View Full Version : Prijedlog
Predlažem da se u temi "Naši automobili" naprave pod teme po najčešćim serijama, znači e30, e34, e36, e38 . . . a za rijetke modele (e31npr.) da se napravi tema ostalo.
///Marac
03.07.2007, 14:30
hmmm... neznem jesam te razumio, ali ako jesam onda mislim da bi to bilo jako nepregledno!
npr. da je jedna tema za E30!
ti bi napisao E30 320i i onda bi išao predstaviti isti.! E sad je to jos ok ali onda kad počnu komentari, mišljenja članova, mislim da bi to bilo sve samo ne pegledno!!:thumbsup:
m3 power
03.07.2007, 16:16
npr. da je jedna tema za E30!
krivo si ti njega skuzio, on je mislio da bi se u podforumu nasi auti napravili podforumi po serijama i onda bi se u njih predstavljali auti.
znaci podforum za e30, e34...
mislim da nam to jos nije potrebno jer forum nije velik tj. nema hrpu clanova. predstavljeno je 120 auti od 466 clanova
///Marac
03.07.2007, 16:21
aha, a to ok, podforum za svaku seriju je vec malo bolje rjesenje, ali sto se tice toga da nam nije potrebno, bolje je da se napravi sad, nego da se radi kasnije, jel ako ce se radit kasnije bit ce vise posla oko premjestanja iliti raspodjele po podforumima! Treba pricekat da vidimo sta ce admini rec na to, ali ja se slazem s idejom iz razloga sto ce kasnije to dobro doc, lakse cemo se snalazit i bit ce preglednije!:thumbsup:
dobra stvar i super na stranim forumima, ali kod nas je još ne potrebno, u svakom slučaju hvala ti sa prijedlogom :thumbsup: