View Full Version : Velicina je bitna - avatar
Jel postoji mogucnost da u skorije vrijeme slikice od avatara budu malkoc vece :msn-wink:
I zanima me (nisam mogo naci) jel moguce mijenjat skin foruma
Danke
Slazem se, nekih 130 kB bi taman bilo malo vise, a ne previse opterecujuce i puno ljepse.
jep.. neki standard uokolo je 130x110 i 19kb velicina....
Prijedlog da bude idealno (moje misljenje)
http://img266.imageshack.us/img266/8132/aaui8.th.jpg (http://img266.imageshack.us/my.php?image=aaui8.jpg)
potpis na to....dobro izgleda
Interceptor
16-06-08, 11:51
Prijedlog da bude idealno (moje misljenje)
Evo, avatar povecan na 166x125 i 64 KB, isto kao i profile picture. Slike za album su povecane na 1024x768 i 200 KB. To bi valjda trebalo bit dosta. ;)
kakva su pravila za signature?
Evo, avatar povecan na 166x125 i 64 KB, isto kao i profile picture. Slike za album su povecane na 1024x768 i 200 KB. To bi valjda trebalo bit dosta. ;)
Odlicno, hvala! :clap::clap:
Interceptor
16-06-08, 12:30
kakva su pravila za signature?
Signature je ogranicen na sliku od 500x100/64 KB i 500 tekstualnih znakova. :pimp:
Interceptor
16-06-08, 12:33
Odlicno, hvala! :clap::clap:
Sto se skina tice, nije ga moguce mijenjati. Osim ovog skina na forumu postoji jos samo defaultni, no kako je ovaj skin poprilicno modificiran i prilagodjen, s defaultnim bi se izgubilo dosta funkcionalnosti pa je iskljucen.
Zasto bi mijenjao skin?
Sto se skina tice, nije ga moguce mijenjati. Osim ovog skina na forumu postoji jos samo defaultni, no kako je ovaj skin poprilicno modificiran i prilagodjen, s defaultnim bi se izgubilo dosta funkcionalnosti pa je iskljucen.
Zasto bi mijenjao skin?
Cisto da imam opciju izbora, tako da si mogu staviti po svom gustu.
Malo je djetinjast ali nista sto se nemoze prihvatiti :to_become_senile[1]
Vise mi ovakav izgled pase za hondu ali znate onu 100 ljudi 100 cudi :drunk[1]:
Interceptor
16-06-08, 12:51
Cisto da imam opciju izbora, tako da si mogu staviti po svom gustu.
Malo je djetinjast ali nista sto se nemoze prihvatiti :to_become_senile[1]
Vise mi ovakav izgled pase za hondu ali znate onu 100 ljudi 100 cudi :drunk[1]:
Cudi me takva reakcija, vecina ljudi je bila ugodno iznenadjena novim dizajnom :huh:
Inace, kompletan skin je u BMW ///Motorsport/Sauber F1 bojama, sumnjam da bi pasao Hondi :laugh:
Cudi me takva reakcija, vecina ljudi je bila ugodno iznenadjena novim dizajnom :huh:
Inace, kompletan skin je u BMW ///Motorsport/Sauber F1 bojama, sumnjam da bi pasao Hondi :laugh:
Netreba te cuditi, kazem da nemogu svi biti sretni. Vjerojatno sam se prevec naviko na BMW Club forum.
Interceptor
16-06-08, 13:14
Netreba te cuditi, kazem da nemogu svi biti sretni. Vjerojatno sam se prevec naviko na BMW Club forum.
Losih navika se tesko rijesiti, ali kad uspijes, zadovoljstvo je neizmjerno :laugh: