View Full Version : Postovi!
U zadnje vrijeme, vidim hrpu postova koji su totalno beskorisni, ponajviše se to tiče na novije članove foruma! Mislim, ići komentirati svaki topic, sa napisanim 2-3 riječi kao "baš super, kako dobro" itd. Takve stvari su pomalo iritirajuće i ku... ne služe! Mislim da će se neki pronać ovdje, pa daj, pripazite malo na te stvari! Hvala!
..dobro si primjetio i to ce se sankcionirati brisanjem besmislenih izjava i smajlica..i naravno tko nastavi bit warnova :)
To se zove: jebaate dečki ja imam na bemvee forumu dve hiljade postof ! ! !
Mislio sam da sam jedini komu to smeta, recimo dodjem nakon dana dva kliknem gore ne procitane postove gdje pise 250 nekad i vise a od toga svega prodjem eventualno 5 tema koje su zanimljive.
U zadnje vrijeme, vidim hrpu postova koji su totalno beskorisni, ponajviše se to tiče na novije članove foruma! Mislim, ići komentirati svaki topic, sa napisanim 2-3 riječi kao "baš super, kako dobro" itd. Takve stvari su pomalo iritirajuće i ku... ne služe! Mislim da će se neki pronać ovdje, pa daj, pripazite malo na te stvari! Hvala!
ako se radi o meni, molim da me prozovete imenom, NHF, čisto da se ne moram misliti jesam/nisam
hvala
Interceptor
03.04.2007, 14:59
ako se radi o meni, molim da me prozovete imenom, NHF, čisto da se ne moram misliti jesam/nisam
hvala
Nisi :fakju: :loool:
hvala
Ako se mene pita, ne, ne mislim na tebe, barem ja nisam primjetio, a možda mi je to i promaklo... Ovdje nisam da bi nekoga mogao ili htio prozivat, već samo da pokažem da se takve stvari ne bi trebale radit i da se pripazi na to...
bmwsplit
03.04.2007, 15:48
Slažem se s Drobijem, ali isto tako trebamo znat da je većina bmw-related tema već obrađena, a oni koji bi mogli pisat nemaju baš previše vremena. Da se uvede "zero tolerance" na off-topic, na forumu bi dnevno bilo par komentara, a takav forum bi se brzo ugasio. Isti problem imaju i svi drugi forumi.