PDA

View Full Version : VADERS M3 E36 sjedala::::GDJE NABAVIT NAJJEFTINIJE:::::THE BEST BMW SEATS

Marty0707
14-06-10, 22:22
Dakle pitanje za sve ljubitelje Tunninga
Kad sam vidio ta sjedala odmah sam se zaljubio....i reko sam sebi....jednog dana ih moram imat u svom Coupe-u....
Sad pitanje:GDJE I ZA KOLIKO?(Čim jeftinije) bi mogo dobit ovakva sjedala)

Evo slike:
1388

mario328i
14-06-10, 22:28
SLO,,,nekih 800e ako se ne varam :msn-wink:

Big D
14-06-10, 22:29
Sjedala su rijetka, naročito dobro očuvana. Prati Ebay, naše, slovenske, bosanske i srpske oglasnike.

ALP1NA
14-06-10, 22:53
Ako skupiš više love, i važna ti je očuvanost kod čika Mueller-a ih imaš kao u priči. Još i biraš, koža ili alcantara :msn-wink:.

http://www.car-parts-mueller.de/

Marty0707
14-06-10, 23:28
Ako skupiš više love, i važna ti je očuvanost kod čika Mueller-a ih imaš kao u priči. Još i biraš, koža ili alcantara :msn-wink:.

Samo što je tvoj ČIKA Müller skup ko sam :girl_devil[1]:
Nisam lud i da se dam:chair:direkt po glavi...a i nisam ovca da me svako šiša i vodi gde je njega volja na :fishing[1]:....kužiš kolega....?
A još sam k tome u samom postu napisao da želim što jeftinije proć a ne da me koštaju ko za još jedan 318IS Coupe

Kuruza
14-06-10, 23:29

Da, za tu cijenu ih stvarno mora jako željet... :wacko:

ALP1NA
15-06-10, 00:10
Jasno mi je da je kolega hteo što jeftinije proći i zato sam se ogradio napisavši ako se skupi više love. Žao mi je ali sve što je dobro košta. Samo sam želeo pomoći. Ništa, puno sreće.

Minga
16-06-10, 00:11
kupiš moje auto i imaš m3 sjedala :D ili kupi m3 :laugh::laugh::laugh:

boki325i
19-06-10, 17:07
U srbiji ih ima od 400€ u ok stanju,do 700€ u top stanju,koza,grijanje,elek.,samo treba nazvati ljude s bmwclubserbia foruma koji se bave svercom,tj.prodajom dijelova,kod nas ubijaju s cijenom i s obicnima,a ne s vaderima...

mario328i
19-06-10, 17:10
U srbiji ih ima od 400€ u ok stanju,do 700€ u top stanju,koza,grijanje,elek.,samo treba nazvati ljude s bmwclubserbia foruma koji se bave svercom,tj.prodajom dijelova,kod nas ubijaju s cijenom i s obicnima,a ne s vaderima...

sad si mi dao i razmišljanja za nabavu iza ljeta :cmf

jebenti sve...:fish:

e23!!
19-06-10, 17:14

da,da nazolst je tako kod nas
nije mi samo jasno zasto kod nas cijene sve jebene predmete stare po 15,20 godina ko da su od zlata.

boki325i
19-06-10, 17:19
ja sam imao mogucnost kupiti vadere u Novom Sadu, rubovi alcantara,sredina crna tkanina s crveno-plavim crtama,komplet oplate s vrata u odlicnom stanju za 450€ bez cjenkanja na pm,kontam da bi s kesom islo i mozda malo ispod ali nisam imao love,probao svoja iz M-paketa prodati za 300€,dao bi ih i jeftinije da je bar netko nazvao,tako da nisam uspio trgovati...:wacko:

boki325i
19-06-10, 17:22
da,da nazolst je tako kod nas
nije mi samo jasno zasto kod nas cijene sve jebene predmete stare po 15,20 godina ko da su od zlata.

...a cuj staro pravilo je da svaka roba ima svog kupca,tako da dok kod ima :jelen: i ovaca za sisanje biti ce i takvih cijena...:laugh::laugh:

Shogun
19-06-10, 17:26
MOzda zato sto je hrvatska malo trziste i trazite rijetke stvari , a u srbiju dolaze stvari preko grane na cudne nacine pa ih zaboli k.... za korlko ce prodat jer za kolko god prodaju imaju cistu zaradu

e23!!
19-06-10, 17:49
MOzda zato sto je hrvatska malo trziste i trazite rijetke stvari , a u srbiju dolaze stvari preko grane na cudne nacine pa ih zaboli k.... za korlko ce prodat jer za kolko god prodaju imaju cistu zaradu

e pa bas to. posto smo mi super pravna drzava i to se sve vodi kod nas, onda oni nama stave takve cijene. ni ne zarade,jelda?
mos mislit
auti ulaze tu i tam na isti nacin. njima moze bit skuplje zbog prijevoza do srb ak je iz slovenije dolazi itd, a i takvi su ljudi da ne uzimaju precijenjene stvari, pa su automatski time izolirali svoje trziste s tim dilerima koji na jednom autu zarade 5 autiju

Shogun
19-06-10, 17:53
vidi

Ajde mi nabroji 3 auto otada koji se bave samo sa BMW-om u HRV

a ja cu ti u banja luci nabrojat 3 komada , sto ti to govori ?

a sigurno si i cuo kako se u bosni kradu auta i ta auta se rastavljaju u roku od 15 minuta i sastavne dijelove , ako mislite da je to neki mit samo mislite i dallje jer su mnoga auta ukradena od mojih projatelja na taj nacin

e23!!
19-06-10, 18:02
vidi

Ajde mi nabroji 3 auto otada koji se bave samo sa BMW-om u HRV

a ja cu ti u banja luci nabrojat 3 komada , sto ti to govori ?

a sigurno si i cuo kako se u bosni kradu auta i ta auta se rastavljaju u roku od 15 minuta i sastavne dijelove , ako mislite da je to neki mit samo mislite i dallje jer su mnoga auta ukradena od mojih projatelja na taj nacin

ufff ima ih i vise od 3. i to bas. a kolko ih ima za koje neznam, po dalmaciji,il salvoniji. u Zagrebu ih imas barem 5.
i bas to ima ih ko kenje s dijelovima,zasto? jer briju da prodaju od zlata nes. a da prodaju ko neki u jednostavnom rangu, ne bi bas tako supe,tavani, skladista bili puni dijelova, neg bi ih mi stavljaji na aute za sicu.a oni bi i dalje zaradjivali.
za bosnu znam, dva auta su nam tam zavrsili.
a kompic mi slo se bavim furanjem autiju po balkanu. gle 5er E39 iz 2000.godine. proda tu, u srbiju, u bosnu za cca 2000e. a cijene dijelova ti kod nas, u srbiji i bosni ti govore kolko ko zaradi
uzmi u obzir da se kakti u hrvatskoj najbolje zivi. zamisli kak je tek u srbiji di ima dinar u minuti slabi.a i dalje zarade i prodaju

Shogun
19-06-10, 18:05
Zaraduju zato sto prodaju ukradenu robu , naravno ima iznimaka , ali je i kod njih standard manji za 50 kn kupis tamo duplo vise nego ovdje..

cuo sam sa jednog u srbiji koji ima 3-4 kuce trokatnice puno autodijelova

e23!!
19-06-10, 18:11
Zaraduju zato sto prodaju ukradenu robu , naravno ima iznimaka , ali je i kod njih standard manji za 50 kn kupis tamo duplo vise nego ovdje..

cuo sam sa jednog u srbiji koji ima 3-4 kuce trokatnice puno autodijelova

ma......dobro
ak neznas za 3 dilera rabljenih bmw dijelova u gradu, znas onda ostalo sve.
poruka svima koji misle da su rabljeni dijelovi u rh skkupi....
...... chekirajte sloveniju i srbiju :laugh::laugh::laugh:

Marty0707
23-07-10, 09:39
Ajmo ljudi znalci jedno pitanje imam u vezi Vaders siceva:
U koliko verzija su ih Deutschland napravili....
Ja osobno znam da su ih radili u verziji sa kožom i alkantarom a od opreme grijanje siceva i el.podešavanja...to su sa kožom sicevi,a za alkantar verziju znam da su ih radili bez grijanja...
Sad me opet zanima dal su oni radili kožne i sa alkantarom bez el.podešavanja ili oboje imaju el.podešavanje i samo je grijanje bilo upitno sto se tice opreme siceva...??
Evo i drugog pitanja za one koje su si naknadno ugradili svoje Vaders siceve,,,vidim sad tu na nekom forumu da su ljudi morali pripasavati rupe gdje se sicevi u podu sarafe...jel zna netko o cemu se to radi da malo objasni na laicki nacin,,,meni sve mutno...

Ja :no:znam

Minga
23-07-10, 09:50
Nemaju svi struju tj. elektro podešavanje ...

Marty0707
23-07-10, 16:59
Ajmo ljudi ko zna gdje mogu nabavit te siceve sa grijanjem i el.podesavanjem za do 800€....nedam ni cent vise....
Ko nadje siceve koje trazim za 700-800€ ima od mene 50€:to_become_senile[1]Naravno sicevi moraju biti za pokupit u HR...fakat ne idem po njih jos negdje vani...

mario328i
23-07-10, 17:24
Ajmo ljudi ko zna gdje mogu nabavit te siceve sa grijanjem i el.podesavanjem za do 800€....nedam ni cent vise....
Ko nadje siceve koje trazim za 700-800€ ima od mene 50€:to_become_senile[1]Naravno sicevi moraju biti za pokupit u HR...fakat ne idem po njih jos negdje vani...

hmmmmm.....daj probaj na SLO forum i odeš po njih i zamjeniš odma tam....eh sad i električni,neznam to baš...u SLO jesu dosta jeftiniji ali baš sad i električni,nisu baš tak :fish: da tio sve daju za te pare,,ja sam mislio obične M samo sa grijanjem,to imaju večinom svi,,,,
pogleč sic sa "full" opremom a? :msn-wink:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs178.snc4/38230_145128185499331_100000064522818_454592_81193 80_n.jpg

jel? ehhh ko to nebi,ja imam ove jastučiće :flex::flex::flex:

Marty0707
23-07-10, 17:29
hmmmmm.....daj probaj na SLO forum i odeš po njih i zamjeniš odma tam....eh sad i električni,neznam to baš...u SLO jesu dosta jeftiniji ali baš sad i električni,nisu baš tak :fish: da tio sve daju za te pare,,ja sam mislio obične M samo sa grijanjem,to imaju večinom svi,,,,
pogleč sic sa \\\"full\\\" opremom a? :msn-wink:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs178.snc4/38230_145128185499331_100000064522818_454592_81193 80_n.jpg

jel? ehhh ko to nebi,ja imam ove jastučiće :flex::flex::flex:

Mario mogu imat za 700€ ove koje si spomenuo sa kozom i grijanjem ali bez el.podesavanja,pa sad razmisljam da ako vec budem davao novce za njih da onda fakat kupim full opremu siceve a ne da mi bude kasnije zao sto nisam kupio el.podesive...Kuzis?
Hocu da imam ono sto nemaju svi,,,hocu da budem poseban:msn-wink:
E da ove mogu dobiti na slici dao bi novce sa zatvorenim ocima,,,a jastucice ni ne trebam...(nepotrebni su):fishing[1]:
U SLO imaju na forumu full interijer u alkantar materijalu za nekih 650€,,,ali nemaju ni grijanje nit su od koze ali zato imaju el.podesavanje...
Imaju panelke za vrata prednji i zadnji sicevi te kao sto rekoh nema grijanja ali ima el.podesavanje...Nekako me ne privlaci taj alkantar...
Ipak je koza elegantnija i sve to,,,a sad kupovat te siceve pa dat da se ugrade grijaci i nanovo oblace u kozu...to bi mi malo previse novca uzelo...

Ivor
23-07-10, 21:29
Kupi one koji su u najboljem stanju i ne filozofiraj previše oko cijene istih jer ćeš se voziti u ofucanom štofu na ravnom sicu umjesto u vaderima :laugh:
Jbg, svima su fora i nitko ih neće dati džabe...džabe nije ni u stare babe!

Marty0707
23-07-10, 21:50
Kupi one koji su u najboljem stanju i ne filozofiraj previše oko cijene istih jer ćeš se voziti u ofucanom štofu na ravnom sicu umjesto u vaderima :laugh:
Jbg, svima su fora i nitko ih neće dati džabe...džabe nije ni u stare babe!

I jedni i drugi sicevi su u dobrom stanju s time sto su jedni od alkantara sa el.podešavanjem,a drugi su san svakog vlasnika E36-ce coupe-a...kozni sa 3 M stripes....
sa grijanjem,ali bez el.podesavanja.....
Ne vozim se u ofucanom štofu već u sportskim sicevima koji su u jako lošem stanju,,,tj vozacev je sic u gadnom stanju,a od kada sam vidio vadersove ne izlaze mi iz glave i moram ih imati u svom autu....
Evo sportskih siceva koje imam u autu...naime slika nije moja vec sa interneta....

1491

mario328i
23-07-10, 21:53
I jedni i drugi sicevi su u dobrom stanju s time sto su jedni od alkantara sa el.podešavanjem,a drugi su san svakog vlasnika E36-ce coupe-a...kozni sa 3 M stripes....
Ne vozim se u ofucanom štofu već u sportskim sicevima koji su u jako lošem stanju,,,tj vozacev je sic u gadnom stanju,a od kada sam vidio vadersove ne izlaze mi iz glave i moram ih imati u svom autu....
Evo sportskih siceva koje imam u autu...naime slika nije moja vec sa interneta....

1491

jebački su.... : II: II

Ivor
24-07-10, 11:13
Vader sicevi meni i nisu držali bog zna kako, imao sam bijele kožne, sa grijanjem koje je jako korisno, ali bez el.p.
Ako želiš kožu, uzmi kožu zbog kože, makar nema el. podešavanje.
Ako ti je bitno držanje, misliš se čepit po zavojima i to, uzmi te u alcantari.

letac
24-07-10, 12:11
mi naše prodali za 200 eura!!:jelen:

Big D
24-07-10, 12:29
Ako su bili u lošem stanju, korektna cijena. Ako su bili dobri, dali ste ih prejeftino.

djzuka
24-07-10, 12:58

1491

Samo maleni info u vezi sjedala sa 3 M stripes/crtice, napravljena su iz kože losije kvalitete nego sjedala bez tih oznaka ;)

letac
24-07-10, 19:06
Ako su bili u lošem stanju, korektna cijena. Ako su bili dobri, dali ste ih prejeftino.

crni, odlična koža, s strujom i grijanjem, sad i ja znam da smo ih dali jeftino

Minga
24-07-10, 19:30
Jeste to tomi prodali ...

Spin
25-07-10, 12:15
Hocu da imam ono sto nemaju svi,,,hocu da budem poseban:msn-wink:

Za to nemas straha.

mario328i
25-07-10, 12:38
Za to nemas straha.

:laugh::laugh::laugh:

gle,,ako naletiš na siceve da su u jebenom stanju i ako nemaju el, podešavanje,nemora te to jebat,uzmi i bok,kaj sad?
ko da je to neki uvjet,,,

Marty0707
25-07-10, 12:44
:laugh::laugh::laugh:

gle,,ako naletiš na siceve da su u jebenom stanju i ako nemaju el, podešavanje,nemora te to jebat,uzmi i bok,kaj sad?
ko da je to neki uvjet,,,
ebiga na ebayu se sad dok pricamo vrte na 600€ a do kraja aukcije će cjena skočit na vrtoglavih 800 i vise....:burnrubber:

mario328i
25-07-10, 12:51
ebiga na ebayu se sad dok pricamo vrte na 600€ a do kraja aukcije će cjena skočit na vrtoglavih 800 i vise....:burnrubber:

svak isic ima nekih 25kg...morat ces ić po njih jer će ti VRTOGLAVO velika carina bit i to,,,meni je za M retrovizore bila 500kn pa ti vidi,,,to je teže od felgi još..
to igra samo ak ideš po njih kolega...:msn-wink:

Big D
25-07-10, 12:52
Grijanje siceva je OK. Električni pomak mi nebi bio od neke odlučujuće važnosti. Imam el. siceve u Lancii, a s obzirom da smo žena i ja slične visine, nema potrebe da ih drugačije namještamo. Po meni su el. sicevi s memorijom zgodna stvar ako auto vozi više vozača različitih proporcija, inače nemaju neku veliku svrhu - namjestiš sic jednom i bok. A to kaj tu i tam spustim naslon dok čekam i čitam novine u autu, big deal, sic se spusti i izravna i ručno. Rađe odlične siceve bez el. pomaka nego osrednje s el. pomakom.

Marty0707
25-07-10, 13:00
svak isic ima nekih 25kg...morat ces ić po njih jer će ti VRTOGLAVO velika carina bit i to,,,meni je za M retrovizore bila 500kn pa ti vidi,,,to je teže od felgi još..
to igra samo ak ideš po njih kolega...:msn-wink:

Dečko:laugh: sicevi bi dosli iz Dojčland u SLO a onda bi ih samo swapal u svoj i preko grane s njima bez ikakve carine...i voila...:bleh:

mario328i
25-07-10, 13:01
Grijanje siceva je OK. Električni pomak mi nebi bio od neke odlučujuće važnosti. Imam el. siceve u Lancii, a s obzirom da smo žena i ja slične visine, nema potrebe da ih drugačije namještamo. Po meni su el. sicevi s memorijom zgodna stvar ako auto vozi više vozača različitih proporcija, inače nemaju neku veliku svrhu - namjestiš sic jednom i bok. A to kaj tu i tam spustim naslon dok čekam i čitam novine u autu, big deal, sic se spusti i izravna i ručno. Rađe odlične siceve bez el. pomaka nego osrednje s el. pomakom.

o tome pričam i ja,,kako se namjeste tako i ostanu,nema tu puno micanja napred nazad jbg..ali nebi mi bio uvjet da ih kupim i da moraju imat el.podešavanje,,,to samo ako naletim,ako ne nikom ništa...

radije gledam pod broj jedan OČUVANOST kože naravno,,,a većinom imaju grijanje tako da,,,3 frenda imaju M,dvojica imaju grijanje jedan ne,a to je terlep koji ima M-a znate i sami kakvog...po naruđbi i bez opreme,,,eto...

Marty0707
25-07-10, 23:02
:threadclosedty0:

Nabavio u SLO za malo novca, nekih 500€ u dobrom stanju,,,malko se klimaju ali to se da srediti...nista strasno...
Ovi na ebayu koje sam pratio otisli za 700€,pa nisam bio u mogucnosti to pazariti,odnosno kupiti...(dosli bi me glave do 850€)
a tolko nisam htio dati za siceve...jer bi za 500€ oblacio svoje....a sad sam ih eto naso za te novce u dobrom stanju,i to kozni sa grijanjem...
Tek nakon 22.08 idem po njih...(a sto ces covjek ne moze prije ustupit te siceve)

Uglavnom smo i to rijesili..
Interijer polako rijesavam,,,jos samo da obucem tapecirunge na vratima u kozu,rucicu mjenjaca da promjenim kozu oko nje i rucne i naravno da kupim km/sat i
plazmu ubacim unutra i naslonjac za ruku od koze, onda je to to sto se tice interijera,,,muzika ide zadnja u autu...
Onda prelazimo finu na exterijer gdje je potrebno nabavit M pragove i zadnji M branik original ili zadnji diff,tu cu malo razmisljat dal stavit original branik ili diff...
A onda trebamo u SLO po originalne M lajstne za vrata i M retrovizore i mrezicu za prednji branik sa usisnicima, pa lasjtne oko vrata i jos neke plastike i gumu oko sibera...
Pa onda mozemo na novo sprickanje cjele karoserije.....
A kad to rijesimo onda idu drugi alu kotaci sa gumama...diskovi novi i novi amortizeri...
Sad sam nabrojao skoro i 2 soma € :spamsign[1]:

mario328i
26-07-10, 07:30
sve sam to prošao :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

i btw,zaboravio si napisat "pa onda neki šestak" vjeruj mi :laugh:

Marty0707
26-07-10, 08:15
sve sam to prošao :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

i btw,zaboravio si napisat \"pa onda neki šestak\" vjeruj mi :laugh:
Kad ga sredim na kraju krajeva da po oku izgleda M3 onda ne ide bilo kakav šestak,već M3 3.2 agregat unutra.
Ako vec stavljam unutra onda nek bude posten motor stavljen unutra,pa nek opravda ono sto se na oko vidi....i naravno morat cemo nabavit prednje podvozje od M-a i kocioni system malo jaci ipak ce divljak tjerat tu konzervu....:laugh::bleh:
:to_become_senile[1]

mario328i
26-07-10, 12:43
Kad ga sredim na kraju krajeva da po oku izgleda M3 onda ne ide bilo kakav šestak,već M3 3.2 agregat unutra.
Ako vec stavljam unutra onda nek bude posten motor stavljen unutra,pa nek opravda ono sto se na oko vidi....i naravno morat cemo nabavit prednje podvozje od M-a i kocioni system malo jaci ipak ce divljak tjerat tu konzervu....:laugh::bleh:
:to_become_senile[1]

ako je tako,,,,,sa srećom :msn-wink:

gewinde majka vjeruj :beee:

Skale
26-07-10, 20:01
a da odmah ubodes m3 pa si na miru? jos ces i jeftinije proć :wacko:

Marty0707
26-07-10, 20:56
a da odmah ubodes m3 pa si na miru? jos ces i jeftinije proć :wacko:
Jel imaš koji na lageru M3:to_become_senile[1] 3.2?za neku siću na ponudi?:bleh:

Skale
26-07-10, 21:04
Jel imaš koji na lageru M3:to_become_senile[1] 3.2?za neku siću na ponudi?:bleh:
a za koju lovu mislis nabaviti 3,2 sa svim potrebnim za swap?

mario328i
26-07-10, 21:15

prati malo ujutro i tako auti hr,njuškalo i to,,pa uletit će,nije to sad....: II a šta fali 3.0 ? jedna brzina a?:laugh:
mrkni 3.0 i bok,,,,

Marty0707
26-07-10, 21:19
prati malo ujutro i tako auti hr,njuškalo i to,,pa uletit će,nije to sad....: II a šta fali 3.0 ? jedna brzina a?:laugh:
mrkni 3.0 i bok,,,,
Mario ja sam ti osoba koja hoce sve ili nista,,,ako cu vec stavljat M motor onda nek bude najjaci u klasi E36-e...
Znam da ima i jacih i boljih motora od ovog 3.2 ali o tom potom...:fish:

Minga
26-07-10, 23:14
Imaš onog cabria sa 3.2 motorom i mehanikom u gorici za 5000€ ...

Marty0707
30-07-10, 19:06
Imaš onog cabria sa 3.2 motorom i mehanikom u gorici za 5000€ ...
Ne svidjaju mi se Cabrio vozila pogotovo ne Bmw.
Da se zelim voziti po vjetru garant bi kupio Bmw motocikl ili Hondu CBR 900...
A ne Cabrio....
Lijepi su ali se s njim samo jednom mozes okrenut na krov i nikad vise.......:help[1]:
A ako se skrsis s motociklom postoji neka sansa da ne dobis po glavi i da prezivis.....:bleh:

Ivor
30-07-10, 21:04
Manje je opasno biti muha (motorist) nego hebač? :eek1:
Uostalom, cabrio nije za vožnju koja te može odvesti na krov,
a i nije poanta da kupiš taj cabrio za voziti, nego za preseliti mehaniku u svoj. :bangin:
:msn-wink: Nemoj svaki naslov u caps ako nije hitno :help[1]:

Marty0707
30-07-10, 21:19
Hvala Ivore skontao sam poantu...:aa_Swim::thnQ::bmw2:

Skale
30-07-10, 21:50
http://www.youtube.com/watch?v=5cwfAYEQRcM

:laugh::laugh:

Marty0707
30-07-10, 21:55
http://www.youtube.com/watch?v=5cwfAYEQRcM

:laugh::laugh:

Skale ova je bolje od tvoje pesme:

http://www.youtube.com/watch?v=sOLN5blP4rw"]http://www.youtube.com/watch?v=sOLN5blP4rw
:punk::punk::punk:

letac
31-07-10, 13:49
Ne svidjaju mi se Cabrio vozila pogotovo ne Bmw.
Da se zelim voziti po vjetru garant bi kupio Bmw motocikl ili Hondu CBR 900...
A ne Cabrio....
Lijepi su ali se s njim samo jednom mozes okrenut na krov i nikad vise.......:help[1]:
A ako se skrsis s motociklom postoji neka sansa da ne dobis po glavi i da prezivis.....:bleh:

koji je to cabrio i što je s njime?

Marty0707
31-07-10, 14:36

Minga ti zna nesto vise o tome,,,a ja sam jedan Cabrio vidio u auti.hr oglasima....Tak da moras za konkretni info pitat Mingu

Minga
01-08-10, 15:57

Pogledaj oglase na ak-bmw se prodaje, 328i u papirima 98. god, ubačeno sve od m3, bia ga je prijatelj vidit jer su od njega kupili hard top, kaže da lipo auto radi,a i sam vozi m3 tako da virujen ... :msn-wink: auto je za te pare odličan,tribas vidit slike ... provat cu nac ...

E36 Cabrio,M optic,M podvozje,1998 godiste,registriran do 9/2010,motor od M3 3.2 sa getribom 6 brzina,+ hard top,18 Dezent felge,novi auspuh
Zvati na 098/9765577 091/9506783

http://img64.imageshack.us/img64/6198/bmwserija3cabriolet32sl.jpg (http://img64.imageshack.us/i/bmwserija3cabriolet32sl.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

http://img823.imageshack.us/img823/601/getimagevariahtionphp.jpg (http://img823.imageshack.us/i/getimagevariahtionphp.jpg/)

http://img534.imageshack.us/img534/4451/getimagevariationphpk.jpg (http://img534.imageshack.us/i/getimagevariationphpk.jpg/)

http://img257.imageshack.us/img257/3501/getimagevarihationphp.jpg (http://img257.imageshack.us/i/getimagevarihationphp.jpg/)

mislin da san se zajeba da bi iša za 5500€ ... uglavnon triba zovnit čovika

Big D
01-08-10, 16:10
Aha, taj auto. Mislim da ide za takvu nekakvu cifru, jer je udaren pa složen skupa (ovo su slike poslije sudara). Tak nešto je bar vlasnik pisao na jednom forumu.

SB520i
01-08-10, 16:29
Auto uopće ne izgleda loše. Sa kojeg foruma je čovjek koji ga prodaje? Imali oglas na auti.hr ili Njuškalo?

SB520i
01-08-10, 16:35
Auto uopće ne izgleda loše. Sa kojeg foruma je čovjek koji ga prodaje? Imali oglas na auti.hr ili Njuškalo?
Našao:http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-cabriolet-3.2-oglas-1345762