View Full Version : Polupani 328 e36
Slučajno naletio, kaže da je auto u Osjeku, ako koga zanima
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=58840939&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=14&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=PETROL&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1
da sam ja Brklja ovo bi vec bilo u mom dvoristu...
Interceptor
15-09-08, 19:16
da sam ja Brklja ovo bi vec bilo u mom dvoristu...
Da, ali Brklja ce radije potrosit pare na felge, branik i jos milijun kozmetickih detalja :laugh:
Hm, sportski kožni sicevi su isto fini kozmetički detalj :pimp:
Šta će mi ovo, to mi jedino nije jasno?
edit: aha da siceva se nisam ni sjetio... vidiš vidiš!
edit2: ja pol onog oglasa ne razumijem. Znači auto je u OS, a odakle je vlasnik? Šta da zovem ovog švabu, a pitaj Boga dal on zna Hrvatski jer ja dojčlandski ne znam :D Poslat ću mu PM :D
Hm, sportski kožni sicevi su isto fini kozmetički detalj :pimp:
Brzim pregledom primjecujem i crnu oblogu krova. :)
edit2: ja pol onog oglasa ne razumijem. Znači auto je u OS, a odakle je vlasnik? Šta da zovem ovog švabu, a pitaj Boga dal on zna Hrvatski jer ja dojčlandski ne znam :D Poslat ću mu PM :D
A vlasnik je ocito Hrvat koji zivi u Njemackoj ili je Nijemac. Ali je iz Njemacke. :D
Auto ima puno novih dijelova... ak te zanima kojih, cemo da prevedemo...
Interceptor
15-09-08, 20:03
Šta će mi ovo, to mi jedino nije jasno?
Kako zasto? Motor? Sicevi? Gewinde? Vjerojatno ima jos pokoji zanimljiv detalj...
Kako zasto? Motor? Sicevi? Gewinde? Vjerojatno ima jos pokoji zanimljiv detalj...
E hebote to kad ne razumijem ništa šta tamo piše.
Aj Pero prevedi oglas, hvala :)
sicevi su, bar na slici, u odličnom stanju.. motor mi je prevelik zalogaj, a gewinde pojma neam ni kakve ima jer niš ne razumijem :punish2[1]:
E hebote to kad ne razumijem ništa šta tamo piše.
Aj Pero prevedi oglas, hvala :)
sicevi su, bar na slici, u odličnom stanju.. motor mi je prevelik zalogaj, a gewinde pojma neam ni kakve ima jer niš ne razumijem :punish2[1]:
S tim da bi osim koznih siceva uzeo naravno i bijele kozne tapecirunge na vratima i onda bi dobio crno-bijeli interijer (ovaj je crno-sivo-bijeli) za koji mi se cini da BMW nije nudio bez Individual odjela. Mislim da ima i srednje veliki BC.
Znaci osim sto se radi o hellrot 328i coupeu za 2.500 € sto je cijena za pregovaranje... ovo je sljedece:
Auto je bio registriran u Njemackoj, dakle EU. Stoji u Hrvatskoj/Osijek. Ako ima interesa, mogao bi biti dopremljen i u Njemacku. 2. vlasnik, motor radi vrlo dobro, M3 E46 prednji spojler, neke lepezaste cijevi od M3, M3 katalizator, xenoni od Helle, gewinde, alu strut bar prednji, grijani i elektricno pokretani vanjski retrovizori, peraci farova. Original BMW bocni dio (ono sa slike kaj treba popravit) koji vrijedi 500 € je gratis u cijeni. Prije 1000 km novo: vjetrobransko staklo, klima napunjena, amortizeri, nekakva 4 domlagera, kuplung, 2x lambda sonde, racuni prilozeni. Auto nije za voznju. Interesenti iz Slovenije, Mađarske i drugi EU zemalja pokraj Hrvatske...
znači moram zvat švabu na onaj broj telefona, ako ne zna Hrvatski ništa od siceva :)
Pošto će ga vjerojatno prodavat tak razjebanog možda mu paše da mu dam svoje siceve + tapecirunge na vratima + nešto love.. Jer opet ga može prodat za istu lovu.
p.s. kolko vrijede ti sicevi? Tj kolko da doplatim uz svoje? ako pristane, naravno..
S obzirom na oglas nekako mi se cini da mu ga se ne da prodavat dio po dio,ali svejedno,ako ces ga vec kontaktirati,molim te pitaj ga i za farove i prednji branik koja je cifra.
Tko se usreću, duguje mi klopu i piće!
Btw,shteta sta nije na nase table,ovo bi za jos cca 1000 eura mogao biti ponajbolji E36 na forumu :pimp:
haha.
pa nisam rekao da bi ga prodavao u dijelove nego bi ja uzeo njegove siceve, dao mu svoje i nadoplatio. Tako da bi opet imao siceve i može prodat "komplet" auto.
zvat ću sutra pa ti javim.
spinjola mogli bi uzet cijeli auto, tebi treba 6cyl, meni ostatak itd.. haha
e da i kako vidim prednji branik je od e46, šta će ti to?
Iskreno,nisam pogleda slike bas kako treba,samo sam procitao z4m-ov prevod,i vidim M branik :laugh:
Nix onda za E46.
A i sad vidim da pise Hella xenon...svaka cast Helli,ali ako nije obicni stock far,ekstremno mi je ruzan;
http://www.intercare-trading.com/images/1213580.jpg
neam pojma, možda da zamolimo nekog iz OS da ga ode pogledat :) ko zna i u kakvom stanju su sicevi (na slikama je ok..)
kupi celi auto, sve kaj je bolje nego na tvom si stavi a ostalo prodaj! imaš 328 s getribom, interijer i masu jos pizdarija, a velik dio mozes dalje rijesit da si refundiras troskove...
neam pojma, možda da zamolimo nekog iz OS da ga ode pogledat :) ko zna i u kakvom stanju su sicevi (na slikama je ok..)
Da, nikako to kupovati na slijepo jer su slike male i eventualne rasporotine se tesko vide. Uostalom, dio sica koji uglavnom najvise nastrada i zna na tim koznim biti i doslovce poderan se ne vidi - lijevi bocni oslonac u predjelu guzice :D
hehe hvala Pero.
@ivor: neda mi se tolko kemijat (prebacivanje motora), fakat me ne zanima. eventualno bi od ovog pokupio siceve i to je to.. Ništa mom ne fali :)
Interceptor
15-09-08, 22:59
@ivor: neda mi se tolko kemijat (prebacivanje motora), fakat me ne zanima. eventualno bi od ovog pokupio siceve i to je to.. Ništa mom ne fali :)
Nema tu kemijanja. Motor je direktni swap. Instalacija ostaje ista, samo se ECU usteka drugi. Prosto ko pasulj.
ajd ako ga budeš zvao pitaj gdje je auto točno i kako šta,
iako mislim da znam koji je to auto i mislim da je to riješeno, odnosno raščerupano, a sicevi su ošli za faking 150€ :no:
kažem ako je to taj na koji mislim
zvat ću sutra pa ću pitat.. Ti buš išao vidjet auto ako nije prodan :)
javim ujutro
zvat ću sutra pa ću pitat.. Ti buš išao vidjet auto ako nije prodan :)
javim ujutro
off kors drug :msn-wink:
Nema tu kemijanja. Motor je direktni swap. Instalacija ostaje ista, samo se ECU usteka drugi. Prosto ko pasulj.
a ko zna u kakvom je stanju.. ne fali ništa mome, kad dobije usis/ispuh/remap još bolje :flex:
ugl ako ću išta uzet bit će sicevi, ako će dat.. hvala Villi
Daj meni motor znas da je velicina bitna :)
Ako pase u IS-a >>
Interceptor
15-09-08, 23:27
a ko zna u kakvom je stanju.. ne fali ništa mome, kad dobije usis/ispuh/remap još bolje :flex:
To se tako ne radi. Uvijek se uzme najjaci motor iz serije pa se onda njega turpija. Radit remap na tvom motoru je suludo. Swapni 2.8 i onda se s time igraj. Ovaj auto iz oglasa ionako vec ima ispusne grane, katalizator i straznji lonac od M3. Znaci ispuh od M3, 2.8 motor, 2.5 usisna i remap = cca. 230 KS. :punk:
Dobro, jel netko zvao za ovaj auto?Jel netko iz osijeka ima kakav info?
zvao sam ga ja sada i tip ga prodaje jedino cijelog (neće siceve + nadoplate i slično).
Ugl on je u njemačkoj, bio je ovdje u HR i razbio ga pa ga je ostavio bratu da ga proda..
Kaže da mu se brat ne javlja na mobitel (tako nešto) ali da se auto može pogledat u Osijeku:
Ulica Ivana Mažuranića 47
Višnjevac - Osijek
Brat mu se zove BABIĆ IVAN pa njega treba tražit kad se dođe pogledat auto..
Eto to je sav info! Jel neko zainteresiran da ga raskupusamo :)
Taj auto i treba uzeti cijeli jer te tako izadje u biti naj jeftinije.. dosta dijelova se moze iskoristiti za upgrade a isto tako dosta se proda sta tvojih orginalnih sta sa auta..
2.8i hmmm to je najveci upgrade koji bi ti se i desio na autu a dosta si toga uradio..
Taj auto i treba uzeti cijeli jer te tako izadje u biti naj jeftinije.. dosta dijelova se moze iskoristiti za upgrade a isto tako dosta se proda sta tvojih orginalnih sta sa auta..
2.8i hmmm to je najveci upgrade koji bi ti se i desio na autu a dosta si toga uradio..
stvarno mi se neda stavljat mačka u vreči jer pitaj Boga kakav je, a moj motor je provjereno zdrav :) (hebem mu mamu već 20 000km i ništa :jelen: ). pa prebacivat još i plinsku instalaciju pa ovo ono..
e da, a ni 2500e nemam :to_become_senile[1]
Slazem se s Brkljom.
Da mu je motor na izdisaju,odma,sad odma,ali ic na drugi,za koji nema blage sta di i kako,u autu koji koristi svaki dan....
Gledam bas oglas...osim gewindi,meni nista drugo ne igra.
Shteta.
Evo pričao sam sa mehaničarom, kaže on da na autu vrijedi gewinde i sicevi (cca 800e se može dobit za to) + mašina sa getribom oko 1500e..
Osim toga ostane mu luftmengemesser, par pizdarija kojih tako i tako ima pun kufer (satova, ladica, polica, hauba, blatobrana).. Ne isplati se jednostavno. I kaže da je to dosta novaca za taj auto.
E i još jedna stvar, za dovuć ga iz OS do ZG opet treba 300-400e, pa nek te murja ulovi da šlepaš, pa carinski prekršaj pa ovo ono... ne isplati se uopće zajebavat s tim.
tip neće prodat samo siceve i oplate vrata, ko mu je kriv :)
mislim da ni od gewindi ništa na ovom autu, pogle zadnji lijevi kotač.. ta je špageta sigurno
Ako ga samo šlepaš mislim da nije carinski prekršaj, prekršaj je ako ga voziš...a i to čujem iz pouzdanih izvora da se tolerira do 3x, bilježi se to...jel kaj, odeš u D, slupaš auto, uzmeš u Minkenu u rent-a-car-u drugi i dodješ u HR i kaj onda si u carinskom prekršaju :S
jel kaj, odeš u D, slupaš auto, uzmeš u Minkenu u rent-a-car-u drugi i dodješ u HR i kaj onda si u carinskom prekršaju :S
predpostavljam da dobiješ potvrdu za izlazak iz države ili nešto..
Al briga me ne namjeravam ovo ni uzimat :bye1: