PDA

View Full Version : Polupani 328 e36

Vili
15-09-08, 17:32
Slučajno naletio, kaže da je auto u Osjeku, ako koga zanima
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=58840939&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=14&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=PETROL&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1

goran
15-09-08, 19:11
da sam ja Brklja ovo bi vec bilo u mom dvoristu...

Interceptor
15-09-08, 19:16
da sam ja Brklja ovo bi vec bilo u mom dvoristu...

Da, ali Brklja ce radije potrosit pare na felge, branik i jos milijun kozmetickih detalja :laugh:

Big D
15-09-08, 19:35
Hm, sportski kožni sicevi su isto fini kozmetički detalj :pimp:

Brklja
15-09-08, 19:38
Šta će mi ovo, to mi jedino nije jasno?

edit: aha da siceva se nisam ni sjetio... vidiš vidiš!

edit2: ja pol onog oglasa ne razumijem. Znači auto je u OS, a odakle je vlasnik? Šta da zovem ovog švabu, a pitaj Boga dal on zna Hrvatski jer ja dojčlandski ne znam :D Poslat ću mu PM :D

Z4 M
15-09-08, 19:48
Hm, sportski kožni sicevi su isto fini kozmetički detalj :pimp:

Brzim pregledom primjecujem i crnu oblogu krova. :)

edit2: ja pol onog oglasa ne razumijem. Znači auto je u OS, a odakle je vlasnik? Šta da zovem ovog švabu, a pitaj Boga dal on zna Hrvatski jer ja dojčlandski ne znam :D Poslat ću mu PM :D

A vlasnik je ocito Hrvat koji zivi u Njemackoj ili je Nijemac. Ali je iz Njemacke. :D
Auto ima puno novih dijelova... ak te zanima kojih, cemo da prevedemo...

Interceptor
15-09-08, 20:03
Šta će mi ovo, to mi jedino nije jasno?

Kako zasto? Motor? Sicevi? Gewinde? Vjerojatno ima jos pokoji zanimljiv detalj...

Brklja
15-09-08, 20:24
Kako zasto? Motor? Sicevi? Gewinde? Vjerojatno ima jos pokoji zanimljiv detalj...

E hebote to kad ne razumijem ništa šta tamo piše.

Aj Pero prevedi oglas, hvala :)

sicevi su, bar na slici, u odličnom stanju.. motor mi je prevelik zalogaj, a gewinde pojma neam ni kakve ima jer niš ne razumijem :punish2[1]:

Z4 M
15-09-08, 20:38
E hebote to kad ne razumijem ništa šta tamo piše.

Aj Pero prevedi oglas, hvala :)

sicevi su, bar na slici, u odličnom stanju.. motor mi je prevelik zalogaj, a gewinde pojma neam ni kakve ima jer niš ne razumijem :punish2[1]:

S tim da bi osim koznih siceva uzeo naravno i bijele kozne tapecirunge na vratima i onda bi dobio crno-bijeli interijer (ovaj je crno-sivo-bijeli) za koji mi se cini da BMW nije nudio bez Individual odjela. Mislim da ima i srednje veliki BC.

Znaci osim sto se radi o hellrot 328i coupeu za 2.500 € sto je cijena za pregovaranje... ovo je sljedece:

Auto je bio registriran u Njemackoj, dakle EU. Stoji u Hrvatskoj/Osijek. Ako ima interesa, mogao bi biti dopremljen i u Njemacku. 2. vlasnik, motor radi vrlo dobro, M3 E46 prednji spojler, neke lepezaste cijevi od M3, M3 katalizator, xenoni od Helle, gewinde, alu strut bar prednji, grijani i elektricno pokretani vanjski retrovizori, peraci farova. Original BMW bocni dio (ono sa slike kaj treba popravit) koji vrijedi 500 € je gratis u cijeni. Prije 1000 km novo: vjetrobransko staklo, klima napunjena, amortizeri, nekakva 4 domlagera, kuplung, 2x lambda sonde, racuni prilozeni. Auto nije za voznju. Interesenti iz Slovenije, Mađarske i drugi EU zemalja pokraj Hrvatske...

Brklja
15-09-08, 20:54
znači moram zvat švabu na onaj broj telefona, ako ne zna Hrvatski ništa od siceva :)

Pošto će ga vjerojatno prodavat tak razjebanog možda mu paše da mu dam svoje siceve + tapecirunge na vratima + nešto love.. Jer opet ga može prodat za istu lovu.

p.s. kolko vrijede ti sicevi? Tj kolko da doplatim uz svoje? ako pristane, naravno..

Spin
15-09-08, 21:02
S obzirom na oglas nekako mi se cini da mu ga se ne da prodavat dio po dio,ali svejedno,ako ces ga vec kontaktirati,molim te pitaj ga i za farove i prednji branik koja je cifra.

Vili
15-09-08, 21:31
Tko se usreću, duguje mi klopu i piće!

Spin
15-09-08, 21:31
Btw,shteta sta nije na nase table,ovo bi za jos cca 1000 eura mogao biti ponajbolji E36 na forumu :pimp:

Brklja
15-09-08, 21:35
haha.

pa nisam rekao da bi ga prodavao u dijelove nego bi ja uzeo njegove siceve, dao mu svoje i nadoplatio. Tako da bi opet imao siceve i može prodat "komplet" auto.

zvat ću sutra pa ti javim.

spinjola mogli bi uzet cijeli auto, tebi treba 6cyl, meni ostatak itd.. haha

e da i kako vidim prednji branik je od e46, šta će ti to?

Spin
15-09-08, 21:40
Iskreno,nisam pogleda slike bas kako treba,samo sam procitao z4m-ov prevod,i vidim M branik :laugh:
Nix onda za E46.
A i sad vidim da pise Hella xenon...svaka cast Helli,ali ako nije obicni stock far,ekstremno mi je ruzan;

http://www.intercare-trading.com/images/1213580.jpg

Brklja
15-09-08, 22:11
neam pojma, možda da zamolimo nekog iz OS da ga ode pogledat :) ko zna i u kakvom stanju su sicevi (na slikama je ok..)

Ivor
15-09-08, 22:14
kupi celi auto, sve kaj je bolje nego na tvom si stavi a ostalo prodaj! imaš 328 s getribom, interijer i masu jos pizdarija, a velik dio mozes dalje rijesit da si refundiras troskove...

Z4 M
15-09-08, 22:44
neam pojma, možda da zamolimo nekog iz OS da ga ode pogledat :) ko zna i u kakvom stanju su sicevi (na slikama je ok..)

Da, nikako to kupovati na slijepo jer su slike male i eventualne rasporotine se tesko vide. Uostalom, dio sica koji uglavnom najvise nastrada i zna na tim koznim biti i doslovce poderan se ne vidi - lijevi bocni oslonac u predjelu guzice :D

Brklja
15-09-08, 22:49
hehe hvala Pero.

@ivor: neda mi se tolko kemijat (prebacivanje motora), fakat me ne zanima. eventualno bi od ovog pokupio siceve i to je to.. Ništa mom ne fali :)

Interceptor
15-09-08, 22:59
@ivor: neda mi se tolko kemijat (prebacivanje motora), fakat me ne zanima. eventualno bi od ovog pokupio siceve i to je to.. Ništa mom ne fali :)

Nema tu kemijanja. Motor je direktni swap. Instalacija ostaje ista, samo se ECU usteka drugi. Prosto ko pasulj.

sinalko
15-09-08, 23:00
ajd ako ga budeš zvao pitaj gdje je auto točno i kako šta,

iako mislim da znam koji je to auto i mislim da je to riješeno, odnosno raščerupano, a sicevi su ošli za faking 150€ :no:

kažem ako je to taj na koji mislim

Brklja
15-09-08, 23:01
zvat ću sutra pa ću pitat.. Ti buš išao vidjet auto ako nije prodan :)

javim ujutro

sinalko
15-09-08, 23:02
zvat ću sutra pa ću pitat.. Ti buš išao vidjet auto ako nije prodan :)

javim ujutro

off kors drug :msn-wink:

Brklja
15-09-08, 23:02
Nema tu kemijanja. Motor je direktni swap. Instalacija ostaje ista, samo se ECU usteka drugi. Prosto ko pasulj.

a ko zna u kakvom je stanju.. ne fali ništa mome, kad dobije usis/ispuh/remap još bolje :flex:

ugl ako ću išta uzet bit će sicevi, ako će dat.. hvala Villi

5TOLE
15-09-08, 23:14
Daj meni motor znas da je velicina bitna :)

Ako pase u IS-a >>

Interceptor
15-09-08, 23:27
a ko zna u kakvom je stanju.. ne fali ništa mome, kad dobije usis/ispuh/remap još bolje :flex:

To se tako ne radi. Uvijek se uzme najjaci motor iz serije pa se onda njega turpija. Radit remap na tvom motoru je suludo. Swapni 2.8 i onda se s time igraj. Ovaj auto iz oglasa ionako vec ima ispusne grane, katalizator i straznji lonac od M3. Znaci ispuh od M3, 2.8 motor, 2.5 usisna i remap = cca. 230 KS. :punk:

marino
15-09-08, 23:54
Dobro, jel netko zvao za ovaj auto?Jel netko iz osijeka ima kakav info?

Brklja
16-09-08, 09:08
zvao sam ga ja sada i tip ga prodaje jedino cijelog (neće siceve + nadoplate i slično).

Ugl on je u njemačkoj, bio je ovdje u HR i razbio ga pa ga je ostavio bratu da ga proda..

Kaže da mu se brat ne javlja na mobitel (tako nešto) ali da se auto može pogledat u Osijeku:

Ulica Ivana Mažuranića 47
Višnjevac - Osijek

Brat mu se zove BABIĆ IVAN pa njega treba tražit kad se dođe pogledat auto..

Eto to je sav info! Jel neko zainteresiran da ga raskupusamo :)

BMW320i
16-09-08, 09:49
Taj auto i treba uzeti cijeli jer te tako izadje u biti naj jeftinije.. dosta dijelova se moze iskoristiti za upgrade a isto tako dosta se proda sta tvojih orginalnih sta sa auta..

2.8i hmmm to je najveci upgrade koji bi ti se i desio na autu a dosta si toga uradio..

Brklja
16-09-08, 09:55
Taj auto i treba uzeti cijeli jer te tako izadje u biti naj jeftinije.. dosta dijelova se moze iskoristiti za upgrade a isto tako dosta se proda sta tvojih orginalnih sta sa auta..

2.8i hmmm to je najveci upgrade koji bi ti se i desio na autu a dosta si toga uradio..

stvarno mi se neda stavljat mačka u vreči jer pitaj Boga kakav je, a moj motor je provjereno zdrav :) (hebem mu mamu već 20 000km i ništa :jelen: ). pa prebacivat još i plinsku instalaciju pa ovo ono..

e da, a ni 2500e nemam :to_become_senile[1]

Spin
16-09-08, 10:05
Slazem se s Brkljom.
Da mu je motor na izdisaju,odma,sad odma,ali ic na drugi,za koji nema blage sta di i kako,u autu koji koristi svaki dan....

Gledam bas oglas...osim gewindi,meni nista drugo ne igra.
Shteta.

Brklja
16-09-08, 10:24
Evo pričao sam sa mehaničarom, kaže on da na autu vrijedi gewinde i sicevi (cca 800e se može dobit za to) + mašina sa getribom oko 1500e..

Osim toga ostane mu luftmengemesser, par pizdarija kojih tako i tako ima pun kufer (satova, ladica, polica, hauba, blatobrana).. Ne isplati se jednostavno. I kaže da je to dosta novaca za taj auto.

E i još jedna stvar, za dovuć ga iz OS do ZG opet treba 300-400e, pa nek te murja ulovi da šlepaš, pa carinski prekršaj pa ovo ono... ne isplati se uopće zajebavat s tim.

tip neće prodat samo siceve i oplate vrata, ko mu je kriv :)

Brklja
16-09-08, 19:28
mislim da ni od gewindi ništa na ovom autu, pogle zadnji lijevi kotač.. ta je špageta sigurno

Ivor
20-09-08, 14:46
Ako ga samo šlepaš mislim da nije carinski prekršaj, prekršaj je ako ga voziš...a i to čujem iz pouzdanih izvora da se tolerira do 3x, bilježi se to...jel kaj, odeš u D, slupaš auto, uzmeš u Minkenu u rent-a-car-u drugi i dodješ u HR i kaj onda si u carinskom prekršaju :S

Brklja
20-09-08, 17:56
jel kaj, odeš u D, slupaš auto, uzmeš u Minkenu u rent-a-car-u drugi i dodješ u HR i kaj onda si u carinskom prekršaju :S

predpostavljam da dobiješ potvrdu za izlazak iz države ili nešto..

Al briga me ne namjeravam ovo ni uzimat :bye1: