View Full Version : BMW auto klub predstavlja "Kamiondzije the Movie"
Evo ga...nakon ljetnog skupljanja materijala i sa malim zakasnjenjem radi godisnjih odmora zavrsen je filmić sa imenom "Kamiondzije the Movie"..
Glavni glumac filma je naravno potpredsjednik kluba i Admin Perki jer njegovim zgodama sa Kamionom nikad kraja...zajedno su ubacene s i dogodovstine ekipe sa puta u Srbiju sa "Dedom"...
Film je sklepan Movie makerom pa cete mi oprostiti na tehnickim greskama(ipak nisam ja Tonci:laugh:)
http://www.youtube.com/watch?v=ggrr3qIsaX8
Uzivajte:bye1:
(http://www.youtube.com/watch?v=ggrr3qIsaX8)
Zakon,zakon,zakon!!!!:gora::gora::gora:
well, cistoca je pola zdravlja:)
kako dobar nacin za pocetak dana, zakon!!!
Foleru pičko, đe me nađe opet :laugh::laugh::laugh:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Jebenooooooooooooo :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Mogu si mislit dogodobštine mit rogi und šlepa :to_become_senile[1] :fishing[1]: :laugh::laugh::laugh:
Meni je Jegerisanje na kraju najjace:drunk[1]:
Bane 318is
28-08-08, 10:34
:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
ma koj, Ko to tamo peva
ovo je urnebesnije
svaka čast
Auuuuu.....do yaya.....
I sad kaj da si čovjek misli,kaj bude na putu za slijedeči Bg drift???
:)
lud filmić :laugh: :laugh: :laugh:
bdw. vidjeh te bega nekidan na onoj cesti kad sam išao od avenue malla pa prema gorici...
ogromno izgleda e32 u ovoj bijeloj bojici :flex:
svaka cast filmic ja super...svercer je luuuuud.......
Hahahahaha extra film sit sam se ismejao hahhaha :)
Evo samo da obnovimo malo topic!
jao koji carevi.... DEDA!!! HE HEH EH
Kamion šesto ton,juri kao avion,opaaaa!!!
:laugh::laugh::laugh::laugh::clap::clap::clap::cla p::laugh::laugh::laugh::laugh:
Bravo , majstore......
Kamion šesto ton,juri kao avion,opaaaa!!!
dva vozača malo jača sjede iza upravljača:laugh::laugh:
peheben video:gora:
opet gledam i opet plačem od smijeha :laugh:
bdw-. desi perki nema te već 100god na forumu :pizza:
Ekipa sa filma je extra, deo materijala je sa KOE u Kragujevcu ( zenskoooooo), a i onaj rigoleto. Ekipa je extra i provodi sa njima takodje. Ali da ste videli kako odlepljuju kada cuju uzivo pesmu GAS, GAS...
P.S. Ideja i projekat za 5.
pre dobro! decki svaka cast za zaj....ciju!!!
Pošto je početak drift sezone prisjetimo se ovoga thread-a i žaželimo našim drifterima sretnu i uspješnu sezonu!:laugh::burnrubber:
http://www.youtube.com/watch?v=zFkJIpmqO0A&feature=player_embedded#at=134
čestitam, dobar video :)
ovo na 0:56 mi je nekako najprimamljivije :D
Već sam vidio to ranije, fakat nije normalan. Da mu malo zapleše kamion ili šlepa, ode on i x drugih pa pa. Takvi baš ne razmišljaju o ničemu.:no:
antezrilich
06-04-11, 21:12
Jel ta budala sa videa možda velimir kolevski??? živio na zagrebačkoj prekoputa one benzinske žute? poznatiji pod Veljo??? jako mi sliči na njega i tipično njegovo ponašanje u vožnji.... Meni nebrojeno puta zategnuo ručnu u vožnji,palio brisače,skakao po autu itd...