View Full Version : getriba za M62B44 iz 7-aka OGLAS IZ USLUGE
Moj meha ima 4.4L motor iz sedmice i treba getribu da napravi kemiju u kocku ( detalji projekta ostaju tajna :msn-wink: :burnrubber: ) i kolko veli paše od 3.0, 4.0 i 4.4 pa ako znate koga da ima getribu po mogucnosti manualnu nek napise broj i cijenu kolko bi se otprilike trazilo za tak nekaj..
moguca i konpenzacija neka, ima se kocki, dijelova itd...
Ako nije bed stavite i na druge forume..
ja sam platio 400e manualni mjenjač sa 5 brzina,sa komplet kvačilom i zamašnjakom,a sa 6 brzina je malo skuplji...
Od 4.0 mu ne paše, 5-brzinska od M62 3.5 bi mogla pasati.
E sad o tome bi se dalo o tome dal pase ili ne, ja sam napisao M62, mozda je stariji tip motora il kaj, ne kuzim se bas u seriju sedam. Rekel mi je da ide cak i od 3.0 jer su motori potpuno isti V8 samo je radni obujam veci..
A zna ko dal ima koj 7-er za raskupusat?
Interceptor
16-07-11, 17:04
E sad o tome bi se dalo o tome dal pase ili ne, ja sam napisao M62, mozda je stariji tip motora il kaj, ne kuzim se bas u seriju sedam. Rekel mi je da ide cak i od 3.0 jer su motori potpuno isti V8 samo je radni obujam veci..
Pasu fizicki getribe, moze se nakalemit na motor, no razlika je u tome koliki okretni moment getriba podnosi, zato ce ona od 3.0 vise patit na 4.4 motoru i manje trajat, pogotovo ako se agresivno vozi.
E34 530i - Getrag S5D 310Z
E34 540i - Getrag S6S 420G
E39 535i - Getrag S5D 320Z
E39 540i - Getrag S6S 420G
Ovaj drugi broj je maksimalni okretni moment motora u Nm koji se preporuca za uparivanje s getribom.
Jep, logicna stvar. Josda koja s dizla pase mislim da bi to bil WIN. Mažena nebu ziher, ak nabavi getribu masina ide u kocku al ne pod prednju haubu :) I sparana nebu ziher :punk: