View Full Version : Kako vam se svidja novi izgled foruma?
Vasi komentari na novi dizajn i dodatne funkcionalnosti foruma, portala i bloga...
NAPOMENA: Osvjezeni header stize u najkracem roku. Puno sitnih detalje se jos doradjuje.
a hebem li ga,iznenadilo me kad se otvorilo...ali ne cini mi se lose
Mislim da su prije bile malo preglednije komande novi postovi i sl.......
aliiii kad bolje razmislim ne sjecam se sad banera ili su manje primjetni.
U svakom slucaju sad su promjene u modi.
Srecno.
šta je ovo, snjeg pada po forumu, hhehehe, idemo drljat
Prošli mi je bio dosta pregledniji,valjda se treba naviknut.
Lijepo izgleda...prvo bmw club, a sad i bmw auto klub...Super!!!
Meni se jako sviđa...boje su pogođene 100%,samo da se još oko malo navikne...
Interceptor
23-12-09, 17:45
Decki, ovo je jos uvijek "work in progress", stoga ocekujte da ce finalni izgled biti jos bolji. Svi skupa se moramo naviknuti na novi izgled, i ja sam rob navike. vBulletin 4 je bio neizbjezan korak i svi vB forumi ce kad-tad morati preci na njega, pa sto prije to bolje, jer je "ispod haube" osjetno drugaciji u mnogim stvarima.
I meni se cini nesto nepregledniji, a nesto me i postanje novih postova zbunjuje :laugh:
Sve je to stvar navike...
'ebo vas Javascript! Morao sam Noscript staviti da ubijem to smece! Grrr... Bljestavo i disfunkcionalno. Tako majkrosoftovski... :p
Meni je sve okej, samo mi se search opcija nikako ne sviđa, taj ništa ne može nać...
Meni fali new posts u gornjem desnom uglu...Koliko je treadova od zadnjeg posjeta...Inace sve ok!Zadovoljan sam!
Stari mi je bio najbolji i zbog izgleda najdraži forum općenito, ovaj mi je jako nepregledan i zbunjujuć, tipa ovo što je Marino naveo, koliko je postova od zadnji put i to...i kad otvorim npr. teme s novim postovima, ili neki podforum, nekad su mi informacije bile puno logičnije složene. (tko je otvorio temu i kad, rating, zadnji post...)
meni se ne svidja za sada, al budem se naviknuo
malo mi je pre bljeda ova pozadina :fish:
odličan je....sto se tiče preglednosti..sve je stvar navike
Stari mi je bio puno lijepši,baš zbog one plave boje.
Stari mi je bio puno lijepši,baš zbog one plave boje.
yes, plava podloga mi je bila bolja. Kao i New post opcija.....ali ovdje pada snijeg u smjeru strelice miša, beat that: II
sve ok, malo da se naviknemo, da malo search zafrkava
da snijeg je cool :newyear:
bdw: smajlići su mi skroz mali (kod odabiranja) jedva ih vidim :cmf
bmw007power
23-12-09, 21:49
Stariji je bio nekako pregledniji.Promjenom izgleda sam se ponadao da ce biti i sve komande na hrvatskom,kao sto je i na bmw forum split:bye1:
:msn-wink:
Meni fali new posts u gornjem desnom uglu...Koliko je treadova od zadnjeg posjeta...Inace sve ok!Zadovoljan sam!
To i meni strasno fali, sa ovime se borim, ali ta opcija bi bila vise nego dobrodosla nazad
Interceptor
23-12-09, 23:33
To i meni strasno fali, sa ovime se borim, ali ta opcija bi bila vise nego dobrodosla nazad
Momci, i meni to fali :D To je plug-in koji jos nije update-an da radi na 4.0. Vise puta dnevno pratim plug-in library tako da cu tu opciju vratit natrag cim izadje!
Sam template mi je za 11/10 ocjenu.. Predobro
Momci, i meni to fali :D To je plug-in koji jos nije update-an da radi na 4.0. Vise puta dnevno pratim plug-in library tako da cu tu opciju vratit natrag cim izadje!
Znaci ima nade :clap:, ostalo je :thumbsup:
Pa new post se dobije tako da se klikne gore na "What's new".
A općenito meni se ovo ništa ne sviđa.
Nije loše, nego zašto mi na početnoj strani nema one ikone jel bilo postova ili ne?
Opcija New Posts postoji u gornjem ljevom uglu. Na početku mi je trebalo da se naviknem na novu poziciju ali sada je ok :msn-wink:.
lijepo izgleda, kad sam otvorio forum mislio sam da sam fulo link i da sam na bmwclubcroatia,, posto i oni pred par dana isti skin stavili
Daj više složite ovaj Reply buton, kaj god da kliknem aktivira mi Quick Reply ili Reply sa Quote....
I da ja sam glasal da ovo nevalja, jer mi fakat nevalja...., blješti ko da gledam u neonsku cijev....
Nisam oduševljen, pre bijelo mi je, poslije umornog dana nemam volje gledat u to blještavilo, meni je stari bio zakon, ovo mi je totalna koma, iskreno. Znam da ste uložili volju, ali ste pitali što mislimo.
pa malo je cudnije ali naviknut cemo se ,nije lose
Fali datum kad su postovi napisani
Posebno me živcira što je ovaj forum najsporiji i najteže se loada od svih bmw foruma...
Zašto je tome tako?
? Meni se sve učitava jednakom brzinom kao i prije, a imam osnovu brzinu na MaxADSL-u.
Posebno me živcira što je ovaj forum najsporiji i najteže se loada od svih bmw foruma...
Zašto je tome tako?
Koji browser koristis ?
Kojom internet vezom se spajas ?
Koje racunalo imas ?
Ja nemam nikakvih problema u ucitavanju foruma. Imam DualCore2 procesor na 4GB RAM, vrtim XP, browsam Mozilla FF-om i imam osnovni T-com ADSL paket.
Nisam oduševljen, pre bijelo mi je, poslije umornog dana nemam volje gledat u to blještavilo, meni je stari bio zakon, ovo mi je totalna koma, iskreno. Znam da ste uložili volju, ali ste pitali što mislimo.
Primljeno na znanje. Evo malo smo izmjenili boje jer nam je cilja da korisnicko iskustvo bude najbolje moguce.
Jel ti jos ode oci ?
Interceptor
25-12-09, 20:43
Zašto je tome tako?
Vjerojatno zato sto je nas forum najbogatiji grafickim sadrzajem (random album pictures, sidebar s logotipima sponzora, itd.). Samo po sebi to nije problem osim pri prvom ucitavanju dok se sadrzaj ne cache-ira. Ukoliko cesto brises cache (ne znam zasto bi to itko cinio?), onda se to cesce manifestira.
Meni se svidja izgled foruma,a jos mi se vise svidja izgled ovih sisa kod Interceptora!
Još uvijek je presvijetli, nema datuma i sata kad su pisani postovi, i ima samo quick reply.
Interceptor
26-12-09, 01:58
Još uvijek je presvijetli, nema datuma i sata kad su pisani postovi, i ima samo quick reply.
Molim te screenshot toga, jer nitko drugi jos nije prijavio taj problem. Evo kako to izgleda kod mene:
http://i49.tinypic.com/2qau4xz.png
.. nije se rodio tko bi svijetu ugodio :D
Interceptor
26-12-09, 19:08
.. nije se rodio tko bi svijetu ugodio :D
Nikad ne mozes svima ugodit, ali eto, mi se trudimo da barem vecina bude zadovoljna. Uvijek ima ljudi koji nikad nece bit zadovoljni, ali njima ne mozemo pomoci :D
Interceptor
26-12-09, 21:22
Korisnici koji imaju problema s prikazom foruma neka isprazne cache i skinu najnoviju verziju svog omiljenog preglednika:
- Microsoft Internet Explorer: http://www.microsoft.com/windows/Internet-explorer/default.aspx
- Mozilla Firefox: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/firefox.html
- Google Chrome: http://www.google.com/chrome
- Apple Safari: http://www.apple.com/safari/download/
- Opera: http://www.opera.com/
Ja u tom plavom redu gdje je tebi sat imam samo sa desne strane broj posta a sa lijeve nema ničega.
Interceptor
26-12-09, 22:21
Ja u tom plavom redu gdje je tebi sat imam samo sa desne strane broj posta a sa lijeve nema ničega.
Mozda zato jer koristis antikni (i pun rupa) Internet Explorer 6 s dodatkom Crazy Browser? Savjetujem ti da skines neki moderni browser iz liste koju sam stavio u proslom postu.
meni je dobro. sta kazu nije jos gotovo sa ustelavanjem pa valjda biti jos bolje. jedino malo prebljestavo ali navikne se
btw da tu pitam kako da stavim slike u album??
evo ja se vec navikao...svaka cast.
Nadam se da cete uskoro imati u plug-inove ili sta je vec potrebno za broj novih postova,todays posts i sl. i dr.
Forum izgleda super,svaka cas i samo naprijed.
Interceptor
29-12-09, 03:03
evo ja se vec navikao...svaka cast.
Nadam se da cete uskoro imati u plug-inove ili sta je vec potrebno za broj novih postova,todays posts i sl. i dr.
Forum izgleda super,svaka cas i samo naprijed.
Evo ga, last visited i unread posts su nazad, nalaze se ispod bannera. Mozda cete se morat malo naviknit na novu poziciju, ali generalno mislim da je bolje rjesenje od proslog s obzirom da su na ovaj nacin sve notifikacije vidljive bez obzira gdje se nalazili na forumu, dok je kod proslog dizajna to bilo vidljivo samo na pocetnoj stranici.
42:36 za stari izgled.......
42:36 za stari izgled.......
puno mi je bio drazi, ljepsi, ugodniji oku stari izgled.
Ovaj mi se ne svidja!
Interceptor
30-12-09, 00:19
puno mi je bio drazi, ljepsi, ugodniji oku stari izgled.
Ovaj mi se ne svidja!
Nazalost nije bilo moguce zadrzati stari izgled zbog nekompatibilnosti template sustava s novom verzijom vBulletina, dakle nema povratka. No, umjesto ponavljanja da vam se ne svidja bilo bi za promjenu dobro cuti neke konstruktivne kritike kako poboljsati postojeci izgled :help[1]:
Konstruktivno stari je bio ljepsi ali ajde sto se mora, mora se :D :D
- meni se login preklapa sa ovom slikom/banerom (Testvoznja.net) - mozda je do rezolucije (2560*1600 kod mene)?
- FFox 3.5.x mi nece da zapamti login od kad je Vbulletin 4.0 (prije je radilo normalno i na drugim forumima sa 3.8.x radi OK)
- New posts defintivno je bio bolje pozicionairan an starom forumu i font je cini mi se bio Bold/veci
- pocetna stranicami izgleda neuredno tj. sve je nabacano na sve strane (mozda ima previse informacija sa svim ovim recent activity i recent comments...)?
Hm, ja imam FF 3.5.6 i pamćenje logina mi uredno radi.
meni pamti log in cak i kad ugasim komp, pa upalim odma sam na forumu nema logovanja...prije sam morao ukucati pocetno slovo nicka da bi mi se pojavio i pass i nick...
sad je samo FLAME ON....: II
Neznam sta bi reko, ovdje ina drugom BMW forumu (kod malog panja) di je isto upgrejdano na VB 4.0 mi vise ne pamti login a ostalih 20+ foruma radi OK i na SFM-u i Vbulletinu 3.8.x :(.
ovo novo je sranje+nepamti mi login.....daj Cikesu sredi to ionako ne radis nista na poslu:help[1]:
Ma kako vam ne pamti? I meni pamti ok iz FF 3.5 na ovom i na drugom forumu s vB 4.0...
Sta vam tocno ne pamti, username + password koji se treba ukucavati ponovo, ili automatski login na onaj checkbox "Remember me?"?
Ma kako vam ne pamti? I meni pamti ok iz FF 3.5 na ovom i na drugom forumu s vB 4.0...
Sta vam tocno ne pamti, username + password koji se treba ukucavati ponovo, ili automatski login na onaj checkbox \"Remember me?\"?
Svaki put kad dodjem na forum moram se ponovo logirati, cak i ako je otvoren TAB i nekorisitm ga 15ak minut opet se odlogira :(.
Interceptor
30-12-09, 14:31
Meni isto uredno pamti, isprobano na svim popularnim browserima. Napisao sam vec da korisnici pobrisu cache browsera i cookies te da upgradeaju na zadnju verziju ukoliko vec nisu.
Meni isto uredno pamti, isprobano na svim popularnim browserima. Napisao sam vec da korisnici pobrisu cache browsera i cookies te da upgradeaju na zadnju verziju ukoliko vec nisu.
Cache pobrisan, FFox 3.5.6, i dalje ne pamti login na VB4.0 , svi ostali rade OK.
Interceptor
30-12-09, 14:41
Cache pobrisan, FFox 3.5.6, i dalje ne pamti login na VB4.0 , svi ostali rade OK.
Jesi pobrisao cookies? Vecina browsera ima odvojeni setting za brisanje cookieja...
Jesi pobrisao cookies? Vecina browsera ima odvojeni setting za brisanje cookieja...
jesam brisao sam cookes za ovaj forum, kompletan cache ali evo sad sam sve zivo pocistio jos jednom pa cemo vidjeti :).
javim kasnije dali pamti :).
Interceptor
30-12-09, 15:40
jesam brisao sam cookes za ovaj forum, kompletan cache ali evo sad sam sve zivo pocistio jos jednom pa cemo vidjeti :).
javim kasnije dali pamti :).
Citao sam malo po vbulletin forumu, izgleda da FF ima neki problem s cookiesima iznad odredjene velicine, jer vecina korisnika koji su se bunili na taj problem ima upravo FF. Probaj s nekim drugim browserom da vidimo jeli browser-specific.
Citao sam malo po vbulletin forumu, izgleda da FF ima neki problem s cookiesima iznad odredjene velicine, jer vecina korisnika koji su se bunili na taj problem ima upravo FF. Probaj s nekim drugim browserom da vidimo jeli browser-specific.
E jeb....a, kad sma bi ona IE 7.0 nagovaro si mena FFox a sad me nagovaras na nest drugo :D :D ;).
Za sad radi (ima 10 minuta kak se nije odlogirao ;)).
BTW jedino sto sad ne vidim jesu youtube linkovi tj. embedani youtube video.
Pitanje; primjetio sam da kad netko stavi slike, ako nisu preko cijele stranice, da se otvore full neke malene, a ne kao što je bilo prije...? Je to privremeno ili?
Weeee jos uvijek sam logiran :).
Prije jedno dva mjeseca mi je moj FF prestao pamtit log in podatke na svim mjestima na netu na kojima ih trebam ako bih ga ugasio. Nisam znao sto je bilo pa dok mi je komp bio upaljen FF bi uvijek ostao upaljen da mi se ti shitovi opet ne poniste :laugh:
Malo sam citao ovaj thread, stavio FF 3.5.6 i problem rijesen, sve kao i prije :eek1: :clap:
A sto se tice foruma, jos se nisam navikao, stari je i dalje bolji :cmf
Fali mi na primjer zadnjih 5 updateanih threadova sto se prikazivalo na dnu...
I dalje je presvjetli
Fali ona oznaka kad čitaš nove postove koja kaže da su postovi ispod te oznake pregledani prošli put.
Interceptor
31-12-09, 16:51
Fali mi na primjer zadnjih 5 updateanih threadova sto se prikazivalo na dnu...
I meni to fali. To je takodjer 3rd party plug-in koji cekam da se porta na vB4. Cim izadje, instaliram ga. : II
Interceptor
31-12-09, 16:55
I dalje je presvjetli
Fali ona oznaka kad čitaš nove postove koja kaže da su postovi ispod te oznake pregledani prošli put.
Ne fali oznaka, svi je imaju osim tebe jer imas prastari browser :laugh:
Molim te procitaj moj blog post na temu browsera:
http://www.bmwautoklub.hr/forum/entry.php/7-Internet-preglednici-(browseri)
Ne fali oznaka, svi je imaju osim tebe jer imas prastari browser :laugh:
Molim te procitaj moj blog post na temu browsera:
http://www.bmwautoklub.hr/forum/entry.php/7-Internet-preglednici-(browseri (\"http://www.bmwautoklub.hr/forum/entry.php/7-Internet-preglednici-%28browseri\"))
Prešao sam na Mozillu kad već pitaš.
Pišem ovdje probleme koje imam sa namjerom da mi pomogneš a ne da mi se ismijavaš koji prastari browser koristim.
Interceptor
01-01-10, 15:53
Prešao sam na Mozillu kad već pitaš.
Pišem ovdje probleme koje imam sa namjerom da mi pomogneš a ne da mi se ismijavaš koji prastari browser koristim.
Ne ismijavam te, zao mi je ako si dobio taj dojam, samo mi je nevjerojatno da od 600 registriranih clanova samo ti imas taj problem :wacko: Prelazak na Mozillu je svakako dobar potez - je li problem nestao?
Dakle, prešao sam na Mozillu 3.5.6. i i dalje nemam taj natpis.
Cookies sam brisao prije par dana tako da ne znam u čemu je problem.
Nije bitno........
Interceptor
02-01-10, 01:49
Dakle, prešao sam na Mozillu 3.5.6. i i dalje nemam taj natpis.
Cookies sam brisao prije par dana tako da ne znam u čemu je problem.
Nije bitno........
Da me ubijes, stvarno ne znam u cemu bi mogao biti problem. Evo kako izgleda kod mene na Firefoxu 3.5.6:
http://i48.tinypic.com/2dlm6pl.jpg
Moram popravit svoj pogled na novi tip foruma, s korištenjem sam se već navikao i nije loš ipak, ostaje mi samo loše što je podloga blještava:bye1:
Sad je i meni već malo bolje, ali fakat treba još malo potamnit okvir, ovo plavo je ok, ovo sivo još malo potamnite, da to ne blješti...
Interceptor
03-01-10, 17:14
Sad je i meni već malo bolje, ali fakat treba još malo potamnit okvir, ovo plavo je ok, ovo sivo još malo potamnite, da to ne blješti...
Svaki dan nesto radimo oko foruma i uvazavamo dobronamjerne kritike korisnika, tako da ce krajnji rezultat sigurno bit po gustu vecine. Za okvir se slazem, i ja bi ga jos malo potamnio. U medjuvremenu je rijesen image resizer i zadnjih X postova/usera.
moram spomenut da do jutros nisam imao apsolutno nikakvih problema sa otvaranjem foruma,ali od jutros nema šanse otvorit ga sa Internet Explorerom...preko Firefoxa mi ide sve super...ali samo da napomenem da je došlo do nekakve promjene ili čega već...inače imam IE 8 i do jutros nikakvih problema nije bilo...sada mi otvara popis threadova,ali niti jedan ne otvara nego izgleda kao na slici...
942
p.s.nisam skužio da je slika bila prevelika
Interceptor
03-01-10, 17:57
moram spomenut da do jutros nisam imao apsolutno nikakvih problema sa otvaranjem foruma,ali od jutros nema šanse otvorit ga sa Internet Explorerom...preko Firefoxa mi ide sve super...ali samo da napomenem da je došlo do nekakve promjene ili čega već...inače imam IE 8 i do jutros nikakvih problema nije bilo...sada mi otvara popis threadova,ali niti jedan ne otvara nego izgleda kao na slici...
Sinoc sam instalirao plugin koji upozorava korisnike IE6 da imaju stari browser s kojim prikazivanje foruma nije ispravno i da updateaju.
EDIT: Bio si u pravu, problem je u plug-inu izgleda. Nakon par stranica i meni se manifestirao onaj problem. Plugin je deinstaliran tako da bi sad trebalo bit OK.
Jel se može promjeniti boja u kvadratiću za new post, ova svjetlo plava je ne primjetna :wacko:
http://www.imagesforme.com/upload/b05a660c.jpg
Jel se može promjeniti boja u kvadratiću za new post, ova svjetlo plava je ne primjetna :wacko:
http://www.imagesforme.com/upload/b05a660c.jpg
Moze se promijeniti. Rijesit cemo u najkracem mogucem roku !
edit: RIJEŠENO!
Jedan prijedlog sa graficnog gledista... Mislim da bi promjena BMW znakova u nesto drugo dalo na eleganciji foruma.
Recimo http://i47.tinypic.com/bgzm8j.png ili vec nesto bulletin original.
Eto tolko... ovo mi je malo seljo beljo.