View Full Version : Opravdanost brisanja komentara
bmwsplit
07.03.2007, 22:54
Smatram da je jedan moj komentar nepotrebno pobrisan, pa tražim od ostalih forumaša da prokomentiraju, jer možda i ja tu negdje griješim.
Komentari su napisani u threadu o šperi - "Hit sezone-špera!".
d.p. zašto si toliko zapeo za svaku temu?
Zašto ne rješite neke stvari međusobno,samo radi ovoga je trebao biti forum ST bokeri,jer oni samo kure vatru na forumu.
Ovaj komentar se jos uvijek nalazi na temi "Hit sezone-špera", ali je moj komentar koji je odgovor na gore navedeni komentar - pobrisan.
A glasio je, cca: (zato sto je izbrisan pa ga ne mogu u potpunosti prenjeti)
??? Ja i Čikeš u potpunosti nemamo nikakvih nerješenih nesuglasica, to ti i on može potvrditi. Ponekad se pod.ebavamo, ali to je zezancija, kao sto se po.ebavamo i ja i JG. U posljednjih 2 dana sam napisao 18 komentara, znaci 9 dnevno, sto je cak ispod prosjeka foruma.
Moj komentar je pobrisan, dok je Karabalicev jos tamo, a smatram da moderator u ovom slučaju nije postupio ispravno.
Po mom mišljenju Karabalićev komentar nema veze s šperama i trebao je biti pobrisan, u tom slučaju ne bi bilo ni mog odgovora, jer je normalno odgovoriti na pitanje.
Odluka po kojoj Karabalićev komentar ima veze s šperama i opravdano se nalazi u spomenutom threadu, dok moj nema te je u skladu s tim pobrisan, je po mom mišljenju sporan te u skladu s tim stavljam na glasovanje (i molim komentare).
S poštovanjem,
Konavle30
07.03.2007, 23:06
Moje je osobno mišljenje da ste malo dokurcali sa ovim poll-ovima.:ajeto:
HrvojeSB
07.03.2007, 23:09
Moje je osobno mišljenje da ste malo dokurcali sa ovim poll-ovima.:ajeto:
Da, ali svatko traži svoji pravdu :thumbsup: :zivio:
opusti se.........tralalalala........ i uživaj:zivio: :thumbsup:
nema veze ako netko briše postove, bar to mene osobno ne zabrinjava, samo ih brišite, imam ih fala bogu:lol:
samo chill, laganini, ne shvaćajte ozbiljno, boli te k., malo više tolerancije, nemojte sve shvaćati osobno i nemojte da vas neka paranoja dohvati, jer to na kraju izgleda kao da piše neka cura na PMS-u. "gdje si bio" "što si radio" "čemu taj pogled" "gdje su mi postovi"...:loool:
P.S.možete i ovaj moj post obrisati, ne shvaćam to osobno ili kao napad na mene, sve je cool:zivio:
Nevezano samo za ovaj komentar koji ti je obrisan, sasvim je sigurno da se vaše podjebavanje, ili kako ti to zoveš zajebancija, šire na sve teme na forumu, a to onda vodi u OT! Čak i ovo ti je neka vrsta podjeba!
Stoga mislim da i nije tako tragično, jer imaš ti i više od 1 posta za brisanje!
A adminovo upozorenje obično ostaje kako bi OT u tom trenu prestao!
I kao što kolega bimmer kaže, to sigurno nije ništa osobno, nego se koncentracija tvojih OT postova povećala, pa se više i briše!
BTW i moji se postovi brišu, tako da sigurno nisi samo ti u pitanju!:thumbsup:
bmwsplit
07.03.2007, 23:29
opusti se.........tralalalala........ i uživaj:zivio: :thumbsup:
Zar misliš da zaista pitam ima ili Karin komentar veze s šperama. :thumbsup: :lol:
Bar svi nedvojbeno vidimo da nema baš nikakve veze s šperama. :smile:
Ali isto tako vidimo da će neki glasati (a glasanje je javno) kako taj komentar ima veze s šperama i time javno objaviti da li im je vaznija pravda, ili ..........
:thumbsup: :bleh: :naughty: :lol:
bmwsplit
07.03.2007, 23:34
BTW i moji se postovi brišu, tako da sigurno nisi samo ti u pitanju!:thumbsup:
Ok, ali mislim da je red u slucaju pogresno obrisanog posta napisati "skužaj, slučajno sam ti pobrisao post", ili ako nije slučajno pobrisan, objasniti zašto je pobrisan. Slažeš se? Govorim o jednom postu, nemam zamjeke kad se briše off-topic.
Btw., upravo vidim da si mi ti maloprije povećao warn, a link vodi na Interceptorov komenatar??
d.p. kume, samo mislim da bi se oko toga svega trebalo malo manje zabrinjavati, malo se treba opustiti, ovaj je forum zabavno/poučnog karaktera, a ne da se ljudi stalno kolju oko nekih totalno bezveznih sitnica.
btw, ne znam da li se ti i još par kolega iz splita konstantno zajebavate ili provocirate, jer ovako crno na bijelo to ispada kao provokacija, što bi škodilo koristiti slijedeće znakove: :lol: :zivio: :loool: :notworthy: , čisto ono da se vidi na što ste mislili, umjesto da kažete "napušite se kite moderatori:fakju: " i onda kažete da je to samo zajebancija. ovdje nas ima iz svih krajeva hrvatske(i šire), svih dobnih skupina i ne doživljavaju svi ljudi sve kao zajebanciju
evo primjera za sve:
nakon znaka:fakju: obavezno koristite znak :lol: ili :loool: ili :mraz: ili:thumbsup: ....
ovo je cirkus, a ne dio foruma.
To je za njega nemoguća misija, jer je on ovdje samo kako bi provocirao podjebavao i time odvodio rasprave u još dublji OT nego što jesu, maloprije je na vrlo podmukli način uvrjedio člana foruma, i dobi ban!:smile:
Edit: da ne srem okolo napisat ću ovdje
Poštovani d.p. NHF ban nije ništa osobno, i tvoje pokušaje da se situacija izgladi nitko ne briše i ne osporava, ali ovaj put nisam pogrešno shvatio tvoj post sa životinjskom farmom kao što si ti tamo napiso, naime; svojedobno pročitah dotično djelo, i upravo zbog toga i dalje tvrdim da je usporedba članova foruma sa likovima iz dotičnog dijela uvredljiva, i pritom ne mislim u fizičkom smislu, jer sam i ja pomalo nalik na jednog od braće Trotter, nego u onom po meni gorem smislu, u karakternom!
Ako još pri procjeni težine uvrede u obzir uzmemo da se jedan od likova zove kao i jedan veliki negativac iz ljudske povijesti, uvreda je još veća!:zivio:
Radim po cijeli dan,bio sam na putu,evo sad sam se dokopo kompa,a izgle da ću morati uzeti vipovu karticu,pa kad sam i odsutan da mogu ćitati gluposti.
Zašto si zapeo za mene?
A ovo se odnosi konkretni i za tebe,
http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/showpost.php?p=25657&postcount=40
Ćini mi se da si baniran,a sljedeći ću ti ja dati,i sa povratkom na forum never.
Pozdrav i laku noć,neki trebaju raditi kako bi mogli voziti ,bmw-e,motore,neživiti na čačinoj grbaći i ostalog upućeno d.p.:bleh:
Popušili ste u svim anketama,a i onim kojima to nevidiš,vidiš da samo veći gnjev navlaćite na sebe,pa zar nebi bilo malo bolje da se urazumite:mraz:
Moram se sura odlućiti dali ću uvesti M3 ili ću ići kupovati e92 335 i i nemojte mi kvarti raspoloženje.:thumbsup: :nos: :bleh: :driv_ing:
Scandalous
08.03.2007, 08:56
Zašto ne možete na eventualno počinjenu nepravdu pokušati ostati mirni i pristojni te u istom tonu i postaviti pitanje? Ja sam obrisala taj post jer ga smatram provokacijom. Karabalićev post je bio potez admina koji upozorava, odnosno drži se one 'bolje spriječiti nego liječiti' te takvo upozorenje bez obzira što se može klasificirati kao offtopic ipak nema smisla brisati jer ima svoju svrhu.Toliko od mene, nadam se razumjevanju s vaše strane.
Hvala.
Interceptor
08.03.2007, 09:04
Zašto ne možete na eventualno počinjenu nepravdu pokušati ostati mirni i pristojni te u istom tonu i postaviti pitanje?
U pitanju je vrela juznjacka krv i splitski dispet :bangin: Sta mislis zasto Turci nisu nikad prosli Klis? :lol:
Scandalous
08.03.2007, 09:09
U pitanju je vrela juznjacka krv i splitski dispet :bangin: Sta mislis zasto Turci nisu nikad prosli Klis? :lol:
Imam ja jako puno razumijevanja i strpljenja, ali ga stvarno znate pretjerati...
Radim po cijeli dan,bio sam na putu,evo sad sam se dokopo kompa,a izgle da ću morati uzeti vipovu karticu,pa kad sam i odsutan da mogu ćitati gluposti.
Zašto si zapeo za mene?
A ovo se odnosi konkretni i za tebe,
http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/showpost.php?p=25657&postcount=40
Ćini mi se da si baniran,a sljedeći ću ti ja dati,i sa povratkom na forum never.
Pozdrav i laku noć,neki trebaju raditi kako bi mogli voziti ,bmw-e,motore,neživiti na čačinoj grbaći i ostalog upućeno d.p.:bleh:
Popušili ste u svim anketama,a i onim kojima to nevidiš,vidiš da samo veći gnjev navlaćite na sebe,pa zar nebi bilo malo bolje da se urazumite:mraz:
Moram se sura odlućiti dali ću uvesti M3 ili ću ići kupovati e92 335 i i nemojte mi kvarti raspoloženje.:thumbsup: :nos: :bleh: :driv_ing:
Samo bi ova posljednja rečenica i trebala biti bitna na ovom forumu a ne sve te dječje gluposti kojim se bavite trenutno i koje polovicu forumasa niti ne zanima jer nisu tu dosli zbog citanja istih!!!
My vote:e92 335i:thumbsup:
LP