View Full Version : Smajlovi
Moze jedna zamolba? Ako bi se mogli kod replya sa strane staviti smajlovi koji se najcesce koriste (lol, bye i dr.) umjesto ovih koji su sada, da ne moramo svaki put otvarati onaj prozorcic.
Hvala!
:laugh: :wallbash: :thumbdown: :wub: :notworthy: :bye1: :drool: :msn-wink: :driv_ing: :cool2: :punk: :naughty: :angry: :thumbsup: :smile:
Evo, ovo je moj prijedlog, slobodno me ispravite!
:fakju: :bee: :banned: :taz:
jel to ograničeno na 15 smajla ili...?
pa na to i mislim....a stavi bar 20...koje hoćeš....mislim one koji se najviše koriste
:laugh: :wallbash: :thumbdown: :wub: :notworthy: :bye1: :drool: :msn-wink: :driv_ing: :cool2: :punk: :naughty: :angry: :thumbsup: :smile:
Evo, ovo je moj prijedlog, slobodno me ispravite!
Potpisujem!
ps, s strane ih vidim 15tak, imho, izbacio bi ovog velikog :fakju: i stavio :fuyou_2: jer je manji i bolje se uklapa ili :censored: ali ako je ovo konacno, ok, jer je bitnije da budu na istom mjestu zato sto se covjek navikne pa trazenje u onoj hrpi zna bit nervirajuce.
Potpisujem!
ps, s strane ih vidim 15tak, imho, izbacio bi ovog velikog :fakju: i stavio :fuyou_2: jer je manji i bolje se uklapa ili :censored: ali ako je ovo konacno, ok, jer je bitnije da budu na istom mjestu zato sto se covjek navikne pa trazenje u onoj hrpi zna bit nervirajuce.
:fakju: :fakju: