View Full Version : sig
onaj ko mi je stavio žilet u sig mogao je onda pobrisati ovaj veliki boost junky:lol: :lol: :lol: :lol: :loool: :loool:
Riža u prvu pa polako, nemoj se žurit :p
ti si mene totalno krivo skužio...nisam ja mislio niš za prvu brzinu...već prvu trku!
ali velim ti ja...prvu TRKU sam krivo prešaltao:lol::lol::lol::D:D:D
Scandalous
10.05.2007, 13:49
Micek, nije te on niš krivo skužio... Dva si dana vrištao kako ti prva ne valja.... I to ne trka, već brzina...:nos:
ti si munjena :rolle2yes: ...ja dva dana govorim kak sam u prvoj krivo prešaltao....prvoj trci....moja prva je potpuno ispravna:thumbsup:
Scandalous
10.05.2007, 13:54
ti si munjena :rolle2yes: ...ja dva dana govorim kak sam u prvoj krivo prešaltao....prvoj trci....moja prva je potpuno ispravna:thumbsup:
Ja munjena a ti pijan... Pa tko će onda znati tko je u pravu? :lol::lol::lol:
A stvarno si mi se nabrijao na tu trku... Ne brini, znamo mi da si ti pustio mrvu da pobijedi jer ga je cura geldala pa da ne ispadne papak, zar ne? :wub:
e...ee...e...to..to...mrva:nos:
Ja munjena a ti pijan... Pa tko će onda znati tko je u pravu? :lol::lol::lol:
A stvarno si mi se nabrijao na tu trku... Ne brini, znamo mi da si ti pustio mrvu da pobijedi jer ga je cura geldala pa da ne ispadne papak, zar ne? :wub:
Jesi me pročitala, ali drugi put dok čemo se trkat radije ću mu pustit da me dobije pa buš me ti tješila nego da slušam opet narodne pošalice o njegovoj prvoj brzini :bleh:
Scandalous
10.05.2007, 14:07
Ja ne tješim gubitnika, već dajem pobjedniku!:mayamaya::bath:
Ja ne tješim gubitnika, već dajem pobjedniku!:mayamaya::bath:
Jao kad te po toj tvojoj guzičetini :loool: :loool:
///Marac
10.05.2007, 14:23
Jao kad te po toj tvojoj guzičetini :loool: :loool:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da ne otvaram novi thread o sigu...
Naime, ne radi mi sig. Napišem kaj hoću, odem na preview, vidim ga, kliknem na save, al dalje ga među svojim postovima ne vidim. Vjerojatno neš krivo radim, samo ne znam što? :ajeto:
edit: sad kad sam napisao ovaj post, sad radi, ajde dobro... :nos:
Ali vidim ga samo kad napišem novi post u starima ne... :ajeto:
U čem je moj problem?
ajd uploadaj sliku i stavi tu na forum ili meni na pm
ajd uploadaj sliku i stavi tu na forum ili meni na pm
Ma nije slika neg ovo "kupujem desnu maglenku za facelift kocku"
Ak to smije uopće bit u sigu?
ocito je na forumu jednostavno tako da na starim postovima ne pise novi sig, nego samo na postovima kojis u stavljeni poslije promjene siga.
///Marac
06.06.2007, 13:13
ja sam si sig promjenio prije tjedan dana, i novi sig mi je u svim postovima, i u starim i u novim!!
bmwsplit
06.06.2007, 13:18
ocito je na forumu jednostavno tako da na starim postovima ne pise novi sig, nego samo na postovima kojis u stavljeni poslije promjene siga.
U mom slucaju se sig promjeni u svim komentarima.
Tak treba i bit! Jer meni se novi sig ne vidi u starim postovima ili to samo ja ne vidim? Zakej?