Pozdrav!
U ovom topicu ću prezentirati ponudu suhomesnatih proizvoda, opis i slikice.
Svi proizvodi su napravljeni po staroj srijemskoj recepturi i tradiciji.
U pravljenju kobasica i kulena koristi se isključivo prirodna crijeva ili ukalupljena prirodna crijeva ( ne industrijska - plastična! )
sve ovo proizvodi i pravi moj punac koji je po struci mesar.
kako je on što se tiće mesa poprilični perfekcionist, sve je napravljeno i pripremljeno doista vrhunski i s velikom pažnjom.
pravimo za prodaju čvarke, slaninu, kobasice, kulenove seke, ravne kulenove i kulen u "kvrgavom crijevu"
nismo veliki proizvođaći jer godišnje obradimo samo par bravaca od 220kg i to je to.
naravno, kapacitet se uvijek može povećati ako se ukaže potreba.
sada slijede slike proizvoda koje smo imali ove godine čisto da vidite kako to izgleda.
znaći, slike pušnice koja ima tri kata i tri posebno odvojene prostorije koje su namijenjene za različite periode dimljenja ili sušenja mesa
Slanina, šunkica i bunceki.
Sve još sirovo i spremno za dimljenje
Kat iznad imamo kobasice i par kulenovih seka odnaprijed
Iznad njih imamo dio za kulene i kulenove seke
U drugom dijelu pušnice, drži se odimljeno meso koje se sada treba samo sušiti na zraku
Kad bude totalno suho onda idu u treću pušnicu tj ostavu s lokotom kao i prošle dvije
kako je sada kraj 6tog mjeseca, vrijeme je za kulen.
Kulen je ispao jako dobro., čak i bolje nego što sam mislio
Ljut je kao što i treba biti, a opet ništa ne iskače iz okusa pa da prevlada ono drugo.
prava slavonska delicija, ljuta i pikanta!
fotoaparat ne može prenjeti boju kakva je u živo,
tako da su ovo slikice tek toliko da vidite kako sada izgledaju.
na kraju, okus je i najbitniji, zar ne?
cijena kulena je 200kn/kg.
sve se važe digitalnom vagom i tako obračunava.
o cijenama ostalih proizvoda, sada nije potrebno pisati jer je njihovo vrijeme tek za Božić na dalje.
do sada sam poslao našem Interceptoru već par paketa od kobasica, slanina, čvaraka, rebara i danas kulena.
što se tiće kvalitete proizvoda i usluge, to će on iz vlastitog iskustva reći tj potvrditi.
što se tiće dostave, šaljem poštom ili mogu i osobno ako ste blizu Osijeka ili Vukovara.
Za dodatne informacije ovdje, na pm ili mob 095/805-0118.
Tibor

Reply With Quote