View Full Version : Porsche 928 Koenig
Gledajte na što sam naišao lutajući bespućima interneta: http://tinyurl.com/ybvefv6
Nije da mi je auto nešto lijep u ovakvom obliku, ali fakat se svakakvih rariteta nađe kod nas.
ako se ne varam,a vise sam nego siguran u to,auto je slagan kod jednog limara u Jaski,jer su bili spojleri prednji i zadnji poucali i boja nije bila u bas sjsjnom stanju...
ako se ne varam,a vise sam nego siguran u to,auto je slagan kod jednog limara u Jaski,jer su bili spojleri prednji i zadnji poucali i boja nije bila u bas sjsjnom stanju...
prije pola sata prošao pored njega, stoji(leži) u jednom od auto salona na Samoborskoj cesti.
Fora je proširen..
Pa Terlep radi tamo, ili u tom salonu, ili do njega.
Ako je to tip koji se predstavljao za vlasnika, moj je susjed, i išao sam jesenas gledati u taj salon (prek puta pit-stopa) da se nekaj ljepi na njega.....auto je u katafaking prelošem stanju....
Od mravunca onaj žuti wanna be je premija naspram ovoga.
Pred jedno tri godine prodavao se 928 na Hrawebu, automatik sa V8 strojem, i cijena i izgled su bili pristojni. IMHO auto nije spektakularan ali je rijedak pa je fora :)