PDA

View Full Version : Read Only Grupa

Foler
10-07-09, 13:02
Dragi Ivore,

Kako se od nastanka BMW Autoklub foruma nisi opametio i nakon nebrojenih upozorenja da se prestanes prepucavat sa Filipom i da prestanes provocirati Dalibora nisi smirio, samo radi tebe osmislio sam Read Only grupu koju je kasnije Ceptor tehnički proveo u djeo.
Pošto si ti od danas prvi korisnik te grupe, ukratko ću ti objasniti kako to radi. Radi podjebavanja Dalibora na što sam te vec nekoliko puta upozorio, prebacen si u Read only usere i mozeš samo citati što se pise po forumu, ali ne i pisati. Tvoj godisnji odmor u toj grupi potrajat će 3 mjeseca čitanja, čitanja i samo čitanja...ljudi su mislili da te treba banirat, ali zalosno bi bilo da se pridruzis jednoj jedinoj osobi koja je na nasoj Ban listi (otkad forum postoji) a to je g. D. P.

Zato ovim putem želim ti ugodne ljetne praznike:200f::aa_Swim::beach[1]:, puno pravih :horse[1]: ili automobilskih, te puno srece i zdravlja...

Bog te blagoslovio sinko i pomoli se da ti pamet prosvijetli...

:bye1:

JOKE/ST
10-07-09, 13:35
Bog te blagoslovio sinko i pomoli se da ti pamet prosvijetli...

:laugh::notworthy::notworthy:

Pozer
10-07-09, 14:53
LOL...:fishing[1]:

mrva
10-07-09, 16:04
Znam kako ti je :D

O znam, znam :D

Števa 071
10-07-09, 16:08
Originally Posted by Foler http://www.bmwautoklub.hr/forum/images/visioncollison/buttons/viewpost.gif (http://www.bmwautoklub.hr/forum/showthread.php?p=55838#post55838)

Bog te blagoslovio sinko i pomoli se da ti pamet prosvijetli..

:laugh:
Ideš

e23!!
10-07-09, 17:58
ja sam isto bio baniran :-)

kalkan
11-07-09, 10:34
Read Only Grupa je jako dobra ideja. Smijem kopirati ili pridržavaš autorska prava? :)

Foler
11-07-09, 12:02
ja sam isto bio baniran :-)

Da ali nisi dobio permanent ban....takav je samo jedan:msn-wink:

Read Only Grupa je jako dobra ideja. Smijem kopirati ili pridržavaš autorska prava? :)

Naravno da sam vec zaštitio svoj izum tako da kopiranje podlijeze sankcijama..plati pa koristi:fish::laugh::laugh:

Interceptor
11-07-09, 12:11
Naravno da sam vec zaštitio svoj izum tako da kopiranje podlijeze sankcijama..plati pa koristi:fish::laugh::laugh:

Kalkane, opasan je ovaj Folder, morao sam mu prepisat 50% kraste ukoliko sam htio da upali :pimp: :laugh:

Arny
11-07-09, 19:59
Koja kazna za Ivora... da ste mu ponudili izbor da ga zivog ispecete ili ovo, mislim da bi sam donio razanj :laugh:

kalkan
12-07-09, 00:46

Kalkane, opasan je ovaj Folder, morao sam mu prepisat 50% kraste ukoliko sam htio da upali :pimp: :laugh:

da, znam da je opasan, zato i pitah.. a ništa, platim kad se vidimo. :drunk[1]:

Jednostavno, ROG grupa je revolucija!

bega
14-07-09, 21:20
Auuuu...strava....

Foler
15-10-09, 12:21
Kazna istekla, Ivor se vraca medju zive i tema se zatvara privremeno dok se ne nadje neki :jelen: da udje u nju

Interceptor
26-10-09, 22:51
Otvaranje ove grupe je bila odlicna ideja stoga je prava steta da zjapi prazna. Novi :jelen: je pronadjen.

Pozdravimo novog clana read-only grupe - filip00.

Nisam religiozan covjek stoga ga necu blagoslivljat poput kolege, ali se nadam da ce njegov boravak djelovati terapeutski, obrazovno i odgojno, a sve u cilju poboljsanja kvalitete ovog foruma.

Foler
28-07-11, 13:01
Evo dragi forumaši, sezona godišnjih odmora je u punom jeku:boat:, neki su već na godišnjim odmorima, a neki će tek otići...

Vrijeme je da nakon silovanja Bandwitha foruma, opet malo otvorimo jednu od najboljih grupa u koju ulazi samo elita, tj. "Dream team" foruma, članovi izabrani pomnom selekcijom od strane Administratora...

Kao što ste mogli pročitati, ROG grupa sluzi za to da elita koja provocira, offtopičari, nabija postove, (ide na Olib na more:laugh:) odmori svoje prste i naravno svoju tipkovnicu, te ima blagodat čitanja i uživanja u postovima ostalih članova foruma...

Dream Team će u ROG-u biti do završetka godišnjih odmora:beach[1]:, da se odmore dobro i budu spremni na nove izazove (naravno da ćemo se i mi odmoriti od beskonačnog off topica:offtopic[1]:)
Trenutni članovi foruma koji idu u ROG su:
- Jole46:protest[1]:
- Ian e36:punish2[1]:
- Antezrilich:fish:
- DENI:banned[1]:

Dečki moji dragi (c) Dule savić

I vama kao prethodno Ivoru, želim ugodan GO:beach[1]::aa_Swim::200f:, puno mladih Amerikanki na Olibu:00001664::fish:, popravljenu krvnu sliku i naravno puno sreće u preživljavanju na tulumu kod Babe Boške...

Uz blagoslov svih Admina, lijepo vas pozdravljamo

P.S. Nevezano za gore napisano, ROG grupa je otvorena i spremna primiti još dobrih duša kojima je potreban odmor...naravno da postoji vec nekoliko kandidata koji su na granici da se pridruze Dream teamu: II

igi-zg
28-07-11, 13:50
Evo dragi forumaši, sezona godišnjih odmora je u punom jeku:boat:, neki su već na godišnjim odmorima, a neki će tek otići...

Vrijeme je da nakon silovanja Bandwitha foruma, opet malo otvorimo jednu od najboljih grupa u koju ulazi samo elita, tj. "Dream team" foruma, članovi izabrani pomnom selekcijom od strane Administratora...

Kao što ste mogli pročitati, ROG grupa sluzi za to da elita koja provocira, offtopičari, nabija postove, (ide na Olib na more:laugh:) odmori svoje prste i naravno svoju tipkovnicu, te ima blagodat čitanja i uživanja u postovima ostalih članova foruma...

Dream Team će u ROG-u biti do završetka godišnjih odmora:beach[1]:, da se odmore dobro i budu spremni na nove izazove (naravno da ćemo se i mi odmoriti od beskonačnog off topica:offtopic[1]:)
Trenutni članovi foruma koji idu u ROG su:
- Jole46:protest[1]:
- Ian e36:punish2[1]:
- Antezrilich:fish:
- DENI:banned[1]:

Dečki moji dragi (c) Dule savić

I vama kao prethodno Ivoru, želim ugodan GO:beach[1]::aa_Swim::200f:, puno mladih Amerikanki na Olibu:00001664::fish:, popravljenu krvnu sliku i naravno puno sreće u preživljavanju na tulumu kod Babe Boške...

Uz blagoslov svih Admina, lijepo vas pozdravljamo

P.S. Nevezano za gore napisano, ROG grupa je otvorena i spremna primiti još dobrih duša kojima je potreban odmor...naravno da postoji vec nekoliko kandidata koji su na granici da se pridruze Dream teamu: II

Precjecniće, ovako dobar post nisam već dugo pročitao :fishing[1]:.

zuranic2
28-07-11, 21:03
a to je g. D. P.

Tko je D.P.?

goran525
28-07-11, 21:04
Skidam kapu za grupe....:laugh:

wragg
28-07-11, 21:24
Tko je D.P.?

Double Penetration iz Splita
(™ Mali Panj) :laugh::laugh:

Americanino
28-07-11, 21:47
Kakvo sranje moras napraviti za dobit za trajni ban?:fish:

DunicM
28-07-11, 22:23
Zanimljivo. Ovo prvi put vidn na forumima:msn-wink:

Brunos
28-07-11, 23:35
Čestitke novo pečenim članovima ROG-a :laugh::laugh::laugh: :drunk[1]:

Foler
16-08-11, 02:58
Pozdravljam povratnike iz ROG grupe Denija, joleta, zrilicha i iana e36 i ocekujem nove koji su na granici da udju u istu...oni koji off topicare ce se prepoznati:fish: