View Full Version : **Podjela kalendara BMW Auto Kluba**
Evo sa Novom godinom dosli i kalendari...
http://img3.imageshack.us/img3/615/dsc00274h.jpg
Za članove ST ekipe kalendari su otisli busom pa se obratite Interceptoru i Calamariju za podjelu.
Što se tiče ZG ekipe i svih ostalih, podjela ce se odrzati u utorak 05.01.2010 od 19h u caffe baru "Latina" u Savskoj cesti (99% ljudi znaju di je)
Osječanima ću ja odnijeti kalendare kad budem isao tamo, a za ostale koji nemogu doci neka zamole nekog drugog da preuzme njihov primjerak kalendara.
:bye1:
Nice...
No,budući da sam na putu kada je podjela,mogu li ja sutra(subota),negdje podignuti svoj?
Nice...
No,budući da sam na putu kada je podjela,mogu li ja sutra(subota),negdje podignuti svoj?
Ako prolazis kraj mene i vidis petardu stani i zvrcni me:msn-wink:
a jel mogu ja taj kalendar dobiti ako nisam uclanjen u klub?
I mene zanima isto ili platiti.
Interceptor
01-01-10, 22:06
I mene zanima isto ili platiti.
Kalendar je klupski i clanovi imaju prioritet. Ako uopce ostane kalendara nakon sto podjela clanovima i sponzorima zavrsi, biti ce dostupni ostalima po cijeni od 50 kn.
Kalendar je klupski i clanovi imaju prioritet. Ako uopce ostane kalendara nakon sto podjela clanovima i sponzorima zavrsi, biti ce dostupni ostalima po cijeni od 50 kn.
A znači oni koji se učlane ove godine, ne dobivaju kalendar? Ili?
Interceptor
01-01-10, 22:11
A znači oni koji se učlane ove godine, ne dobivaju kalendar? Ili?
Dobiti ce ako to ucine na vrijeme, prije nego nestane.
Dobiti ce ako to ucine na vrijeme, prije nego nestane.
Aham, a bit će obavijesti o novim čanstvima uskoro, ili?
Foler, tek u srijedu ili cetvrtak se vracam u Zagreb pa cu te nazvat tada negdje pa dođem po kalendar kak se vec dogovorimo... ok?
Jel' rezerviran parking onaj tamo kod SCa ili nije, samo da znam računat? :to_become_senile[1]
Jooooooooooooooo, ja zaboravio....
Oce biti mozda reply?
Momci od vas koji niste dosli, nazovite me pa cu vam dat kalendare kad se vidimo...vozim ih u autu par komada uvijek
:bye1: