PDA

View Full Version : P: E28 528i

Arny
15-09-08, 03:00
Dakle prodajem auto iz avatara, presao na E34...

528i iz 1984, E28, na celeru cca. 275000 (nema veze sa stvarnoscu, celer mijenjan)
motor M30B28, 2788 cm^3, 184 KS / 135 kW

Odrzavan redovito, mehanika u dobrom stanju. Prije cca. 20tkm temeljito uredjen prednji ovjes (oba para novih ramena, par amortizera). Nedavno promijenjena razvodna kapa s rotorom, svjecice, kabeli, i sva crijeva na usisu. Motor savrseno prolazi eko-test, trosi vrlo malo ulja. Radi dobro, miran na leru i dobro vuce; ipak kao kod mnogih M30 motora, gumice ventila i klackalice pokazuju znakove trosenja i bilo bi ih dobro zamijeniti. Limarija vapi za pituravanjem, registracija istekla.

Od opreme ima servo volan, ABS, el. šiber, prednje el. podizace, retrovizori s el. namjestanjem i grijanjem, board computer (BC2), straznji nasloni za glavu. Sicevi su iz E32. Imam također i klimu u dijelovima koju nisam stigao ugraditi, dajem i nju ako neko ima volje za to.

Cijena cca. 1000 EUR.

Slike cu dodat kasnije, za sada ima - avatar i ovaj thread (http://www.bmwautoklub.hr/forum/showthread.php?p=13785).

Pitanja, a mozda i ponude, na PM ili 091/5279639

Arny
07-01-10, 14:13
Auto je bio kaparan i trebao je vec bit prodan, ali izgleda da je kupcu propala financijska konstrukcija, pa ga izgleda vracam u prodaju...

Galerija slika ovdje (http://go.to/arny/BMW/E28-528i)

emil
07-01-10, 14:19
jaooj kume pa to hidrauliku za kočnice ima...:to_become_senile[1]

Arny
07-01-10, 14:46
Ima, kočnice su na hidropumpu od serva i "bombu" ala Citroen :)

Usput, nemojte se grozit kako je prljav na slikama, nakupilo se prasine na njemu otkad je ostao bez tablica ;)

Ivor
07-01-10, 15:33
Jel prolazi tehnički?

Arny
07-01-10, 16:21
Trebalo bi mu promijenit sajlu ručne, onda prolazi. Motoru je zadnji ekotest bio savršen, prednja ramena i amortizeri su praktički novi, problema ni s ostatkom mehanike nema...

Zein
08-01-10, 09:17
Not bad samo steta kaj je talijan

Arny
08-01-10, 09:53
Not bad samo steta kaj je talijan

Heheh, nije talijan, originalni je švabo! Prvi vlasnik ga je kupio novog u Njemačkoj i dovezao 1985. u Zadar koliko mi je poznato...
Ima talijanske blatobrane jer sam mu ih nekoć zamijenio dijelovima s talijana... :bag:

Zein
08-01-10, 10:01
Heheh, nije talijan, originalni je švabo! Prvi vlasnik ga je kupio novog u Njemačkoj i dovezao 1985. u Zadar koliko mi je poznato...
Ima talijanske blatobrane jer sam mu ih nekoć zamijenio dijelovima s talijana... :bag:

ALSO

Vidim puno gresaka na autu i nemoj se ljutit ili uvrjedit ali realna cjena ti je oko 4000kn.

Desna vrata su lupljena,mulde ti hrdaju,a i sam si rekao gumice ventila i klackalice.

Tapicirunzi su pa,pa

Odvojio ti se krov kod vozaceve strane

Vezni lim je popigan,

Nista osobno ipak je to auto star 2x.g ali jebiga moj izgleda bolje a dobio sam ga za 40L loz ulja

Arny
08-01-10, 10:10
Cijena je naravno podložna dogovoru i može prilično ić dolje, al 4000 mi je ipak premalo s obzirom koliko sam uložio u druge stvari na autu. Samo zadnja revizija prednjeg ovjesa prije cca. 15000 koštala me više od toga! Što se vrata itd. tiče, voljan sam nabavit ta vrata i oba prednja blatobrana, uračunato u cijenu koju dogovorim s kupcem.

Zein
08-01-10, 10:20
Cijena je naravno podložna dogovoru i može prilično ić dolje, al 4000 mi je ipak premalo s obzirom koliko sam uložio u druge stvari na autu. Samo zadnja revizija prednjeg ovjesa prije cca. 15000 koštala me više od toga! Što se vrata itd. tiče, voljan sam nabavit ta vrata i oba prednja blatobrana, uračunato u cijenu koju dogovorim s kupcem.

Ma kuzim ja tebe.

Ja sam stuko vec 1200kn u motor za koji mogu dobit mozda 1400kn i naravski da ga nedam.

Sto se mene tice svaki E28 je zlata vrjedan

Arny
08-01-10, 10:29
Tapicirunzi su pa,pa

Štof je ok, ništa nije poderano u autu. Jedino se odlijepilo od oplata na par mjesta, a nije baš neko čudo da nakon 20+ godina ljepil popusti :)

Odvojio ti se krov kod vozaceve strane

Nije! Tapecirung krova je kao nov. Možda si to greškom promislio zbog kedera vozačkih vrata koji nije baš najbolji pa stoji onako...

Vezni lim je popigan,

"Popigan"?

Nista osobno ipak je to auto star 2x.g ali jebiga moj izgleda bolje a dobio sam ga za 40L loz ulja

Ne znam u kakvom je stanju tvoj E28, ali s obzirom na stanje mehanike i ono što je u auto uloženo, mislim da ovaj auto vrijedi nešto i da bi ga se vrlo brzo i lako dalo uredit da bude skroz dobar. Ja bih to sam najradje učinio, al ne mogu sebi priuštit dvije skupe registracije i smanjeni popust osiguranja, a nemam gdje čuvat auto kad ga uredim osim na ulici, a ne bih ga vozio svaki dan...

Nemoj se ni ti ljutit, ali zašto si se uhvatio slika pa pljuješ po autu, a ne namjeravaš ga ni kupovat? Ako te zanima kakav je auto, dođi i pregledaj ga uživo pa ću rado prihvatit kritike!

Zein
08-01-10, 10:38
Štof je ok, ništa nije poderano u autu. Jedino se odlijepilo od oplata na par mjesta, a nije baš neko čudo da nakon 20+ godina ljepil popusti :)

Nije! Tapecirung krova je kao nov. Možda si to greškom promislio zbog kedera vozačkih vrata koji nije baš najbolji pa stoji onako...

\\"Popigan\\"?

Ne znam u kakvom je stanju tvoj E28, ali s obzirom na stanje mehanike i ono što je u auto uloženo, mislim da ovaj auto vrijedi nešto i da bi ga se vrlo brzo i lako dalo uredit da bude skroz dobar. Ja bih to sam najradje učinio, al ne mogu sebi priuštit dvije skupe registracije i smanjeni popust osiguranja, a nemam gdje čuvat auto kad ga uredim osim na ulici, a ne bih ga vozio svaki dan...

Nemoj se ni ti ljutit, ali zašto si se uhvatio slika pa pljuješ po autu, a ne namjeravaš ga ni kupovat? Ako te zanima kakav je auto, dođi i pregledaj ga uživo pa ću rado prihvatit kritike!

Ma daleko od toga da JA PLJUEM PO E28

Samo kazem uzeo ga zub vremena ko i mojeg.

Apsiso krov,Tapicirung pocrnio od vode zbog loseg dihtunga sibera,suvozac ak malo jace lupi glumi kremenka,zadnji vezni je aj bok,hauba zbusena jer je netko htio imat spojler...

I tako u nedogled

Sam sam htio rec ko ima volje i garazu moze ga slozit u muzejski primjerak ali opet kazem ti za 1000 europskih novaca ti prodam E28 2.3 sa Sole ispusnim sustavom,Alpina 16" felgama koji nigdje nije trul ali je odjavljen.

Primjera radi

Frend rjesava E34 M5 b36 crni full oprema reg god dana za 3500E

Arny
08-01-10, 11:10
Ma daleko od toga da JA PLJUEM PO E28

Samo kazem uzeo ga zub vremena ko i mojeg.

Naravno, svakog je. Zato nema smisla očekivat nešto bolje, ako uzimaš E28 onda ga namjeravaš uređivat.

Apsiso krov,Tapicirung pocrnio od vode zbog loseg dihtunga sibera,suvozac ak malo jace lupi glumi kremenka,zadnji vezni je aj bok,hauba zbusena jer je netko htio imat spojler...

I tako u nedogled

Srećom da moj nema tih pogodnosti koje si nabrojio :msn-wink:

Sam sam htio rec ko ima volje i garazu moze ga slozit u muzejski primjerak ali opet kazem ti za 1000 europskih novaca ti prodam E28 2.3 sa Sole ispusnim sustavom,Alpina 16\" felgama koji nigdje nije trul ali je odjavljen.

Pa rekoh već da sam voljan pričati i o znatno manjoj cijeni, ali naravno s nekim tko bi ga namjeravao kupit. I opet spominjem da moj nije trul, jedina rđa na autu je na jednom mjestu na prednjo desnoj muldi, što bi se lako saniralo kod pripreme za lakiranje. Koliko je meni poznato, toliko je za E28 skroz ok - čudo bi bilo da tako star auto nema baš NIŠTA rđe na sebi. :D

Primjera radi

Frend rjesava E34 M5 b36 crni full oprema reg god dana za 3500E

Ja sam svoj E34 platio 1500€ s motorom viška :laugh:
Naravno, bio je u prilično lošem stanju. Ipak, zaključio sam da mi se više isplati platit ga toliko pa uložit love za razliku cijene do "pristojnog" primjerka i imat friško lakiran auto s friško sređenim motorom, nego kupit rečeni "pristojni" primjerak, pa potrošit opet skoro toliko na njega. Računam da bih za isto stanje auta platio duplo, ili za iste pare imao lošije. Naravno, to traži volje za zezanje s time, al u tome i je bit. Računam da slično vrijedi i za moj E28, a onaj koji to kupuje u svakom slučaju bi trebao planirati uređenje auta jer je još teže nać pristojan E28, osim ako ga neko nije već obnovio, a taj ga vjerojatno ne bi ni dao... :)

Arny
14-01-10, 17:48
Prodano! :bleh: