View Full Version : Trip 2....ovu subotu?
Burić je nešto napomenuo,nekakav put prema VŽ ili ĆK.
Ja sam za,ali nemogu krenuti prije 11.h.(hebi ga,imam naručen auto)
Burke,ako paše,viči.
wi stej in tač, nadam se da ću posložiti sve prijepodne, ionako bi se išlo poslijepodne! Bar ja tak mogu...
wi stej in tač, nadam se da ću posložiti sve prijepodne, ionako bi se išlo poslijepodne! Bar ja tak mogu...
Još bolje!Ne moram žuriti sa poslom....:msn-wink:
Predlažem Vž aerodrom kao lokaciju - puno mjesta za parkiranje, dobar kafić i terasa.
Predlažem Vž aerodrom kao lokaciju - puno mjesta za parkiranje, dobar kafić i terasa.
Restoran Dravski motiv na obali Drave s varazdinske strane :bleh:
Kod nas neki gosti sutra pa rucam u Vrbi, jos jedan fini restoran na obali Drave s međimurske strane :fishing[1]:
Nemamo baš svi cajta za ručak, nekima je ovo prvi slobodan vikend s familijom u zadnjih mjesec dana... Za cugu sna nekoj terasi sam uvijek :msn-wink:
ako sam dobro skužio vi neki mini meet održavate? svratio bi ja na sat-dva jerbo imam ispit u ponedjeljak pa ne mogu dugo..
Ja isto možda svratim ako budete još navečer u vž-u, al ne vjerujem da ću stići jer igram nogometni turnir.
@bega/BigD: ko sve dolazi i kad se ide uopće, ako se ide... Ako će frendica htjet ić malo na izletić ću doć, neda mi se sam..
Nemamo baš svi cajta za ručak, nekima je ovo prvi slobodan vikend s familijom u zadnjih mjesec dana... Za cugu sna nekoj terasi sam uvijek :msn-wink:
Ma vise je bila to sala, vec sam ja to Buricu spomenuo, ali isto tako vjerujem da nije ozbiljno shvatio :laugh:
Ja mogu dokuriti na aerodrom na sat vremena, ali neki cjelodnevni meet ne stignem. Ne znam sad koliko se ekipi iz Zg-a isplati doći za sat vremene do Vž-a? Aerodrom mi se i dalje čini kao top lokacija, lako se dođe do njega i ako se ide autoputom.
Ja mogu dokuriti na aerodrom na sat vremena, ali neki cjelodnevni meet ne stignem. Ne znam sad koliko se ekipi iz Zg-a isplati doći za sat vremene do Vž-a? Aerodrom mi se i dalje čini kao top lokacija, lako se dođe do njega i ako se ide autoputom.
Kaže Petar (z4m) da je stara cesta ok i da nema rupa :clap: Oni zavoji na autoputu šta ne možeš a da ne probaš proć sa 180kmh su dosadni :laugh::laugh::fishing[1]:
U koliko se krece i odakle?
Ima li uopće zainteresiranih iz Zg? Ako hoćete doći, ja ću se prilagoditi vama kaj se vremena dolaska tiče.
Očito bi igi išao..? Ja bi se zaletio na sat-dva..
KAd vam paše, ujutro, popodne (navečer nemrem)?
Ja bi se zaletio popodne, iza 3, na sat dva :burnrubber:
Znači, tu ste oko 4, kaj se mene tiče, može.
Meni svejedno.. Igi oćemo skupa krenut oko 3 prema tamo?
Bega, ti?
još neko?
Znači ovako: bilo da idete autoputom, pa se skidate za Vž, ili da idete starom cestom, ulazite u Vž na istom mjestu: rotoru kod Citroen salona (auto kuća Meteor, tak nekak se zove). Nastavite za Varaždin (ako dolazite starom, na rotoru ravno, ako silazite s autoputa, desno) i samo pratite cestu. Dolazite u Vž, na još jedan rotor, pred vama je OMV benzinska i Baumax. Tu samo ravno. Idete na nadvožnjak, na semaforima ravno, dođete na treći rotor, e tu desno. Do aerodroma pičite samo ravno, ima manje od kilometar, nemrete fulati jer se vidi s ceste.
Ti si u Dubravi? Nađemo se na Slavonskoj aveniiji tamo kod skretanja za dubravu lijevo, a sa desne strane je AUTOPLIN (velikim žutim slovima) pa da natočimo flanđe..? u 15h?
edit: 095 837 65 65 (imam i 099 444 666 8 al me na tom mobu jebe mikrofon)
@BigD. ovo ćemo isprintat, ako nešto fulamo zovemo te, aj broj na PM ili tu :)
Ja krečem iz Zapruđa. U 2 imam jednog pacjenta. Nadam se da cu ga rješiti do pola tri pa ti se javim.
Ja sam na Trnju. onda se nađemo oko 15 do 3 tamo na OMVu na slavonskoj prije Heinzelove? Al čujemo se još, daj pukni broj na PM..
Ja sam na Trnju. onda se nađemo oko 15 do 3 tamo na OMVu na slavonskoj prije Heinzelove? Al čujemo se još, daj pukni broj na PM..
Poslao sam ti broj na pm pa se cujemo.
Čuo se sa Draženkom, čovjek pita jel dolazimo. S obzirom da je ekipa za akciju, bome sam i ja. Javite di ste pa možda dođem tamo, a možda i zapičim direkt. Znači ziher je. Idem javit Draženku.
LOL, 3 V8 na meetu, sad budu Brkljin i moj 2.5 mlinci za kavu :laugh:
A jos ako ja dodjem s 1.3 :laugh:
LOL, 3 V8 na meetu, sad budu Brkljin i moj 2.5 mlinci za kavu :laugh:
Sad ćemo znat kako se jadan Spin osjeća kad ga Jole podjebava :laugh::laugh::laugh:
@Burke, imaš gore moj broj al vjerujem da ćemo se Igi i ja nać u 15 do 3 na OMVu tu na slavonskoj pa dođi i ti ako ti to odgovara..
OK.JA sam u firmi do 14.(N.Zgb),oko 15.mogu biti spreman za let,ako se kaj ne zalomi,a nebi smjelo...Stoga,ako ne stignem na forum,javite na 091 4344 350
Dakle dogovor je Bega, igi-zg, tburic 99%, i ja u 14.45h na slavonskoj na OMVu. Ako oće tko još doć..? Ako neko drugi, bez auta, iz ZG želi ići i treba prijevoz može samnom!
BigD uzmi fotić :)
Evo, meet je prošao, ja sam na žalost prvi morao doma (familija me tu i tam hoće malo i za sebe). Došli su Draženko, Burić, Brklja, Igi, Bega, Z4M, Foxx koji nije na forumu, a na parkplacu su nam se pridružili i crni X6 i X3 Vž rega. Slikao nisam ništ, jer je cijelo vrijeme bilo red lovačkih pa red klope. Hvala svima da ste došli, vidimo se opet :bye1:
Ja sam sad došao, otišli smo još na Billu, drugi su još tamo. Imam ja 10ak slika pa ću stavit samo mi se neda sad :bye1:
Interceptor
12-07-08, 22:36
Evo, meet je prošao, ja sam na žalost prvi morao doma (familija me tu i tam hoće malo i za sebe). Došli su Draženko, Burić, Brklja, Igi, Bega, Z4M, Foxx koji nije na forumu, a na parkplacu su nam se pridružili i crni X6 i X3 Vž rega. Slikao nisam ništ, jer je cijelo vrijeme bilo red lovačkih pa red klope. Hvala svima da ste došli, vidimo se opet :bye1:
Bas mi je drago sta ste se zabavili. Kako nam se drzi kolega-krastas drazenko? Vidim da se registrirao na forum, ali se ljencina nije potrudila ne predstavit :punish2[1]: :laugh:
Bas mi je drago sta ste se zabavili. Kako nam se drzi kolega-krastas drazenko? Vidim da se registrirao na forum, ali se ljencina nije potrudila ne predstavit :punish2[1]: :laugh:
Draženko se zapalio za Burkeov transporter :drunk[1]:
Draženko mi je javio da nije dobio aktivacijski mail, tak da bude to trebalo malo pogledati. Inače je dobro, i dalje ga interesiraju osmaci :msn-wink:
Evo mali report;
Došao u 14:47 na OMV. Brklja u panici zove di sam, reko vozim ali na 4 cilindra. Pita zakaj, reko šparam gorivo :D. I odmah na pumpu, OMV 100 i do čepa, 600kn ČING ČING, a dečki smeteno pitaju kaj radim, pa kaj nemam plin :D. A razlog je zapravo bio infiltrirani član Fox sa Astrom OPC upgradeanom na Miltek elektroniku i exhaust koji mi je dosad bezuspješno pokušavao skinuti skalp...
I nakon goriva, napali neku malu plinsku stanicu, ono 4 BMWa na 2 pumpe, odmah kolona nastala i pad napona u okolici, frajer panično tražio novu cisternu. Za napojit štromere i Brkljinog leptirića treba pol podzemlja. 200kn čing čing. Drugi put u planiranje moramo uključiti barem pola sata više da se svi potankaju :D
I onda put Varaždina. Brklja je nešto pokušavao juriti ali 3ere nitko ne doživljava ozbiljno na autoputu tak da smo se vozili turistički do Vrbovca. Taman kad smo krenuli Fox koji je čuvao začelje panično zove da ga je sustigao presretač (na nekih 200 - 220) i pokazali mu da je blesav i da uspori :D, da bi pod rotirkama dostigli sve i polukružno se okrenuli prema Zg. Na naplatnima još bio laser na stalku ali mi smo preiskusni da bi to popušili. I nakon Svete Helene je konačno krenulo željenim ritmom bez ometanja civila.
Zavoji od Brezničkog huma nadalje su dobili pokoji novi hupser, ali su i dalje vrlo zabavni i kad nema prometa guš je svjetski. I tu moram istaknuti majstorstvo našeg Bege koji je bio drugi u koloni, taman iza mene. Čovjek je svaki jebeni zavoj prolazio u laganom driftu, a brzine 180 - 200. Par puta sam se skoro sjebao jer sam više gledao njega nego naprijed. Na trenutke mi se čak činilo da ima ruku van kroz šiber! Car i pol! Kvragu i na ravnom mi se činilo da je išao bokom!
U Varaždin smo ušli civilizirano i do aerodroma bez greške uz navigaciju Draženko Novak ver 1.0. Nakon par sati lovačkih i vrlo solidnog roštilja krenuli nazad i u revijalnom tonu do Zagreb kada sam young aprentice Brklju potjerao naprijed sa svojim pekmezom jammira eventualne itrudere na petljama i priključcima obilaznici. Pokazao je zavidan talent u tail gatingu, gestikuliranju, mrkom gledanju i zvučno svjetlosnim signalima svima koji su koristili BMW traku bez dozvole. Ako ovako nastavi novi strommer je tu.
Suma sumarum; goriva cca 300kn, cestarine 46, klopa/cuga 70 - 100kn, lovačke besplatne. Ponovilo se!
evo ipak sam protegnuo noge do auta i donio fotić.
dakle, po dogovoru 14.45h na OMVu:
http://www.slichke.com/images/viu1215904110f.jpg
Burke mora tankat malo visokooktanskog goriva
http://www.slichke.com/images/cqs1215904117c.jpg
Radi ljutog Opela koji mu pokazuje zube.. al se V8 đubre neda :)
http://www.slichke.com/images/klz1215904126c.jpg
Bega je opremljen za Euro 2043.g u Albaniji (valjda će se do tad razvit)
http://www.slichke.com/images/cqs1215904128o.jpg
Pa da malo napunimo flanđe..
http://www.slichke.com/images/klz1215904128q.jpg
Dalje smo krenuli niskobrisućim letom prema Varaždinu
http://www.slichke.com/images/klz1215904265p.jpg
U ovakvoj formaciji
http://www.slichke.com/images/bfi1215904268g.jpg
Naravno, Opel je di mu je i mjesto - u retrovizoru
http://www.slichke.com/images/arx1215904271z.jpg
Sve dok ga nije omeo presretac.. :D
nismo se dali omesti raznoraznim pokušajima MUPa i došli smo u Vž. Slike auta BigDa i prijatelja Draženka nema jer su se svi bacili na trpanje:
http://www.slichke.com/images/cqs1215904282o.jpg
Nakon 48. lovačkih, shvatili smo da svi imamo 10 000€ kazni i prijatelje koji ni sami ne znaju kako ih interpol nije uhitio, otišli smo Z4M i ja sa Burkeom i Draženkom vidjet šta taj 540i može.. I tako to, vratili se, Bega utrpao još jedne palačinke i možemo za Zagreb..
Dogovaramo strategiju leta nazad :D
http://www.slichke.com/images/klz1215904283g.jpg
Sreli smo jedan ultimate autobahn vozilo, i Burke je definitivno odlučio prodati svoj mlinac za kavu i kupiti ovo:
http://www.slichke.com/images/rgh1215904290o.jpg
Samo obratite pozornost na Igija kako je lijep u pozadini :D :D :D
To je to.. Ostalo je Burke opisao, ja sam bio za slike :)
Dobre fotke, baš sam lijepo ispao :D:D:D .
Čiji je onaj 850? Svaki put kad idem u zg ga vidim da je parkiran na toj benzinskoj.
btw momci, dobre fotke. Nema nikakvih filmića da vidim kako je to Bega bacao sedmera u bok?:clap:
Sad ćemo znat kako se jadan Spin osjeća kad ga Jole podjebava :laugh::laugh::laugh:
Vaši ne podjebavaju.
STvarno imaju brza i ozbiljnija auta.
Hmmm...da...eto i mene....
Kao prvo,dobro ubijena nedelja popodne.
Tko je došao zadnji na dogovor?Ha?Zna se....:laugh:
Malo sam bio skeptičan što se čoporativne vožnje tiće,no izgleda da se nešto promjenilo,pa je sve bilo OK:notworthy:
Regal nije išao baš u bok zbog mog htijenja,nego je to bila ljuta borba sa malo popiganim mostom,koji je nadarapao u nekim prethodnim bitkama,pa je moje skromno znanje i odlučnost da se ne zaostaje,ili nedaj Bog,uspori ekipa,rezultiralo vožnjom kao takvom kakva je ispala.Zavoji pred VŽ-om su priča za sebe iz moje perspektive,ali dozvolite da to zadržim za sebe....Top speed bješe negdje oko 245 km/h,a zavoji između 160-210km/h.Povratak je bio i brži,jer smo u nepunih 40.min došli od naplate VŽ do Bille,i to preko ulaza u grad sa Karlovačke(Brklja bješe u full efektu kod skretanja za Buzin)
Zbunjena konobarica se toliko puta resetirala i našetala,da je još najvjerovatnije na masaži nogu,no roštilj i ostatak klope je bio OK.,a svi koji nisu htjeli palačinke,neka im bude žao :msn-wink:
A kaj da velim na sve rečeno?Mogu samo pitati kad idemo opet?:burnrubber:
Interceptor
14-07-08, 00:09
Top speed bješe negdje oko 245 km/h
To po celeru? Jer po GPSu je top speed 230 km/h, i to ako je motor u odlicnom stanju...
Moramo ovo češće radit, nije ni Zadar tako daleko :clap::drunk[1]:
To po celeru? Jer po GPSu je top speed 230 km/h, i to ako je motor u odlicnom stanju...
E,znao sam da češ se ti odmah javiti!!!!:laugh:
Motor je u vrlo fantastičnom stanju,dapače,najbolji,ikada napravljen,a po mom celeru se baždare GPS sistemi,stoga,bilo je koliko piše,ako ne vjeruješ,tko ti je kriv....:flex::naughty::laugh::laugh:
Moja krasta je brža od tvoje....i ljepša...i veča....i.......
:bleh::bleh::bleh::bleh:
Interceptor
14-07-08, 12:31
E,znao sam da češ se ti odmah javiti!!!!:laugh:
Motor je u vrlo fantastičnom stanju,dapače,najbolji,ikada napravljen,a po mom celeru se baždare GPS sistemi,stoga,bilo je koliko piše,ako ne vjeruješ,tko ti je kriv....:flex::naughty::laugh::laugh:
Moja krasta je brža od tvoje....i ljepša...i veča....i....... :bleh::bleh::bleh::bleh:
I sto je bilo kad si se probudio? :laugh:
I sto je bilo kad si se probudio? :laugh:
I dalje je i ljepša i brža i duža.....:laugh::laugh::laugh::laugh::bleh:
Interceptor
14-07-08, 12:37
I dalje je i ljepša i brža i duža.....:laugh::laugh::laugh::laugh::bleh:
Jebiga, sto veci auto to manja kita :beee: :laugh:
Možda nisam jebač,ali ližem ko Lesi!:pimp::msn-wink::naughty::bye1::bye1:
Ajmo veterani, dosta oftopika :fish: :laugh: :msn-wink:
Njet, što manja kita to jači auto... :pimp:
Nego, Đes' ti... što nisi dokurio do VŽ-a... ako su mogli drugi sa ST tablicama... :fishing[1]:
Btw, ekipo, drugi put najavite "skrivene namjere", a ne da se ja prije najedem pa vas onda moram gledat...
Interceptor
15-07-08, 13:39
Njet, što manja kita to jači auto... :pimp:
Nego, Đes' ti... što nisi dokurio do VŽ-a... ako su mogli drugi sa ST tablicama... :fishing[1]:
Btw, ekipo, drugi put najavite "skrivene namjere", a ne da se ja prije najedem pa vas onda moram gledat...
Ma tko je bio sa ST tablicama? :unsure:
Inace, ja sam bio na Belici, a ti se nisi udostojio ni od VZ do CK potegnit :beee: Sram da te bude i stid :laugh: Jel se vidimo ovo ljeto opet ili moram ja dolazit kod tebe? :flex:
A sto se kite tice, moj auto ima manje KS i od tvog i od Beginog :laugh: :naughty:
Ma tko je bio sa ST tablicama? :unsure:
Nemam pojma :D, vidio sam sam tablice, jer su bile na nekoj čudnoj karoseriji :to_become_senile[1]
Inace, ja sam bio na Belici, a ti se nisi udostojio ni od VZ do CK potegnit :beee: Sram da te bude i stid :laugh: Jel se vidimo ovo ljeto opet ili moram ja dolazit kod tebe? :flex:
Kaj ti je to Belica? Da sam znao, došao bih... :(
Btw, još od Božića imam za tebe snimljen Deep Space 9... :doh1:
A sto se kite tice, moj auto ima manje KS i od tvog i od Beginog :laugh: :naughty:
Hehe...