PDA

View Full Version : Pitanje, ako smijem

Šlogi
23-10-09, 14:41
Zanima me koja je razlika između BMW Auto Kluba i BMW club croatia?
Vidim da ima dosta članova koji se pojavljuju i na jednom i na drugom forumu, naime frend mi je pričao koji je bio član da je nastala pobuna oko BMW turbak i BMW šestak pa da je zato napravljen novi club(forum):unsure:

BMW320i
23-10-09, 14:49
Ovi iz turbaka su prdili svoju pricu a mi ostali znamo da je pravi BMW N/A po mogucnosti iznad 4cyl bez sibera

5TOLE
23-10-09, 14:49
Malo pogledaj ovaj topic... naci ces nesto zanimljivo. Speci kokice i udri! :)

http://www.bmwautoklub.hr/forum/showthread.php?t=209&highlight=scena

m3 power
23-10-09, 14:50
e da su to samo bmw 2 foruma koja su nastala nekom svadjom ima ih 4 koliko ja znam redovno pratim 3 i svaki pruza nesto drugacije. ali svadje su dio proslosti koje netreba vise spominjat. forumi postoje i suradjuju medjusobno sto je najbolje pokazao ovogodisnji meet kodnog imena "Bratstvo i jedinstvo" :drunk[1]:

filip00
23-10-09, 15:58
kakav bmw turbak...lol.

forum je od prvog bmwclub.com.hr nastao kao jedan od bmw foruma i eto....sad ih imas nekoliko. 3 najveca su bmwclub ak-bmwcroatia i ovaj bmwautoklub.

Calamari
23-10-09, 18:42
Zanima me koja je razlika između BMW Auto Kluba i BMW club croatia?
Vidim da ima dosta članova koji se pojavljuju i na jednom i na drugom forumu, naime frend mi je pričao koji je bio član da je nastala pobuna oko BMW turbak i BMW šestak pa da je zato napravljen novi club(forum):unsure:

bmwautoklub.hr je stranica i forum u vlasnistvu BMW Auto Kluba M koji je punopravni clan medjunarodnog BMW auto kluba (BMW Club Europa). Klub se financira od sponzora i clanarina. Takav nacin funkcioniranja kluba omogucava demokratski nacin upravljanja forumom, i nastao je kao alternativa starom forumu na kojem je gazda mali_panj(panjola) provodio samovolju u suprotnosti sa svim dogovorima u vodstvu kluba. I to je to.

Ovaj forum je otvoren za sve nove clanove, bez obzira na marku vozila, ili vrstu automobila koje preferiraju. Ovdje su razlicita misljenja pozeljna, i svatko moze pisat sto zeli, dok god ne vrijedja ostale clanove. A dokaz da ovaj nacin moderiranja foruma funkcionira je cinjenica da je izrazito malo clanova dobilo zabranu pristupa forumu.

Pozdrav i citamo se.

Za vise detalja oko osnivanja foruma obavezno procitaj ovo: http://www.bmwautoklub.hr/forum/showthread.php?t=209&highlight=scena

Šlogi
23-10-09, 22:19
ok, jasno mi je sve.
Zahvaljujem