gamebookers
08-11-09, 12:04
http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi
Evo spletom okolnosti uzeo šestaka pa zaključio da to nije za mene ni pod razno (osim brundanja što ušima godi) troši ko da vozim dva svoja istovremeno, jednostavno meni neisplativo
Dakle prodaja, pod račun može e36 s m43 motorom, stanje mi nije bitno, mora imati samo bar par mjeseci registracije, ne da mi se zajebaviti s birokracijom ni pod razno
Slike nabacim poslje, crni metalik, dark look, meni se osobno ne dopada
Spušten, novi amortizeri.
Cijeli interijer ide novi, crna koža, može i crni krov ( normalno svijetlo siva Alcantara), crne kožne oplate.
Od opreme :
elektro podizači (dok ih ne izvadim :rolle2yes:)
elektro šiber
M volan
M retrovizori (dali su.. ?!:ajeto:)
Chek control
Na satu je 200000 tisuća, motor je sroz ok, ali mislim da ima ponešto više pređenih
i klasika mislim ABS, servo.. da ne nabrajam sad ovdje
Registracija pola godine odnosno 05/2010
Cijena fiksna 3333 eura
Po želji mogu ugraditi klimu
Onda govorimo o 3850 eura
I please, nemojte mi nudi kamatarke, ajkule, kocke, evo ni e36 šestak nije meni po mjeri
Na PM ili mob 092/123-62-72
Evo spletom okolnosti uzeo šestaka pa zaključio da to nije za mene ni pod razno (osim brundanja što ušima godi) troši ko da vozim dva svoja istovremeno, jednostavno meni neisplativo
Dakle prodaja, pod račun može e36 s m43 motorom, stanje mi nije bitno, mora imati samo bar par mjeseci registracije, ne da mi se zajebaviti s birokracijom ni pod razno
Slike nabacim poslje, crni metalik, dark look, meni se osobno ne dopada
Spušten, novi amortizeri.
Cijeli interijer ide novi, crna koža, može i crni krov ( normalno svijetlo siva Alcantara), crne kožne oplate.
Od opreme :
elektro podizači (dok ih ne izvadim :rolle2yes:)
elektro šiber
M volan
M retrovizori (dali su.. ?!:ajeto:)
Chek control
Na satu je 200000 tisuća, motor je sroz ok, ali mislim da ima ponešto više pređenih
i klasika mislim ABS, servo.. da ne nabrajam sad ovdje
Registracija pola godine odnosno 05/2010
Cijena fiksna 3333 eura
Po želji mogu ugraditi klimu
Onda govorimo o 3850 eura
I please, nemojte mi nudi kamatarke, ajkule, kocke, evo ni e36 šestak nije meni po mjeri
Na PM ili mob 092/123-62-72