PDA

View Full Version : Prijedlog

Brklja
30.06.2007, 23:02
kupite si vbseo (vbseo.com) licencu, nađite nekog da vam to instalira jer ima zajebancije i rasturat će te po guglu što se tiće BMW related keyworda.

znači kad neko upiše alpina u gugl bit ćete među prvih par rezultata pretraživanja i samim time forum će biti posjećeniji...

ak je neki od admina zainteresiran a pojma nema kae to nek se javi na pm/mail/ICQ. pozdrav

sorry kaj je bilo offtopick u onoj temi.. ok, ovo je prijedlog za poboljšanje foruma i posjećenosti i vjerujte mi tih 140$ se ISPLATI dat.. :zivio:

///Marac
30.06.2007, 23:28
kupite si vbseo (vbseo.com) licencu, nađite nekog da vam to instalira jer ima zajebancije i rasturat će te po guglu što se tiće BMW related keyworda.

znači kad neko upiše alpina u gugl bit ćete među prvih par rezultata pretraživanja i samim time forum će biti posjećeniji...

ak je neki od admina zainteresiran a pojma nema kae to nek se javi na pm/mail/ICQ. pozdrav

sorry kaj je bilo offtopick u onoj temi.. ok, ovo je prijedlog za poboljšanje foruma i posjećenosti i vjerujte mi tih 140$ se ISPLATI dat.. :zivio:

ima mozda kakav link di bi se mogli malo vise informirat o tome??:ajeto:

Brklja
01.07.2007, 11:54
ima: www.google.hr

fora je u tome da ljudi većinom traže preko tražilica i na taj način dolaze na stranice. Jer kad neko traži BMW HRVATSKA to ide upisat u gugl a ne padne mu na pamet vaša domena: ak-bmwcroatia.com što je valjda jasno..?

E sad fora je u tome da se za ključne rijeći prilagodi tražilicama a to taj vbseo radi.. on guglu podvaljuje da se vaša stranica bazira na: bmw auto špera dif gume felge rub svjetla drift trlalallaa. e i sad kad neko traži nešto slično vaš forum će bit među prvih par rezultata na guglu. Isto tako i nepovezane rijeći će biti keywordi guglu koje će povezivati s vašim forumom. Dakle sve kaj se napiše gugle će bolje "popušit" nego sa neke druge stranice..

Primjerice ako u gugl upišete: "kava s mlijekom" pogledaj na kojem mjestu je budalizaija a kakve veze opće ima s tim.. a takvih rezultata je mali miljon šta ljudi traže gluposti a među prvim bude vaš forum..

pozdrav

Sirka
01.07.2007, 12:28
dobra ideja!!

kalkan
17.07.2007, 23:10
što je s ovim?

///Marac
17.07.2007, 23:11
što je s ovim?

izgleda da ništa...:ajeto:

Scandalous
17.07.2007, 23:43
Ljudi koji surađuju direktno s guglom, imaju problema, pa nisam baš sigurna koliko se isplati... a oni plaćaju tisuće eura godišnje za to... To je zadnja info koju sam dobila...

kalkan
17.07.2007, 23:56
ima li kakvih drugih načina da se podigne posječenost, odnosno poboljša "vidljivost" stranice?

Scandalous
18.07.2007, 00:00
ima li kakvih drugih načina da se podigne posječenost, odnosno poboljša "vidljivost" stranice?

Jako je teško pronaći ovaj forum... upiši u gugl bmw ili nešto tako, pa se uvjerite sami... A koje to riječi izazivaju gugl da stavi forum među prvim rezultatima... teško je reći... i još teže otkriti...

kalkan
18.07.2007, 00:06
znam. plus toga što je sam naziv naše stranice (www.ak-bmwcroatia.com) momački.
kad ga tražim na nečijem kompu, uvijek imam problema.
trebalo bi se oko ovoga malo pozabaviti...

Scandalous
18.07.2007, 00:08
znam. plus toga što je sam naziv naše stranice (www.ak-bmwcroatia.com (http://www.ak-bmwcroatia.com)) momački.
kad ga tražim na nečijem kompu, uvijek imam problema.
trebalo bi se oko ovoga malo pozabaviti...

To sam ja odmah primjetila i napomenula kad sam se regala na ovaj forum...

Jerba
18.07.2007, 00:12
Prilično skupa stvar, a efekt je upitan.
Imo forum je klubski, i s obzirom na dosadašnja iskutva takav bi trebao i ostati IMO.

Ja sam mišljenja da bi portal trebalo promovirat, jer on može donjeti neku korist....

kalkan
18.07.2007, 00:16
ja osobno portal i ne gledam. nema mi tamo puno tog zanimljivog.

Jerba
18.07.2007, 00:24
ja osobno portal i ne gledam. nema mi tamo puno tog zanimljivog. Ali ti i ja i nama slični nismo nesto previse relevantni, nego oni koji bi eventualno platili neku reklamu na portalu, a i nama kao klubu je svakako u interesu da taj portal dignemo na razinu jednog kvalitetnog auto portala...

Naravno to je samo moje mišljenje...

Scandalous
18.07.2007, 00:26
Da bi imao koristi od portala, treba imati i posjetitelje... što opet dovodi do promoviranja na guglu...

Jerba
18.07.2007, 00:27
Da bi imao koristi od portala, treba imati i posjetitelje... što opet dovodi do promoviranja na guglu...

Pa to ja govorim, treba promovirati portal a ne forum...

kalkan
18.07.2007, 00:28
mislim, ako meni nije zanimljivo, ni tebi, onda treba nešto poduzeti.
sadržaji su slabi, vijesti na forumu ima 10 puta više neg na portalu. jedino dario nešt tamo piše...

Scandalous
18.07.2007, 00:29
Pa to ja govorim, treba promovirati portal a ne forum...

Je, a kako?

Jerba
18.07.2007, 00:37
mislim, ako meni nije zanimljivo, ni tebi, onda treba nešto poduzeti.
sadržaji su slabi, vijesti na forumu ima 10 puta više neg na portalu. jedino dario nešt tamo piše...

Upravo tako, čak je svojevremeno i bilo nekih raznih prjedloga, no na kraju je sve ostalo na priči, jer 2-3 čovjeka ne mogu realizirati toliko projekata...

2 scandalous, očito je da ideje postoje, ali moraju se javit ljudi koji ih mogu realizirat!

U svakom slučaju mislim da postoji i jeftinije rješenje, ako se male ruke slože!!!!

kalkan
18.07.2007, 00:42
http://www.promowebservis.com/modules.php?name=Prijava_na_pretrazivace

?

Jerba
18.07.2007, 01:12
E u to se stvarno ništa ne razumijem.

///Marac
18.07.2007, 12:23
Prilično skupa stvar, a efekt je upitan.
Imo forum je klubski, i s obzirom na dosadašnja iskutva takav bi trebao i ostati IMO.

Ja sam mišljenja da bi portal trebalo promovirat, jer on može donjeti neku korist....

potpis!!:thumbsup: