš miting bez piva,roštilja,pički,muzike,zapaljenih guma ....

sinalko
30.08.2007, 22:51

:lol: :lol: slavonci da dolaze vama u ZG pravit miting :lol: :lol: i na kraju da ispadnemo pijani organizatori :bangin: a pola vas iz ZG se ne pojavi :thumbsup:

Dugi
30.08.2007, 22:51
Tko je pretsjednik ti ili ja?
Ako ste dobri organizatori,svi če se pojavit.

kalkan
30.08.2007, 22:53
da, precednik, i toliku plaću primaš...

kara
30.08.2007, 22:54

Nismo na istim talasnim dužinama.:zivio:

Dugi
30.08.2007, 22:58
Evo,vi tvrdite da u zg nema ekipe za skupit. Sutra ču vam potvrdit dali ste u pravu.Ja ču sutra u 20h doči na BILU kod rotora.Sutra ču vam kad se vratim reč jel itko došao.

kalkan
30.08.2007, 23:00
mario, bez uvrede, ali shvaćanje kluba ti je malo krivo. svi su ovdje isti, barem bi tako trebalo biti. inicijativa svakog pojedinca je podržana od kluba. očekivati da netko nešto radi za vas je malo bahato. i klub živi na pojedincima koji nešto rade za njega. naravno, volonterski. ukoliko imaš konkretan prijedlog, ali i rješenje, izjasni se i većina če te podržati.
puno okupljanja se dogovaralo, a i puno smo ih mi i odradili. iskustva su uvijek ista.

kalkan
30.08.2007, 23:02
i nemojmo mješati pojmove mitinga i kave na terasi.
mi smo na kavi svaki dan, skoro cijela slavonska ekipa.

sinalko
30.08.2007, 23:02

znači ako tebe stavimo za predsjednika ti bi recimo organizirao miting u Osijeku, dobrovoljno bi zdrobio 500-600 kn na mobitelu, organizirao bi stazu, prijavio javnu površinu, rješio hitnu, klopu i cugu,sanitariju, zaštitare, hostese, pobrinio se za propagandni program i diktirao cijelim programom

ako je tako :thumbsup: svaka čast, učlani se u klub i biće nešta od tebe

A.N.T.E.
30.08.2007, 23:04
Alo nekužim hočeš da netko iz slavonije dođe i organizira u tuđem gradu miting.

A jebeš miting bez piva,roštilja,pički,muzike,zapaljenih guma ....

Ipak mislim da meeting nebi trebao biti susret Bmw-ejaša koji će se napit ko pičke...nije mi namjera podjebavat, nego govorim iz iskustva kada smo mi organizirali meeting.

Htio bi spomenuti i naš meet, to je prvi meet koji smo mi organizirali i shvatili smo da za meeting nije potrebno brdo para, a da se opet može i navozati i najesti i nadružiti.

I predsjedniče, netrebaju se palit gume u krug da bi bio dobar meet :bleh: :bleh: :thumbsup:

I da, glupo je ako netko misli da bi netko iz drugog grada trebao organizirati meeting u vašem gradu...meeting se i pravi po meni da bi se ugostili prijatelji i da bi se zabavila ekipa Bmw-jaša...:zivio:

sinalko
30.08.2007, 23:05
Evo,vi tvrdite da u zg nema ekipe za skupit. Sutra ču vam potvrdit dali ste u pravu.Ja ču sutra u 20h doči na BILU kod rotora.Sutra ču vam kad se vratim reč jel itko došao.

mi iz osijeka smo svaki dan u 20h na OMW, to nam je druga kuća, tako da :bangin: što kaže kalkan :

i nemojmo mješati pojmove mitinga i kave na terasi.
mi smo na kavi svaki dan, skoro cijela slavonska ekipa.

kara
30.08.2007, 23:05
Ode ja na skok,neču dugo.:rolle2yes:

Nemojte se posvađat za par minuta.:bleh:

Dugi
30.08.2007, 23:06
Brzi sve ja to shvačam,ja ne pokušavam napravit meeting več jedno kratko druženje,dok se na moj mali pokušaj i nadu "naš" pretsjednik smije.
Možda sam pogriješio sa pokušajem,ali ja ču bez obzira na sve doči na BILU
a i doči ču svaki petak i bit ču sa ljudima koji vole aute.

kalkan
30.08.2007, 23:06
Ode ja na skok,neču dugo.:rolle2yes:

Nemojte se posvađat za par minuta.:bleh:

:nos:

Marin
30.08.2007, 23:09

oće biti miting, dolazim sutra sigurno

Dugi
30.08.2007, 23:13
A.n.T.e je prvi koji je rekao nešto pametno.
Ja mislim da je cilj meetinga da se skupe BMW loveri, a ne alkohol loveri.
Ipak se alkohol loveri mogu nač na obližnjoj terasi.

karlo
30.08.2007, 23:15
ja ću doći s par fredova

kalkan
30.08.2007, 23:16
vidim da se ovdje zaljepili za alkohol...
zašto?

Spraja
30.08.2007, 23:18

ja cu bit tamo...pa se vidimo...btw...proslu nedjelju je bila ekipa sa narodnim autima (vw) i frendovi kazu da je bilo odlicno (mislim ljubitelji su tog vozila) da se ekipa zafrkavala, pricali o slaganju auta...itd. bez neke cuge jela i slicnih stvari....pa ako itko moze doc nek dode...najbolje bi bilo da se nademo svi na skroz lijevom parkingu iza bile da se lakse raspoznamo...(moj prijedlog)

Dugi
30.08.2007, 23:20
Nitko od nikog ništ ne traži,tko može nek si uzme nešto za pit.
Riječ je o jebenom druženju na sat-dva.
Ja samo želim da se vidi da nas ima koliko toliko,a ne da se opelovci,fiatisti i seatisti nađu svaki petak, a mi ko papci.

Marin
30.08.2007, 23:25
zajeb, ne mogu sutra, u subotu sam tamo:thumbsup:(mislio sam da je danas petak:lol: )

Dugi
30.08.2007, 23:26
Nisam se ja zaljepio za alkohol,vi ste se zaljepili.
Alkohol,pičke,kobase,itd....
Ja se želim maknut od toga,porazgovarat i vidjet u kakvim autima dečki uživaju.

kalkan
30.08.2007, 23:27
...Da mi je do pijančenja,to mogu kod sebe u prvom kafiću....

kalkan
30.08.2007, 23:31
da, mi održavamo klub zbog piva i kobasice... onak, ne poznaš nikoga, nisi nikad bio kod nas, a djeliš komentare. šakom i kapom.

Dugi
30.08.2007, 23:32
Ja neznam zašzo uopče raspravljam sa vama?
Ja sam samo zamolio da ako je moguče da se mi iz Zagreba skupimo na dva sata(dapače ako tko uspije doči iz bliže okolice) kod BILE i to je sve.
Sad me zanima zašto ste se vi uopče upleli u to?

kalkan
30.08.2007, 23:37

toliko o pivi. prvi si potegnuo slavoniju i precednika, pozvao da dođemo mi organizirati nešto kod vas, a sad smo se mi upleli negdje.:zivio:

sinalko
30.08.2007, 23:40
Ja neznam zašzo uopče raspravljam sa vama?
Ja sam samo zamolio da ako je moguče da se mi iz Zagreba skupimo na dva sata(dapače ako tko uspije doči iz bliže okolice) kod BILE i to je sve.
Sad me zanima zašto ste se vi uopče upleli u to?

pa zato jer je krozo godinu dana bilo dosta mitinga na koje se nisu baš odazivali ljubitelji BMW ponajviše iz ZG, svaka čast izuzetcima :notworthy: a ti sad pričaš da će te se okupit tamo u nekom roju :bangin:

Dugi
30.08.2007, 23:41
Oprosti stari,ali vaš pretsjednik se je počeo smijat mom prijedlogu.
Znači on je počeo ismijavat Zagrepčane.
Zato sam rekao da ču sutra javit jesmo li zaslužili ismijavanje.
Po mojem on ismijava i BMW CLUB.

Nitko ne priča o roju,ja sam samo rekao da bi se mogli skupit,naravno tko može.

sinalko
30.08.2007, 23:43
a i koji je smisao 1-2 sata, nama iz slavonije to nije isplativo, još da ostanemo gladni i žedni, to znači ako se i vi okupite to je na razini ZG, a ovaj forum i klub je na razini cijele Hrvatske tako da :nos:

A.N.T.E.
30.08.2007, 23:43
Najbolja opcija je jedan vikend napraviti ovako nešto :

http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/showthread.php?t=3000

http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/showthread.php?t=3033

Sa slika se vidi da su to bili smisleni metinzi sa namjerom druženja, zafrkavanja i guštanja automobila svih skupljenih...:thumbsup:

A drugi vikend dovest pičku i tamburu i da vidiš šou :zivio: :lol:

sinalko
30.08.2007, 23:45

ne ismijava niti zagrepčane niti pojedince nego vašu želju za mitingom, ali vam to nije išlo, to se pokazalo u više navrata

kara

Ja sam se nasmijao,a ne ismijao.

Gledaj smajliče.

I trebao bi imati malo i smisla za humor.:zivio:

I nije BMW CLUB neko AK-BMW CROATIA jedini i pravi BMW klub.:thumbsup:

kalkan
stari, da nema njega nebi ni bilo ovoga kluba. smiri malo doživljaj, nisi u toku. ne djelimo se mi na ove ili one, i zato nemoj ni ti.
živimo uz te aute, i družimo se. to što zagrepčani dolaze nama, a ne obratno ima razloga.
jer se ovdje stalno nešto događa. bez puno priče.

kara
30.08.2007, 23:48

Sa slika se vidi da su to bili smisleni metinzi sa namjerom druženja, zafrkavanja i guštanja automobila svih skupljenih...:thumbsup:

Ante isto bez ljutnje ali vi imate samo elitna druženja u elitnim restoranima sa elitnim BMWima,koja nisu javni nego se dogovaraju mobom.

Nigdje na forumu niste pozvali na druženje ostale članove foruma.

I ne vrtimo aute u krug nego imamo novu disciplinu paljenje guma 400m.:bleh:

kalkan
30.08.2007, 23:48

je... uz opasku ...Meeting nije bio javnog karaktera vec by invitation only...:thumbsup:

Dugi
30.08.2007, 23:50
Kako si ti stari spaljen.
Pa tko govori da ti moraš doči???????????????????
JA SAM SAMO REKAO DA BI SE MIIIIIIIII U Z A G R E B U,ZNAČI MI ZAGREPČANI MOGLI AKO TKO ŽELI NAČI NA BILI I MALO POPRIČAT O AUTIMA ITD...................
I TO JE SVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spraja
30.08.2007, 23:50
ako sam dobro shvatio Dugi se malo krivo izrazio tocnije on je na nesto drugo mislio kad je rekao meeting.
2Dugi-brijem da bi bilo bolje u subotu jer neka ekipa radi a i svi se skupljaju subotom....jedino sta subotom oko 20h tamo nema nikoga nego tek kasnije jer su svi na ini....

A.N.T.E.
30.08.2007, 23:52
Ante isto bez ljutnje ali vi imate samo elitna druženja u elitnim restoranima sa elitnim BMWima,koja nisu javni nego se dogovaraju mobom.

Nigdje na forumu niste pozvali na druženje ostale članove foruma.

Nema ljutnje :thumbsup:

Htio sam reći neka se jedan vikend nađe određena ekipa i izuživa se bmw-ima ili neka se stavi javna tema za sve koji žele doći.

Ja sam samo dao prijedlog meetinga odnosno 2 vrste/načina organizacije.

kara
30.08.2007, 23:54
Nema ljutnje :thumbsup:

Htio sam reći neka se jedan vikend nađe određena ekipa i izuživa se bmw-ima ili neka se stavi javna tema za sve koji žele doći.

Ja sam samo dao prijedlog meetinga idnosno 2 vrste načina organizacije.

Za organizaciju:notworthy: :thumbsup:

Dugi
30.08.2007, 23:56
2Spraja Znam da ekipa radi,ali došao bi tko može. I ja radim,ali od 20-22h vijerujem da nitko neide spavat. A i mislim da bi u subotu bili svi sa curama.

sinalko
30.08.2007, 23:57
Kako si ti stari spaljen.
Pa tko govori da ti moraš doči???????????????????
JA SAM SAMO REKAO DA BI SE MIIIIIIIII U Z A G R E B U,ZNAČI MI ZAGREPČANI MOGLI AKO TKO ŽELI NAČI NA BILI I MALO POPRIČAT O AUTIMA ITD...................
I TO JE SVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobro šta se dereš :ajeto: ja se ispričavam i ne želim vam kvariti atmosferu za sutra :zivio: a ti nas počasti sa slikama :thumbsup:

biljak
30.08.2007, 23:57
ako je tako :thumbsup: svaka čast, učlani se u klub i biće nešta od tebe

ok.. jesam ja nesto propustio ovdje?
dugi, kaj nisi ti clan kluba? ispravi me ako grijesim :zauho

kalkan
30.08.2007, 23:59
:lol:

Dugi
Učlanio se jesam,a jesam član to vjerovatno odlučuje drug pretsjednjik.

sinalko

kolko ja znam u klubu nema niti jednog Maria :ajeto:

http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/member.php?u=843

samo

Mario Dolinar
Mario Dumančić
Mario Horvatek

ali Mario ne

Dugi
31.08.2007, 00:01
2kalkanGle stari,slike čete dobit pa makar samo ja bio.
Kao što rekoh,vidjet čeze jeste li u pravu.

x3mCRO
31.08.2007, 00:03
Ak je sutra u 20 kod Bile najvjerovatnije ja dolazim da upoznam ekipu iz ZGB-a

kalkan
31.08.2007, 00:05
u pravu za što? malo si izgubio nit...
ali nema veze...

sad ja odo na druženje, ali za razliku od precednika, ja se ne vraćam...:as:

kara
31.08.2007, 00:05
Učlanio se jesam,a jesam član to vjerovatno odlučuje drug pretsjednjik.

Kada si poslao pristupnicu i potvrdu o uplati,sad sam provjerio ali pod tvojim imenom i prezimenom nema.
I jesil dobio klubski paket.
Možda si poslao na drugi klub.

Dugi
31.08.2007, 00:07
Prije Božiča prošle godine.

sinalko
31.08.2007, 00:07

eto jesi pogledao profil i evo predsjednik je provjerio, znači propustio si :zauho

kara
31.08.2007, 00:09
Biljak ako nemaš šta pametno reć,idi na drugi forum, a nemoj podjebavati ovdje.

Dugi
31.08.2007, 00:10
2BMW528i Sad si i sam napisao da me ima. Mario Horvatek

sinalko
31.08.2007, 00:11
Kada si poslao pristupnicu i potvrdu o uplati,sad sam provjerio ali pod tvojim imenom i prezimenom nema.
I jesil dobio klubski paket.
Možda si poslao na drugi klub.

osim toga

članak 12.

Prava i obaveze članova su:

-plačanje članarine
-bavljenje aktivnostima udruge
-sudjelovanje u upravljanju poslovima Udruge
-....

Jerba
31.08.2007, 00:12
Prije svega za one neupućene Dugi je član kluba!!!

Dugi care ti si malo zabrijao, mitinga je bilo i u zagrebu, čak si i ti bio na jednom, ali odaziv je za kurac, i uvjek se nađu neki priljepci koji jedu i piju na tuđi račun. I 50% ekipe koja sere po forumima o nekim mitinzima doslovno sere jer na forumima sam već nekoliko godina a gotovo više od 50% ekipe ne znam!
Što se tiče skupljanja i pričanja o bmw-u, jebeš to, moja zamiso mitinga je klopa cuga dobro društvo i lovačke o trebama... jebeš aute i motore, ima toliko ljepih stvari u životu

sinalko
31.08.2007, 00:12
2BMW528i Sad si i sam napisao da me ima. Mario Horvatek

da ali kako da ja znam da si to ti, nemaš to popunjeno u profilu, zato bi još i trebao biti kažnjen ako ćemo tako :ajeto:

http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/announcement.php?f=28

Neka osnovna pravila:

1. Novi clanovi pri prvom logiranju moraju popuniti profil - ime, prezime, lokacija, datum rodenja i automobil/automobili koje posjedujete/vozite.
Nakon toga, otici u forum "novi clanovi", te se tamo ukratko predstaviti, napisati gdje ste culi za ak-bmwcroatia.com, kakvi su vam interesi, hobiji, i slicne zanimljive stvari o sebi, a nakon toga pročitati pravila foruma, u protivnom će korisnički račun biti izbrisan.

karlo
31.08.2007, 00:14
moja zamiso mitinga je klopa cuga dobro društvo i lovačke o trebama... jebeš aute i motore, ima toliko ljepih stvari u životu
jerba care:notworthy: :notworthy:

kara
31.08.2007, 00:15
Prije Božiča prošle godine.

16.12.2006

I poslan ti je klubski paket iskaznica br 41.

Jesi ga dobio?

Ja imam potvrdu da je isporučen.

Dugi
31.08.2007, 00:16
2 bmw 528i
Onda i tebe treba kaznit,ti nisi još ni punoljetan.

sinalko
31.08.2007, 00:17
2 bmw 528i
Onda i tebe treba kaznit,ti nisi još ni punoljetan.

ako pronađeš točku optužnice iz ovoga samo daj

http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/announcement.php?f=28

Dugi
31.08.2007, 00:19
2bmw528i
Daj dečec se smiri malo,stavi palac u usta,legni si i ne vadi ga do jutra.

sinalko
31.08.2007, 00:21
2bmw528i

tako će i biti :thumbsup: :zivio:

Dugi
2kara
Sve je u redu,sve je stiglo,sve 5.

kara
2bmw528i

Ja te sad pitam ozbiljno jesi dobio klubski paket.

Obavijest novim članovima 12.2006

--------------------------------------------------------------------------------

Danas 28.12 su vam poslani klubski paketi i sa još nekim sitnicama unutra.

-cancer
-Mario Horvatek
-Vinko ST
-J.G.
-Mario E36
-Žarko Bagavac(Nikin čovik)
-Drobi
-Maj

Jerba
31.08.2007, 00:23
E sad sam pročitao sve i evo rezimea

Dugi svaka čast na inicijativi, i sretno ti bilo sa organizacijom, ali nemaš pravo prozivati ljude iz uprave kluba, a pogotovo ne one iz slavonije, a još više zbog toga što je tvo učestvovanje u radu kluba ravno nuli!

Btw da si imalo sudjelovao do sad, znao bi da su takve stvari već pokušvane odradit, tipa one kave u broklynu i sl... no ne ti prvo isprovociraš pa se onda ograđuješ da si ti mislio na zagrepčane.

2 biljak ti takošer nemaš pra vo prigovarat, jer je i tvoj doprinos ravan nuli, odnosno ako ćemo iskreno u minusu si!!!

Dugi
31.08.2007, 00:25
2 Mirko
Moja prva poruka je da bi se bar mi u zg mogli nači.
Pogledaj.
Hvala

kara
31.08.2007, 00:26
2kara
Sve je u redu,sve je stiglo,sve 5.

Onda nepodjebaji več pošalješ PM ili mail da si platio članarinu,ali da si sad tek pristupio forumu.

Dok su neki debili prije vodili evidenciju o članovima možda bi i popušio,a od kako su se neki ljudi potrudili oko toga jedini propust je ako u tome trenutku nisi bio član foruma,a naknadno nas nisi obavijestio.

A na forum si došao 27-08-2007

Misim da mi duguješ ispriku,prvo predsjednik odlučuje,a lola dobio sve prije 9 mjeseci.

a i u ostalom nisi popunio profil, kako da ja znam koji Mario

Dugi
31.08.2007, 00:31
I oprostite na mojoj zamisli o meetingu,ali ja mislim da bi se na bmw meetingu trebalo skupit što više BMW-a.
Oprostite na mojem razmišljanju

kara
31.08.2007, 00:33
http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/showpost.php?p=43371&postcount=68

Dugi nepravi se grbav,malo vrijeđaš, a onda vatanje krivina.

sinalko
31.08.2007, 00:34
I oprostite na mojoj zamisli o meetingu,ali ja mislim da bi se na bmw meetingu trebalo skupit što više BMW-a.

nitko ne osporava tvoju zamisao o mitingu, dapače ljudi si ti dali podršku
ali realnost je drugačija i uostalom malo prije si se ograđivao od riječi miting u širem smislu sada ga opet spominješ

Jerba
31.08.2007, 00:34

Nitko ne kudi tvoju inicijativu, no način na koji si ti to zamislio ti i nije baš ispravan!!! I to ti govore ljudi koji su već radili mitinge, a ti se postavljaš ko da te netko tuče.

Btw pitaj mog frenda rižu, on je IMO jedini čovjek koji je uspio napravit miting u zagrebu!

Dugi
31.08.2007, 00:36
2 kara
Gle,ja na kompu nemam blage veze,a na netu još manje.
Jedva se snalazim pisat a da ču znat di šta i kako treba????????drage volje.
To ti je isto kao da ja tebe tražim da napraviš trostruki salto
I ispričavam se na pogreškama koje samnapravio prilikom prijave na forum.
Nije namjerno. Sorry

kalkan
31.08.2007, 00:40
...To ti je isto kao da ja tebe tražim da napraviš trostruki salto...

precednik pravi salto naprijed, nazad, a bogami i postrance... samo da je dobro "motiviran"!

:bleh: :bleh: :bleh: :bleh:

kara
31.08.2007, 00:42
2 kara
Gle,ja na kompu nemam blage veze,a na netu još manje.
Jedva se snalazim pisat a da ču znat di šta i kako treba????????drage volje.
To ti je isto kao da ja tebe tražim da napraviš trostruki salto
I ispričavam se na pogreškama koje samnapravio prilikom prijave na forum.
Nije namjerno. Sorry

Ok :thumbsup:

Dugi
31.08.2007, 00:43
Ja ne radim meeting,ja sam rekao svoje mišljenje šta ja smatram meetingom.
Ja samo želim da se dečki iz Zagreba ako mogu skupe kod BILE,ako zbog ničeg drugog bar da ih upoznam. To je sve

m3 power
31.08.2007, 00:44
Btw pitaj mog frenda rižu, on je IMO jedini čovjek koji je uspio napravit miting u zagrebu!

nebi se tu s tobom slozio, streljanu je pokrenuo širka a to je bio jedan od boljih meetova u zagrebu, onaj kod ine je isto bio ok ko i kod king crossa. bilo je tu meetova ali ne u obliku kako su u slavoniji :notworthy: a isli su kronoloski king cross 9.7.2006, pa je bio bozicni klubski 17.12.2006, pa 13.1.2007 ina i medvedgrad, i zadnji 3.6.2007 na streljani. i izmedju dosta manjih meetova koji se nisu objavljivali na forumu jer su se dogovorali u pola sata. ja sam probo dva puta nasto preko foruma dogovorit no medjutim nije islo pa cak se nitko nije odazvao na meet koji je trebao sluzit vracanju starih okvira za tablice da bi se dobili novi:wallbash: ja imam osjecaj da ljudi u zagrebu nemaju vremena za meet ili ih to uopce ne zanima. a da bi netko iz slavonije doso na meet ipak im treba ponudit vise od kave i pive, ipak nije to bas tak blizu. ako se ne varam to je 300 km u jednom smejru. pa sad napravi 600 km u jednom danu za kavu bas cool :)

biljak
31.08.2007, 00:45
2 biljak ti takošer nemaš pra vo prigovarat, jer je i tvoj doprinos ravan nuli, odnosno ako ćemo iskreno u minusu si!!!

ok, cisto informacije radi, gdje se tocno vidi moje prigovaranje ili nesto slicno tome? samo mi nije bilo jasno zasto se covjeku cijelo vrijeme govori da se uclani, kada mislim da je on vec uclanjen? jasno, niste ni vi mogli znati kada je zaboravio napisati prezime, ali moju primjedbu se nikako ne moze opisati ovako kako ste vi to napravili.
decki moji, vrlo rado bi ja na svaki miting dosao, ali buduci da sam ipak samo student, bez nekih normalnih primanja, zatrpan knjigama i vec se 3 mjeseca jebem sa faksom da napokon upisem cetvrtu godinu, zaista nemam volje ni mogucnosti, a najmanje vremena doci gdje bih zelio. mozda jednog dana shvatite i to.
a jos manje ne znam zasto se sada ja moram vama objasnjavati?
zivjeli. :zivio:

Jerba
31.08.2007, 00:49
Ako ti ne možeš kao student, kako onda dođu ljudi koji imaju stalni posao, zene i djecu?

biljak
31.08.2007, 00:50
a da nesto kazem i na temu svega ovoga...
trebalo bi napraviti neku tradiciju okupljanja kao sto je to bio slucaj sa brooklynom nedjeljom u 10. Uvijek se znalo gdje i kada, i uvijek je netko dosao. znam da sam ja bio tamo svaki puta.
moj prijedlog bi se u biti sastojao od toga da se dogovori isti princip. cisto radi ilustracije primjera, svaku subotu u 18 sati u big mami. parking je dovoljan za veliki broj auta, a i unutra je takodjer ugodno i prostrano, te se uvijek mogu stolovi spojiti, a cijene nisu astronomske.
my 2 cents...

Dugi
31.08.2007, 00:50
Ja da imam uvijete napravit meeting ja bi ga odavno napravio.
Slažem se da dečke iz slavonije,splita i svih okolica treba lijepo ugostit,i pobrinut se za smiještaj,ali ja to nemogu.
Meni je največa jebena želja da se svi iz kluba nađu na jednom mjestu.

Dugi
31.08.2007, 00:54
Kako oni koji imaju stalan posao,ženu i djecu mogu doči na bilo koji susret?

biljak
31.08.2007, 00:54
Ako ti ne možeš kao student, kako onda dođu ljudi koji imaju stalni posao, zene i djecu?

ovo prelazi granicu gdje se razdvajaju privatnost i javni zivot i ne mislim o tome pisati na forumu.
dok sam mogao, radio sam sto god je trebalo, od odlazaka u press centar gosponu silviju na razgovore pa do navlacenja valentine po tomicu i dijeljenja letaka po autoshowu.
lijepo sam vam rekao kada je formiran ovaj klub da to vise ne mogu obavljati, ali vi nekako stalno imate potrebu drzati me na piku.
nhf, ali lagani odjeb bih molio.

Jerba
31.08.2007, 00:58
Kako oni koji imaju stalan posao,ženu i djecu mogu doči na bilo koji susret?
Kad netko nešto hoće onda to i može, viđeno probano, vjeruj mi!!!

2 Biljak krivo si shvatio, uopće me ne zanima tvoj privatni život, pričam o volji, a nje nema, i onda zbog toga nema mitinga u zagrebu...

Dugi
31.08.2007, 00:59
Đabe jebeno raspravljanje o tome.
Tko može doči u petak navečer neka dođe,tko nemože ili neče nemora.Hvala:driv_ing:

kara
31.08.2007, 00:59
Ja da imam uvijete napravit meeting ja bi ga odavno napravio.
Slažem se da dečke iz slavonije,splita i svih okolica treba lijepo ugostit,i pobrinut se za smiještaj,ali ja to nemogu.
Meni je največa jebena želja da se svi iz kluba nađu na jednom mjestu.

Dugi pokušavamo mi to ali neide,ali svejedno se nešto odvija,največi problem je po meni jako velike udaljenosti između gradova.

A što biljak kaže to dečki prakticiraju u Osijeku više puta tjedno i to je postala tradicija.To je što je Dugi rekao,lovačke priče uz kavu,pivu..

Dok miting kao ovaj zadnji u Gradištu je za opuštanje i sve što ide uz.I kao takav je malo zaktjevniji i iziskuje i dosta novčanih sredstava. Ukupno je bilo preko 50 osoba.

Dugi
31.08.2007, 01:04
Tako je! Ja želim samo da i mi u zg imamo neku tradiciju,bar jednom tjedno ili mjesečno,ali nek nastane neka tradicija.

biljak
31.08.2007, 01:06
onda se vidimo svi u petak u 7 ili 8 kod bile, upoznamo se tko jos nije i dogovorimo za jutarnju kavu/popodnevnu pivu ili nesto trece i to probamo ponoviti za tjedan dana. zaista nije tesko. e sad, budemo vidjeli koliko ce ljudi doci sutra. :)

Dugi
31.08.2007, 01:08
Hvala gospon B

sinalko
31.08.2007, 01:10
Tako je! Ja želim samo da i mi u zg imamo neku tradiciju,bar jednom tjedno ili mjesečno,ali nek nastane neka tradicija.

ako ti je to bila namjera, onda si trebao o tome i pisati a ne sakakati sa teme na temu, malo prozivaš ekipu za mitinge, predsjedniku natovariš sve poslove, pa malo o članstvu u klubu, pa zajebavanje mlađih, mješanje mitinga i kave i tako :bangin:

sve 5 :thumbsup: , nema svađe niti tenzija, nadam se da češ ti biti reformator u ZG što se bilo kakvih mitinga tiče, imaš par intuzijasta pa se udružite i iznenadite nas, barem tradicionalim ispijanjem kave i pričanjem lovačkih :zivio:

kao što kažeš

u čast autu kao što je BMW.

Dugi
31.08.2007, 01:16
Ja se ispričavam ako sam koga uvrijedio,ali nije mi drago sto su neki ljudi
odmah negativni,ali bez obzira ako če sutra(tj.danas) loš odaziv,ja ču i dalje nastojat skupit neku barem malu ekipicu za neku tradiciju.

biljak
31.08.2007, 01:19
Ja se ispričavam ako sam koga uvrijedio,ali nije mi drago sto su neki ljudi
odmah negativni,ali bez obzira ako če sutra(tj.danas) loš odaziv,ja ču i dalje nastojat skupit neku barem malu ekipicu za neku tradiciju.

dvije kocke ce uz tvoju uvijek biti parkirane ispred birca ;)

Dugi
31.08.2007, 01:26
Ja ne bacam lovačke.
Ja kad razgovaram sa nekim ja govorim istinu.
I moram reč da što se tiče mitinga da to nije mala stvar i da ču ja prvom prilikom ugostit sve koji misle doči.

kalkan
31.08.2007, 01:31
kontam da će tvoj karakter malo promjeniti scenu gore.
da ponovim, dobrodošao na forum...
pusti priče, uhvati se posla i rezlutat neće izostati.

Dugi
31.08.2007, 01:33
2kalkan
Reci ti meni rađe kako ide ta tvoja bembura?
Jesi imao sta problema sa njom?

kalkan
31.08.2007, 01:37
dobiš krug kad se vidimo. pusti priču... e24 moraš osjetiti.
auto je restauriran, tako da nisam imao problema. ljudski faktor ne brojim.

Dugi
31.08.2007, 01:44
E24 nedaj nikome u ruke. Taj auto čuvaj ko muda u gačama.
To se nemože nabavit svaki dan,pogotovo ne dobar.

FreeeK
31.08.2007, 03:30
:ajeto: jebote... logam se na forum i imam 100 i nest neprocitanih postova... wtf... vec sam mislio da je greska.... al eto... i ja bi htio upoznat bar dio ekipe, svaka cast na inicijativi... probam doc sutra... :e30:

Riža
31.08.2007, 08:28
as ti gospe!!!
otelio sam se dok sam pročitao sve!!

Dugi, bumo na cugu pa ti ispričam malo detaljnije o čem se tu radi kak sve funkcionira i slično...ok?
iako nisam u AK BMW CROATIA mislim da mu podosta stvari objasniti...neee?tako da nam svima bude lakše!

a o dolasku na Billu danas, ja ću doći!

Oliww
31.08.2007, 09:38
sretno sa meetom i nadam se da ce napokon uspjeti...ja nemrem jer radim do 22 al vam drzim fige da se napokon nesto i u zgb-u organizira hebemu :bangin:

Dugi
31.08.2007, 11:00
2Riža
Kad si slobodan danas?

bmw///m
31.08.2007, 12:44
samo da pitam koje bille??di?

Dugi
31.08.2007, 12:47
Kod rotora

Syyy
31.08.2007, 13:17
Ja bi rado došao, ali petkom nakon napornog radnog tjedna idem mami domeka cicati tak da ako može za drugi tjedan recimo srijeda. Ja garantiram sa sobom malo domaće viljamovke da nebu zima. :naughty:

Dugi
31.08.2007, 13:27
Ako paše svima,paše i meni. Ja sam za.

m3 power
31.08.2007, 13:28
sto se tice tradicionalnih okupljanja, samo recite di i kada i imate jos najmanje jedan auto i dvoje ljudi :) danas nemremo idemo na more :)

Riža
31.08.2007, 13:37
krcat sam rasporedom...zakaj...mislio sam doći tamo direkt...kaj da se nađemo negdje pa u konvoju ili?

Dugi
31.08.2007, 13:39
Tko može doči če,tko nemože neče.
Ja ču tamo bit,a i dosta ekipe sa autima če bit.
Meni dosta.

Dugi
31.08.2007, 13:41
2Riža
Mislio sam ovak da se prije nađemo da popričamo nešta.
Ja sam sad skroz slobodan. Trebao bi na sud,ali mi se nekako nejde.

Riža
31.08.2007, 13:47
čujemo se....ak ulovim vremena nema frke!

Marin
31.08.2007, 15:39
potvrđujem svoj dolazak pa ako netko bude u subotu- nedjelju, tamo sam sa uber pilom, imam dogovoren race sa novom M5-icom, M6-icom, X5 i sličnim kramama, ali mislim da možda mogu u prezauzet raspored ugurati i jedno piće:lol:

ako može neko sms-at na 091/7301604 pošto nemam internet u autu(još:naughty: ), ako ne bude sms-a, shvatiti ću:lol:

Dugi
31.08.2007, 15:48
Kad dođeš? Oču se i ja trkat.

Marin
31.08.2007, 15:55
Kad dođeš? Oču se i ja trkat.

nemaš šanse:thumbsup:

budem navečer slobodan, frendu moram pomoći da sklopi M20B25 koji se neslavno razletio:wallbash:

Dugi
31.08.2007, 15:57
A sa čim češ to doči točno?
Gdje si sada?

Marin
31.08.2007, 16:01
A sa čim češ to doči točno?
Gdje si sada?

sad sam na poslu u Poreču, moram navečer na vjenčanje pa krećem negdje oko 00:00.

Dugi
31.08.2007, 16:06
Sutra ti ja pošaljem sms,pa se čujemo

kara
03.09.2007, 22:02
A.n.T.e je prvi koji je rekao nešto pametno.
Ja mislim da je cilj meetinga da se skupe BMW loveri, a ne alkohol loveri.
Ipak se alkohol loveri mogu nač na obližnjoj terasi.

Dugi,Dugi iz povjerljivih izvora iz zvjezdanog trača opili ste se kao aligatori...:zivio: :zivio: :zivio: :zivio: :zivio: :naughty:
a ti nešta popadišeš:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bleh: :bleh:

FreeeK
03.09.2007, 22:08
Dugi,Dugi iz povjerljivih izvora iz zvjezdanog trača opili ste se kao aligatori...:zivio: :zivio: :zivio: :zivio: :zivio: :naughty:
a ti nešta popadišeš:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bleh: :bleh:

nije dugi nista kriv :nos:
sve je to zahuhao doticni gospodin
http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/member.php?u=4
:bangin: :bleh: :zivio: :lol:

kara
03.09.2007, 22:15

Ma ne ,Dugi je :zivio: :zivio: :zivio: :zivio: :zivio: :zivio: :lol: :lol:

Dugi
03.09.2007, 22:57
:thumbsup: DEčki ja inače ne pijem,ali rijetko je inače

Jerba
04.09.2007, 11:26

Ma da, ja sam kriv i što vam se jetra raspada... ja sam rekao da idemo na piće a ne na alkohol!!!!:bleh:

Riža
04.09.2007, 12:21
da nije on nikome točio ili gurao u usta.....ali je zvao rundu i ko nije pio alkohol nije mu htio platiti...simple as that!

Jerba
04.09.2007, 12:37
da nije on nikome točio ili gurao u usta.....ali je zvao rundu i ko nije pio alkohol nije mu htio platiti...simple as that!

Nemoj da kakaš, to je laž:zauho

Spraja
04.09.2007, 15:02
da nastavimo ovdje u "prijedlogu" kad cemo se opet nac isto petak u 8 kod bille ili?

Riža
04.09.2007, 15:08
tebi odgovara kod bille, ali kak je s drugima?
dli drugima paše?, ja bi iskreno volio to malo bliže k centru....ili Dubravi :D

Spraja
04.09.2007, 15:17

bilo je pitanje ili ako imate neki drugi prijedlog recite ja cu se potrudit doc

Riža
04.09.2007, 15:24
ma znam......neda mi se niš trenutno....mrtav sam od posla..

Sirka
04.09.2007, 15:31
meni je svejedno billa ili ina!

FreeeK
04.09.2007, 17:41

ja mislim da nemogusad u petak... nije ziher... al u svakom slucaju bi i meni bilo bolje negdje blize centru jer imam 3 dana jahanja do bille... al nije sad to presudno... sljedeci petak dolazim sigurno :thumbsup: