View Full Version : P:felge,styling 22 M-Doppelspeiche
Daklem ovo;
http://i52.photobucket.com/albums/g29/N_R_G/P1010111.jpg
550 eur.
Hmm, koliko cola, koji ET, koja sirina, kakvo je stanje felgi (ogrebotine ili ne - slike?) i jesu original ili replike...
Thx.
Interceptor
14-07-08, 12:40
Hmm, koliko cola, koji ET, koja sirina, kakvo je stanje felgi (ogrebotine ili ne - slike?) i jesu original ili replike...
Sve 4 su 7.5x17", ET41, 9.68 kg/kom, na njih ide 225/45 guma, koliko ja znam original su :msn-wink:
Ne bi bilo lose kad bi se Spinjola potrudio slikat detaljno svaku zasebno, umjesto da razvlaci kozicu po cijeli dan :punish2[1]:
Definitivno treba poslat malo vise detalja, ja imam jednoga koji je zainteresiran ako je sve OK i se stima sa njima ;).
Kako kolegi Spinu šteka net, zamolio me da updateam oglas, pa kaže...
Pošto je hitno, cijena pada na 500 eur s gumama, a 300 eur bez guma...
Ponuda vrijedi samo do kraja tjedna...
Zbog hitnosti info na:
091/524 58 38
Kako kolegi Spinu šteka net, zamolio me da updateam oglas, pa kaže...
Pošto je hitno, cijena pada na 500 eur s gumama, a 300 eur bez guma...
Ponuda vrijedi samo do kraja tjedna...
Zbog hitnosti info na:
091/524 58 38
Ja sam zainteresiran ali na ovaj broj se nitko ne javlja, u kakvom su stanju gume, da li je cijena fiksna??? NiKo?
Ja sam zainteresiran ali na ovaj broj se nitko ne javlja, u kakvom su stanju gume, da li je cijena fiksna??? NiKo?
Uh, moja greška, valjda sam prepisao krivi broj.
Ispričavam se potencijalnim kupcima na tehničkim smetnjama, novi broj za kontakt je:
095/ 901 36 23
Felge su u super stanju i ponajbolji su upgrade za sve E36 modele, osim naravno, onih selo-bijele boje:angel_not::angel_not:
Inače jedan uvaženi član o felgama kaže sljedeće:
"Naravno da nisam zainteresiran za Spinove felge, ne želim na svome autu niti jedan dio koji je bio na nekom is-u."
:gora::gora::gora:
Izgleda da su 4 cyl zarazno prelazna s auta na auto, nešto poput hrđe kod Opela, pa je dotičnog člana očito strah da njegov moćni šestak ne počme trokirati zbog iS-ovih felgi
Ben te irude...ja sam mislija da je ovo ozbiljan forum...
Mislim ono,stvarno.
Di je knjiga zalbe?
Interceptor
15-07-08, 09:28
Ben te irude...ja sam mislija da je ovo ozbiljan forum...
Mislim ono,stvarno.
Di je knjiga zalbe?
Pojavi se cim stisnes Log Out :punish2[1]: :fish:
Nisam ovo ocekivao od vodstva ovog foruma.Stvarno nisam.
Meni je pri predstavljanju receno da je ovo ozbiljan forum i da nema zajebancije.
I dobio sam infraction.
Otužno....
Btw,pauza nekih tjedan dana na ovu prodaju dok neke stvari ne skontam.
Zašto zajebavate čovjeka?
Svako ima pravo na mišljenje ALI nema pravo omalovažavat I PODJEBAVAT nekog direktno.
To je pokopalo sve HR BMW forume dosad.
Modovi,ispricavam se na otvaranju,moze lock,prodajem cijeli auto,ne samo felge :laugh:.