View Full Version : Rasprava o brisanju Majevog posta
Scandalous
02.03.2007, 12:55
Nisam obrisala krivi post, već ti samo u objašnjenju o razlogu brisanja poslala krivi link na temu u kojoj se nalazio taj post... Dobio si moje objašnjenje, administrator se oglasio i ne znam što se više može tu učiniti... Uostalom, pitam se koji je razlog tolikoj pobuni... a nekako mi daješ osjećaj da se radi o mom spolu i godinama... ispirčavam se ako griješim... :zivio:
nisi imala pravo obrisat post koji je u temi, po tebi nije, neznam od kud takav zakljucak ?
nema vise rasprave, trazim sankcioniranje i vracanje posta
ako ja grijesim, vrati post i nek ostali daju svoje misljenje o istom
ne kao trebi, nego ko ravnopravnom clanu kluba
moje objasnjenje nije bilo dosljedno, jel si dala krivi link, te stoga objasnjenje nije vazece
nisam toliko glup da neznam o cemu pisem i onda ti iz cista mira obrises ???
o tvom spolu i godinama ti Svi ostali gledaju kroz prste, ali moj post je bio u temi
prijasnji post mogu jos i nadopunit, nije problem, jel u istom nije sve detaljno napisano
Iva mislim da nije ni red ni mjesto, ako vec uvodis red, onda kreni od sebe i napravi reda u ovom, izbrisi nepotrebne svoje dvosmislene postove
ajde malo vidi sta pises, onda cemo opet o spolu i godinama ??
mozemo li malo biti ozbiljni ??
Scandalous
02.03.2007, 20:30
Iva mislim da nije ni red ni mjesto, ako vec uvodis red, onda kreni od sebe i napravi reda u ovom, izbrisi nepotrebne svoje dvosmislene postove
ajde malo vidi sta pises, onda cemo opet o spolu i godinama ??
mozemo li malo biti ozbiljni ??
Ja sam ozbiljna tamo gdje to treba biti, a ovu temu uopće ne želim (i doslovno-odbijam!) shvatiti ozbiljno...
Scandalous
02.03.2007, 20:44
Za sve zbunjene: ovo su izdvojeni postovi jedne teme. :smile:
kad se pravis pametna, postavi moj post i naslov teme !
a ne ovo kaj se dogodili poslije
u svakom mom postu tebi, napominjem da nisi imala pravo ga izbrisat jel je bio u temi
ovako se opet nevidi nista, samo da si ti pobrisala nesto sto ti nepase
a nevidis svoje uzdahe u postovima, pravljenje kava i ostalog dvosmislenog sto nema ama bas blage veze sa nijednom temom
obrisala si post, bez upozorenja, samo si napisala, tj. prvi tvoj PM upucen meni, citiram:
Obrisan post
--------------------------------------------------------------------------------
Bojim se da malo pobrkane kruške i jabuke, te da tvoj sadržaj tvog posta nije u skladu s temom. Hvala na razumjevanju!
Kraj citata.
ko, sta, kome, zasto, ..... ??
kakve kruske i jabuke, nismo na spravljanju zimnice
nemres mi se tak odnosit
kadija te sudi, kadija te tuzi ??
Pa dobro stari nije valjda da si toliko ljut!?
Cura je možda malo prenaglila, pokušala je držat red pa se malo zeznula, da joj malo bonusa! :)
da, ljut sam jel mi je bio post u temi
mali_panj mi je dao kazneni bod tamo, bez rijeci
kriv sam i posipam se pepelom
ali ovdje nepisem sto neznam i da to nije u temi
krivo mi je isto, sjde sto u nekim temama se prepucava, normalno, ali ne vidi sebe i svoje dvosmislene gluposti na vaznim i ozbiljnim temama
ne, to se ne brise !!!
Scandalous
02.03.2007, 21:00
Kao što je jerba rekao, pokušavam u cijeloj ovoj zbrci držati nekakav red ali uopće ne smatram da sam pogriješila. Brišem i samog Karabalića, pa se čovjek ne buni (s time da i ne dobije objašnjenje). Ono što vidim da nije u skladu s temom miče se i gotovo. Lijepo sam objasnila da i svi drugi moderatori i administratori vide što je obrisano i kad i ako pogriješim mogu ispraviti, stoga mi zaista nije jasno čemu si me uzeo na zub. Da li je zaista riječ o jednom obrisanom postu?
A nemoj biti tako "krut", ili ipak budi!:lol:
Ali budi kavalir i oprosti djevojci !
Obrisala je ona i svoje OT postove, kao što rekoh malo se valjda zaigrala!
Scandalous
02.03.2007, 21:03
da, ljut sam jel mi je bio post u temi
mali_panj mi je dao kazneni bod tamo, bez rijeci
kriv sam i posipam se pepelom
ali ovdje nepisem sto neznam i da to nije u temi
krivo mi je isto, sjde sto u nekim temama se prepucava, normalno, ali ne vidi sebe i svoje dvosmislene gluposti na vaznim i ozbiljnim temama
ne, to se ne brise !!!
I ja sam čovjek, forumašica i ja se mogu zaletiti, kao svi drugi... I mene se briše (ili se sama obrišem)...
A moje dvosmislene gluposti u ozbiljnim temama su sarkazam na sve... I najiskrenije mislim da se ne bi dovodilo u pitanje da nisam spola kojeg jesam... Uostalom, zar sam sama sebi odgovarala?
onda brisi svoju kavu i uzdahe, bespotrebne, u bitnim postovima
gledaj prvo sebe, preko 50 postova
one postove oko pomoci papirnate konfekcije, u svezi prekrsaja, svaka cast
ali kad je u pitanju greska, ili samovolja, na to cu upozorit i na istu bit ustrajan
za mene si ravnopravni clan kluba, ne zenski spol
gledan ovako, da skratim, ti si policajac koji sprovodi zakon, nisi ti zakon !!!!!!!!
Scandalous
02.03.2007, 21:08
onda brisi svoju kavu i uzdahe, bespotrebne, u bitnim postovima
gledaj prvo sebe, preko 50 postova
one postove oko pomoci papirnate konfekcije, u svezi prekrsaja, svaka cast
ali kad je u pitanju greska, ili samovolja, na to cu upozorit i na istu bit ustrajan
za mene si ravnopravni clan kluba, ne zenski spol
gledan ovako, da skratim, ti si policajac koji sprovodi zakon, nisi ti zakon !!!!!!!!
Pa obrisano je, ne razumijem o čemu govoriš? Uputi me na temu u kojoj se to nalazi...
Iva, nije to sarkazam, koristis svoj spol maksimalno, dok ostali ti gledaju kroz prste
evo primjer: jerba, pise da oprostim jel si zensko ??
opet ponavljam, ravnopravni si clan kluba, i sprovodi zakon, kako na sebi samoj, tako i na ostale
Scandalous
02.03.2007, 21:11
Iva, nije to sarkazam, koristis svoj spol maksimalno, dok ostali ti gledaju kroz prste
opet ponavljam, ravnopravni si clan kluba, i sprovodi zakon, kako na sebi samoj, tako i na ostale
A ja ponovo pitam-gdje to? Koliko ja znam, sve je obrisano...
Nisam ja rekao da joj oprostiš zato što je žensko, nego zato što si kavalir!:thumbsup:
BTW Malo manje žući nebi škodilo, ima je i previše zadnje vrijeme na forumu!:smile:
ovo mi je Vec malo glupavo, kako je moja kcerka znala reci, dok je bila manja !
kuda ove generacije idu da nemaju nikakog postovanja prema starijima
das im vlast i odmah namecu svoju volju, a svoje greske nevide
glavni admin, daj zakljucaj ovu nasu sramotu
Pa zato će i biti jebana:mraz:
Scandalous
02.03.2007, 23:33
Podržavam gdina Karabalića u potpunosti, a štovanom gospodinu udovoljavam u njegovoj želji te se topic ključa. Ukoliko se pokaže potreba topic također na njegovu želju ću i otključati a kontaktirati me može putem PM-a. Hvala.