PDA

View Full Version : K: e36 325i

Ivan316i
10-08-08, 22:42
Kupujem gore navedeni auto do 4000€.
Poželjno je da je motor u dobrom stanju i limarija isto tako. Oprema nije nikakav uvjet.
U obzir dolaze i godišta 91. i 92. tj. bez vanosa. Važno mi je da je auto sačuvan i održavan i da nema neke seljačke spojlere, tj. mora biti što je više stock.
Ako netko prodaje takav auto ili zna nekoga, molim vas da mi kaže.
Ponude može ovdje, na pm i na mob.-098 998 97 20

Ivan316i
12-08-08, 12:10
Pretražio sam malo oglasnike na internetu, al nema ništa zanimljivoga za mene. Ako i ima koji do 4000 €, ne sviđa mi se radi toga što su svi seljački sređeni.:thumbdown:
Znam da je 4000 € premalo za kupit E36 u super stanju, al sjećam se da je Perki kupio dobar 325i za te novce, a i Vedran325i je svog koji je bio dobar prodao za siću. Dajte se forumaši malo raspitajte i pomognite mi.

Spin
12-08-08, 13:22
Ako je auto zdrav,ne pretjerano izudaran,libo te tuki za plasticni ciganluk na njemu.
Nogom izbij branike i eventualno pragove sta ima te seljacke,za niti 100 eura nades obicne,ima ih na svakom koraku..
Iz unutrasnjosti pocupas sve sta te nervira,i opet za malu lovu zamjenis stock stvarima...nije neka nauka to.

perki
12-08-08, 14:06
Pretražio sam malo oglasnike na internetu, al nema ništa zanimljivoga za mene. Ako i ima koji do 4000 €, ne sviđa mi se radi toga što su svi seljački sređeni.:thumbdown:
Znam da je 4000 € premalo za kupit E36 u super stanju, al sjećam se da je Perki kupio dobar 325i za te novce, a i Vedran325i je svog koji je bio dobar prodao za siću. Dajte se forumaši malo raspitajte i pomognite mi.

K... je Perki kupio dobar dobro je izgledao ali kada se rastavilo koma, teško ćeš naći dobar do 4000 € iskreno

Interceptor
12-08-08, 14:09

Za 4000 EUR mozes kupit kocku u super stanju, E36 tesko. Ne zato sto ih nema, nego zato sto jos nisu dosli u fazu u kojoj je kocka, a to je da ih ljudi restauriraju/sredjuju za svoj gust. Vecinom su to auti koji se voze svaki dan po gradu i drndavi su ili ciganski sredjeni s obzirom da E36 jos uvijek dobro kotira medju seljancicama.

Z4 M
12-08-08, 14:27
Za 4000 EUR mozes kupit kocku u super stanju, E36 tesko. Ne zato sto ih nema, nego zato sto jos nisu dosli u fazu u kojoj je kocka, a to je da ih ljudi restauriraju/sredjuju za svoj gust. Vecinom su to auti koji se voze svaki dan po gradu i drndavi su ili ciganski sredjeni s obzirom da E36 jos uvijek dobro kotira medju seljancicama.

Nazalost, istina. E36-ice imaju svoju cijenu koja je definirana uglavnom godistem, a manje motorom i opremom. I to je donekle u redu. No, ja jos nisam vidio E36 koja ne bi zahtijevala najmanje 1500-2000 € uloga nakon kupovine, slobodno u prvih par tjedana. Pravilo je, koje uglavnom vazi u vecini, da sto je motor jaci u auto treba ulozit vise jer je jace potrosen, a ako je k tome godina starija, potrebna ulaganja penju se na razinu same cijene auta. Jasno, svi ce oni voziti i izdrzati, E36 je vrlo robustan, ali ja govorim o ulaganju do onog stanja kad je taj auto spreman za put do Njemacke i natrag bez da razmislja o tome moze li izdrzati, da pruza kompletan uzitak u voznji i da svojim stanjem i ugođajem moze posramiti i neki auto iz danasnjeg vremena. Ja sam pronasao gust u tome kad se radi o starim BMW-ima, jer jednostavno ne zelim da smo idu i da mozda izdrze pa i tako gledam svaki model. Ulaganja su potencijalno velika i neminovna.

Ivor
12-08-08, 14:35
...Nogom izbij branike i eventualno pragove sta ima te seljacke...

BigD ide nogom izbit prag i polomi si muldu :laugh::laugh::laugh::help[1]::gora::gora::gora:

Spin
12-08-08, 15:28
Nekako mislim da Ivan bas i nije Big D-ove građe,pa se ne mora puno bojat za to.

Ivan316i
12-08-08, 22:45
K... je Perki kupio dobar dobro je izgledao ali kada se rastavilo koma, teško ćeš naći dobar do 4000 € iskreno
Ja sam se divio autu na onom driftu na Belici u 10.mj prošle god kad si došao s njim.
Izgledao mi je jako dobro. Poslije sam vidio slike kakav je bio dok si ga sređivao.

VinkoST
12-08-08, 23:48
ja kad sam kupovao E30 odredio sam potrosit do 4kE s tim da sam racunao da cu kupit loš auto koji treba radit, za divno cudo bio je 2.vlasnik, 1.boja, i redovito odrzavan...bez selo tjuninga.
ali da budem iskren gledao sam E36 325i za 3.900E, ajme mila majko...cak sam ga i vozio:laugh:
dolazi lik u metalic plavom autu sa repom visine jednog metra, pun nalja, spojlera, interijer sa Momo elementima, a ono ajme meni ali isao je dobro, i motor je bio radjen polugeneralno, ali svejedno san uzeo E30 majku:laugh:

lastnight
15-08-08, 10:29
Nećeš naći dobar e36 za 4 soma, pogotovo ne 325i ili 328i.....

Preporučio bi ti da skupljaš peneze u kasicu prasicu dok ih nebude barem 6 soma....i onda pokušaj pronaći 328i jer ti je to bolja opcija od 325i, bolje ide a manje troši i više opreme ima....naravno da nećeš kupiti s zadnjim novcima auto nego ćeš imati sastrane barem 1000 eura za troškove nakon kupnje......

Sretno!

Ivan316i
26-08-08, 00:20
Mali update.
U obzir dolazi i 320i e36

e34
26-08-08, 00:30
Mali update.
U obzir dolazi i 320i e36

savjetujem barem 325:msn-wink:
i naravno,koliko para toliko muzike,5000 minimalno za dobar auto i to je malo,jer sve što kupiš ispod čeka ulaganje i opet nemaš ništa

Ivan316i
06-11-08, 18:52
bump
Auto se i dalje traži.