View Full Version : Najsnažniji auto na CDC-u nagrađujemo sa 5000 kuna
U sklopu CROATIAN DRIFT CHALLENGE-a tražimo najsnažniji automobil u Hrvatskoj. Pobjednika očekuje osiguranje (obvezno / kasko) u vrijednosti do 5000 kuna.
KADA - 04. i 05.07.2009., prijave ujutro, mjerenje snage tokom dana
GDJE - AMC, CROATIAN DRIFT CHALLENGE
ZAŠTO - za 5000 kuna :)
PRIJAVE - na info pultu na AMC-u. Prijava košta 200 kuna. Ukupno se može prijaviti 20 auta, 10 za subotu i 10 za nedjelju.
MJERENJE SNAGE - na valjcima AMC centra
PRAVILA - Automobil mora biti registriran i tehnički ispravan. Ograničenja u doradama motora nema
NAGRADE:
1. mjesto - obvezno / kasko osiguranje u vrijednosti do 5000 kuna (ako vrijednost prelazi taj iznos, pobjednik može doplatiti razliku)
2. mjesto - 10 litara motornog ulja
3. mjesto - 10 besplatnih pranja
Uručenje nagrada u nedjelju nakon zadnjeg mjerenja snage
http://img34.imageshack.us/img34/2794/plakatfinmanji.jpg
KAKO DOĆI DO AMC-A?
http://img220.imageshack.us/img220/5622/kartadolaska.jpg
Sve kul,sve strava,samo skroz glup kriterij nagradivanja.
U prinicipu 5k kn ide vlasniku najskupljeg auta.
Interceptor
03.07.2009, 11:30
Sve kul,sve strava,samo skroz glup kriterij nagradivanja.
U prinicipu 5k kn ide vlasniku najskupljeg auta.
Slazem se. Ja bi dao 5k kn vlasniku najslabijeg auta, njemu ocito najvise treba :burnrubber:
Neobicno nema sta...
Vlasniku najsnazijeg auta kasko vjerojatno ne treba, a i da treba, vrijednost je bar 10x veca od 5k kn. :D
ZAsto tako mislite? Ima decko iz Mađardke M62 Kompressor u E30...
ZAsto tako mislite? Ima decko iz Mađardke M62 Kompressor u E30...
A moj Gorane, pusti....
Slazem se. Ja bi dao 5k kn vlasniku najslabijeg auta, njemu ocito najvise treba :burnrubber:
Najjaci auti u hr su slozeni auti a ne neki tvornicki. Recimo alfa iz vodica ima sigurno 600+ ks a takvih autiju ima jos...
Tako da ti je izjava bezveze
Ako takav netko dobije,kul.
Ali ako dode par M5/M6,ili ona Šerpa iz Zg s 800 ks...ne prekul.
Ja bi radije stavio kriterij power to weight,mislim da bi to bilo objektivnije....
Interceptor
03.07.2009, 13:45
Najjaci auti u hr su slozeni auti a ne neki tvornicki. Recimo alfa iz vodica ima sigurno 600+ ks a takvih autiju ima jos...
Tako da ti je izjava bezveze
Sto ljudi, sto cudi. Svatko ima pravo na svoje misljenje. Meni je drift bezveze, ali nekima nije, pa nek se vesele :bye1:
Interceptor
03.07.2009, 13:46
Ja bi radije stavio kriterij power to weight,mislim da bi to bilo objektivnije....
A moj Ivo, pusti... :fish:
Slažem se, ali tako bi mogli u nedogled.
Koji ima počupanu unutrašnjost, koji ima klimu, kolike kotače.....
Ovo je "kamena s ramena".
Rega, plati, mjeri i bok.
Interceptor
03.07.2009, 14:09
Slažem se, ali tako bi mogli u nedogled.
Koji ima počupanu unutrašnjost, koji ima klimu, kolike kotače.....
Ovo je \"kamena s ramena\".
Rega, plati, mjeri i bok.
Eto vidis da je lakse ljudima objasniti zasto je kriterij bas takav, pa onda vise nema zabune :msn-wink:
Eto vidis da je lakse ljudima objasniti zasto je kriterij bas takav, pa onda vise nema zabune :msn-wink:
kaj got.... :laugh:
marac_kc
03.07.2009, 16:26
Kad mu izmjere snagu budu znali da je u prekršaju, jer ima više kilovata od onog što mu piše i za što plača osiguranje...:laugh::laugh::laugh::laugh:, još će i kaznu platit...:pimp:
....vidi podudarnosti, još je sponzor takmičenja neko osiguranje...:laugh:
Ajmo se radije igrat čijem autu je pobjeglo najmanje konja iz štale tokom godina :laugh: