View Full Version : Marino odnio pobjedu u Malom Požarevcu
evo, kako sam ja prvi stigao doma (ostali se još taljigaju po autoputu..) sa dvodnevne avanture u Srbiji, ja ću prvi i napisati!
Marino je u nedjelju odnio prvo mjesto na srpskom drift natjecanju u milanovcu, ili malom Požarevcu, još nisam dokučio do kraja gdje smo točno bili. I Marino i Foler su odlično vozili, čak me se g.Skoko puno više dojmio jer je napredak sada već opipljiv, ali...
Marino, brate, nakon polufinala i finala, nakon onakvih vožnji i protivnika, kad si proglašen najboljim, suze su mi na oko krenule..
Ova dva dana su doslovno bila natrpana događanjima, i ja ne mogu gledati.. kad sutra malo nadođem, ide mali putopis..
al eo mali teezer..
http://i542.photobucket.com/albums/gg408/kalkan/090718_181915.jpg
http://i542.photobucket.com/albums/gg408/kalkan/090719_180812.jpg
Marino, ti si CAR!
:drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]: To se tražiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiii :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
E Marino stvarno svaka cast, car si nema sta.......vjerujem da ce ekipa poceti gledati tvoje filmice kako se drifta, a ne one male japance:clap::clap:
:drunk[1]: :drunk[1]:
Bravo još jednom.
SVAKA ČAST...Marino, ti si moj idol! A ti Kalkane, olovku i fotic u ruke i pisi putopis da mi jadnici koji nismo imali prilike biti tamo znamo sto se zbivalo....
Marino svaka čast!!!!!!!!!!!!!!! Čestitke od srca:drunk[1]::drunk[1]:
Također čestitke od srca:clap::clap::clap::notworthy:
Šampion :notworthy::notworthy::notworthy:
Čestitam :clap: :punk: :punk:
To je bilo pitanje trenutka... Marino se samo trebao skoncetrirati, jel znanja svakako ima još odavno....
Svaka čast, čestitam...:clap:
Čestitke :clap::clap::clap:.
:drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]: To se tražiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiii :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Bravo care!!!!!:clap::clap::clap:
čestitke :punk::punk::punk:
Bravo Marino !
Bilo je samo pitanje vremena kad ce ti se sve poslozit !
Svaka cast, i samo naprijed.
Predsjednice, i tebi pohvale, naravno :laugh:
Interceptor
20-07-09, 13:39
Nema sta, ozbiljno su se oni prihvatili toga. Drago mi je da ni rezultati nisu izostali ;)
Svaka čast, samo agresivno naprijed, Čestitke od srca.:drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]:
Dakle,prestao si se zajebavati????? :) :) :)
Odlično,bravo...congrats!
Foler se prestao folirati.....dakle,došao je i taj dan.....do yaya!
Baš mi je drago i nadam se da to nije zadnji put.
Marino super ti si car:drunk[1]::drunk[1]:
Evo cestitke i sa moje strane,svaka cast Marino,veliki pozdrav
ma nema pojma...do sad je vec trebao imat bar 10 pehara....lako uzet rajnglu kad vas je bilo samo 12..
cestitam kume...samo tako nastavi...;)
Cestitan vam na odlicnin rezultatima :)
Thread sa BMW SLO:
http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=57019
Bane 318is
28-07-09, 23:20
svaka cast marino :drunk[1]::drunk[1]::drunk[1]: