View Full Version : auto cerade
je li itko kupova ceradu pokrit auto,nešto kvalitetnije da ne izgrebe boju na autu,da štiti od kiše(krupe)sunca...po mogućnosti da je svjetlija i što je najbitnije da nije puno para:msn-wink:
ono što sam uspio nać sve je katastrofa,tanko ko nailonska vrećica,ne štiti od ničega a cijene su po 200-300kn.
znači di ima za kupit,boja,kvaliteta veličina i sl...
je li itko kupova ceradu pokrit auto,nešto kvalitetnije da ne izgrebe boju na autu,da štiti od kiše(krupe)sunca...po mogućnosti da je svjetlija i što je najbitnije da nije puno para:msn-wink:
ono što sam uspio nać sve je katastrofa,tanko ko nailonska vrećica,ne štiti od ničega a cijene su po 200-300kn.
znači di ima za kupit,boja,kvaliteta veličina i sl...
E ovo i mene zanima,ajmo ljudi napisite nesto.............
Ja sam kupio prošlo proljeće u Metrou u Austriji, u Grazu, XXL super ceradu, bila je 99e, ali pokrivala je e32 bez muke, imala je jaku lastiku tako da skoro da i nije trebalo vezati ju od ispod (samo u slučaju naleta bure), a i to za vezanje je bilo kvalitetno izvedeno...nažalost, u ovim našima je nema a moju je netko maznuo jebo mu i ovim putem sve po spisku! Razmišljao sam čak i preko ebaya naručiti neku, ali nme želim dat pare a da je ne opipam. Sad sam u ZG par dana pa ću potražit malo...možda čak najbolje neku staru vojničku nać, šatorsko krilo tzv.
triba pazit jer lagano zajebu lak ako ju češće skidaš i vraćaš,znači da nije tvrda kao one cerade sa teretnjaka i sl.Ona triba bit mekana i propusna sa one strane koja leži na laku radi vlage i sl,a da ne pusta vodu,tako je nešto slično materijalu od šatorskih krila.
zašto svjetlija?
zbog sunca,jer kad pokriješ onom šugavom ceradom što se mogu nać po velikim centrima Pevec,Mercator...u autu je ispod nje 50 stupnjeva jer su je tulipani napravili tamno plave boje vuče toplinu na sebe,a liti se skoro ne raskrabi od temp.
triba pazit jer lagano zajebu lak ako ju češće skidaš i vraćaš,znači da nije tvrda kao one cerade sa teretnjaka i sl.Ona triba bit mekana i propusna sa one strane koja leži na laku radi vlage i sl,a da ne pusta vodu,tako je nešto slično materijalu od šatorskih krila.
zašto svjetlija?
zbog sunca,jer kad pokriješ onom šugavom ceradom što se mogu nać po velikim centrima Pevec,Mercator...u autu je ispod nje 50 stupnjeva jer su je tulipani napravili tamno plave boje vuče toplinu na sebe,a liti se skoro ne raskrabi od temp.
Meni po kvartu ima par auta sa navlakama od obicnog bijelog lancuna, tj. vise njih... Jel ti palo na pamet sa tim probat?
Meni po kvartu ima par auta sa navlakama od obicnog bijelog lancuna, tj. vise njih... Jel ti palo na pamet sa tim probat?
tako sam radio cilo lito,ali okrene malo kiše ili rose ujutro i auto mokro kad se osuši sve nečisto,a i triba mi 5 lancuna za 5-icu.
jednom sam ga pokrio i pritisnio sa vratima,kad ujutru mokar i auto i kiša priko lancuna ušla unutra.:doh1:(koji sam ja kreten)
neki tip radi,na njuškalu sam vidio oglas,cijene su mu 480 kn,piše "auto cerade-vrhunske izrade"
"""cerade za sve sutomobile,štite od uv zračenja,smoga,snijega,kiše,leda.
Jednostavna montaža u par koraka.
Sastav PVC sa podstavom i samozatezajućim rubom"""
Adresa je
aleja b jurišića 67
10040 zagreb
099/2163-888
eto ako je netko u blizini i bude kupova za sebe neka jevi o čemu je rič i isplati li se dat pare za to,meni je daleko da bi na pamet naručiva.
I usput neka kaže da mu je reklamira cerade na forumu,možda mu dade popust:msn-wink:
evo mala sličica sa tog oglasahttp://www.slichke.com/images/cqs1219702910l.jpg
budem se ja probao zaletit do njega ako nađem vremena
Postoje i originalne BMW cerade ali nisu za one koji piju PAN pivo...:laugh:
Vjerujem da su te najbolje za naše ljubimce ali kako do njih i koliko para....e to momentalno neznam ali ćim saznam napišem.
mislim da imaš u molydonu .. super serade nekih 500 600 kn susjed je kupio i cerada je odlična .. gore je deblje postavljena tako da ti grad ništa ne smeta ..
ispalti se pogledat ..
srebrna je s narnčastim rubom
mislim da imaš u molydonu .. super serade nekih 500 600 kn susjed je kupio i cerada je odlična .. gore je deblje postavljena tako da ti grad ništa ne smeta ..
ispalti se pogledat ..
srebrna je s narnčastim rubom
hvala majstore:msn-wink:
yebi ga daleko sam od zagreba triba bi ih zvat i vidit kakav je materijal,da ne naručujem bez veze,možda ima negdi po Dalmaciji
probam uslikat kod susjeda izbliza pa ti pošaljem fotke .. :)