PDA

View Full Version : Problemi

mrva
06-04-10, 09:30
Naime kad hoću otvorit neki topic (svaki drugi treći) put izbaci me na index stranicu i izbaci mi ovu aresu
http://www.bmwautoklub.hr/forum/#53;513-P-Cromirane-tacho-ringove?p=81581#post81581

Prije mi se to dešavalo sa temama koje imaju hrv znakove u nazivu ali sad bez obzira na to :wacko:

Ceptor opet nekaj kemijaš ili je to normalno :laugh:

Interceptor
06-04-10, 10:57
Naime kad hoću otvorit neki topic (svaki drugi treći) put izbaci me na index stranicu i izbaci mi ovu aresu
http://www.bmwautoklub.hr/forum/#53;513-P-Cromirane-tacho-ringove?p=81581#post81581

Prije mi se to dešavalo sa temama koje imaju hrv znakove u nazivu ali sad bez obzira na to :wacko:

Ceptor opet nekaj kemijaš ili je to normalno :laugh:

Sta tocno radis? Upravo probao s IE8 i Google Chrome, sve mi radi normalno. Pokusaj ispraznit cache i cookies, sinoc sam nesto kemijao :cmf

Sasa_730i
06-04-10, 11:17
Meni na Chrome-u radi sve najnormalnije..

sinalko
06-04-10, 13:23
Meni se isto javlja problem ko mrvi, na Cromeu, znaći na početnoj stranici FORUMA kad kliknem na zadnji post nekog threda, on otvori početnu stranicu PORTALA :eek1:

Z4 M
06-04-10, 13:27
I meni se to nekad dogodi. Nova mozilla.

Interceptor
06-04-10, 13:29
Meni se isto javlja problem ko mrvi, na Cromeu, znaći na početnoj stranici FORUMA kad kliknem na zadnji post nekog threda, on otvori početnu stranicu PORTALA :eek1:

Jesi isprazno cache i cookies?

Provjeri postavke u Windowsima (navodim za XP) u Control Panel -> Regional and Language Options -> Advanced da li je podesen Croatian za non-Unicode programe.

Interceptor
06-04-10, 13:30
I meni se to nekad dogodi. Nova mozilla.

Trebat ce mi malo bolji opis problema da bi vam pomogao. Na kojim tocno threadovima?

mrva
06-04-10, 13:31
http://i42.tinypic.com/15ehhed.jpg

Pogledaj adresu kako ju otvori. Nebitno koji je topic. :wacko:
Očišćeno sve, nisam ti ja prosjećni hoću internet korisnik :punish2[1]: :laugh:

Interceptor
06-04-10, 13:35
Pogledaj adresu kako ju otvori. Nebitno koji je topic. :wacko:
Očišćeno sve, nisam ti ja prosjećni hoću internet korisnik :punish2[1]: :laugh:

OK, sad vec napredujemo, jer tvoj inicijalni opis problema JE bio na nivou Hocu Internet korisnika :laugh:

Dakle, ne desava se na FORUMU nego na PORTALU.

Imam jednostavno rjesenje za vas: kliknite na FORUM link u izborniku! :punish2[1]:

Suki
06-04-10, 13:38
interc. opet ti ovo nisi skuzio...
kad se na nekom tridu ciji naslov sadrci čćšžđ... klikne na ikonicu koja te preusmjerava na zadnji neprocitani post.....forum ode na pocetnu,odnosno u ovom slucaju na portal koji je prvi na redu nakon logovanja...mislim da se ovo desava svima koji imaju novi bulletin

Interceptor
06-04-10, 13:39
interc. opet ti ovo nisi skuzio...
kad se na nekom tridu ciji naslov sadrci čćšžđ... klikne na ikonicu koja te preusmjerava na zadnji neprocitani post.....forum ode na pocetnu,odnosno u ovom slucaju na portal koji je prvi na redu nakon logovanja...mislim da se ovo desava svima koji imaju novi bulletin

Skuzio sam ja. I sad se vise nece desavat.

Suki
06-04-10, 13:40
sad meni radi normalno....do ceg je bilo....

Interceptor
06-04-10, 13:42
sad meni radi normalno....do ceg je bilo....

Mislis ti da ja zivim od besplatnih savjeta? :laugh:

mrva
06-04-10, 13:56
Opet si promjenio kodnu stranicu samo :D

Nije do hrv znakova jer mi se dešava i na ostalim topicima, random funkcijom :help[1]:

Interceptor
06-04-10, 13:59
Opet si promjenio kodnu stranicu samo :D

Nije do hrv znakova jer mi se dešava i na ostalim topicima, random funkcijom :help[1]:

Sad se vise ne moze desavat. I nisam mijenjao nikakvu kodnu stranicu. :msn-wink:

Suki
06-04-10, 14:03
Mislis ti da ja zivim od besplatnih savjeta? :laugh:
i ja sam budala sto uopste pitam....:no: