View Full Version : Opel Astra jägermeister edition
Dakle neki od vas vec znaju o cemu se radi. Moja paklena naranca. Opel Astra G classic karavan 2006.godina 1.7 cdti 75 konja + ja = 76 konja. Auto nije nista posebno osim narancaste boje. Slike uskoro
BMW_Motorsport
26-05-11, 18:05
sad kad modelatori napisu. Forum privremeno zatvoren zbog radova. svi ce znat da rade limariju joletu na adamu :laugh:
Jole, a kaj nije to roza boja??:laugh::laugh::laugh::laugh:
Jole, a kaj nije to roza boja??:laugh::laugh::laugh::laugh:
Znas da me stvarno muce boje,pa i za tvoj auto sam mislio da je srebrni:laugh:
Dečki, da vi vidite kak Paklena Naranđa ide.... Nikad ne bih rekao da ima 75 konja :eek1:
Dečki, da vi vidite kak Paklena Naranđa ide.... Nikad ne bih rekao da ima 75 konja :eek1:
Ide,ide. Cak se i Ian ne usudi utrkivat a ima duplo jaci auto :msn-wink:
Ide,ide. Cak se i Ian ne usudi utrkivat a ima duplo jaci auto :msn-wink:
Ma di, znam samo da ima IS-a :laugh: :msn-wink:
Ma di, znam samo da ima IS-a :laugh: :msn-wink:
U papirima je 140 konja:laugh:
domagoj_e30
28-05-11, 13:23
Vidio sam jučer taj auto, nisam očekivao da je tolko kričava boja, mislim da je stari vozio. Btw jel bmw još kod tebe ili su novog vlasnika slikali kod tifona?
Vidio sam jučer taj auto, nisam očekivao da je tolko kričava boja, mislim da je stari vozio. Btw jel bmw još kod tebe ili su novog vlasnika slikali kod tifona?
Bmw je kod mene i vise se ne prodaje :) neki dan ga je stari vozio jer sam ja bio s astrom u slavoniji tak da su vjerovatno njega zaustavili
I na plotu je pisalo pichka pa se jedan našpranjil:msn-wink:
ali to su ti oni pothranjeni lipicaneri iz srbije ....kad zbrojis i oduzmes i ja imam 100 konja pod 'aubom +ja
ali to su ti oni pothranjeni lipicaneri iz srbije ....kad zbrojis i oduzmes i ja imam 100 konja pod 'aubom +ja
nezna se dal vrijedi vise tih 100 ili ti kao konjina :bleh: