PDA

View Full Version : T: Posao

antezrilich
06-07-11, 09:11
Evo ljudi,došlo je do nekih komplikacija,tražim posao.... Strojobravar sam po struci,radim bravariju 6 godina,samostalan,pouzdan,kvalitetetan... varim CO2 argon i elektro. Imam vozačku B kategorije, znači može i neki vozač,dostavljač,bilo što (osim pizza boy-a). Znanje engleskog jezika 4/5. rad na računalima poznajem dobro (instalacija OS, brzo tipkanje,tako nešto).NEMAM facebook,nema straha od zabušavanja. Može i održavanje strojeva,i to znam...to je zapravo bit strojobravarije...

može na mob 091 44 34 544 Zagreb,naravno. Ako netko nešto ima,javite...

jole46
06-07-11, 09:29
E moj Zrile i tebe je snasla sudbina 400000 Hrvata. Ajd raspitat cu se ja kod par gradjevinara

antezrilich
06-07-11, 11:03
hvala.ma nije sudbina,ne možeš miješat obitelj i posao...kad treba bit tata,onda je šef a kad treba bit šef onda je tata...Ajde diži se!! a onda je ajde izmakni se,nek oni nose....i uvijek tako... ja više tako ne mogu radit.svaki posao je stresan,al ovo je previše...

UFO_st
06-07-11, 13:28
hvala.ma nije sudbina,ne možeš miješat obitelj i posao...kad treba bit tata,onda je šef a kad treba bit šef onda je tata...Ajde diži se!! a onda je ajde izmakni se,nek oni nose....i uvijek tako... ja više tako ne mogu radit.svaki posao je stresan,al ovo je previše...
5-6 godina sam trpio takve stvari........uzas.....nikad zadovoljan sa poslom......ovako i je najbolje

puno srece ti zelim:msn-wink::msn-wink:

ttcro
06-07-11, 13:47
Vidis da si blize mozda bi mogli nesto zajedno, razmisljam o jednom poslu sa brodovima... i ja sam dao otkaz prije 2-3 tjedna pa moram nesto smislit

antezrilich
17-05-12, 19:23
mali refresh.... sad nisu komplikacije gore navedene,nego manjak posla,stala građevina, kredit se naplaćuje... tražim posao vozač,bravar, skladištar... nešto tako.... završio sam srednju školu za industrijskog bravara,tzv. strojobravara... imam B kategoriju, radnog staža od 2006. godine kao bravar.... pls help... 092 304 3948